duminică, 11 mai 2014

Mascarada grotescă de la Eurovision: Femeia cu barbă a câștigat competiția! Mesaje oculte în reprezentația artistică...


Acum câteva zile le spuneam unor prieteni că sunt absolut sigur că Femeia cu Barbă, recte travestitul Conchita Wurst, va câștiga concursul Eurovision. Și le spuneam asta fără să ascult melodia pe care o interpretaează! Iată că s-a adeverit.

De ce spun că este o mascaradă? Pentru că politica la nivel mondial este aceea de a-i convinge pe tineri că este normal să fii homosexual, lesbiană, transexual, eventual (într-un viitor nu prea îndepărtat) să faci sex cu animale... Iar când un astfel de persoanj apare în prim plan, sistemul se va strădui să-l promoveze și să-l facă câștigător pentru a avea argumente suplimentare. Ca o paranteză, aș sublinia faptul că numai idioții nu s-au prins că Eurovisionul este un concurs cu puternice influențe politice!

Cum de Femeia cu Barbă a reprezentat Austria? Ei bine, deși majoritatea dintre voi nu cunoașteți politica educațională din această țară, vă pot da eu niște detalii, că m-am informat de la prieteni care locuiesc acolo.

În Austria, copiii învață încă din primele clase de școală generală cum să folosească un prezervativ. Care este mesajul pe care statul îl transmite copiilor de 10 ani, imaturi pentru a avea o viață sexuală? Că de fapt totul e ok. Dacă profesorii le explică de la această vârstă cum stă treaba cu sexul și cum se pune un prezervativ, probabil că mulți copii își încep viața sexuală imediat după aceea, măcar din curiozitate.

Tot în Austria, poliția (!!!) face vizite regulate la licee și le explică copiilor ce fel de droguri au voie să consume și care sunt băuturile alcoolice la care "au dreptul". De asemenea, le explică că de la o anumită vârstă au dreptul, stabilit prin lege, să întârzie acasă până la ora 01 noaptea și că dacă întâmpină probleme cu părinții "neascultători", care le-ar putea interzice așa ceva, să îi reclame la poliție!!!

Aceasta este Austria de astăzi, o țară care, privind din această perspectivă, este reprezentată firesc de "Femeia cu Barbă", câștigătoarea Eurovisionului din 2014.

Foarte important: toată această mascaradă a avut loc pe 10 mai, cu o zi după Ziua Europei (nimic nu este făcut întâmplător). În plus, dacă vă uitați pe videoclipul de mai jos veți vedea că travestitului i s-a regizat apariția unor aripi de foc ieșite parcă din corpul lui. Chiar și faptul că această arătare stranie cântă despre pasărea Phoenix poate fi văzut ca o blasfemie! Cine știe și înțelege mai multe, poate vedea mesajul ocult transmis de păpușarii planetei prin intermediul acestui caraghios, numit deja de manipulatorii sistemului "Regina Europei". Bleah!...

În ceea ce-i privește pe TOLERANȚII și DEȘTEPȚII MODERNIȘTI care mă vor acuza că sunt limitat și învechit, le transmit să plimbe ursul în altă parte că nu dau doi bani pe opinia lor! Și încă ceva, pentru aceeași oamni cu VEDERI LIBERE: Individ(a)ul nu a cântat nici cel mai bine și nici nu a avut cea mai bună melodie. Deci, scutiți-mă!

Daniel Roxin

145 de comentarii:

Gena Ciobanu spunea...

Parca ne dorim zilele in care Sodoma si Gomora au fost pedepsite...Parca civilizatia merge innapoi, parca au luat-o razna toti cei ce isi zic "oameni" - asa o aratare trebuia dusa intr-un muzeu al ciudateniilor! De castigat nu mai vorbim...Poate nu a fost a noastra cea mai buna - dar nici de loc 12!!!...Intr-un concurs cu vot GEOPOLITIC nu ar trebui sa mai participam!

Anonim spunea...

