miercuri, 14 mai 2014

Imagini de poveste. Drumul spre Machu Picchu filmat în 4K. VIDEO


În 2011 s-au împlinit 100 de ani de la descoperirea cetății incașe Machu Picchu. Acest loc, tradus în română „Piscul bătrân” din limba quechua, vorbită de-a lungul Anzilor, oferă unul dintre cele mai spectaculoase peisaje din lume.

Citadela, descoperită de exploratorul Hiram Bingham în 1911, se află pe o culme muntoasă și cuprinde 172 de locuințe. Cercetătorii cred că aici ar fi trăit aproximativ 1000 de oameni în secolul al XV-lea.

În timpul lucrărilor, Bingham, profesor de istorie la Yale, a descoperit mii de obiecte - unelte de piatră, bijuterii de ceramică. În total a fost vorba de peste 5.000 de obiecte.

Utilizatorul devinsupertramp a postat pe Youtube un clip spectaculos despre drumul până la Machu Picchu, care se anunță viral pe internet. În doar câteva ore a reușit să strângă peste 60.000 de vizualizări. Clipul dorește să scoată în evidență și calitatea imaginilor filmate cu camere 4K.

Pentru imagini foarte clare setați calitatea la cel puțin 1440p.



Sursa: https://ro.stiri.yahoo.com/imagini-de-poveste--drumul-spre-machu-picchu-%C3%AEn-4k-094314142.html

5 comentarii:

Anonim spunea...

Superb...multumim pt recomandarea acestui video exceptional despre „Moșu Piciu”:))

Rosa spunea...

Minunat ! Multumesc ! :)

Anonim spunea...

Interesante desenele de pe peretele locuintei...

Anonim spunea...

Cata frumusete interioara se revarsa pe chipurile acestor oameni.Si inca odata frumusetea creata de Dumnezeu intrece frumusetea creata de oameni.Sa privim intreg universul creat de Dumnezeu si poate doar asa il vom cunoaste cu adevarat!

Anonim spunea...

Superb! As dori si eu sa merg sa vizitez acele locuri. Este ceva unic in lume.