luni, 14 aprilie 2014

Absolut uimitor: Bruce Lee joacă magistral tenis de masă, simultan, cu doi sportivi profesioniști folosind... nunceagul (o armă albă formată din doi cilindri uniți de un lanț)!!! VIDEO

Așa ceva pare de neegalat! La ce performanțe a putut să ajungă acest om! Merită văzut!...

NOTA de ultima ora - am primit informatii potrivit carora acest filmulet este, de fapt, trucat, fiind folosit ca reclama publicitara in anul 2008. M-am cam pacalit! :( Oricum , chiar si asa merita vazut pentru ca este spactaculos!




8 comentarii:

Anonim spunea...

Daniele,iti multumesc din suflet pt.ca ai inchinat acest articol acestui mare sportiv.Bruce Lee nu a studiat numai artele marțiale, ci și domenii ca dramaturgia și filozofia și aceasta pe când era student la Universitatea din Washington.A intrat în contact și a aprofundat o serie de sisteme filozofico-religioase ca: taoismul, budismul, precum și conceptele lui Jiddu Krishnamurti.Daca nu ar fi murit pe 20 Iulie 1973,la 32 de ani,lumea cinematografiei artelor martiale, ar fi avut o cu totul alta fata azi.Cu respect...Mihai-Cristian

Unknown spunea...

Extraordinar.Atata pot spune.Am ramas cu gura cascata.

un pic anonim spunea...

Extraordinar!!!Cam asa arata o inalta spiritualitate in plina miscare! Multumim.

Gerula spunea...

A fost un om al publicitatii si al camerelor de luat vederi si nu in ultimul rand al banilor . Sunt calugari Saolin care au performante mult superioare lui , dar pe care nu le veti vedea la televizor niciodata. Intr-un interviu dat de catre Dalai Lama revistei Times , este intrebat de ce nu se dau publicitatii tainele din manastirile budhiste. Dalai Lama raspunde ca omenirea nu este pregatita pentru ce exista in scrierile sacre din manastiri. Si exeplifica ce ar face guvernul american daca intr-un an de zile toti americanii ar stapanii telepatia . Ar trebuii desfintate toate retelele de telecomunicatii , de la telefoane fixe la mobile si televiziune si radio . Ce va face guvernul daca vor avea intr-un an, 30 de milioane de someri numai din comunicatii? Din acest motiv nu se spun secretele lumii.

Anonim spunea...

Am vazut cam toate filmele cu Bruce Lee - vreo 7 parca - si la vremea respectiva i-am admirat foarte mult maiestria artelor sale martiale, jocul sau actoricesc, dar si regia filmelor sale, scenariul... Intensitatea trairilor mele emotionale din timpul vizionarii filmelor sale se prelungea mult timp si dupa aceea... Mereu am apreciat ca scenele sale de lupte pareau foarte reale, plauzibile... Pentru mine era cel mai bun... Un luptator autentic.
Totusi, secventele prezentate in acest videoclip, mai ales cele cu betele de chibrit, le socotesc ca fiind niste montaje si prelucrari de dragul imaginatiei, niste glume video la care a participat chiar si el pentru a se amza si distra.

un pic anonim spunea...

Cu multa simpatie Gelula iti spun parerea mea: Dalai Lama a devenit de mult timp un om politic...si nu prea obiectiv. Sunt in Romania initiati care ii dau lectii...lejer(sic). Exercitiul te ajuta pana la un punct. Adevaratele performante spirituale nu au nici o legatura cu studiul intelectual. Nu exista nici un pericol de felul celor spuse de lama...Va supara ca pe aista il consider un papa mai budist asa. Sau un patriarh mai mason asa. Ce pitpalaci, astea sunt vremurile...ce-i greu asa.Nici lama nu mai este ce a fost.
Iar Brucee Lee a fost trimis in occident cu misiune clara de a populariza tehnicile de arte martiale, pentru ca le venise vremea. A scapat un pic mai mult si a platit.Si-a atins scopul.Iar numele lui are rezonanta si acum...asta spune multe despre ce om a fost. De lama aista nu o sa se vorbeasca prea mult dupa plecarea spre stele. Cel putin nu atat cat despre Bruce Lee.Sunt aproape convins.
Cu respect.

ile spunea...

Sint de acord partial cu Gerula. Pe Bruce Lee l-au omorit tocmai pentru a deschis un drum occidentalilor catre o lume ascunsa bine de mii de ani. Pe de alta parte poate a fost un patriot care a vrut sa arate lumii ca galbejitii pot face si lucruri incredibile. SI DUPA CE A DESCHIS PUTIN POARTA a platit cu viata .
Locurile unde CIA nu a ajuns sper sa fie tocmai minastirile budiste si Muntele Athos. Imi place sa cred. Si casele shamanilor de prin lume.

Anonim spunea...

Fii atent ca gresesti , acest videoclip este o reclama pentru telefoanele nokia din anul 2008 , nu este Bruce Lee.
"
Origins: This video clip purportedly showing actor and martial arts master Bruce Lee playing ping-pong with nunchaku (also called "nunchucks" or "nunchuks") is a digital creation intended as a viral advertisement for the Nokia N96 Limited Edition Bruce Lee cell phone, produced in 2008 (thirty-five years after Lee's death) by the Beijing office of the JWT (J. Walter Thompson) advertising agency. The video employed a Bruce Lee look-alike actor pretending to play ping-pong against an opponent, their movements sychronized to the sounds of a genuine table tennis match, with the final audio and the visual image of the ball being added to the clip in post-production."

Cu placere.