marți, 13 mai 2014

Femeia cu barba si Omul-ghiulea


"De foarte multa vreme Europa nu a mai aratat asa rau. Un miros pestilential cu iz greu de praf de pusca se aseaza ireversibil deasupra acestui batran continent, tot mai sarac si tot mai neputincios. 


Ati vazut lacrimile femeilor ingrozite din estul Ucrainei, care spuneau cu rigoarea unui analist politic ca asa ceva nu s-a mai intamplat in Europa de pe timpul celui al doilea razboi mondial?! Chiar daca se exagereaza comparatia, atunci a fost Hitler, acum e Putin.

Putin, o amestecatura bizara de faraon si de tzar, de comunist si fascist, ahtiat dupa imagine si dupa iubirea-i mult mai tanara, pare infinit mai putin periculos decat straturile de putere pe care le cloceste sub el.

“Separatisti” mascati flamanzi de sange, oligarhi rusi flamanzi de bani, politicieni corupti, oportunisti si tupeisti, manati cu totii de acelasi vis irational de marire a maicii Rusia pe intregul taram euro-asiatic.

Un astfel de personaj din structura de putere ex-sovietica este si acest vicepremier Rogozin, un papagal, mai prost si mai ticalos decat Putin desprins direct din prozele lui Gogol.

Rogozin se crede un fel de Om-ghiulea caruia i-ar placea grozav sa zboare la bordul bombardierelor prin orasele Europei, oferindu-se la nevoie chiar el insusi pe post de focos. Probabil, ca ati citit pataniile omului-ghiulea Rogozin din acest week-end si dialogul “spumant” cu presedintele Basescu. Un circ jalnic, o ursarie!

Dar cum raspunde Europa cea buna, cea civilizata acestei amenintari? La fel de bleg si la fel de ezitant ca odinioara. Sa punem doar Eurovisionul ca “icon” al acestor reactii cu celebrul de acum castigator ” Femeia cu barba” si sa ne imtrebam daca nu in profunda Europa salasluieste ceva bolnav, numai bun de dat apa la moara “cruciatilor” din Rasarit!?"

Cătălin Chirilă

P.S. Remus Cernea, apostolul homosexualilor de pretutindeni, s-a grăbit deja să invite ciudata creatură în România, Cică lucrul s-ar petrece pe 7 iunie... (nota mea)

Sursa: http://www.nasul.tv/2014/05/12/femeia-cu-barba-si-omul-ghiulea/

20 de comentarii:

Anonim spunea...

Daniel te apreciez pentru activitatea ta, dar te rog scoate imaginea acestui animal barbos de pe blog... macar pe acest site sa fie cenzurata aceasta imagine infecta.

Multumesc !

Anonim spunea...

Buna idee. Chiar e cazul sa fie "blurata" imaginea.

In rest nimic nou sub soare. Europa e cum a fost dintotdeauna iar d-astia de cer pamant si apa au mai fost p-aici.

,Alexandru

Anonim spunea...

Nu am vazut nimic mai grotesc in viata mea. Si "Alien" m-a speriat putin pe langa ce am simtit vazand entitatea.Probabil, Lucifer trebuie sa fi fost asemenator. Cat despre lumea care il aclama: vai noua! .. si mai sper ca toti cei care sunt pro sa nu se infurie cand copii lor vor dori sa arate la fel! Voi sunteti cei care creati din acest gen neutru, un "model" pentru generatiile viitoare. Sa le tolerezi e una, dar sa le promovezi si incurajezi inseamna sa-ti distrugi singur viata si viitorul. Inainte voua si multa bafta!

Anonim spunea...

Din pacate, am imprumutat mult prea multe lucruri urate(noi, europenii) de la democraticii americani.

Anonim spunea...

Numai Dumnezeu mai poate curata planeta de aceste hoituri abjecte. Oamenii morali, etici, buni in profesia lor, cei care nu sunt ahtiati dupa bani si putere, cei care traiesc in modestie si virtute, incergand sa renunte la ego sunt pe cale de disparitie. Se pare ca lumea asta este complet intoarsa pe dos. Tot felul de bolnavi psihic ajung la putere, tot felul de imbecili ajung sa conduca proiecte importante, tot felul de imorali si impostori sunt mediatizati si facuti simboluri si modele sociale. O lume in deriva, care, dupa parerea mea, va sfarsi rau in urmatoarele decenii sau secole. Asa cum arata astazi, lumea nu are un viitor prea lung.

