sâmbătă, 19 aprilie 2014

Papa Francisc: "Nu mâncați miel de Paști!" Cum justifica Papa acest lucru...



În sfârșit un Papă a spus!! Nu mâncați miel de Paști!
Printre cele mai vechi comunități creștine, mielul a fost reprezentat pe umerii păstorului și simboliza sufletul salvat de Hristos.

Uciderea lui de Paste nu are nici o bază în tradiția creștină, ci mai degrabă își are rădăcinile în Vechiul Testament.

Este un ritual sângeros, în contradicție puternică cu conceptul Învierii, care aduce cu sine reînnoirea de credință și speranță.

Este un ritual ce nu este necesar într-o societate ca a noastră, deja cufundată cu violență și moarte, care servește doar pentru a satisface interesele industriei alimentare.

(Papa Francisc) 

6 comentarii:

Anonim spunea...

Are dreptate. Carnea, in general nu este buna organismului uman. Sacrificarea animalelor are ceva diabolic, ceva care numai obicei crestin nu este. Un adevarat crestin ar trebui sa fie vegetarian. Numai ca din toti asa-zisii crestini de pe pamant, putini sunt cu adevarat crestini.

Anonim spunea...

violenta nu se justifica nicaieri,cu atat mai putin in lumea omului,crestin,indiferent de rit....si asa toate sarbatorile mari, la noi, se reduc la un ospat pantagruelic!De ce oare?

Anonim spunea...

pastele ca si craciunul sunt 2 traditii care ii tin pe cei Multi prisonieri unui anumit nivel energetic si de awareness despre ce inseamna Spirit, viata,iubire etc. Aceste sarbatori nu fac altceva decat sa intareasca/obliga an de an la sacrifiu de sange...de care beneficiaza fiintele care manipuleaza aceasta matrice. Cei care s-au trezit(sau sunt in curs de trezire) sunt cei care ajuta la vindecarea acestei holograme. Eu sunt vegetariana acum 20 de ani, vegan acum 3 ani si raw vegan aproape 2 ani. Le doresc celor Multi sanatatea si vigoarea pe care o am eu traind astfel. Paste fericit!!!

Lupu Victor spunea...

Articolul original este aici http://traieste-vegetarian.blogspot.ro/2014/02/in-sfarsit-un-papa-spus-nu-mancati-miel.html Nu credeti ca trebuia sa mentionati sursa reaa daca l-ati copiat?

un pic anonim spunea...

De acord...dar spusa de tipul asta nu are nici o valoare. Taman si-a cerut scuze pentru pedofilia din B.C. Urmeaza sa-si ceara scuze pentru ritualuri satanice s.a.m.d.
Jenant! Asa spus ca sa fiu finut.

Unknown spunea...

De acord...dar spusa de tipul asta nu are nici o valoare. Taman si-a cerut scuze pentru pedofilia din B.C. Urmeaza sa-si ceara scuze pentru ritualuri satanice s.a.m.d.
Jenant! Asa spus ca sa fiu finut.

prin scuze a recunoscut , majoritatea cazurilor erau musamalizate pana acum , este un inceput si este de apreciat