Hai sa nu exageram. Inchide ochii si asculta cat de bine canta . Pana la urma asta conteaza. Despre asta este vorba ....nu daca este femeie sau barbat ,nu daca este negru sau alb.....nu daca are sau nu barba.

Anonim spunea...

Scopul politicii de care vorbesti este distrugerea omului in ceea ce priveste asemanarea lui cu Dumnezeu. Dumnezeu l-a facut pe om dupa chipul si asemanarea sa, nu dupa maimute si trebuie sa cinstesti chipul domnului cinstindu-te pe tine.
Politica respectiva e veche si larg raspandita pe mai multe paliere, de exemplu cauta pe google imagini pt "Ion din anina" si-o sa gasesti o reconstituire trasa spre un tipar african. Ridicol din moment ce acum 7000 de ani aici se produceau jucarii cu roti din ceramica in timp ce multe tari africane nu pot produce nici azi astfel de tehnologi.
N-o sa le iasa.

,Alexandru

Anonim spunea...

Cata dreptate ai, Daniel!

Anonim spunea...

asa stim dar ,la nivel "globaal", ce se doreste de la fiinta/specia umana!Este o campanie fara precedent, si nu cred
ca mai are legatura cu "DREPTURILE OMULUI",sau unii dintre noi nu mai avem proprietatea termenilor .
in rest au rezolvat tot ce era de rezolvat....

Anonim spunea...

Viata nu e dreapta mereu, deci invatati sa fiti drepti in fata jignirilor de orice fel. Aceasta e o lectie de viata din care trebuie sa invatam si noi romanii - fiti de 10 ori, de 1000 de ori mai buni sa reusiti in viata..............

Anonim spunea...

Si cand te gandesti ca multi altii sustin ca romanii sunt cei mai needucati si civilizati din lume, insa vedem, dar din pacate putin ce exista prin Europa si prin lume, cum se face educatia tinerilor, si cum se sta din acest punct de vedere. Sa fim oare obligati sa ne conformam si sa intram in aceasta stare de lucruri ? N-ar trebui, si speram ca scoala si biserica sa intervina ca noi sa mergem pe linia educatiei si traditiilor bune si frumoase mostenite de la inaintasi si stramosi !

Serge spunea...

Ce coincidenta in numele ei/lui.

WURST = CARNAT. :))))))

Anonim spunea...

Trebuie sa recunosc ca nu imi face plăcere sa văd astfel de personaje....însă Daniel, îţi citesc de mult timp articolele, dar la asta m-ai dezamăgit rau, imi pare a fi răspunsul unui securist învechit. Ţin sa te informez ca educaţia sexuală se face într-o manieră educativă foarte frumoasă si atractivă pentru copii si in nici un caz nu li se transmite copiilor nici ca este ok si nici curiozitatea pentru a îşi începe viata sexuală, ci doar li se face educaţie sexuală, sau tu consideri ca este mai bine la noi ca nu se face nici un fel de educaţie sexuală si ca sunt o grămada de fetiţe in românia care ajung foarte devreme la avorturi tocmai din lipsa educaţiei sexuale. Si încă ceva, dacă tot te-ai informat, te informez si eu ca in România, media de vârstă la care îşi încep copii viaţa sexuală este mult mai mică decât în ţările unde copiilor li se face această educaţie in clasele primare...

un pic anonim spunea...

Sunt vro 2 anonimi care nu au inteles nimic din viata asta, daca nu o fi unu si acelasi (ora 09.55 si 10.30)! Ca canta (sic) frumos, sa inchidem ochii, sa fim mai buni sa reusim, etc. Tocmai ne luptam sa deschidem ochii si stim pe ce lume suntem ! Si, apropo, si aghiuta iti canta frumos in urechi si vezi unde te duce ! Sau poate ca asta si va doriti. Datii bataie ! Cu curu in fata si ochii inchisi.
Si daca despre a canta e vorba si trebuie sa inchidem ochii atunci concursul sa fie doar audio, la radio! Si lady gaga aia canta ok, dar ce canta si cum canta te apuca fiorii. Cand o sa ai poate un copil care il va imita pe privighetoarea asta cu barba atunci sa te vad. Sa fie sanatosi dar nu te exhibitionezi pe scena!!! Si la un concurs televizat in toata lumea. Ai dreptate ROxin, mai multi au pus pariu ca va castiga barba inainte chiar de a o auzi. Sunt deja previzibili. Ceea ce nu este rau, inseamna ca trezirea este in curs!

