miercuri, 2 aprilie 2014

Dr. Christa Todea-Gross: “Vaccinurile: prevenţia care îmbolnăveşte şi uneori chiar ucide”. TREBUIE SĂ CITEȘTI ACEST INTERVIU!!!

Nota mea introductivă: Mai devreme sau mai târziu, crima vaccinărilor va trebui să fie stopată. În acel moment cei responsabili cu propaganda și îmbolnăvirea populației prin intermediul vaccinurilor vor trebui să fie trași la răspundere penală. În același timp, medicii care s-au făcut ambasadori ai vaccinării ar trebui de asemenea penalizati prin retragerea dreptului de practicare a medicinei pentru tot restul vieții!

Daniel Roxin


<<De curând a fost publicată o carte ce a stârnit atât interesul părinţilor, cât şi al medicilor: „Vaccinurile: Prevenţie sau boală? O nouă patologie pediatrică”, scrisă de medicul clujean Christa Todea-Gross. Lucrarea aduce câteva mari provocări pentru sistemul medical românesc din ultima jumătate de secol: au rezolvat într-adevăr vaccinurile marile epidemii sau este aceasta o ipoteză care s-a dovedit nefondată? Sunt companiile care le produc sincer preocupate de bolile oamenilor sau există un interes economic în promovarea feluritelor vaccinuri?


Am încercat, în interviul luat D-nei Dr. Todea-Gross, să obţinem câteva răspunsuri concise la aceste întrebări, care nădăjduim să stârnească îndeajuns interesul cititorilor pentru a le aprofunda în cartea domniei sale.

- Vă întreb direct: care sunt efectele vaccinurilor asupra copiilor? De ce vaccinurile provoacă tot felul de reacţii adverse?

- Termenul medical corect este cel de „reacţii adverse postvaccinale”, care sunt numeroase, mai mult sau mai puţin grave, unele recunoscute de către medicină, altele nu. Sunt recunoscute în mod oficial doar acele reacţii adverse care apar în primele patruzeci de zile de la vaccinare (excepţie făcând vaccinul antituberculos BCG) şi nu voi insista asupra lor, fiind descrise în carte.

Cele mai severe reacţii adverse, denumite de către medicii din Occident „complicaţii postvaccinale”, nu sunt recunoscute în mod oficial şi debutează după această perioadă. Aceste complicaţii nu sunt altceva decât bolile sistemului imun: alergiile, bolile alergice, bolile autoimune şi bolile maligne (limfoame, leucemii). Deşi bolile maligne sunt cele mai grave, pe primul loc ca frecvenţă rămân bolile autoimune, care sunt boli severe, cronice şi nevindecabile, dintre care enumăr câteva:

- bolile autoimune digestive: alergia la lapte de vacă, alergia la gluten, boala Crohn, rectocolita ulcero-hemoragică, diabet zaharat tip 1 etc.;
- bolile autoimune reumatologice: ARJ la copil (artrita reumatoidă juvenilă), PR (poliartrita reumatoidă) la adult;
- bolile autoimune hematologice: anemia Biermer, anemii hemolitice, trombocitopenie etc.;
- boli autoimune cutanate: psoriazis, vitiligo;
- bolile autoimune neurologice: sindromul Guillain-Barré, scleroza multiplă, epilepsie, paralizii de nervi cranieni (urmate de surditate, orbire sau lipsa vorbirii), encefalite, meningite, sindrom ADHD, autism etc.

Cea mai gravă complicaţie postvaccinală este decesul. „Sindromul morţii subite la sugar” este o astfel de complicaţie şi s-a dovedit că este dată de vaccinul DTP.

  • Cauzele „reacţiilor adverse postvaccinale”
Eşecul vaccinurilor este determinat de mai multe cauze, pe care le putem împărţi în trei grupe.
În primul rând, aş vorbi despre principiul vaccinării. Acesta este un principiu fals, artificial, la care organismul uman nu se poate adapta. De ce? Fiindcă „mecanismele de funcţionare” ale sistemul imun al omului nu sunt „aplicabile” în cazul unui vaccin. Sistemul nostru imun este asemenea unei maşini care funcţionează după anumite reguli stricte, precise, stabilite şi adaptate în decursul a mii de ani… De două secole, noi încercăm să reprogramăm un mecanism perfect, dar nu reuşim, fiindcă este imposibil.

