vineri, 25 aprilie 2014

Animale de... campanie


Vineri 25 aprilie 2014,  politicienii au inceput sulemeneala pentru o noua campanie electorala. Desi scroafa agonizeaza in papusoi mai mult ca oricand, lichelele de serviciu se pregatesc sa mai puna o data mana pe tara.

Ca de fiecare data, au cam tot ce le trebuie: fonduri electorale din banii furati cu grija din bugetul statului, reteaua nationala de frauda electorala, ziaristi slugoi si televiziuni personale sau de tip frizerie-bordel care sa le faca treaba cuvenita: tuns, ras, spalat.



Lichelele de politicieni se sprijina pe structuri de partid. Au securisti de ieri si de azi, dar, cel mai trist, au un popor tampit si indobitocit care asteapta pavlovian, la fel ca-n toate campaniile electorale, sa puna botul la mita lor murdara. Romani, la limita subzistentei,  care isi vand calitatea de cetatean pentru un banutz de nimic…

Nu e nimic nou in ce spun. Sistemele au sufocat demnitatea prin varii metode, au facut din alb negru, din minciuna adevar si din moarte viata. Nici mortii nu sunt lasati sa se odihneasca in pace atunci cand vorbim despre voturi.


Dar si pe asta o stiam. Ne aflam astazi, asa cum am mai spus, aproape de capat, de faliment moral, de apocalipsa proorocilor mincinosi de campanie. Regulile au disparut, nimeni nu mai cerne, nimeni nu discerne.  Un balaur cu capete multiple – politicieni corupti, ziaristi vanduti, oameni de afaceri dubiosi etc. – devoreaza balos  ce a mai ramas din fibra acestui neam care inca se mai vrea european.

Catalin Chirila


In loc de post-scriptum va ofer cateva din intamplarile care se consuma de obicei cu multa lamaie:

1. Cearta dintre presedintele Traian Basescu si senatoarea PSD, Gabriela Firea care ne-a mai pus inca o data in fata oglinda adevarata in care ne vedem un popor de badarani si isterici, si nu asa cum ar trebui o tara NATO si UE, preocupata de tulburarile de la cateva sute de kilometri distanta. Biznisurile politicienilor au ajuns subiect de prime-time difuzat de la tribuna celor mai importante institutii ale statului.

2. Evenimentul zilei il  “coafeaza” pe Ponta cu aceleasi ustensile pe care le foloseste la Doamna Udrea, care Doamna e aparata deopotriva  in povestea Galei Bute si de oameni din Antenele  lui Voiculescu si din Beunul lui Oancea.

3. Destinul premierului Ponta pare insa legat in ultima perioada inevitabil de ape. Dar nu ca Iliescu sau ca Basescu! Pe Ponta il cheama apa, pentru ca Ponta intra la apa…

Dupa ce si-a petrecut vacanta de Paste in Delta Dunarii, trecand printr-un numar comic cu Dragnea si cu fa Doina in barca pneumatica prin ostroavele Teleormanului, astazi 25 aprilie, de Izvorul Tamaduirii, premierul nostru facea baie de multime la manastire si era  aclamat ca viitor presedinte.
Doamne fereste! Nu mai poti sfinti apele, cand minti de ingheata apele! :)

Va mai urma…

Sursa:  http://www.nasul.tv/2014/04/25/animale-de-campanie/

11 comentarii:

D. Pavel spunea...

Eu ii incurajez pe toti romanii sa mearga la vot si chiar sa ia tot ce li se ofera; ca din banii lor iau! Dar intodeauna sa NU voteze pe cel ce le-a dat "moca"! ci pe cine considera ei ca trebuie votat! Daca NU e nimeni de votat, atunci scrieti: ANULAT si Votez MERITOCRATIA SI NU TILHARIA!

Anonim spunea...

l-am impuscat pe dictatorul sa-l punem pe criminalul basinescu? chiar traim intr-o tara in care populatia e chioara si surda sau suntem proverbisti? adica hotul NUP e negustor cinstit? inca cincizeci de ani trebuie sa treaca pana cand cuiva i se va face "mila" si pune de-o "revolutie"?

un pic anonim spunea...

Prost e ala care mai voteaza asa ceva...

Ginu.eco spunea...

de ce faceti discriminare? celelalte animale politice n-au loc? 583+33+po(a)nta si acolitii sai.
daca n-aveti timp sa-i fotografiati pe toti, va pot ajuta.
cu stima si respect, un cetatean sictirit de javrele politice. de ce? astia musca mana care-i hraneste!

Anonim spunea...

"Un balaur cu capete multiple...", mi-a amintit de:

http://epochtimes-romania.com/news/hranind-hidra-care-conduce-romania---165081

ile spunea...

O ASTEPTAM LA ALEGERILE ROMANESTI PE EBOLA ASTA CA DE ELODIA NE-AM SATURAT
Eu am mai auzit despre Ebola ( e si un film cu Al Pacino-parca) si credeam ca e tinuta sub control,am auzit recent o singura stire la TV in schimb despre alegeri e plina dezinformarea romaneasca(ca de rahat).Si m-am gindit ca trebuie sa ajunga si in Europa... ca altfel nu are haz...
Adica EBOLA e prin Africa sporadic,in vest si Guineea, insa pare-se ca ar fi aparut si in Italia'';http://lainfo.es/en/2014/04/12/cameroon-alert-to-threat-of-ebola-outbreak/
CITAT:Din cauza imigraţiei masive, Italia se confruntă cu pericolul unei epidemii a virusului Ebola, originar din Africa şi care determină febra hemoragică acută cu mortalitate de 90 la sută. Mai exact, presa din Pisa a anunţat că 40 de imigranţi africani recent ajunşi în Peninsulă prezintă simptome ale bolii.
Autorităţile italiene neagă pericolul unei epidemii, dar presa susţine că există semnele unui situaţii de urgenţă, precum impunerea regimului de carantină în mai multe spitale din Pisa. Unii ziarişti susţin chiar că virusul s-ar fi răspândit deja şi în jurul oraşului. Sursa: FrontPress.ro''..................
Care scenariu e mai rau pentru Europa: razboi,Ebola,cutremurele si asteroizii? Eu cred ca o sa le aiba pe toate.si romanii sint mai interesati de alegerea imbecililor care sa ne mai prosteasca si mai fure si ei ceva.Numai ca VIERMII nu vor mai avea la dispozitie inca 4 ani de parazitat tara asta, tocmai din cauza a ceea ce spusei mai sus.

Anonim spunea...

de acord, 'prost e ala care mai voteaza asa ceva...'

Anonim spunea...

Toata clasa politica o adunatura de jeguri,tradatori de tara si neam in sluja celor care conduc lumea spre al III le razboi mondial,merita ghilotinati nu votati..

Anonim spunea...

http://lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/04/25/o-veste-exceptionala-trecuta-sub-tacere-de-conducerea-romaniei/

Anonim spunea...

da-i in ma-sa, nu mai murdariti Lumea Dacilor cu toate scursurile !

un pic anonim spunea...

Ia sa ne uitam un pic...bai nene,nu e nici un roman printre ei! Bruneti,pi dosnici, fara preput. Ole.