sâmbătă, 14 iunie 2014

AUTO TOTAL, sponsorul filmelor Tracii, Istorie ascunsă și Fabuloasa istorie străveche din Carpați organizează Auto Total Business Show, cel mai mare eveniment dedicat pieselor si accesoriilor auto din România, pe 14 și 15 iunie.


Auto Total Business Show, cel mai mare eveniment dedicat pieselor si accesoriilor auto din România, va avea loc pe 14 și 15 iunie 2014 la Centrul Expozițional Romexpo din București.

Pentru acest an, spațiul expozițional va cuprinde întreg parterul Pavilionului Central plus nivelul 1, care va fi dedicat  sculelor si echipamentelor pentru ateliere auto-moto.

AD Auto Total are ca scop de a inova și modela viitorul distribuției de piese auto, cu 20 de ani de experiență în importul și distribuția de piese de schimb, un portofoliu de peste 15.000 de clienti si o echipa de peste 1.000 de specialisti dedicati pentru a îndeplini nevoile clienților.

Prin urmare, suprafața totală brută pusa la dispozitie  partenerilor noștri de afaceri se ridica la 9,814 mp, de aproape 3 ori mai mare decât ediția anterioara a ATBS.

Ne vedem la ATBS 2014!

Sursa:  http://www.autototal.ro/index.php/noutati/auto-total-business-show-2014.html




4 comentarii:

Anonim spunea...

27 de monede de aur dacice de tip Koson, recuperate din Italia, aduse în România

Un număr de 27 de monede de aur dacice de tip Koson (stateri), care au fost scoase în mod clandestin din România şi puse în vânzare pe piaţa internaţională numismatică din Europa şi SUA, au fost recuperate din Italia şi vor fi aduse în ţară, informează Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR).

http://www.realitatea.net/27-de-monede-de-aur-dacice-de-tip-koson-recuperate-din-italia-aduse-in-romania_1451677.html

Preppersurvival spunea...

Romania, cit de putin esti cunoscuta de catre cei ce iti datoreaza insasi existenta lor ca stat?
Cit de mult ai fost denigrata de catre forte potrivnice adevarului istoric? Si copiii tai inca mai invata ideile lor, si nu ale adevarului tau.
Dar, chiar si asa stand lucrurile , mai bine sa te iubeasca bunul Dumnezeu decat cei ce au cazut prada mandriei.
Pentru Eroii tai, cazuti in primul si al doilea razboi mondial, pentru independenta ta; sa stii ca onoarea a fost a lor, sa-ti slujeasca pana la sacrificiul suprem, atunci cand in fata mortii, demni, au inaintat spre inamic, in avantul lor eroic catre nemurire; toti erau tineri, frumosi, cazuti pe campurile patriei si in afara ei.
Astazi, istoricii v-au uitat, toti tac, nimeni nu mai spune ceva...

Salveaza o inima spunea...

Buna ziua,
Dorim sa aducem in atentia d-voastra prima platforma de donatii online in scop caritabil www.salveazaoinima.ro Prin acest mesaj venim cu rugamintea daca doriti sa puneti un banner sau link pe blogul d-voastra pentru a ne fi mai usor sa promovam acest proiect.Suntem siguri ca numai impreuna putem face lucruri frumoase.
Asteptam cu interes raspuns din partea d-voastra pe adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com sau ma puteti contacta la nr de tel.0752.753.540-Placinta Vlad-Presedinte Asociatia “Salveaza o inima”
Va multumesc din inima!

un pic anonim spunea...

Nu toti i-am uitat pe eroii nostri.Dovada ca acaesta tara inca mai functioneaza. Si in general sa nu mai fim chiar asa de negurosi. Macar o data pe zi indreaptati gandul bun catre tara noastra si neamul nostru (daca de facut nu faceti nimic) si deja veti simti o mica schimbare. In jurul vostru, pentru ca tara se schimba dar nu percepeti voi si daca continuati in acest mod de gandire nu veti face parte din schimbare ! Gandul...vorba...fapta. Macar unul/una din acestea sa le dati tarii, pentru binele nostru si atunci vei avea binele. Incercati ca nu doare. E vorba doar de un simplu fenomen:rezonanta!