Sacrificiul unei astfel de „încercări” a fost prea mare: distrugerea lentă şi sistematică a celei mai puternice arme de supravieţuire a organismului uman – sistemul imun. În concluzie, principiul vaccinării este unul simplist şi ineficient, fiind un model „artificial”, bazat pe alte legi decât cele naturale, la care, după cum o dovedesc studiile şi practica medicală, sistemul nostru imun nu se adaptează, ci se îmbolnăveşte.


În al doilea rând, numărul mare de vaccinuri, administrate într-un timp foarte scurt unui organism imatur şi cu un sistem imun incomplet maturizat. Un medic din Occident afirma că un vaccin administrat unui sugar echivalează cu treizeci de vaccinuri administrate unui adult în decurs de o zi… Un adult nu ar putea suporta o asemenea agresiune, dar un sugar trebuie s-o facă! Consecinţele le vedem…

În al treilea rând, combinaţia de vaccinuri. Să ne întoarcem puţin în timp. În Germania (şi în toate ţările europene, de altfel), în anul 1972 existau numai cinci vaccinuri la sugari! Toate vaccinurile erau administrate separat. Este motivul pentru care organismul reuşea să facă faţă unei asemenea agresiuni, iar îmbolnăvirile nu erau atât de frecvente şi atât de grave. În anul 1975 încă nu se ştia de sindromul ADHD! În 1976 creşte numărul vaccinurilor la doisprezece şi este pentru prima dată când se administrează simultan două vaccinuri.

În continuare a crescut numărul vaccinurilor la paisprezece, apoi la treizeci şi două! În 1995 se foloseşte trivaccinul DTP (trei vaccinuri combinate), apoi tetravaccinul (patru vaccinuri combinate). În 2006 s-a ajuns la patruzeci de vaccinuri la un singur copil şi se introduce pentru prima dată hexavaccinul la sugar (şase vaccinuri simultan!). Din acest an, frecvenţa sindromului ADHD creşte foarte mult. La fel şi autismul.

În România, numărul de vaccinuri administrate sugarului până la vârsta de 1 an este în număr de douăzeci şi nouă, iar până la 9 ani – treizeci şi patru de vaccinuri (fără să socotim şi vaccinurile opţionale!). Combinaţia de şase vaccinuri se administrează şi sugarilor din România la vârsta de 2, respectiv 6 luni, iar sindromul ADHD şi autismul sunt deja destul de răspândite între copiii români.
Un singur vaccin conţine un singur antigen (viral, bacterian etc.) şi o cantitate mai mică de adjuvanţi şi conservanţi, deci o cantitate mai mică de substanţe neurotoxice (mercur, aluminiu) sau alergice (proteine animale, antibiotice etc.). Combinaţia mai multor vaccinuri a dus inevitabil la înmulţirea efectelor neurotoxice şi alergice, cu efectele dezastruoase pe care le vedem…

- Care credeţi că este cel mai periculos vaccin?
- Cel mai toxic vaccin este cel care are cele mai multe combinaţii de vaccinuri şi cei mai mulţi conservanţi şi adjuvanţi neurotoxici (aluminiu, mercur): hexavaccinul de la 2 luni şi combinaţia de opt vaccinuri de la 1 an.

Dar, în acelaşi timp, nu putem simplifica matematic o reacţie postvaccinală. Spre exemplu, vaccinul BCG singur poate provoca o tuberculoză primară pulmonară ori extrapulmonară gravă, sau otite purulente, care duc la pierderea auzului. Vaccinul DTP (trivaccin) poate provoca „sindromul morţii subite la sugar”, iar exemplele pot continua. Repetarea aceluiaşi vaccin reprezintă un alt pericol. Are loc o hiperimunizare, prin formarea unui titru (o cantitate) mult prea mare de anticorpi – aşa cum se întâmplă în cazul vaccinului DTP, care se administrează de patru ori (!) până la vârsta de 1 an, cu provocarea unor boli alergice şi apoi a bolilor autoimune: eczema atopică, alergia la lapte de vacă, astm bronşic etc.