Sefora spunea...

Buna seara.
Referitor la "Femeia cu barba" si castigarea concursului Eurovision s-a spus multe si fiecare are dreptul sa aiba o parere proprie.Evident s-a stiut cine va castiga concursul si in mod special a fost promovata o astfel de fiinta.Este clar ca aici politica si-a spus cuvantul si tot politica si propaganda imperialista occidentala isi spune cuvantul si cu ce se petrece in Ucraina.Cine isi imagineaza ceea ce este mai rau si urat despre Rusia si Putin ,imi cer scuze ,dar consider ca ori este un prost ori este foarte prost informat sau ce este mai rau se lasa mult manipulat de propaganda occidentala.Va recomand sa cititi diferite analize ale evenimentelor din Ucraina si despre comportamentul lui Putin pe blogurile Tinkagain si Lupul Dacic.
Ceea ce se petrece in Ucraina este o marsavie si "cineva" incearca sa scoata castanele din foc cu mana altuia.Eu sunt o persoana in varsta,am trait cea mai mare parte din viata in regim comunist,am avut ocazia sa traiesc 13 ani in Statele Unite si citesc foarte mult interesandu-ma mult despre situatia omenirii si va pot spune ca singurul lider care are capul pe umeri si gandeste serios la consecintele actiunilor lui este acest Putin.
Va doresc sa va informati mai bine si sa realizati adevarul care se petrece acum chiar sub ochii nostri si sa observati ca Occidentul a dus omenirea in haos.
Sa aveti o seara buna.

Anonim spunea...

Pentru cei carora le e scarba sa asculte acea "melodie", nu va condamn, si mie mi-e greu, incercati insa sa cautati macar versurile, impreuna cu traducerea daca nu stapaniti bine engleza.
Mie mi s-a parut foarte ciudat mesajul transmis. Sunt cateva versuri care pur si simplu te lasa sa iti pui niste intrebari. Incearca sa nu pui la socoteala pasarea Phoenix. Sa vezi ce versuri o sa iasa si ce ai pricepe din ele. "Ai fost avertizat, caci azi nu m-ai recunoaste, m-am ridicat la cer dar m-ai aruncat la pamant..." sunt niste chestii pe care le-as numi eu suspicioase...

Unknown spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=f4Mc-NYPHaQ

si n-a venit nici un sfarsit :)

Anonim spunea...

o mascarada tragi-comica a ajuns eurovizion sau euro-vizuina ! un clown nu prea reusit, un trist pierrot combinat cu o dizeuza ratata. in teatrul medieval si pina la belle epoque travestiul nu era ceva prea rar, pina si faimoasa coana chiritza era interpretata de un actor si nu de o actrita, nu mai vorbesc de coana manda , din bilciurle de alta data, deci nimic nou sub soare, conteaza doar modul in care se prezinta !cit despre rusi, nu de ei trebuie sa ne temem ! ci de unii asa zisi prieteni, pe care-i consideram sinceri, dar..

Anonim spunea...

Nici mie mu-mi place de aceasta femeie cu barba - i-mi pare caraghioasa - insa... NU o condamn, NU o ridiculizez, si nici NU ii limitez libertatea de exprimare. Ba, dimpotriva, o respect si ii admir puterea de a indrazni sa se exprime asa cum simte.

Anonim spunea...

Anoniului de la 14 mai 2014, 01:25

E usor sa confunzi respectul cu defecatia cand nu ai nici un reper iar ideile se invart ca la alba-neagra invelite in "political corectness".

,Alexandru

Anonim spunea...

Pentru Alexandru de la 14 mai 2014, 13:00

Nu ma intereseaza "political corectness" si nici alte repere dogmatice agreate de vreo majoritate. As vrea doar ca tu, eu, el/ea, noi toti sa fim liberi sa ne cautam - atat cat se poate in subiectivismul nostru - implinirea personala.
Dincolo de aceste consideratii, trebuie stiut ca eu nu am ascultato si deci nu-i pot aprecia interpretarea sonora, insa... chiar si asa, nu cred ca aceasta femeie cu barba a castigat cu adevarat cele mai multe voturi. Sunt impotriva fraudarii voturilor.

Bogdan spunea...

