luni, 19 mai 2014

Acum 2 zile... am "dansat cu lupii" în filmul lui Vasile Lupașc despre viața lui Vlad Țepeș. Galerie FOTO


Vineri și sâmbătă am fost în Munții Bucegi împreună cu istoricul și scriitorul Vasile Lupașc, cascadorul japonez Yoshio Iizuka (care a jucat și în filmul Ultimul Samurai), regizorul Andrei Chiriac și echipa sa de filmare. O experiență deosebit de frumoasă în care am avut soare, ploaie, zăpadă, vânt... Am ajuns la Sfinx, am colindat pădurile și am explorat peștera Ialomicioara. Experiența a fost cu atât mai deosebita cu cât alături de noi au fost și doi lupi și un uliu care și-au jucat bine rolul.

Rezultatul video al acestor prime zile de filmare la docudrama lui Vasile Lupașc „Istorii despre Vlad Voievod Drăculea”, pentru care a filmat deja și maestrul Mircea Albulescu, va putea fi văzut într-un promo pe youtube și la emisiunea mea de pe Nașul Tv din acest sfârșit de săptămână... 


Eu și lupul Sid pe o stâncă din peștera Ialomicioara

Deocamdată vă prezint câteva fotografii, urmând să revin cu altele peste o zi sau două (foto Florian Ispas și Silviu Crângureanu)

P.S. Tot din acest an va începe preproducția filmului artistic de lung metraj despre viața reală a lui Vrad Țepeș pe care o mare casă de producție de la Hollywood îl va realiza după romanul lui Vasile Lupașc, "Răstignit între cruci"

Daniel Roxin

Cascadorul japonez Yoshio Iizuka



Vasile Lupasc alături de copiii săi din film






Regizorul Andrei Chiriac




23 de comentarii:

Rosa spunea...

UAU ! Asta da surpriza !
Minunat..minunat ..minunat .. :)
Bafta ,voua , in continuare !
Va tin pumnii ! :)

mblatin@gmail.com spunea...

Va doresc din tot sufletul SUCCES!

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

Anonim spunea...

http://www.wolfdog.ro

Zeita Diana spunea...

Minunat!!!
Zona in care ati filmat este incarcata la maxim de energia spiritului dacic.
Felicitari Daniel si multumiri pentru ceea ce faci!

marighe spunea...

Uluitor! Nu stiam ca deja se pregateste un film dupa romanul acesta extraordinar. Succes maxim.Cu Dumnezeu inainte!

Unknown spunea...

In sfarsit poate se trezeste incetul cu incetul adevarul la viata dspre aceste teritorii si vom zchimba imaginea in fata celor care ne-au luat de foarte mult timp in deradere. Bravo Daniel tot asa....iar oameni ca Dn Vasile Lupasc chiar e nevoie la Parlamentul European care sa dezvaluie identitatea noastra ca si neam si popor. Tineti-o tot asa

Anonim spunea...

Abia astept sa vad filmul.Succes la finalizare filmarilor!

dan spunea...

Super.
Pe cand premiera??? Si sper sa continui tot asa, Daniel.
Succes!!!

mihaela popescu spunea...

Este minunat. Abia astept sa vad filmul.Va multumim!

Anonim spunea...

V-ati gandit la autenticitatea filmului ? E foarte bine ca o faceti cu o casa din America ,Hollywood , dar nu vreau sa o zic cu rau , dar nu e mai bine ca un pui de dac sa interpreteze un stramos mort ? In acelasi timp ati crea si slujbe , munca pentru cei tineri dintre noi si asa ar fi mai bun filmul .

ZaRadu

Daniel Roxin spunea...

Atunci cand o casa de productie investete 40 de milioane de dolari, de exemplu, nu poti tu, ca autor al unui roman, sa impui cine va juca rolul principal!!!

Anonim spunea...

Bine , domnule Daniel Roxin , ca ne-ai demonstrat ca SI dumneata sunteti omul banului . o spui "40milioane" de parca e ceva asa de important . nu banul ne face , nu ne-am nascut pentru bani si refuz sa cred ca toti v-ati lasat balta lupta pentru cest tarim liber]\



ZaRadu

Patetic! auzi cica 40mil de dolari , si-asa o sa cada dolarul

Gerula spunea...