Toate acestea se întâmplă din cauza dezechilibrului sistemului imun, prin stimularea unilaterală a imunităţii umorale, în detrimentul celei celulare. Dacă este întreruptă la timp vaccinarea şi tratată corespunzător boala alergică, copilul se vindecă. Dacă se continuă vaccinarea, observăm că are loc o trecere de la o boală alergică la una autoimună mai uşoară (alergie la lapte de vacă), apoi la altă boală autoimună mai gravă (alergie la gluten) etc.

De fapt, sistemul imun clachează şi în final se instalează o boală autoimună gravă, fie la 1,5-2 ani (ADHD, autism, astm bronşic), fie la 6-7 ani (diabet zaharat, ARJ), sau chiar în adolescenţă (scleroza multiplă, poliartrita reumatoidă, boala Crohn, rectocolita ulcero-hemoragică, diabet zaharat tip 1 etc.). Vaccinurile au bătaie lungă, de ani de zile, chiar zeci de ani…

  • Tot mai mulţi părinţi refuză vaccinarea
- S-a schimbat mentalitatea părinţilor în ceea ce priveşte vaccinurile?
- Mentalitatea părinţilor a început să se schimbe treptat, odată cu informarea acestora pe diverse căi, principala cale fiind Internetul. Nu sunt singura persoană din ţară care a postat articole despre vaccinuri pe site-uri, iar părinţii, cunoscători de limbi străine, au putut să se informeze şi din alte surse despre pericolul vaccinurilor pentru sănătatea copiilor. Cartea pe care am scris-o vine să lămurească aspectele variate legate de vaccinuri, dar să dea şi soluţii.

Rezultatul este evident: tot mai mulţi părinţi refuză vaccinarea copiilor lor, iar recent, apariţia unor reacţii adverse destul de severe după vaccinul BCG la nou-născuţi (cunoscute şi până acum, dar, poate din lipsa informării, părinţii nu le-au mai sesizat organelor competente) a dus la pierderea încrederii în efectul pozitiv al vaccinurilor. Faptul că părinţii copiilor afectaţi au ajuns în instanţă pentru a-şi cere drepturile care le-au fost încălcate este un pas înainte în România – pe mine mă bucură cu adevărat acest lucru, pe care, de altfel, l-am accentuat şi în introducerea cărţii.

- De ce credeţi că totuşi unii părinţi îşi vaccinează în continuare copiii, în ciuda atâtor materiale care au apărut împotriva vaccinurilor?
- Mentalitatea părinţilor nu poate fi schimbată peste noapte… Este adânc înrădăcinată în conştiinţa oamenilor falsa idee că bolile copilăriei sunt foarte periculoase şi trebuiesc prevenite cu orice preţ, când de fapt este adevărat exact contrariul: bolile copilăriei sunt afecţiuni uşoare, la care sistemul imun foarte flexibil al copilului se adaptează uşor şi, în câteva zile, acesta se vindecă complet, fără complicaţii.

Pe de altă parte, vaccinarea nu previne aceste boli, ci le amână pe mai târziu, când sunt mai greu suportabile, din cauza unui sistem imun mai rigid şi când pot apărea complicaţii, fără să pună însă viaţa omului în pericol. Trebuie să existe un teren susceptibil (boli cronice, deficienţe imune, tratamente greşite cu antibiotice sau tratamente care scad imunitatea etc.), pentru ca bolile copilăriei să provoace complicaţii la sugari. Cu atât mai mult, la aceşti sugari, vaccinurile pot provoca reacţii adverse grave.

Pentru majoritatea părinţilor este un şoc să afle că vaccinurile sunt dăunătoare şi nu benefice! Nici nu au cum, fiindcă medicii înşişi sunt dezinformaţi sistematic în timpul facultăţii şi ulterior, când practică medicina. Zilnic primesc întrebări din partea părinţilor care nu ştiu ce decizie să ia. Este motivul pentru care am scris cartea, folosind aproape în exclusivitate bibliografie străină. Sunt convinsă că vom avea, cu timpul, tot mai mulţi copii nevaccinaţi şi sănătoşi. Nu-i putem sacrifica de dragul unor interese financiare…

- Dar cum pot fi prevenite bolile copilăriei, dacă se renunţă la vaccinuri?
- Ele nu trebuiesc prevenite! Dimpotrivă, este indicat ca toţi copiii să facă bolile copilăriei. Aceste boli joacă un rol important în formarea unui sistem imun sănătos al copilului, iar imunitatea dobândită în urma acestor boli este îndelungată, deseori pentru întreaga viaţă. Totodată, studiile arată că imunitatea dobândită în urma bolilor copilăriei joacă un rol important în prevenirea altor boli grave: sindrom nefrotic, tumori, leucemie etc. Or, acest adevăr nu li se spune părinţilor! 

