sâmbătă, 15 martie 2014

În aprilie lansăm filmul documentar "Fabuloasa Istorie străveche din Carpați". Vizionați acum promoul!

În mai puțin de o lună vom lansa noul nostru film documentar - "Fabuloasa istorie străveche din Carpați". Filmul, realizat cu colaborarea mai multor specialiști (în parteneriat cu Nașul Tv și cu suportul Auto Total), aduce în prim plan descoperiri arheologice extraordinare, unice, care plasează spațiul României de astăzi în topul locurilor cu cele  mai importante vestigii și artefacte din Europa.

Pornind cu povestea din perioada ultimei glaciațiuni, vom aduce în prim plan dovezile unei locuiri și continuități umane care depășește 40.000 de ani... Mai mult decât atât, românii vor putea cunoște mai bine culturile străvechi ale acestor meleaguri, culturi unice, care dezvăluie realități bulversante despre oamenii de acum 7.000 de ani sau mai mult.

Este spațiul României și nordul Bulgariei de astăzi locul Vetrei Vechii Europe? În acest film vom căuta să răspundem cu probe clare acestei întrebări.

Rămâneți aproape! Lansarea în aprilie...

Daniel Roxin


15 comentarii:

Anonim spunea...

bineinteles ca este, dar ar trebui sa fiti atenti ca filmul sa aiba aceeasi forta de evocare pana la final. Sunt lucruri care scapa si pe care le sesizeaza doar specialistii in imagine, cei cu o experienta bagata.

Vlad spunea...

Imi place cum va miscati, ca Dacii Liberi! Neprietenii nostri asteapta sa ne treaca, ce-ar fi sa ne intarim noi atat de mult incat sa le treaca lor de toate cele?

Anonim spunea...

Realizati promo-ul si in engleza daca se poate.

Anonim spunea...

Bravo! Sa fie intr-un ceas bun...

D. Pavel spunea...

Superb promo! Felicitari Daniel si echipa! si:

"Stapine, stapine! mai cheama-ti s-un ciine!"

Atentie la khazarii care au impinzit toata medeia romaneasca si toate institutiile statului!

Cu mafia khazara / "evreieasca" NU e de glumit! Astia actioneaza exact ca parazitii pe un corp sanatos.

gim spunea...

Gândul meu bun, ca si al multor altor români, sā vā sustinā în eforturile dumneavoastrā!

Anonim spunea...

Oricat vor incerca tot felul de indivii sa oculteze istoria noastra multimilenara,scopul sa puna mana pe bogatiile Romaniei si pe mostenirea spirituala a poporului roman,nu vor putea decat sa amane momentul in care noi dacii ne vom trezi si arma cea mai de temut a noastra este LIMBA ROMANA,este pestera lui Ali Baba,toate secretele sunt incifrate in limba romana,cu limba romana va incepe trezirea noastra a tuturor.Mihai Eminescu a spus-o cel mai frumos "AICI NE AFLAM NOI ROMANII ,LIMBA CUMPENII UNIVERSULUI ",incercati sa patrundeti in acest uluitor secret si asa cum totul a inceput acum 2000 de ani de cand Iisus Hristos a inviat,tot asa lumea moderna se va transforma cu trezirea la adevarata viata spirituala a poporului roman.De 24 de ani prin manelizarea romanilor si adaugarea unui r la numele inventat de rom, s-a incercat indepartarea de la adevarata cale regala,in parte s-a reusit si cu bunavointa noastra si cu lipsa de implicare a romanilor,dar de acuma gata nu mai vrem sa fim prostiti.Asa cum prima floare care apare de sub plapuma de zapada este ghiocelul si anunta trezirea naturii la o noua viata si Sfantul Gheorghe lupta cu balaurul infingadu-i mortal sulita incercati sa gasiti legatura mistica intre ghi-ocel si Ghe-orghe,din pamant am iesit in pamant ne vom intoarce. Fie ca aceasta primavara a anului 2014 sa insemne trezirea neamului romanesc.aaron

Anonim spunea...

Felicitari, si tot respectul !

un DAC inca liber spunea...

Felicitari Daniel,LUMINA sa-ti calauzeasca pasii spre ADEVAR ca si pana acum ,sanatate.

Anonim spunea...

numai eu am impresia ca faceti prea multe filome documentare, in care repetati cam aceleasi lucruri cu mici variatii? Nu ca m-ar deranja, dar cate o sa mai faceti?

Daniel Roxin spunea...

O SA MAI FACEM MULTE, ORICAT DE TARE O SA TE DERANJEZE! Numai eu am impresia ca te supara acest lucru? :)))

ile spunea...

am o rugaminte daca se poate ,renuntati la termenul-cuvintulFABULOASA,SUNA EXTRAORDINAR LA STIRI DAR PARCA NU E ROMANESC SI..NU-MI SUNA MIE BINE acum poate eimpresia mea si daca simtiti asa folositi-l in continuare dar pentru mine sa spun fabulos despre ceva e ca si cum as zice 'merci' in loc de 'multumesc'Culmea este ca nu pot sugera ceva potrivit acum care sa depaseasca cuvintul ' fabulos'...

Anonim spunea...

@Daniel: faceti sute, miliarde, nicio problema, dar stii cum e, cand breaking news devine regula (si cu aceleasi stiri), ca spectator ti se taie, se bagatelizeaza. Mie imi pare rau doar ca ai dat impresia ca poti si vrei sa faci mai mult decat doar filme, dar nicio problema, am inteles si nu te mai deranjez cu dezamagirea mea (vad ca esti la un pas sa faci o conspiratie si din asta, maine poimaine imi zici postac anti-romanism sau io mai stiu ce :))

Daniel Roxin spunea...

DE UNDE STII TU CA ACTIVITATEA MEA SE LIMITEAZA LA A FACE FILME? In al doilea rand, nu am mai abordat intr-un documentar subiectele din acest film. Prin urmare, unde ar putea fi plictiseala. A, ca esti tu carcotas, asta inteleg, dar nu reduce la tine interesul fata de munca ta. E sufucient sa arunci o privire la reactiile care sunt in legatura cu acest proiect si, daca esti de buna credinta, o sa-ti dai seama ca esti printre exceptii. Nu ii iau in calcul aici pe cei de rea credinta. Altfel, numai bine!

Unknown spunea...

unde spune eminescu despre "limba cumpenii universului"? aceasta informatie se leaga foarte frumos de unele citate ale autorilor antici...