duminică, 13 aprilie 2014

Uriașa ticăloșie a guvernului Ponta: Datoria Rompetrol (deținut de statul Kazah), transferată către cetățenii României!!!


Datoria Rompetrol este transferată, prin hotărâre de guvern, către cetățenii României. Potrivit site-ului inforor.com, proiectul de lege prin care a fost aprobat acest memorandum nu s-a aflat în dezbatere publică nicio clipă.

Pe 23 ianuarie, Guvernul Ponta a aprobat „Hotărârea de Guvern pentru aprobarea tranzacției convenite prin Memorandumul de Înțelegere încheiat între statul român și The Rompetrol Group N.V. semnat la București la 15 februarie 2013” prin care compania deținută de statul Kazah este iertată de o datorie de 660 de milioane de dolari. Această măsură nu este doar anticoncurențială, imorală și anticonstituțională, așa cum s-a pronunțat, anul trecut Curtea Constitutionala a Romaniei. 


Această măsură pune o presiune uriașă pe deficitul bugetar și va crea probleme serioase României în respectarea criteriilor impuse de către Comisia Europeană. Această presiune va fi transferată către cetățenii români, care vor fi nevoiți să acopere, din taxe și impozite, suma pe care Guvernul României o face cadou companiei Kazahe care tine fața lui Dinu Patriciu. Statul de drept nu se poate înfăptui în lipsa unei legislații accesibile, juste, nepărtinitoare și previzibile. Orice act normativ trebuie sa fie așteptat și înțeles de către societate. Memorandumul prin care statul român șterge aproape o jumătate de miliard de dolari din datoriile Rompetrol încalcă flagrant acest principiu fundamental al statului de drept. România e din nou umilită, exact ca în cazul Bancorexului. 

Mecanismul de taxare a găurilor negre, a marilor țepe legalizate trece cu brio din mâna în mână. Ponta, prim-ministrul propus și validat de Băsescu, se descurcă la fel de bine ca cei de dinaintea lui. Cum s-a ajuns la aceast mare transfer a obligației de plată a peste 600 de milioane de dolari? Cine a decis transferul obligației de plată către cetățenii româniei timp în care Rompetrolul scapă bazma curată?

Înțelegerile guvernanților cu Rompetrol, ISTORIC:

1.Rompetrol Group va cumpăra de la OPSPI 26,69% din acțiunile Rompetrol Rafinare în schimbul a 200 de milioane de dolari, din care 175 milioane dolari reprezentând prețul acțiunilor de vânzare, iar 25 de milioane de dolari reprezentând prima convenită de ambele părți pentru dobândirea de către Rompetrol Group a majorității absolute de vot în Rompetrol Rafinare. Interesant, nu? Rompetrol Group devine majoritar absolut la în Rompetrol Rafinărie pe banii cetățenilor României. Chiar așa e! Banii plătiți pe acțiuni se șterg din datorie, iar datoria ne va fi plasată nouă cetățenilor. Halucinant! Adică eu am o datorie la tine și facem în felul următor. Îți dau o parte din bani, dar nu în contul datoriei. Banii pe care-i primești sunt pentru a-mi da mie dreptul să decid de acum înainte ce vei face la tine acasă. Cu ce te vei îmbrăca, ce vei mănca. Când te vei spăla, când te vei bărberii sau când vei merge la coafor. Absolut totul voi decide eu, pentru că am majoritate absolută de vot și e democrație, voi decide și când ai voie să întreții relații intime cu partenerul tău. Pentru asta sunt banii! Ok? Banii pe care tocmai i-ai primit nu reprezintă parte din datoria avută reprezintă dreptul meu de a decide de acum înainte în casa ta! Stai, stai….ca și datoria o vei primii inapoi dar nu de la mine. Uite, hai să te învăț! Datoria ți-o poți recupera ușor de la vecinii tăi, care stau pe marginea prăpastiei și nu au încotro trebuie să treacă pe la tine prin curte pentru a ieșii la muncă și cumpărături în oraș. Le pui o barieră, o taxa și vei strange bani…chiar mai mulți decât trebuia să-ți dau! Cum? Ți-e rușine de ei? Nu-I nici o problemă, pun eu bariera că tocmai eu am început să decid la tine-n ogradă!