Fetiţele care trec prin aceste boli naturale până la vârsta de 14-16 ani vor avea o imunitate suficientă şi pentru copii, când vor deveni mame.

Prin vaccinare, imunitatea se pierde mult mai repede, iar copiii vor fi expuşi intranatal sau postnatal acestor boli, care le pot provoca malformaţii, respectiv complicaţii. Aş dori să mai spun faptul că vaccinurile pot provoca uneori chiar boala pe care ar trebui s-o prevină!

- Exista totuşi vreun vaccin care ar trebui făcut?
- Nu. Motivele le-am explicat mai devreme, când am vorbit despre cauzele reacţiilor adverse ale vaccinurilor. Studiile arată că numărul consultaţiilor copiilor vaccinaţi este net superior celor nevaccinaţi. Dr. G. Buchwald afirma pe bună dreptate că în viitor, după ritmul în care are loc vaccinarea sugarilor, singurii copii cu adevărat sănătoşi vor mai fi doar copiii nevaccinaţi!

  • În decurs de 30 de ani, toţi copiii vor suferi de o boală alergică
- Care sunt consecinţele pe termen lung asupra sănătăţii populaţiei, dacă se continuă cu vaccinurile în acelaşi ritm?
- Statisticile arată că, la ora actuală, în ţările dezvoltate (fără ca situaţia să fie diferită de cea din România!), unul din doi copii suferă de alergie, tot al treilea copil suferă de eczemă atopică şi unul din zece de astm bronşic. Nici una dintre aceste boli nu are un tratament etiologic, ci doar unul simptomatic – adică ameliorează simptomele, dar nu vindecă. Se preconizează că în decurs de 30 de ani toţi copiii vor suferi de o boală alergică. Nu vor mai suferi de banalele boli ale copilăriei, tratabile şi vindecabile în 3-7 zile, ci vor suferi o viaţă întreagă de boli cronice, ireversibile, de cele mai multe ori debilizante!

Dar nu trebuie să ne uităm atât de departe… Deja putem vorbi la ora actuală de o epidemie de autism în România în rândul copiilor, iar o mare parte din cazurile de sindrom ADHD nu sunt diagnosticate. Ca urmare, numărul lor este cu mult mai mare decât cel oficial. Numărul cazurilor de boli neurologice postvaccinale creşte de la o zi la alta. Vaccinurile din copilărie au deschis o „poartă” şi pentru alte boli cronice, nevindecabile: peste un milion de români suferă de o boală rară…
Statisticile arată că 75% dintre pacienţii cu boli rare sunt copiii, conform datelor Alianţei Naţionale pentru Boli Rare din România. Acestea pot fi boli autoimune, boli toxice şi infecţioase, boli pulmonare, leucemii sau alte cancere rare etc. Legătura dintre aceste afecţiuni rare şi vaccinuri o fac numeroase studii din Occident.

Este nevoie de o mare reformă în medicina preventivă. Programul naţional de vaccinare, din nefericire, constituie o prevenţie care îmbolnăveşte şi uneori chiar ucide.

- Relataţi-ne, vă rog, câteva din cazurile întâlnite în activitatea dumneavoastră în care copiii au avut de suferit de pe urma vaccinurilor…
- Primele cazuri ar fi chiar proprii mei copii: doi băieţi şi o fată… Dar prefer să vorbesc despre cazuri mai recente, la modul general, nu individual, datele fiind confidenţiale. Am văzut toată gama de boli autoimune şi neurologice la copiii vaccinaţi: alergii alimentare, astm bronşic, sindrom ADHD, autism, vitiligo, psoriazis, diabet zaharat tip 1 etc.