Anonim spunea...

Eu zic sa traiesti personal in Austria si sa te informezi singur nu de la prieteni cum decurge viata acolo, apoi sa tragi concluzii despre popor, educatie,etc. ... Din cate stiu eu sunt totusi mult mai bine dezvoltati din punct de vedere economic si nu numai, asa ca Romania ar putea invata cate ceva de la ei, de exemplul morala muncii, curatenia, de aia si au si sa nu uitam ca nu vedem snobismul majoritatii romanilor, care nu au mult, dar trebuie sa se intreaca, sa se evidentieze... hai sa invatam calitatile bune ale unui popor, de exemplu si toleranta! Da e neobisnuit, iesit din comun, dar sa nu aruncam cu pietre, ci sa ne uitem la barna din ochii nostri...

Anonim spunea...

Ai mult de invatat! In primul rand gramatica limbii romane si ortografia. " datii bataie" ???? Sigur e corect? Invata sa acepti critica altora ca ai nevoie de o critica productiva care sa te corecteze si sa te aduca la nivelul dorit si invata sa respecti si sa accepti parerile altora chiar daca nu esti de acord cu ele! Poti bineinteles sa iti exprimi punctul tau de vedere, e dreptul tau, dar fara a jigni pe altii, fara MOTIV

Anonim spunea...

Mai "tolerantilor" de la 9-55 si 10-30, este prima data cand cascati ochii la Eurovision? S-a vazut si la alte editii implicatia politicului. Iar maimuta aia careia ii zice om putea sa-si rada barba daca nu voia sa transmita ceva anume(ce spunea autorul articolului). Iar voi....sufletistilor( ;)) ) chiar trebuie sa va dea Domnu' copii din astia ca sa intelegeti ceva? Cica lui homo sapiens, printre altele, ii spune asa pentru ca e in stare sa inteleaga si din experientele altuia si nu doar din pataniile lui. Voi ati ramas putin in urma? ;))

Anonim spunea...

Tin doar sa precizez ca aceasta cantareata nu este un transexual. Ea se declara a fi Gender Neutral! ceea ce est diferit! Personal, am fost una din persoanele care au sustinut-o.Si chiar sunt dezamagita ca promovati homofobia, asta ar trebui sa fie considerat "anormal".

Daniel Roxin spunea...

Anonimului care imi recomanda sa traiesc eu in Austria si dupa aia sa vorbesc. Ceea ce tu nu pari sa intelegi este ca prosperitatea Austriei se bazeaza intr-o buna masura si pe jaful de secole din Transilvania. Peste toate, aceeasi austrieci au tinut populatia romaneasca din Transilvania, tot pentru secole, la limita civilizatiei pentru a o exploata. Asa ca, inainte de a face astefl de observatii mai invata putin despre tara ta si istoria ei. Tu nu stii nici ce este aici dar vrei sa credem ca intelegi ce e in alta tara. Nu serios! ;)

Anonim spunea...

Oameni buni...Eurovision este un concurs de muzica iar acest personaj in opinia multora a fost peste restul concurentilor din punct de vedere vocal + melodie!
Eu fac parte din grupul celor care se inclina in fata prestatie musicale a acestui artist!Restul.... e CANCAN!

Daniel Roxin spunea...

Anonimei de la min 11:09 careia ii par un securist invechit. Mie imi pare mesajul tau al unei fâțe cosmopolite care face pe deșteapta!

Unknown spunea...