2. Părțile mai convin ca, pentru o perioada de 3 ani, OPSPI să nu poată înstrăina restul de acțiuni deținute la Rompetrol Rafinare și reprezentând 18% din capitalul social al acestuia. În cursul acestei perioade, OPSPI nu va interveni prin nicio reducere sau diluare a participației, prin majorare de capital, vânzare sau alte metode. Abia dupa expirarea perioadei de interdicție de înstrăinare, OPSPI va avea dreptul să dispună de acțiunile rămase prin vânzarea lor. Rompetrol Group va avea drept de preferință la cumpărarea acțiunilor rămase. Relație contractuală? …pare mai degrabă o relație sexuală abuzivă! Viol pe față! 3 ANI, perioadă cadou? Perioada e suficient de mare ca BARIERA despre care v-am povestit mai sus să producă atât bănet încât să cumpăr și casele vecinilor ( binențeles că tot cu banii lor, ce-i achită la barieră) dar și casa ta, în care deocamdată sunt doar majoritar la vot, nu și propietar!

3.Va fi creat un fond comun de investiții în sectorul energetic( 80% Rompetrol Group si 20% statul roman). Durata investițională este de până la 7 ani. Pe durata celor 7 ani se estimează investiții de circa 1 miliard de dolari, în funcție de condițiile pieței. Practic, 1 miliard de dolari nu reprezinta o obligație, asa cum a lăsat premierul să se înțeleagă, ci doar o simplă estimare. Proiectele vor fi selectate de Rompetrol Group. Finanțarea va fi de 150 de milioane de dolari pe care îi va asigura Rompetrol Group. Din capitalizarea de 150 de milioane de dolari, contribuția statului în valoare de 30 milioane dolari va fi achitata de Rompetrol Group. Fondul se va constitui ca o societate pe acțiuni. Doamne iartă-ne! Știți cum vine asta? Banii pe care trebuie să ții dau nu-i mai vezi însă cu ei mă apuc să fac ceva afaceri super tari și pe 20% din afacerile pe care le fac tu ești propietar! Adică pe banii tăi eu am 80% și tu 20%. Cum nu-i bine? E bine fraiere ce n-ai înțeles? Banii ce tu trebuie să-i pui, contribuția ta în valoare de 30 de milioane de dolari o vom achita noi din capitalizare. Da măi Ponta, da binențeles că pe durata celor 7 ani …și binențeles că din capitalizare. Dacă nu ne vei ajuta să facem profit…de unde zmeu capitalizare? cE? Cum să ne ajuți?? Simplu băiete! Faci exact ca acuma…ne scutești de impozite și le transferi la populația ta hipnotizată și bună plătitoare. Sincer că-i chiar păcat să nu exploatezi așa sclavi perfecți.

4. Orice distribuire de profit se va efectua doar în favoarea Rompetrol Group până la momentul în care acesta recupereaza 100% din investiția sa. Abia după ce își recuperează investiția, profitul va putea fi distribuit și către statul român. Da am uitat să vă avertizez pe cei care suferiți cu inima că acest material nu e recomandat…Care investiție măi le’pre comuniste, investiția făcută 100% din banii datorați statului? Doamne cum vă vine timpul ca la pălăria de paie. Agățați în cui, asta meritați toți cei ce trădați țara! Nu există nici o scuză chiar dacă sunteți lemn tănase, bătuți în cap sau handicapați mintali! De 24 de ani vă privatizați pe banii cetățeanului. Dați scutiri de taxe în stânga și-n dreapta. Organizați falimente bancare, Caritasuri, FNI, orice pentru a ne tine la pământ…orice. Sfidați si hotărârile Curții Constituționale decum bunul șimț sau morala creștină. Până si dracii se-ngrozesc de negreala ce-o purtați în suflete. Sunteți aproape cu toții vânduți … vă vine vremea aveți răbdare că și noi avem!