Nu voi intra în amănunte, fiindcă mi se va spune că nu pot dovedi legătura dintre vaccin şi aceste boli. Ea poate fi însă dovedită prin proba terapeutică, şi anume prin aplicarea unui tratament (încă necunoscut în ţară, dar care se aplică în Occident încă din anul 1990) care ameliorează net aceste boli şi uneori le vindecă (aşa cum am precizat şi în carte, la capitolul 3).

Medicina alopată este neputincioasă în faţa unor astfel de afecţiuni cronice, unele foarte grave. Am văzut cum aceşti copii, prin eliminarea metalelor grele din organism (mercur) cu ajutorul unui tratament specific, s-au vindecat. Numeroasele studii au arătat cum mercurul din vaccinuri provoacă boli autoimune neurologice grave precum autism, ADHD ş.a., care, fiind tratate la debut, pot fi ameliorate net şi uneori pot fi vindecate. Acelaşi tratament, alături de un regim alimentar, poate vindeca eczemele atopice, psoriazisul la debut, alergiile alimentare, astmul bronşic alergic ş.a.
Ceea ce lipseşte deocamdată la noi în ţară este studiul comparativ dintre copiii vaccinaţi şi cei nevaccinaţi. Ar fi o altă dovadă că vaccinurile sunt cauza frecventă a bolilor sistemului imun, respectiv bolile alergice, autoimune şi maligne. La copiii nevaccinaţi, bolile alergice şi autoimune sunt extrem de rare (date de alergiile părinţilor, intoxicaţiile cronice ale părinţilor cu metale grele etc.). Boli precum autismul şi sindromul ADHD practic lipsesc la copiii nevaccinaţi.


- Ştim că în străinătate părinţii au dat în judecată spitalele pentru astfel de situaţii. La noi s-au întâlnit astfel de cazuri?
- Nu, dar am înţeles că zilele acestea mamele copiilor care suferă în urma vaccinului BCG au dat în judecată Ministerul Sănătăţii – acesta este un început promiţător! Aşa cum am specificat şi în carte, părinţii nu sunt informaţi asupra reacţiilor adverse ale vaccinurilor.

De asemenea, este grav încălcat dreptul pacientului când, în maternitate (şi nu numai), copii sunt vaccinaţi fără a se cere acordul în scris al mamei. Mama trebuie să semneze dacă este de acord sau refuză vaccinurile, inclusiv cele două din maternitate: BCG şi anti-hepatitic B. Prin încălcarea dreptului la consimţământul informat, mama poate da în judecată conducerea spitalului.

- Ce ar trebui sa facă părinţii care refuză să-şi vaccineze copiii, mai ales când primesc tot felul de ameninţări din partea personalului medical?
- Părinţii, indiferent dacă refuză sau nu vaccinurile, trebuie să îşi cunoască drepturile de cetăţean, drepturile de pacient şi cele de tutore ale unui minor. Astfel, dacă le sunt încălcate unele din aceste drepturi de către medicul de familie, este indicat să-l schimbe. Dacă nu există această posibilitate, părinţii pot depune o plângere sau, în ultimă instanţă, pot da în judecată persoana care-i ameninţă sau conducerea instituţiei (grădiniţă, şcoală, spital).

Din nefericire, intimidarea părinţilor rămâne în continuare o armă foarte eficientă la noi în ţară când este vorba de vaccinare. Lucrurile trebuie să se schimbe la un moment dat, fiind vorba de sănătatea copiilor noştri. După ce copilul se îmbolnăveşte, nu se mai face de obicei legătura dintre vaccin şi boală, „reacţiile adverse” sunt considerate „normale”, iar părintele se vede neputincios şi părăsit într-o lume medicală indiferentă…>>

 Raluca Tănăseanu

Sursa:  http://www.financiarul.ro/2014/03/31/dr-christa-todea-gross-vaccinurile-preventia-care-imbolnaveste-si-uneori-chiar-ucide/

25 de comentarii:

Alexandra spunea...


Sunt parinti care-si vaccineaza copiii chiar daca au acces la informatii....Sunt tari unde nu se vaccineaza la nastere,unde asta ramane la latitudinea parintilor.
Bill Gates a spus clar ca vaccinurile,avorturile si mancarea plina de otravuri vor ucide milioane de oameni.
Cine sa auda?


