vineri, 7 martie 2014

Pentru colecția ta de fotografii: Trista familie a celor care au îngropat România


13 comentarii:

Gerula spunea...

Lipsesc din poza : Petre Roman ,Radu Vasile , Ciorbea , Constantinescu si altii. Dar inceputul este bun .

Anonim spunea...

" Astia" sunt doar o mica parte dintre "marionetele-executante"ale planurilor iudeo-masono-iezuito-khazare de distrugere a Romaniei,tradatorii criminali ai romanilor....Intr-adevar,inceputul este bun,extindeti pozele cu toti criminalii romanilor apoi sa vedem continuarea si,mai ales,finalul.....

Anonim spunea...

Corect, lipsesc multi mai ales "revolutionarii" de profesie

Anonim spunea...

Totusi denumirea corecta este "famiglia"

Unknown spunea...

Titlul corect ar fi acesta:"Trista familie a celor care au incercat si incearca sa ingroape România si care vor sfarsi cu totii lamentabil"
Doar dintr-atata nu piere tara asta omule, am trecut prin altele si mai rele. Sa avem grija de cei mici, sa facem tot ce ne sta in putinta sa nu le schilodim sufletele prea tare. Tara asta nu-i doar bogatiile ce ni se fura ci mai degraba oamenii impinsi in tot felul de disperari, apele si pamantul, ambele cele mai bogate si curate din europa, aerul, pasarile, animalele, insectele si tot ce-i viu pe si sub pamant, in apa si aer. Sa avem grija unii de altii, sa ne ocrotim intre noi, sa ne crutam si sa nu ne ranim. E vremea supravietuirii frate, a supravietuirii, dupa aia vedem noi. Construim si nu aruncam oamenii in disperare.

Anonim spunea...

''Cum nu vii Tu, Tepes Doamne...'', sa ne arati ce si cum trebuie facut ....

Kasandra spunea...

Daniel Roxin , tu ce propunere ai , cine ar putea salva Romania?

Anonim spunea...

Sunt mai multi, domn'e, famelia e mai mare! Adica toti cei de dupa 1989, cu cei dinainte era alta problema.

Anonim spunea...

stim toti ce trebuie facut dar cumva asteptam sa vina altii sa faca in locul nostru intrebarea nu e daca ci cand o sa ne trezim

D. Pavel spunea...

TOTI DIN POZA AU ACTIONAT PENTRU PALESTINIZAREA ROMANIEI! ACUM URMEAZA UCRAINA:

ADICA DACA UCRAINA S-A "PREDAT" LA UE, ASTA VA INSEMNA! (v. scenariul Lacustelor Mondiale din Romania):

1- In 5 ani veti fi datori la FMI cu peste 300 de miliarde de dolari! Si NU uitati! Uriunde a venit FMI-ul praful s-a ales! Banci camataresti jidanesti care se ajuta pe ele insele!

2 - In 5 ani NU veti mai avea banci si nici capital propriu! Lacustele Mondiale vi le vor lua MOCA!
Vezi cum au disparut Bancorex, Dacia Felix si BCR! Roamania a ramas fara capital.

3 - In 5 ani NU veti mai avea industrie deoarece totul este un "morman de fiare vechi!" Tehnologia ucrainiana este si mai veche si mai proasta decit am avut noi in tara!
(v. jidanul Petre Roman)

4 - Nu veti mai avea nici system de irigatii si nici agricultura (tot in 5 ani)

5 - UE va va trimite pe cap - incepind din acest an - zeci de mii de Chevroane si Exxoane si mai ales tromboane si va va face paminturile VARZA! Va veti vinde paminturile in special la camatarii jidani / khazari.

6 - Educatia va fi terminate deoarece va "trebuie" cetateni McDonald ca in USA si ca in UE!

7 - Sanatatea va fi terminate de asemenea, deoarece sinteti PREA multi! Zeci de mii de farmacii vor aparea (tot in 5 ani) cu pastilele corporatiilor din UE care NU va vor insanatosi!

In fapt, I-ati schimbat pe jidanii / khazari / sionisti de la Moscova - neo-cominternisti - cu jidanii de pe Wall Street, via UE / Bruxelles!


PS. Mai bine faceti ce a facut Islanda si NU numai!: dati-ii pe toti afata din tara voastra! (cit o mai aveti si daca mai apucati)
Noi romanii NU am fost in stare din cauza cozilor de topor - puse la conducere de Lacustele Mondiale - si a submediocrilor aflati in politica romaneasca!

Anonim spunea...

Poate nu am fi putut sa fi intr-o pozitie ca a Elvetiei,locul Romaniei este in marea familie Europeana ,numai de noi depinde sa nu fim rudele sarace,daca am fi avut conducatori nationalissti si patrioti nu ajungeam in fundul prapastiei,nepriceperea,reaua credinta si tradarea i-a facut sa ne conduca spre o fundatura,dar nu mor caii cand vor cainii,cu Iisus in inima si cu Dumnezeu in minte vom reusi.De mii de ani locuitorii din regiunea Carpato-Danubiano-Pontico au faurit limbile si neamurile care s-au raspandit in toate zarile,Ne vom ridica din nou si vom fi mai mult decat am fost.aaron

Anonim spunea...

Ca poza sa fie "structurata" corect, Basescu trebuia sa fie in spate iar in locul lui... capul sa-i apartina lui Lenin iar tricoul(costumul poftim) un rusu bolsevic.
Komintern... mai exact spus. Generatiile a II-a si a III-a de komintern-isti.
D. Paval spunea : "In fapt, I-ati schimbat pe jidanii / khazari / sionisti de la Moscova - neo-cominternisti - cu jidanii de pe Wall Street, via UE / Bruxelles!"
Nu accept "formula" de neo-cominternisti.
1. Daca acceptam ideea de "neo"... un comunist cu fata umana, intram in jocul lor perfid.
2. Exista comintern dar numai cu K... Коммунистичекий интернационал (Kommunisticeskii internațional) adica Komintern.
Poza asta... de familie... te rog frumos D. Roxin ! poate de famiGlie...
Ca sa reunesti famiglia komintern-ista trebuie sa te duci chiar inainte de Internaționala a III-a !
Deci... documenteaza-te D. Roxin !
Se pare ca cartea Kominternul dupa komintern n-o sa mai apara ! a fost trecuta la "dosare secrete"...

Anonim spunea...

In mod clar ordinea personajelor putea fi alta. Totusi, de ce este Basescu pus in primul plan,in conditiile in care este stiuta pozitia acestuia impotriva masoneriei si a serviciilor straine ?...