5. Statul Român va păstra o participație integrală, nediluată de 20% din capitalul social pentru o perioadă de minim 5 ani. În această perioadă nu o va putea vinde. După expirarea perioadei, Rompetrol Group va avea drept de preferință la cumpărarea acestui pachet de acțiuni. Pe banii lui, tot Statul Român se obligă dând și drept de preferință…de cine-i condus Statul Ăsta ANTIROMÂN?

6.OPSPI s-a angajat prin memorandum să facă “demersuri utile și necesare” astfel încât în cadrul ședinței de judecată programată pentru data de 18 februarie 2013 să solicite suspendarea judecății procesului aflat pe rolul Curții de Apel Constanța. Acest lucru s-a și întâmplat, iar procesul a fost suspendat. Practic, pe 15 februarie, statul s-a angajat să ceară suspendarea procesului la următorul termen de judecată, care era stabilit pentru trei zile mai tărziu, când instanța lua o decizie!!!! Si astfel, OPSPI a cerut suspendarea procesului cu trei luni inainte ca Executivul sa-si dea acordul asupra memorandumului. Să ceri suspendarea unui proces aflat în pronunțare peste 3 zile e strigător nu la cer, e strigător la populație, e trigător la toate institușiile statului, e strigător la întreaga Europă! “demersuri utile și necesare”? Pentru cine utile? Pentru cine necesare?

Români dragi, voi faceți ce vreți! Eu unul mă declar în totală contradicție cu cei care ne conduc și voi acționa, mă voi ruga și mă voi manifesta ca atare. Sistemul mafiot din România este illegal! Faptul că a fost legitimat prin vot e neconcludent, atâta timp cât acțiunile celor votați sunt împotriva cetățenilor și ca atare-i delegitimează. Nici nu mai contează cu cine ai votat, pentru că votul tău l-ai dat să fie bine în țară nu să fim jefuiți ziua în amiaza mare! Am 41 de ani și știu povestea integrală a demolării României. In dec 1989 eram pe strazile Sibiului ferindu-mă de gloanțe, de atunci și până azi sunt tot în bătaia puștii la fel ca și tine, la fel ca și orice roman care și-a păstrat în suflet mireasma busuiocului românesc și cântecul unic al ciocârliei.

Sursa: http://www.nasul.tv/2014/04/12/datoria-rompetrol-transferata-catre-cetatenii-romaniei/

10 comentarii:

anonim spunea...

...Pe astia nu-i mai judeca nici Dumnezeu ???????????????

Anonim spunea...

Taxe si impozite, precum si bancilor sa nu mai platim niciun ban. Noi toti putem opri acest sistem malefic. Gata ajunge, ne-au asuprit si si-au batut joc destul de noi. Aveti coloana vertebrala si nu mai acceptati sclavia.

Gloria Adams spunea...

Tara noastra ocupata de talmudisti! -din 89 si pana in prezent conducera a fost si este alcatuita din corcituri de farisei+tigani=jidan. Pentru a ascunde acest adevar extrem de revelator s-a sters urma identitatii criminalilor talmudisti prin excludera acestor cuvinte din dictionarul romanesc. Nici unul dintre conducatori nu si-a prezentat adevaratii parinti sau etnicitatea acestora absolut nicieri! Victor (NAHUM) Ponta (poanta) adica o batjocura adusa asupra poporului.

ionuc spunea...

Niste gunoaie,astia sant guvernantii nostri.
O spun si o sustin cu tarie ca ultimul politician care a tinut cu Romania a fost Ceausescu.De la el incoace aceasta tara a fost condusa numai de gunoaie.Odata cu lovitura de stat din '89 s-a pus in aplicare un plan de distrugere a tot ce inseamna valoare in Romania.Dupa ce au inchis si dat la fier vechi aproape toate fabricile din tara acuma urmeaza resursele subsolului.
Vor venii si ne vor otravi panza freatica(cu extractia gazelor de sist) si vom fi dependenti de importul de apa potabila.
Deci fratilor mai beti apa curata de izvor cat mai aveti ocazia!!!
Nu va dura 50 ani si cei care vor mai trai atunci vor sta la coada la apa potabila mai abitir decat stateam la lapte pe vremea lui Ceausescu

Anonim spunea...

