marți, 4 martie 2014

Iată ce se întâmplă când îi dai unei maimuţe o puşcă mitralieră încărcată... VIDEO

Fără comentarii...




6 comentarii:

Anonim spunea...

e dintr-un film, apare in descreierea la videoclip http://www.fandango.com/riseoftheplanetoftheapes_135719/movieoverview

Anonim spunea...

It's a clever ad for Rise of the Planet of The Apes. (http://metro.co.uk/2011/07/07/new-rise-of-the-planet-of-the-apes-viral-promo-video-watch-69609/)

Anonim spunea...

v-a scapat esentialul
ei tot maimute sunt
ce se intampla daca dai unui negru din africa un ak-47? face ce a facut si maimuta
sunt complet salbatici,
ba pe deasupra mai sunt si religiosi si au si guverne care cica dau legi,
aratati-mi o tara civilizata in africa,
ei se macelaresc intre ei ptr ca sunt complet salbatici

ile spunea...

http://www.trilulilu.ro/video-politica/putin-1?ref=similare_jos
http://www.trilulilu.ro/video-politica/putin-ameninta-romania-cu-razboiul
maimutele sint in Romania si cred ca pot sa tradeze tara asta miscindu-se ca miriapodul politic in orice directie iar populatia e in plina distractie dar daca UE ramine fara gazele rusesti ar fi si mai frumos,vor minca mult mai sanatos si crud

Sefora spunea...

Buna ziua.
Pentru anonimul de la 21,54,4 martie.
Si crezi ca cine fabrica un ak-47 este mai civilizat?
De ce s-a ajuns sa li se dea arme africanilor?Si cine le da? nu cumva cei pe care-i consideri ne-salbatici?De ce se amesteca asa zisul om civilizat in viata salbatica a africanilor?Poate lor le-ar fi placut sa se civilizeze in ritmul naturii,nu hartuit de omul alb,civilizat.
Citeste oleaca mai mult despre ce se petrece in Africa datorita omului civilizat.Ti-a venit un african in tara cu armament,bombe si alte arme de distrugere in masa?Poate reconsideri cand gandesti ca africanul este salbatic.
O zi buna

Anonim spunea...

Da, Sefora, omul alb, europeanul a distrus toate continentele Pamantului cu ''civilizatia'' si ''religia'' lui, cu masacrele, genocidurile si bolile blestemate pe care le purtau cu ei.Europa merita sa dispara si cu ea toata ''civilizatia'' europeana.Suntem un continent miniscul si plin de natiuni care se vor unite, dar nu au nimic in comun una cu alta.