Anonim spunea...

si din pacate nu e gluma:
http://www.addictinginfo.org/2014/04/01/measles-outbreak-california/

ligurda spunea...

Eu am refuzat vaccinul care se face in spital fetitei mele la nastere.Doctorul a spus ca sufar de sindrom de depresie si nu pot lua o decizie corecta si s-a adresat sotului meu care m-a sustinut.Multe asistente ma priveau chioras,si am primit comentarii rautacioase din partea cadrelor medicale de acolo facand aluzi ca nu sant normala la cap.

Anonim spunea...

Ce fac parintii care nu-si vaccineaza copii cand acestia trebuie sa mearga la gradinita unde le cere ca, carnetul de vaccinuri sa fie la zi, adica sa aibe toate vaccinurile, impuse pana la varsta respectiva,facute?

mariana spunea...

Cred că doamna doctor a dat startul unei cruciade pe care noi, părinții, avem obligația să o ducem mai departe.Cu toții știam sau bănuiam cele spuse de doamna doctor. Acum că avem părerea unui spacialist, oare nu trebuie să facem ceva?

Anonim spunea...

Cum ziceti d-voastra domnule Roxin,asa sa fie! cat mai curand...

Anonim spunea...

Nu te poate nimeni obliga sa iti vaccinezi copilul.Iar daca la gradinita iti cere obligatoriu dovada vaccinarii, poti sa -i dai in judecata pentru .... discriminare

Unknown spunea...

Abordarea logica de regula da rezultate. Companiile farmaceutice sunt extrem de profitabile. De ce? Pentru ca vand foarte multe medicamente. Ce s-ar intampla cu aceste companii si profiturile lor daca oamenii ar fi cu adevarat educati si informati? Cautati-va singuri raspunsurile, nu e atat de greu.

Raphaelly spunea...

Nu mi-am vaccinat deloc copilul, si la apropae 2 ani este perfect sanatos, nu am avut deloc probleme. Am luat decizia deplin informata asupra tuturor aspectelor. La spital, am mers dupa mine cu delaratia de refuz pe care le-am dat-o s-o semneze. Au incedrcat sa ma faca sa ma razgandesc, insa nu au insistat ca i-am luat repede cu niste legi si le-am inchis ciocul. Erau curiosi ce studii am. Cand le-am zis le-am inchis ultima portita de a pune presiune pe mine. Totusi au incercat inca putin cartea cu frica: "stiti ca daca nu-i faceti BCG-ul s-ar putea sa faca cocoasa?!" stiti ca daca nu-i faceti antihepatiticul B nu veti putea sa-i faceti nici antitetanos mai tarziu? sa vaa explic chestai cu antitetanosul, de ce a zis dna doctor asa, ca cealalta era o gluma. Antitetanosul se bazeaza pe extractia de anticorpi din sangele uman, anticorpii in sine fiind proteine partea din acesta. de regula antitetanosul poate veni la pachet cu o hepatita B, pt ca sangele nu se fac astfel de teste la extragerea anticorpilor. asa ca...vaccinare placuta turmei!
in prezenta rata de autism in Romania este 1 copil din 88. Stiati asta? sau cati copii in Romania sunt bolnavi de cancer (boala autoimuna dezvoltata tot in urma vaccinurilor...

Anonim spunea...

dupa vaccinul de la 6 luni ne-am trezit cu o dermatita atopica de toata frumusetea o eruptie pe care abia am stapanito si acum inca nu am facut vaccinul de la 1 an si nici nu am de gand sa il mai facem.sanatate multa la puiuti

Anonim spunea...