Superb , felicitari pentru acest film , in sfarsit vor afla si strainii cine a fost Vlad Tepes , un mare conducator de popor si un iubitor de neam si tara . Nu un vampir insetat de sange in varianta mult vehiculata in strainatate . Succes si asteptam cu pumnii stransi , finalul filmului si difuzarea lui .

Anonim spunea...

incerci sa vinzi o mincivna , Roxin Daniel ?

ZaRadu .

Daniel Roxin spunea...

ZaRadu, anonimule, care este problema ta? Ce anume te deranjeaza? 1. Tu nu intelegi un lucru elementar: celor de la Hollywood nu le poti impune actori in roluri principale. 2. Contractul respectiv nu este incheiat de mine, deci partea cu si eu sunt omul banului probabil ca ti-a scapat la suparare. 3. Daca nu e cum vrei tu sau cum crezi tu ca ar trebui sa fie, ceilalti sunt prosti sau s-au vandut sau mai stiu eu ce... Cu cei ca tine nu se poate construi nimic. Desi nu stiti detaliile unui lucru faceti comentarii ca si cum ati fi cei mai mari cunscatori, ba mai si aruncati cu noroi daca altii au alta parere. Si desigur, toata mizeria este aruncata din anonimat, asa cum ii sta bine unui om de caracter, care isi asuma ce spune!!!

Lucian Donosa spunea...

despre atasamentul domnului Roxin pentru tara in care se nascut nu cred ca pot fi ridicate semne de intrebare (folosesc expresia "atasament" ca sa nu par exagerat). iar faptul ca pur si simplu a expus un material despre un film realizat in tara noastra de "imperialistii americani" nu cred ca merita acuze aruncate din turma de catre tot felul de "atotcunoscatori" si "iubitori de tara"...

Anonim spunea...

In film nu uita sa bagi niste enigme din astea paranormale sti tu de care masonerie,tunele,americani,etc,cauta pe camp niste oase de cal,nu uita pe mandibula de cal deseneaza capete de extraterestri scrijeleste mai stangaci asa ca sa para antice...
Ps...Deseneaza capete patrate,alea rotunde nu prea mai au cautare.

Anonim spunea...

ZaRadu, nu cred ca stai bine cu capsorul, esti Toma necredinciosu' in varianta cea mai proasta !
Daca te-ai fi uitat si ai fi vazut emisiunea cu Vasile Lupasc ai fi observat ca se vorbeste despre acest film si se spune clar ca va fi un film cu buget mare, iar daca nici V.L. nu cunoaste detaliile despre viitorul film, avand in vedere ca va fi facut dupa cartea sa, atunci tu sigur stii detaliile despre...NIMIC !
Trateaza-te, nu e o rusine !

Daniel Roxin spunea...

Anonimului de la ora 22:59 - pentru capete patrate trimite-mi o poza de-a ta, ca sa avem un model. Hai, nu-ti fie rusine, n-o sa-ti spunem numele! ;)

Gerula spunea...

Pentru Anonimul din 20 Mai 2014 , 22:59.
Lasa dracului cartile cu paranormal si citeste si tu cartile de Istorie Adevarata a acestui popor.Ai sa te tampesti de tot de atata paranormal . Vezi ca Vanessa si Melissa au nevoie de un asistent care sa stie sa scrie comentarii pe bloguri, te asteapta .

Anonim spunea...

CITITI FRATILOR " RASTIGNIT INTRE CRUCI" DE VASILE LUPASC MERITA.SCRIE EXCEPTIONAL NU AM CUVINTE SA SPUN CE AM SIMTIT CAND AM CITIT PRIMELE 2 VOLUME.
POATE CINEVA SA IMI RASPUNDA DE CE VOLUMUL 3 NU APARE NICAIERI ?. AM CATIVA PRIETENI CARE AR COMANDA SI EI VOLUMUL 3 DE LA "RASTIGNIT INTRE CRUCI".
BAFTA DANIEL ROXIN, VASILE LUPASC SI RADU MORAR SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SUNTETI ROMANI ADEVARATI.
MA NUMESC BOBEICA OVIDIU SI SUNT DIN ARAD.

un pic anonim spunea...

Tudor Vladimirescu a spus, atunci cand a hotarat sa lupte pentru neamul lui,ca a imbracat camasa mortii.
Tu, ROxin,bunule Om,ai imbracat camasa adevarului atunci cand ai hotarat sa scoti la iveala istoria reala a neamului nostru.
Cum ai vrea sa scapi de mancatorii de kk? Ni si pe aici este unii (sic).