Eurovizion e un concurs de muzica, nu de frumusete.

Anonim spunea...

Sincer, ati prefera sa aveti fetite insarcinate sau baietei tatici respectiv boli venerice in loc sa stie cum copiii cum sa se protejeze. La fel, faza alcoolului la copii se intampla cu sau fara stirea voastra; nu ati prefera sa nu va aiba copiii cazier juvenil? Dragi parinti, treziti-va :) Lucrurile astea se intampla si dincolo de tot traditionalismul de rigoare ar trebui sa intelegeti ca morala/etica este in individ si nu in afara lui.

Anonim spunea...

In primul rand Felicitari Daniel!!!!!As dori sa fac o remarca daca ati urmarit tot “spectacolul“(eu din fericire nu)ati putut vedea un elogiu adus satanei,um haos total....satanismul a fost prezent in casele a milioane de oameni,gratuit.......acel satana care a castigat europa nu este in fata sa-l vedem a trimis o sosie..

By Shepherd spunea...

Daniel!!!Ramai la..lupta pe care ai inceput-o!!!

By Shepherd spunea...

Daniel!!!Ramai conectat la ce ai inceput,nu ma dezamagi!!!

Anonim spunea...

Grotesc e putin spus . Gretos , cred cä este termenul mai potrivit ! La o asa "gluma " bunä , nu ne rämâne decât sä râdem de ei si sä-i arätäm cu degetul !

Felicia spunea...

In incercarea de a fi un om mai bun,intotdeauna incearcand sa nu judec pe ceilalti, nu pot sa nu ma revolt la asemenea fenomene.
Personajul respectiv, daca isi dorea sa arate lumii ceva frumos, trebuia sa apara pe scena drept un om normal, si vocea sa fie cea care il scoate din acest tipar. Daca dorea sa transmita ceva cu adevarat valoros, o facea fara sa se foloseasca de astfel de lucruri.

Anonim spunea...

Dpdv strict muzical, nu suna excelent piesa, erau altele mult mai bune si mai iubite. Dpdv al concursului in intregime, e manipualre ieftina. Trebuie sa fii prost sa nu iti dai seama ce urmaresc. Ok, travestitii au castigat mereu concursul, atunci de ce se mai agita atat?? de ce se dau de ceasul mortii ca nu sunt acceptati si tolerati?! S-au dat de gol singuri ca si-au aranjat rezultatul! ca altfel ar fi fost pe pace si nu s-ar fi plans atat ca lumea uraste tarvestitii! Concursul asta nu reflecta opinia oamenilor. Daca va uitati pe youtube, piesa Austriei are un numar coplesitor de dislike-uri. Nicio alta piesa din concurs nu are la fel, nici pe departe. Faptul asta nu se reflecta deloc in voturi. Deci, facaturaaaaaaaaa!

Anna Notaras spunea...

Austria a avut o voce slaba, punct. Plus ca, urmarind intens reactiile fanilor pe internet, pe toate canalele de socializare, am constatat ca erau alte tari cu mult mai multa sustinere. Nimic nu s-a concretizat in voturile finale, din care 50% au venit din partea 'juriilor'.

Anonim spunea...

Sfintii parinti spuneau ca, unul din semnele sfarsitului acestei lumi este acesta: "SE VA LEGIFERA PACATUL & PATIMILE!"
Adica....si la mizeria asta de Eurovision, pan-acum era un circ maxim, bazat pe criterii politice si simpatii! Acuma...am deposit pana si limita bunului simt & a ridicolului!!! Sunt convinsa ca 80% din austrieci NU se simt reprezentati de aceasta aratare fara identitate sexuala! Fratilor, sa ne rugam, atat ne-a mai ramas!!! Fereasca D-zeu!

Anonim spunea...