Sfarsitul acestor puslamale din guvernul Romaniei este aproape !
Vladimir Putin este asemenea lui Cirus cel mare care a cucerit si distrus Babilonul antic.
In cartea Apocalipsa exista un verset care mentioneaza ca Babilonul modern va fi cucerit si distrus de imparatii de la rasaritul soarelui
Apocalipsa 16:12
Al şaselea a vărsat potirul lui peste râul cel mare, Eufrat. Şi apa lui a secat, ca să fie pregătită calea împăraţilor care au să vină din răsărit.
Acesti imparati vor veni in curand si in Romania si vor lua prin surprindere toate tarile din Europa. Acesta va insemna sfarsitul definitiv al puslamalelor din guvernul Romaniei precum si a altor tari.

Anonim spunea...

de la DRAGOS SCORTANU

Multumim pt instiintare, Daniel, si imi place finalul prozaic si plin de substanta! Cat priveste actiunile astea ticalosite pe care tarfele astea formate la apelul bocancului isi peermit sa le faca, eu sunt ferm convins ca doar printr-o revolutie armata, doar cu pusca si securea, sabia in mana se mai poate face ceva, altfel tara asta si poporul asta nu au nicio sansa, Dumnezeu cu mila. Vanzatorii astia de neam si patrie, care si ei au supt la tata mamei si au fost invatati de taica popa cum sa se inchine si cum sa spuna Inger, ingerasul meu!, si s-au jucat si ei pe ulita satului cu copiii la derdelus, si au mers si ei in pitarai, dupa colindet, si s-au bucurat cand venea mosu de Craciun, pe toate astea le-au uitat jigodiile, si azi se erijeaza in cei mai mari dusmani si calai ai propriului popor, laolalta cu corcitii si tot felul de venetici ilegitimi patrunsi in aparatul de stat! Fara varsare de sange nu se mai poate face nimic, fii sigur! Au toate parghiile in mainile lor, sunt dirijati de stapanitorii evrei si de alta factura si cardasie, comit hotii pe fata deja, ostentativ, si pun fortele publice sa-i bata pe români daca cumva au neobrazarea si spiritul extremist(dupa cum defecheaza curvele astea)de a se opune vanzarii României si a viitorului poporului român! Fiecare epoca isi cere tributul ei, in martiri, altfel lumea moare!

Anonim spunea...

In Romania trebuie facuta o curateni generala!!! Cred ca toti care au pus mana pe conducerea tarii sunt niste tradatori incompetenti. Romani, NU MAI VOTATI ACESTI DIAVOLI, incercati sa votati cu oameni care nu au trecut securisto-comunisto-mafiot, oameni morali, etici si nevanduti, de tipul lui Corneiu Coposu. De 70 de ani acesti viermi si-au facut de cap cum au vrut, sub ocrotirea sovieticilor, iar in ultimii 25 de ani poporul amortit si aburit nu a stiut cu cine voteaza. Cei merituosi trebuie sa conduca, atat in Romania cat si la nivel mondial! Sa terminam cu caracatita masono-financiara care si-a bagat tentaculele peste tot (inclusiv in Romania), incercand sa acapareze toate bogatiile facand din oamenii simpli o mare masa de sclavi platitori de taxe.

Anonim spunea...

Daca ati luat cunostiinta deabia acum de ceea ce sa intamplat anul trecut in februarie ganditiva cate magariii a mai facut intre timp acela si astazi!
Mie sila de lipsa noastra de actiune in fata acestor mascarici care sunt acolo in interesele celor care conduc cu adevarat si trag sforile ca noi marionetele sa fim injositi. Vremea a venit sa ne trezim naibi la realitate si sa le dam o lectie acestor tradatori de neam si de tara.

Armand spunea...

Am observat că în denumirea companiei apar și două inițiale: ”N” și ”V”; asta poate însemna că respectiva societate este înregistrată în Olanda.Dar sub ”tutela” Olandei se află și Antilele Olandeze, un mic paradis fiscal.Ziarele financiare titrau de curând fuziunea Fiat cu Crysler;noua societate rezultată era înregistrată în Olanda, dar și în Marea Britanie.

Anonim spunea...

Fiecare isi da cu parerea, pe bloguri, la tel sau la radio, suntem noi de vina, ca acceptam