Da, bine spus. Oare chiar atat de multi idioti sa fie pe planeta asta, incat asa-zisul concurs Eurovision sa scoata castigatoare, dupa cum bine spui acea femeie cu barba ?? Chiar atat de desantata / agresiva trebuie sa fie miscarea pro-gay?? Cine o sustine? Care este scopul?

Omul de rand este strivit de greutati, de politicieni corupti, etc... chiar trebuie sa fie umiliti de tot si sa fie transformati in niste zombie care accepta orice spalare pe creier? De ce? Pentru ca cei de la butoane au arme tot mai sofisticate si isi permit orice? Doamne fereste de un WW3... Se pare ca traim o farsa, o piesa proasta pusa in scena pe seama noastra, o sfidare... eu nu mai am de mult tv cablu, urmaresc doar stirile, sunt multumit. Nu am nevoie de Eurovision sau alte dementze, incerc sa fiu nepoluat.

Multumiri pentru articol.

Anonim spunea...

sterge, domnule, mizeria de poza, ca ori de cate ori o vad imi vine sa vomit!

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 14 mai 2014, 16:53
Te invarti in cerc. Implinirea personala este un concept rezultat din dogme agreeate si la fel ca o problema complexa unde orice eroare se propaga, duce spre nicaieri iar rezultatul este corupt.
Poti sa spargi cercul si sa mergi la baza lucrurilor unde conteaza ce crezi. Pentru ca ai cu ce(sa crezi).

,Alexandru

Anonim spunea...

Pt anonimul de la 19:02...du-te si ia o pastila de Metoclopramid,o sa-ti treaca greata...:))

Anonim spunea...

Politicoenii,msjoritatea ,sunt gay si pedpfili si vor sa faca lumea dupa chipul si asemanarea lor,chip conturat de milenii de stapanul lor lucifer.

Gabriel Maris spunea...

Daniel , urmaresc de citiva ani ceea ce faci pentru recuperarea Istoriei adevarate a neamului nostru si te apreciez pentru efortul tau.M-a surprins putin acum ceea ce spui despre Putin . Eu nu sint anonim si nici foarte tinar , am fost crescut ( in famili , la scoala si la facultate ) cu sentimentul de ura fata de ce au facut rusii in tara noastra. In anii trecuti am inceput sa deschid ochii si sa inteleg faptul ca poporul rus nu are nimic de a face cu politica de distrugere si acaparare a imperiului rus , tot asa cum poporul nostru nu are nici o vina pentru politica de distrugere : culturala , stiintifica ,economica , morala din ultimii25 de ani de la noi.Toata manevra a fost facuta abil ( pina la un moment ) iar acum este facuta cu nerusinare la vedere. Din pacate , SEFORA are dreptate : Putin este cel care a salvat a 2-a oara ( sau poate chiar a 3-a oara ) Terra de la un razboi mondiala de care cabala planetara are nevoie pentru a se salva de urmarile constientizarii care se propaga in constiinta Umanitatii. Iranul nu afost atacat , trupele de invazie americane au facut cale intoarsa , si nu au intrat in Siria , iar acum mercenarii Black Water sint demascati in Ucraina , inclusiv de aliatii lor din Germania.Putin este primul conducator al rusilor care nu este khazar si este , in adevar,singurul conducator de Stat care stie ce vrea si mai ales Poate sa faca ceea ce vrea , deoarece scopurile lui sint benefice Umanitatii.

Claudia spunea...

Ai dreptate. Asta e si tendinta actuala, pe care doar cine e ori prost ori naiv , nu o percepe! Adica anormalitatea, depravarea, derapajele de orice fel sunt considerate ca benefice, educative, cool, oglinda viitorului umanitatii! INSPAIMANTATOR, DAR ADEVARAT

un pic anonim spunea...

Ca sa ne lamurim cum stau lucrurile:
Obama este fondator al Gay, Lesbian Straight Education Network (in traducere libera Reteaua de educatie pentru drepturile lesbienelor si homosexualilor), care prin liderii ei, ca de exemplu Kevin Jennings,Jaki Williams, susțin că redefinirea eficientă a atitudinii următoarei generații față de homosexualitate necesită portrete pozitive ale homosexualității începand din grădiniță, pentru ca, copiii de la această vârstă sunt "in curs de dezvoltare superegoului lor," și " atunci procesul de saturație trebuie să înceapă."
Fain, nu?
Sursa:www.frc.org, al Family Reserch Conseil de pe langa Casa alba.
Brrrrrr!