de la DRAGOS SCORTANU

In primul rand exista un plan al ocultei mondiale de control si experimentare pe oameni cu/prin vaccinuri. Scopul e sa vada cum se reactioneaza la diverse combinatii, substante, teste organismele, pt a putea crea virusi in interesul razboiului biologic, cu scopul imbolnavirii si reducerii numarului populatiei planetare, e mai eficient decat cu bomba, si s-ar prinde fraierii. Chiar Bill Gates baga miliarde in asa ceva, experimentand vaccinuri anti-imune si anti-fertile pe oamenii din Africa(in special femei si fete), totul sub falsa cortina a binelui, el insusi afirmand ca populatia planetei trebuie redusa drastic,el contribuind la chestia asta. Stiati? Va recomand sa refuzati asa zisele vaccinuri obligatorii(obligatorii?-auzi aici tupeu!)! Eu nu m-am vaccinat din clasa a 9-a, si atunci ca nu stiam cum sta treaba. In clasa a 12-a iar au venit cu nu stiu ce vaccin obligatoriu dar am plecat si i-am bagat undeva. Si n-am nici pe dracu acum!Asta e parte a planului jigodiilor sioniste(jidani) de control al populatiei, si de reducere a nr. ei, una din prioritatile agendei lor!!! MARE ATENTIE LA CE VINE!!!

Unknown spunea...

refuzam in cunostinta de cauza si cu fermitate,aceste vaccinari,insa ce solutii abordam in momentul in care societatea constrange traiectoria copilului,cu acel carnet de vaccinari ? avem posibilitatea sa refuzam legal : http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/05/24/cum-se-poate-refuza-vaccinarea-copiilor-baza-legala/

M.A.R spunea...

Am citit,sunt socsta ca un medic isi permite asemenea enunturi cu care nu poate decat sa bulverseze sarmanii parinti !Intreb ce se va intampla daca va aparea Tuberculoza in forma de pandemie ,cine si cum se va trata ,in conditiile de saracie in care se scalda populatia tarii ; hepatita este in floare ,iata am ajuns de la A-F :si mai intreb si de Rabie ,de Tetanos ,care te ucide in 30 de zile ? Poate eu nu am inteles mesajul ,ma gandesc insa la consecinte .

Sefora spunea...

Pentru Alexandra,in 2 aprilie.
Bill Gates este unul din cei mai activi oameni de pe planeta care promoveaza vaccinurile in lume,in special in Africa,considerandu-se in multe situatii pe rolul de Dumnezeu.Citeste pe Davidicke.com si te vei lamuri cum e cu ce declara acest Bill Gates.
Sa auzim de bine.

Anonim spunea...

Parerea mea este sa terminati cu idioteniile astea de articole.Nu mai duceti lumea in eroare cu cretinitatile voastre.Suntem in 2014..cum sa nu vaccinezi dloc un copil???In tarile civilizate sunt vaccinuri obligatorii care la noi snt inca optionale.Desteptati va oameni buni si nu mai puneti botul la toti tampitii d p net

Anonim spunea...

Copiii mei la 4luni erau cat pe ce sa-mi paralizeze daca faceam si vaccinu de 6luni erau paralizate sa-si revina mi -a trebuit f mult timp.au ramas acum cu alergii la mancare antibiotice detergenti etc.In prospect scrie clar ca astea sunt reactii.Am fost la specialisti si s-a constat ca de la vaccin si au fost interziseDEFINITIV.Dar priblema romanului e ca vb in necunostinta de cauza si isi da cu paretea fara sa fi trecut prin ceva asemanator iti poti imagina ce simte un parinte sa-si vada copilasii in asemenea stare si sa nu-i poata ajuta?

Anonim spunea...

Miercuri 2 aprilie am participat la Marsul Autismului la Focsani. Pliantu pe care l-am primit continea date statistice din 2013. Unul din 50 de copii se nasc cu autism. Este ingrijorator!

Anonim spunea...

eu cred ca ar trebui sa fim foarte atenti la ce spunem, ca sa nu ne pierdem credibilitatea. Teoriile conspiratiei au devenit un fapt banal, ca se fac incercari de a controla la un nivel macro pare plauzibil si sunt semne. Insa de aici pana la fel de fel.. este o distanta

Anonim spunea...

Aberant, mult succes în caz de tetanos, difterie, turbare...

Anonim spunea...

nu trebuie sa ne facem griji de difterie, tetanos si turbare astea sunt boli ce se fac in conditii de viata foarte proaste fara igiena, se intalneau pe vremuri mai ales in razboaie.

Pune-ti intrebarea logica pe cine cunosti sa se fi imbolnavit de asa ceva.

nu e neaparat nevoie sa crezi orbeste intr-o sursa, dar daca vrei sa faci copii o sa vrei sa te informezi din mai multe surse

informatia buna sau proasta, o poti cerne cu ajutorul statisticilor pe baza carora evolueaza cam orice domeniu stiintific si nu a opiniilor singulare.

ania spunea...

