duminică, 6 aprilie 2014

Eva Braun, soţia lui Adolf Hitler, ar fi avut origini evreieşti...

Eva Braun, soţia lui Adolf Hitler, ar fi avut origini evreieşti, potrivit unor noi analize ADN efectuate pentru un documentar care va fi difuzat miercuri de postul britanic Channel 4.

Această teză se sprijină pe analiza părului provenind dintr-o perie de păr găsită la Berghof, reşedinţa lui Hitler în Bavaria, unde Eva Braun şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului în al Doilea Război Mondial.

În acest păr, cercetătorii au găsit o secvenţă specifică de ADN "asociată puternic" evreilor aşkenazi, care reprezintă aproximativ 80% din populaţia evreiească.

În Germania, mulţi evrei aşkenazi s-au convertit la catolicism în secolul al XIX-lea.

"Este o descoperire tulburătoare. Nu aş fi visat vreodată un rezultat potenţial atât de extraordinar", a comentat Mark Evans, prezentatorul emisiunii "The Dead Famous DNA" pe Channel 4.

Potrivit realizatorilor documentarului, totul indică faptul că părul analizat provine de la Eva Braun. Însă singurul mijloc de a dovedi în mod oficial acest lucru este compararea cu ADN-ul celor două descendente ale lui Braun în viaţă. Însă ele au refuzat să se supună vreunui test.

Eva Braun a fost timp de mai mulţi ani amanta lui Adolf Hitler, iar cuplul s-a căsătorit pe 29 aprilie 1945.

Sursa: http://www.antena3.ro/externe/descoperire-inedita-femeia-care-i-a-devenit-sotie-lui-adolf-hitler-ar-fi-avut-origini-evreiesti-249432.html

Nota mea: Se vorbește și despre faptul că Hitler, la rândul lui, avea rădăcini evreiești... Și dacă este să facem referire și la alți dictatori ai acelor vremuri, este de notorietate că Lenin sau Stalin erau evrei!

5 comentarii:

Marius - burebista2012 spunea...

Gretl Braun, sora Evei Braun in 1954 - 17 iulie naste o fetita. Ea a fost insamantata artificial de catre cabala cu sperma congelata a lui Hitler. Aceasta fetita de atunci este Angela Merkel.
http://www.helpfreetheearth.com/news501_Merkel.html

Anonim spunea...

insusi Hitler este un descendent din evreii Roschild,pt ca mama lui a fost menajera in casa lor...
asa ca nu e nici o noutate ca Hitler este evreu,lucru scris si in cartile lui David Icke...toti conducatorii lumii au aceasta "urma"in trecutul lor ca sa pota fi alesi de oculti sa le faca politica...Libiu...

D. Pavel spunea...

....asta NU e o stire! sint zeci de carti din anii '60 care spun si demonstreaza acelasi lucru!

Anonim spunea...

de la DRAGOS SCORTANU

Da, asa e, si Lenin si Stalin si Trotski erau evrei, sionisti, ca toti conducatorii, teoreticienii si tortionarii propagandisti ai comunismului, al caror creatori sunt, si dupa cum afirma si Lenin in opera lui propagandista-Comunismul nu trebuie sa se situeze pe pozitii ostile fata de capitalism, comunismul nu este modelul definitiv, ci reprezinta doar avanpostul catre noua ordine mondiala pe care o vom crea!-si vedem ca asa s-a si intamplat, sau se intampla. Si Marx era evreu-Moses Mordechai Marx Levi-pe al sau real nume, europenizat in nemtescul Karl Marx! Aceasta adunatura de jdani askenazi reprezinta ceea ce se stie ca oculta mondiala de azi, sionistii, satanistii talmudisti, dusmani ai popoarelor, si fanaticii guvernului mondial si ai dominatiei mondiale! Daca nu toti askenazii din lume au ajuns in pozitii asa inalte asta-i alta treaba

ile spunea...

ce bine ca sintem cu totii de acord,ideea e ca unii dintre ei au fost patrioti au inceput sa tina cu poporul in mijlocul caruia au trait si abia atunci au fost inalturati tot de evrei