vineri, 4 aprilie 2014

Extrem de grav! Convorbire intre doi ambasadori rusi: Să-i lăsăm deocamdată pe români și bulgari în UE. Apoi o să le tăbăcim fundurile în direcția care trebuie! AUDIO



Afirmatii grave facute de doi oficiali rusi, care se saluta unul pe altul cu "Shalom"(!!!), intr-o convorbire telefonica aparuta vineri pe internet. Ambasadorii Federatiei Ruse in Eritrea, respectiv Zimbabwe si Malawi  au fost inregistrati in timp ce spuneau ca “le vor tabaci fundurile” romanilor si bulgarilor in “directia corecta”, insa pentru moment ii lasa “sa ramana in UE”.

Convorbirea telefonica dintre Igor Nilokaevici Chubarov si Serghei Viktorovici Bakharev a fost publicata pe internet, pe YouTube, pe un cont nou creat sub numele de “Michael Berkan”. 

Autenticitatea inregistrarii nu a fost confirmata, dar nici infirmata pana acum de diplomatii rusi.
La inceputul convorbirii, Chubarov il felicita pe Bakharev pentru faptul ca Zimbabwe a votat impotriva rezolutiei prin care ONU a decis ca nu recunoaste referendumul prin care Crimeea a fost anexata de Rusia. Apoi, cei doi glumesc pe seama europenilor si a americanilor, dand exemple de corectii ce ar putea fi aplicate celor doua continente.

***
Igor Nilokaevici Chubarov: Acum am o sarcină simplă, pentru moment spun doar un lucru-cheie şefilor de misiuni. Le repet: „Fraţilor, am luat Crimeea, dar nu este afurisitul de sfârşit. (râde) În viitor vă vom lua afurisita de Catalonia, Veneţia, precum şi Scoţia (pronunţat greşit astfel încât numele ţării să însemne „tărâmul vitelor” – n.r.) şi Alaska. Şi nu vom fi mulţumiţi nici cu asta (râde)”.

Serghei Viktorovici Bakharev: În primă instanţă, vom fi.

Igor Nilokaevici Chubarov: De acord, doar în primă instanţă, apoi ne vom mai gândi. Toate acele afurisite de limitrofe, de exemplu Letonia, Estonia şi alţi europeni, dar şi românii şi bulgarii, le vom tăbăci fundurile în direcţia corectă – acolo unde trebuie să fie.

Serghei Viktorovici Bakharev: O, nu, e mai bine să nu ne atingem de ei, n-o să-i lovim. Ar fi mai bine pentru noi să deranjăm „Californialand”, „Miamiland”, astfel de locuri părisite (râde).

Igor Nilokaevici Chubarov: Ai dreptate, practic, 95% din afurisiţii noştri de cetăţeni sunt în „Miamiland”! (râde)

Serghei Viktorovici Bakharev: Exact.

Igor Nilokaevici Chubarov: Avem drepturi depline să organizăm un referendum.

Serghei Viktorovici Bakharev: La fel şi-n „Londonland”!

Igor Nilokaevici Chubarov: Da, cu siguranţă, ai dreptate. O să-i lăsăm o perioadă pe români şi bulgari, lasă-i să rămână în UE deocamdată (râde).

Serghei Viktorovici Bakharev: Alături de statele baltice.

Într-un ton uşor mai serios, notează jurnaliştii străini, Chubarov îi spune tovarăşului săi că un înalt oficial european i-a spus că Rusia ar trebui să ia înapoi România şi Bulgaria.

Igor Nilokaevici Chubarov: Apropo, am vorbit de curând cu şeful de departament/delegaţie UE despre tot soiul de lucruri, eram pierduţi în mulţime şi mi-a zis: „Ascultă, luaţi înapoi România şi Bulgaria”. „Absolut, nu”, i-am răspuns. „Fraţilor, n-o să se aleagă nimic din asta”.

Serghei Viktorovici Bakharev: Distrează-te în continuare cu toate astea. (râde)


17 comentarii:

Gerula spunea...

Daca era adevarat , iesea un scandal monstru pentru ca au fost ascultate telefoanele celor doi ambasadori . Poate este o cacialma pentru a intarata romanii si bulgarii.Cert este ca poate fi si reala convorbirea , si atunci este cazul sa trecem la dictatura militara si sa-i dam dracului de politicieni care se bat pe ciolanul de la putere.

D. Pavel spunea...

"Shalom!"

