luni, 31 martie 2014

Români uitați în România. Dezvăluiri incredibile despre ceea ce se întâmplă în așa numitul "Ținut Secuiesc"

În așa numitul ținut secuiesc se duce, în anumite zone, un proces agresiv de desnaționalizare a românilor, cu girul Ungariei și cu tăcerea vinovată, ticăloasă și trădătoare a autorităților românești. Românii se retrag din zonele majoritar secuiești pentru că nu își pot găsi un loc de muncă, condiția fiind aceea a cunoașterii limbii maghiare!

Scopul este îndepărtarea românilor din această zonă și crearea unui culoar majoritar unguresc către granița cu Ungaria. Ungurii visează la Ungaria Mare, o construcție artificială realizată prin luarea cu japca a teritoriilor altor state.


Urmăriți un documentar zguduitor despre drama românilor din județele Harghita, Covasna și Mureș, români abandonați de reprezentanții statului român.

Daniel Roxin

6 comentarii:

Unknown spunea...

Doar daca la conducere vom pune niste oameni intregi la minte si care iubesc tara asta si pe oamenii din ea,doar atunci se va rezolva problema asta.Fierbe sangele de dac in mine,fierb de furie cand vad asa ceva si tare as vrea sa ne adunam sa schimbam ceva.Eu va sunt alaturi atunci cand veti pleca sa curatati tara asta de capuse.

Anonim spunea...

de la DRAGOS SCORTANU

Blestemati sa fie toti ticalosii astia de bozgori iredentisti si toti asemeni lor, deopotriva cu slugile de politruci de la Cotroceni!

ile spunea...

http://lupuldacicblog.wordpress.com/2014/03/31/un-razboi-le-convine-tuturor/
vor disparea atit de multe lucruri incit nici nu le va mai arde sa puna mina pe tinutul secuiesc si de fapt numai prin acest sacrificiu al tuturor dusmanilor nostri va putea sa scape tara asta intreaga,chiar daca se vor bate pe deasupra capetelor noastre(asta e gindirea mea de cind a inceput criza oficial in tarasi observ momentele care vin matematic asa cum au fost prezise )

Anonim spunea...

http://www.nationalistul.com/wp-content/uploads/2013/06/Lehrer-G-Milton-Ardealul-pamant-romanesc.pdf

un pic anonim spunea...

Inceputul a fost...Iliescu! Atentie le generalizari.

Unknown spunea...

Cine voteaza un guvern care contine UDMR? Raspuns: Cei care acum ii blesteama pe "bozgori" Nu ei sunt vinovati ca au sperante separatiste, NOI suntem vinovati ca ne plimbam in concedii prin zona aceea si vedem ca nu suntem serviti in nici un magazin daca nu vorbim ungara! Din anii 1990 incoace tot asta comentam, majoritatea politica nu s-a obtinut in tot acest timp decat cu ajutorul UDMR ! S-a negociat la nivel politic ...dar...dar...ce oare???? Daca ei sunt atat de acerbi in a-si urmarii interesele????? Noi nu stim...dar blestemam ! Total neproductiv, de fapt ar trebui... sa-i luam de galci pe politicenii romani sa aflam ce au negociat ei cu adevarat cu UDMR-ul ! Cu ce drept si cu acordul CUI ?!!! Pentru ca noi nu suntem totusi o masa de manevra pentru acestia, avem dreptul sa fim consultati pt ca noi ii votam pe ei si tot din buzunarul nostru sunt platiti !