marți, 8 aprilie 2014

Frauda electorală de la Biroul Electoral Central!!!

Arbitrul alegerilor, BEC, s-a pozitionat in afara LEGII si trebuie desfiintat prin demiterea de urgenta a tuturor membrilor sai: cei 5 judecatori si cei 10 oameni ai partidelor politice.

1. Cine e BEC ?
Reamintim ca cei 10 oameni au fost numiti astfel : 7 de catre partidele considerate europarlamentare (PSD, PC, PNL, PDL, UDMR, PMP, PPDD) si 3 din partea AEP (Autoritatea Electorala Permanenta), din care 2 numiti de Tariceanu iar presedinta AEP, Ana Maria Patru, a fost numita de Elena Udrea, fiind prietena si partenera de shopping.


Ca fapt divers, mama sefei de la AEP a fost mare si tare la RAPPS pe vremea cind Udrea era la guvernare. Dar cel mai spectaculos aspect este ca sefa AEP, Ana Maria Patru este nasa de cununie a celor mai buni prieteni ai familiei Daciana-Victor Ponta, Daciana anuntindu-se cumatra cu sefa AEP. Echidistanta totala!

2. BEC – arbitrul alegerilor – discrimineaza, inchide ochii, acopera ilegalitati flagrante, intr-o organizare si debandada totale, fara niciun pic de transparenta.

BEC a respins de la alegerile europarlamentare toate partidele neparlamentare, unele respingeri fiind pe motive halucinante, am explicat deja in emisiunea lui Grigore Cartianu. Toate probele sint depuse in instanta dar degeaba, judecatoarea care a hotarit ca Mircea Diaconu e bun de alegeri nu s-a sinchisit sa analizeze macar o proba.

3. BOMBA care arunca BEC in afara LEGII !

Prima proba pe care o prezint pentru a arata ca BEC face jocuri politice, incalcind flagrant Legea Partidelor si aratind ca nu este un arbitru corect, este cea legata de un partid politic care a depus Listele pentru europarlamentare in 26 martie 2014 (ultima zi) dar care partid nu se afla in legalitate in aceea zi, era IN AFARA LEGII ! Cu toate acestea LISTELE au fost acceptate de catre BEC si BEC nu a contestat nimic! Respectivul partid are voie in alegerile europarlamentare!

Realizind dimensiunea absurdului si grotescului, partidul intra in “legalitate” abia pe 1 aprilie 2014, la 5 zile dupa acceptarea partidului in joc, BEC sperind ca aceasta “pacaleala” proasta va trece neobservata.

Problema e ca partidul respectiv trebuia sa se reinregistreze, potrivit Legii, pina pe 31 decembrie 2013, deci acum citeva luni bune.

De ce BEC a inchis ochii la o asemenea incalcare grava a Legii Partidelor?! Nu stiu! De ce BEC a luat la puricat toate partidele neparlamentare si a inventat motive halucinante de respingere, cel putin in cazul pe care il stiu, PER?!

4. IATA LEGEA !
Articolul 27 (Legea nr. 14/2003 – Legea partidelor politice)
In fiecare an preelectoral partidele politice sunt obligate sa-si actualizeze listele de membri, cu respectarea cerintelor prevazute la art. 19 alin. (3) si (4). Listele actualizate vor fi depuse la Tribunalul Bucuresti pana la data de 31 decembrie a acelui an.

Articolul 19
(3) Lista trebuie sa cuprinda cel putin 25.000 de membri fondatori, domiciliati in cel putin 18 din judetele tarii si municipiul Bucuresti, dar nu mai putin de 700 de persoane pentru fiecare dintre aceste judete si municipiul Bucuresti.

(4) Fiecare lista va cuprinde persoane dintr-o singura localitate. Listele vor fi grupate pe localitati si judete, pentru a se putea verifica prevederile alin. (3).

Partidul respectiv este Forta Civica si aveti aici si raspunsul lui Mihai Razvan Ungureanu. Asteptam reactia Statului Roman si poate si a celor de la BEC! Judecatoarea care l-a “albit” pe Mircea Diaconu si care a interzis CETATENII BRADULUI s-a temut sa atinga acest subiect, probabil nu i-a fost dat pe “ordinea de zi”!

Radu Moraru

Sursa: http://www.nasul.tv/2014/04/07/bec-biroul-electoral-central-frauda-electorala/

Niciun comentariu: