joi, 24 aprilie 2014

Lansarea filmului Fabuloasa istorie străveche din Carpați pe Nașul Tv: vineri, 25 aprilie, ora 22:00


Vineri, 25 aprilie, de la ora 22:00 vom lansa noul nostru film documentar – “Fabuloasa istorie străveche din Carpați” pe Nașul Tv, iar de duminică, 27 aprilie, el va fi și pe internet.
Filmul, realizat cu colaborarea a mai mult de zece specialiști, majoritatea arheologi (în parteneriat cu Nașul Tv - http://www.nasul.tv/ și cu suportul Auto Total - http://www.autototal.ro/), aduce în prim plan descoperiri arheologice extraordinare, unice, care plasează spațiul României de astăzi în topul locurilor cu cel mai mare potențial arheologic din Europa și din lume.
 
Pornind cu povestea din perioada ultimei glaciațiuni, vom aduce în prim plan dovezile unei locuiri și continuități umane care depășește 60.000 de ani… Mai mult decât atât, românii vor putea cunoaște mai bine culturile străvechi ale acestor meleaguri, culturi unice, care dezvăluie realități bulversante despre oamenii de acum 7.000 de ani sau mai mult.
Este spațiul carpato-danubiano-pontic locul Vetrei Vechii Europe? În acest film vom căuta să răspundem cu probe clare acestei întrebări.
Daniel Roxin
Vezi Promoul aici:

7 comentarii:

un pic anonim spunea...

Doamne ajuta!

Raul spunea...

treptat adevarul iese la iveala :)


http://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2014/02/19/biblioteca-vaticanului-confirma-dacii-nu-au-fost-romanizati-niciodata-dacii-erau-de-fapt-stramosii-romanilor-condusi-de-traian/

Anonim spunea...

Am observat ca in antichitate, tracii populau in mare actualele teritorii ale Romaniei si Bulgariei.
Cred ca ar fi in interesul dezvoltarii acestei stiinte a tracologiei, sa sustinem o unire a celor doua , intr-un mare regat al Traciei cu 30 milioane locuitori, dupa modelul britanic. Poate faceti o emisiune pe tema aceasta... Cu un istoric si un politician. Ma intreb uneori ce sunt : bulgar ca tata sau roman ca mama. Prefer sa cred ca stunt trac :)

Anonim spunea...

Baieti pare ca adevarul incepe sa rupa minciuna in bucati.

Anonim spunea...

Foarte frumos filmul!!! Felicitari!

Lar Vasile spunea...

bravo pentru film extraordinar de interesant

stelian spunea...

Un film extraordinar,din care fiecare din noi sa inteleaga mult mai limpede istoria noastra,trecerea acestui popor de la starea primordiala catre evolutia spre inaltele culturi ca si cultura Cucuteni ce a facut desprinderea acestui popor prin inteligenta, arta si statornicie de toate celelalte popoare ale acelei vremi.Un film care sper sa fie asa cum s-a si prezentat, inceputul dezvaluirii adevaratelor noastre radacini inca de la inceputul intelenirii noastre aici,fir derulat atat de limpede si concis prin imagini, date, intarite de declaratii reale ale oamenilor de seama din domeniul istoric al gliei noastre.Va multumim!Acum astept postrea pe internet sa-l pot revedea nu!?!