Teoria mea se confirma tot mai mult! Spuneam / scriam ca toate nenorocirile care se intimpla in lume reprezinta de fapt lupta "evreilor" (Ashkenazi/ khazari) din Rusia cu zionistii "evrei" (mafia khazara) de pe Wall Street USA.

Anonim spunea...

sa fim seriosi, si eu pot sa spun ca-i tabacesc fundul lui Donald Ratzoiul, cocalari sunt destui chiar si printre ambasadori. Daca sunt naivi care se lasa intimidati si cad in capcana unor interese...ii priveste! De fapt, chiar interesul e nada.

Unknown spunea...

Foarte bine ca s-a dat asta pe internet pentru ca multi au fost naivi si nu au crezut ca este posibil asa ceva,poate cu asta li se mai deschid mintilea alea incuiate.Niciodata nu e prea tarziu.Ce libidinosi si aia doi,deabia isi mai trag muci si ei isi mai fac planuri.Stiti ce uita astia?uita ca exista Divinitatea care ne-a creat pe noi toti si uita ca odata tot va trebui sa trecem dincolo cu totii,ca doara nu credeti ca lumea asta va dura la nesfarsit.Problema lor este ca ei nu o sa mearga pe acelasi drum cu o mamica cu copilul ei in brate care au murit la bombardamente sau cu bunicii nostrii care au murit de foame si lista continua....Eu nu-mi fac griji pentru ca stiu ca Dumnezeu ma iubeste si ca Este tot timpul cu mine orice ar fi.

bebetto spunea...

ce relevanta are discutia intre aia doi?!

Anonim spunea...

chestioara asta e buna pentru altceva, INSA NU AVEM NEVOIE, PRINTRE DACI, DE NAIVI CARE SA SE MIRE CU GURA PANA LA URECHI SI NICI DE AIURITI CARE SA SE LASE INDOPATI DE FANTASMAGORII COMPLOTISTE. AVEM NEVOIE DE SOLDATI IMPASIBILI CARE SA LUPTE. MAI PUTIN DIN GURA SI MAI MULT CU FAPTA.

Anonim spunea...

De asta ne pasa noua acum?
Chiar se pierde din vedere situatia in care se afla romanii?
Asta este inca o stire de Can Can prin care se distrage atentia de la realitate
Suntem un popor de oameni lasi, analfabeti , inculti si meschini , pus cu botu pe labe de o mana de "politicieni" corupti carora nici denumirea de politicieni nu li se potriveste , traim intr-o falsitate totala, un vis urat unde absolut totul este posibil in orice secunda.
Sa ne fie rusine popor de delasatori care-i asteptam totdeauna pe "altii" sa ne rezolve problemele caci noi asa cum spunea suntem LASI.
Visionare placuta in fata televizorului

Anonim spunea...

Da din Romania si Bulgaria vom da foc la toata Europa tradatoare si orgolioasa ,cand se va ridica poporul roman sub crucea crestina si sub stindardul Garzii de Fier cu totii vor afla de unde se trag si ce limbi vorbesc si vom impinge pe ashkenazi/khazari si sionisti in fundul iadului ,de unde au venit sa otraveasca pamantul.

anonim spunea...

...Ca bine zic baietii...ei ne vor binele ca doar noi ca suntem in UE avem doar lapte si miere...

Anonim spunea...

Pana la Dumnezeu te mananca Sfintii! Aseara am vz la stiri ca nu stiu ce oficial rus la atentionat pe Basescu sa se aptina de la ori ce declarati referitoare la Rusia, ca in cosecinta ii da "ignor" diplomatic! Ceva de genu...il mananca rau si pe base

Anonim spunea...

Eu nu cred intr-o astfel de convorbire. Daca totusi a existat, ori este o provocare ieftina, ori o fanfaronada de doi bani. Nimic serios.

apostol bologa spunea...

Oferta lui Putin pentru Romania
http://www.youtube.com/watch?v=5JUWIpluCEc
Interesant ca nu este mediatizata afirmatia lui Putin; probabil cunoasteti de ce e acoperita cel putin de alte info, fara valoare, ca cea de fata.
Putin il face pe Deripaska sa semneze fara sa citeasca
http://www.youtube.com/watch?v=j39KDrBmZyI
"D" un puternic; imaginati'va unde ar fi acum familiile celor 2 diplomati, daca convorbirea ar fi reala. Fisa postului unui diplomat rus este f diferit de ce cred oamenii obisnuiti sau Victoria Nuland. Romanii asculta expresia diplomatului american [f__k the UE], fara sa inteleaga ca este vorba chiar de ei.
Din Rusia transpira nimic inafara, doar daca Rusia vrea acest fapt.
Din pacate pentru noi, Rusia inseamna mai mult pentru rusi si Putin [lucru de admirat], decat inseamna Romania pentru romani si pentru presedintele Basescu. In ignoranta noastra, nu putem vedea evenimentele decat de-o parte a gardului.
mai mult:
http://www.hotnews.ro/stiri-international-16974348-presupusa-conversatie-intre-doi-ambasadori-rusi-dupa-crimeea-vom-lua-catalonia-venetia-scotia-alaska.htm

