joi, 24 aprilie 2014

Lansare de carte la Timișoara: "Poveștile Magice ale dacilor", de Daniel Roxin și "Răstignit între cruci", de Vasile Lupașc


Vă anunț cu bucurie că vineri, 25 aprilie, de la ora 13, împreună cu scriitorul și istoricul Vasile Lupașc vom lansa, la Filarmonica Banatului, romanul istoric despre viața și faptele lui Vlad Țepeș - Răstignit între cruci - scris de Vasile Lupașc și cartea mea - Poveștile magice ale dacilor.

Acest eveniment va fi prilejul unei întâlniri de suflet dintre noi și toți cei care își doresc ca istoria adevărată și tradițiile acestui popor să iasă la lumină, să renască.

Vă așteptăm cu drag!

Daniel Roxin

9 comentarii:

Anonim spunea...

"Povestile magice ale Dacilor" este o carte minunata pentru cei ce au copilasi. Foarte frumos illustrata si "slefuita" sa sa fie pe intelesul celor mici. Asteptam si volumul 2 cu povesti din popor. In mai toate localitatile din judetul Valcea batranii povestesc despre o zi magica din an in care daca ai norocul sa te afli pe langa o comoara ingropata si daca ai sufletul curat o sa ti se arate o flacara ce arde din pamant si daca o sa sapi acolo, dar doar in clipa in care vezi flacara, o sa se deschida o "cula" (asa o numesc mai toti batranii) plina cu aur si poti sa iei cat de mult aur doresti dar daca zabovesti prea mult e posibil sa se inchida "cula" si sa ramai blocat pe vecie acolo. Si bunica din partea tatalui imi povestea asta si bunicul din partea mamei a zis ca a vazut in zare o asemenea flacara dar a ajuns prea tarziu si flacara nu mai era acolo, flacara care arde pret de cateva minute. Cred ca o poveste ca asta ar putea sa fie adaugata intr-una din volumele d-voastra viitoare daca veti reusi sa intervievati un batran care stie aceasta poveste din mosi-stramosi :). Va multumesc si va doresc succes pe mai departe.

D. Pavel spunea...

Cristos a Inviat! Pace in suflet tuturor romanilor din tara si din diaspora si felicitari pentru pasii inainte pe care ii faceti!


Mult sucess si putere de munca!

Ana spunea...

Felicitari amandorora!, de unde se pot procura cartile in Bucuresti?

Daniel Roxin spunea...

Multumim! Cartile pot fi cumprate de aici: http://dacia-art.ro/products-page/carti/

un picanonim spunea...

Munca ta ROxin incepe sa dea roade!In mintea si sufletul romanilor. Cresti incet dar sigur! Bravo!! Mosii te ajuta.

Unknown spunea...

Nu stiu dar imi vine sa va strang pe amandoi in brate(Daniel Roxin si Vasile Lupasc) asa tare ma bucur cand va vad si vad ca luptati pentru ca stramosii nostri sa nu fie uitati.Simt ca ma leaga ceva sufleteste de Domnul Vasile Lupasc,parca simt taria dansului cum imi da o bucurie imensa si o forta de a lupta alturi de voi.Multumesc pentru emotia care mi-o dati si dragostea care izvoraste din inimile voastre.Daca as fi pe timpul lui Vlad Tepes acuma cred ca singur as dobori 100 de soldati turci dintro suflare,asa tare fierbe sangele in mine.Sunt mandru ca m-am nascut romin .Va rog sa nu pieriti ca si ceilalti,aveti grija de voi si nu-i lasati sa va ademeneasca ca pe Tepes la Dunare.

Unknown spunea...

In sfarsit am cartile voastre in biblioteca.Ma bucur mult ca v-am vazut si ca am putut vorbi cu voi. Multumesc inca o data pentru ceea ce faceti! :)

matynca spunea...

Daniel,inca odata multumesc !

Dumitru Prisacaru spunea...

Dac-ar fi in Iasi m-as duce imediat!
Va rog sa-l intrebati pe domnul profesor de istorie Vasile Lupasc unde se face comanda pentru volumul 2 al Cartii lui Vasile de la editura "Cetatea de Scaun".