sâmbătă, 5 aprilie 2014

Mesaj emoționant al actorului Mihai Gruia Sandu: Nu sta în casă pe 6 aprilie!

Mihai Gruia Sandu vorbeste despre obligatia de cetatean in momente de agresiune, precum cele prin care trece Romania in aceste clipe, despre datoria morala fata de copiii si nepotii nostri.

“6 aprilie 2014 – mobilizare generala impotriva exploatarii gazelor de sist si a fracturarii hidraulice, pentru un viitor curat si pentru o Romanie trezita” se arata in descrierea videoclipului.



“Lupta împotriva fracturării hidraulice a intrat într-o nouă etapă. La Pungești se pregatește primul foraj, iar alte și alte perimetre au fost concesionate pentru explorare-dezvoltare-explo
atare a gazelor de șist. Metoda fracturării începe să fie implementată pe ascuns și la exploatările clasice de petrol și gaze pentru creșterea productivității, fără niciun fel de studiu de impact asupra sănătății și mediului. Nebunia exporărilor și exploatărilor resurselor aduce Romania în pericol de otrăvire. Clasa politică a cedat intereselor ilegitime și folosește instituțiile statului ca să apere ilegalitățile și abuzurile. Cetățenii sunt abandonți în fața valului de companii care vor să exploateze bogățiile subsolului în cel mai iresponsabil mod. Turismul și agricultura vor fi distruse prin otrăvirea apei, pamântului și aerului. Agricultorii vor fi primii afectați, apoi micii întreprinzatori și încet, încet întreaga țară” se arata pe pagina oficiala a evenimentului.


2 comentarii:

D. Pavel spunea...

Ce mai asteptam fratilor! Tara este in continua ocupatie si distrugere impreuna cu cozile de topor ale noastre - acestia sint "oamenii noi" construiti prin ceasca de oculta mondiala comunista - pe care ii vedeti in fiecare zi la "talk show-uri"! Acum se lucreaza la etapa a doua folosindu-se de cei de mai sus si copiii acestora.

Sa nu uitati ca "omul nou, constructor constient al socialismului si comunismului" (dupa ceasca) este caracterizat prin:

1- mediocritate si sub-mediocritate (NU stie sa faca NIMIC cum trebuie, insa se pricepe la orice)
2 - are mereu limbaj de lemn, duplicitar si minte "cum respir" (avem un exemplu care nu ne mai trebuia si care se crede premier! si NU maimutoi)
3 - este cind ateu cind crestin - chiar "practicant" - dupa situatie.
4 - nu simte deloc romaneste NU este si NU va fi vreodata patriot.
5 - vinde - tot cum respire - orice: tara, neamurile, parintii, etc. cu o versalitate inspaimintatoare!

De unde a aparut acest specimen?
Dupa distrugerea fizica si psihica a elitelor romanesti de dupa 1946, cominternistii bolsevici (khazari / Ashkenazi, care isi spun "evrei"; unii sint sionisti / zionisti acum)au ALES numai calicimea satelor si oraselor - cu trecut "sanatos - pe care I-au bagat in PRM si apoi PCR pentru a-I folosi ca marionete in folosul lor! Romania s-a regenerat si cu foarte multi romani adevarati, insa exista inca ballast mult asa cum vedeti in toate partidele si mai ales in PSD (Partidul Sarlatanilor Deghizati!).

Anonim spunea...

De asta ne-au distrus industria in 24 de ani pentru ca sa ne fure bogatiile,am fost prosti,prostiti si clasa politica este 100% de vina ,a stiut ce ni se pregateste si a tacut si-a luat banutul tradarii si acum toate jocurile politice nu sant altceva decat o perdea de fum,ne vor ametiti si adormiti cand ne vom trezi daca ne vom mai trezi va fi prea tarziu,luati aminte romani nu mai credeti in politicieni merita linsati pe unde ii prindeti.