Anonim spunea...

de la DRAGOS CORTANU

Iata 2 jidani imputiti, daca e pe bune, si cred ca e pe bune, dupa cum si numele lor cu -vich(vici) la sfarsit o arata, si faptul ca se saluta cu shalom, salutul intre evrei, sionisti, dupa cum reiese din nivelul de intindere geografica si de influenta al discutiei, care vb despre cum vor opera ei evreii sionisti pt controlul lumii. Faptul ca numesc Scotia cattleland, tinutul vitelor, in batjocura, asta exprima crezul din Talmudul mozaic in care toate popoarele pamantului sunt considerate de imputiti astia de evrei animale(goymi), iar ei sunt singurii oameni, iar Dumnezeu(oare de ce dumnezeu vb. ei in Talmud?!) a facut popoarele celelalte cu scopul unic de a-i sluji pe evrei, si ca aceste popoarele ale lumii nu au drepturi(jidanul imputit de Kissinger, alt gunoi sionist, spunea ca drepturile omului sunt o prostie, si ca nu le recunoaste). Iata cum lucrurile se leaga. Marea izbanda si scop al jidanilor mozaici, care au la baza Talmudul si Thora, si pe care le-au interzis a fi traduse in alte limbi(logic de ce), si in care spun astea despre oamenii pamantului si in care batjocoresc pe Iisus si Maica Domnului, este aceea de a domina lumea, lucru pe care se pare ca il vor realiza prin globalism(ca doctrina politico-sociala) si ecumenism=erezie,babilonie religiosa(ca doctrina religioasa). De specificat ca astia sunt anti-ortodocsi declarati(dupa cum scrie si in Talmud).Tot mai credeti vreunii ca astea sunt aiureli de-o noapte? Cu sau fara chestia asta stiam ce se petrece! Securistii iudeo-sovietici de ieri, ambasadorii si protipendada oligarhica iudaica de azi, aceeasi!

Anonim spunea...

Rusia si rusii totdeauna au fost dusmani de moarte ai popurului dac. Utati-va la toata istoria noastra si o sa vedeti ca rusnacii s-au aliat cu romanii/ dacii doar din diverse interese politice si militare, in rest nu au dorit decat sa jefuiasca si sa cotropeasca. Nu le-a mers in Afganistan unde talibanii le-au dat un sut in fund. Rusii au in doctrina lor aroganta marilor puteri, la fel ca si americanii, doar ca americanii o fac mai subtil. Pentru ca au adus comunismul in Romania si au retrogradat Romania nu merita decat disconsideratie, scarba si dispret. Piei satana!

Anonim spunea...

teatru radiofonic ieftin !, iara, traducerea..mai bine spus interpretarea , lasa mult de dorit, mai sunt printre noi si oameni care cunosc bine limba russa !

ile spunea...

o aiureala de gaselnita, ar fi trebuit sa spuna la sfirsit :Buna seara tie si ascultatorilor nostri. Stiau ca sint ascultati si s-au amuzat.

Anonim spunea...

Americani sunt intradevar maestri in diversiune si vor sa creeze rumori sau mai bine spus asa spuse comploturi care sa faca sa dirijeze atentia publicului general de la o situatie importanta la una de radio santz. Domnilor asta nu inseamna ca poporul rus este cu totul de acord de politica reprezentantilor lor, asa cum nici o mare parte din noi nu aprobam politicinii nostri este normal sa ai uscaturi in toate sferele astea. Oamenii acestia nu fac decat sa iste mania oamenilor si sa amplifice oarecum dorinta oamenilor de a ura asa zisi sionisti. Exista sionismul nimeni acum aproape nu poate contesta dar astia cand vor sa-si transmita ceva important nu o fac intr-un mod deschis ci in coduri sau chiar de o spun direct nu vorbesc nonsens ca sa iste suspiciuni. Hai sa facem o reflectie mai profunda inainte de inghiti toate prostiile care se spun.