Lumea inca isi vaccineaza copiii pt ca inca nu sunt date f clare. Inclusiv persoana careia i s-a luat interviuri, a citat niste persoane carora nu le-a dat numele. Vorbim vorbe pana nu vor exista niste studii clare, care oricum nu vor exista cat timp exista mafia farmaceutice.
Un dr clujean nu poa` sa-mi zica mie ca e mai bine sa nu vaccinez, ca poate f bine sa faca bolile. Dna doctor - cu poliomielita cum e? Mai bine facem polio??? Pe bune? Eu mi-am vaccinat copilul pana la 6 luni. Nu a avut nicio problema pana la ultimul, unde a fost f somnolent, iar cand era treaz era nervos si plangea sau absent, lucru care a durat vreo 4 zile. Evident nu o sa-mi mai vaccinez copilul, dar asta pt ca el nu face parte din cei care rezista. Suntem din cate stiam tara nr 1 in cazuri de hepatite si tbc...si sa nu vaccinam deloc copilul? Am fost internata la Alexandrescu cu bebe si m-am trezit ca o asistenta ii bagase lu fi-miu degetu-n gura fara manusa, pt ca plangea si eu abia plecasem dupa suseza. Daca doamna era taiata la deget si avea una bucata hepatita sau tbc? Ce ne faceam? Si mai ales cele spuse mai sus, sanse sunt ca acesti bolnavi care ne plaseaza pe locul 1 sa fie peste tot in jurul nostru. Eu zic sa fim mai realisti,si macar o parte de vaccinuri sa le facem. ROR_ul de exepmplu e o porcarie, eu am facut toate cele 3 boli si n-am murit, nu vad de ce exista vaccin pt rubeola oreion etc. In fine, sunteti parinti si raspundeti si daca copilul nu suporta vaccinurile si daca face bolile care-i vor chinui pe viata - gen polio, si din pacate inca mai exista cazuri in Romania. Bafta

Sefora spunea...

Buna seara.
Asa este,sunteti parinti si fiecare are propria responsabilitate.Dar referitor la autoarea acestei carti,eu spun ca mai inainte de a o blama sa-i cititi cartea,pentru ca banuiesc ca a scris o carte bine documentata.De fapt si spune ca are o bibliografie bogata si in special straina.Cei care vorbesc despre poliomelita si alte asemenea boli,care se stie doar din ce ni se spunea,ca au fost eradicate datorita vaccinilor,ati putea sa va informati mai bine si sa vedeti ca acum se spune tocmai contrariul si ca multe cazuri de poliomelita s-au datorat exact vaccinarilor.
Este evident,cine vrea sa fie bine informat si sa-si protejeze progeniturile,are destule posibilitati acum.Trebuie tinut in atentie ca acum se dezvaluie noianul de minciuni cu care am fost indopati pana in prezent.
Sa aveti o seara buna.

Anonim spunea...

Mare om Bill Gates , asta si cum le stie el pe toate, dom'le !!
Bill Gates a spus ca Obama nu este negru, ci doar vopsit cu negru. Este pe bune, am citit si in Libertatea si in CanCan. mai terminati cu prostiile astea cu Bill Gates a spus......

Anonim spunea...

Ia luati de vedeti voi astia cu vaccinurile:
http://www.antena3.ro/galerie/bill-gates-tine-mortis-sa-ne-imputineze-vrea-sa-reduca-populatia-pamantului-prin-vaccinare-114725.html#foto

sau asta

http://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064&list=PL07B73CF74125184B

Anonim spunea...

Nu poate cineva sa spună cu exactitate, mai ales în lipsa unor studii pertinente. Eu as pune problema și alt fel, ce ne facem cu educația elementara în ce privește igiena, mă refer aici la adulți și nu la cei de la țară, observai pe cei dintr o banca sau cei de lucrează intrun restaurant. Observ pe strada părinții sau bunicii care baga mâncare copilului în gura direct din mana. Sunt oripilat și dezamăgit imi vine
sa iau calea străinătății.