Dragi anonimi care va tot varsati ura prin scuiparea cuvantului 'homofob' (pe care nici nu-l intelegeti)... chiar vedeti numai ura peste tot? fiecare vede ce are in suflet, e lucru bine stiut. Hmm, oare sunt automat homofob fiindca nu mi-a placut o melodie? sau poate ca sunt homofob fiindca vreau sa aleg singur ce si cum sa gandesc, ce sa sutin si ce nu? MARE E IPOCRIZIA!

Anonim spunea...

Apreciez mult raspunsul si unghiul tau de vedere si consider ca ne pierdem vremea incercand sa purtam dialoguri cu Daniel, de la care nici eu nu ma asteptam sa recurga la jigniri DOAR pentru simplu fapt ca altii au o alta parere pe care si o argumenteaza. El a pornit din start cu intoleranta sa, dar ma bucur sa vad ca exista si oameni cu minti deschise in Romania! Homosexalii, lesbienele si travestitii sunt si ei oameni, au un suflet si nu sunt vinovati ca s au nascut asa! Dar e de inteles cum reactioneaza o societate slab dezvoltata la nou, asa cum inainte ardeau femei nevinovate sau oameni de stiinta pe rug ca erau "vrajitori" asa va comportati si voi astazi. Si sa raspund celor care imi doreau asemenea copii, da eu mi as iubi copilul si chiar de ar fi altfel, voi cum ati reactiona sa aflati ca propiul fiul e homosexual? L ati renega? L ati snopi in bataie si obliga sa fie "normal"? Si in primul rand Conchita a castigat! Sunt mii de oameni care au decis lucrul acesta. Sa fie toti niste idioti? Si doamne ajuta ca sunt cativa romani care sunt cu picioarele pe pamant? TOLERANTA!TOLERANTA!TOLERANTA! Si cum ziceam hai sa ne uitam in farfuria noastra si sa fim noi mai buni demonstrand ca meritam, ca facem ceva bun!

Anonim spunea...

Nu mi se pare deloc OK ca Eurovisionul (sau cine o fi in spatele lui, ma rog) sa AMENINTE statele si sa IMPUNA ce a impus. Unele state s-au opus Austriei si nu au vrut sa difizeze prestatia. fiecare tara are dreptul sa faca ce vrea in ograda ei, nu? Atunci cu ce drept ii impun astia sa difuzeze ce vor ei? Auziti, cica au amenintat sa le retraga dreptul de a mai difuza concursul pt cativa ani! Adica "Nu faci cum vrem noi, te pedepsim!!" E OK??? Politica "iubirii si tolerantei" se IMPUNE prin AMENINTARI??

Adrian Sava spunea...

Imi doresc Parazitii la EUROVISION: http://www.youtube.com/watch?v=ruGHJaEClLE&feature=kp

Anonim spunea...

Tu daca ai avea asa un fiu cum ai reactiona? De curiozitate, daca traiai pe vremea lui Hitler si ti se dadea o arma, ce ai fi facut. Daca tu consideri ca esti " putin mai in fata" :) doar pentru ca esti intolerant, intreaba te te rog de ce au murit atatia oameni de a lungul istoriei in epoca medievala, in holocaust? Oare nu putem sa evitam lucrurile astea. Nu trebuie sa ti placa de "maimuta" dar nu arunca cu pietre si jigni un om

Anonim spunea...

Buna Daniel,nu ar trebui nici sa te deranjeze si nici sa te mire ca apar astfel de comentarii.E normal intr-o lume in care vad in fiecare zi cum se manipuleaza mintea umana ca anumite persoane nu inteleg ca si cum ar avea creierul spalat.Eu te urmaresc de mult timp si imi place si inteleg lupta pe care tu si multe alte persoane o duce incercand sa-i faca sa inteleaga in ce lume traim.Cine are urechi sa auda va auzi.Toata stima si respectul pt. tine Daniel si iti multumesc ca m-ai ajutat sa vad adevarata realitate.
E greu sa lucrezi cu o minte manipulata care nu vrea sa accepte adevarul.

Anonim spunea...

Cata energie mai ramane "pentru" a construi ceea ce vrem daca o consumam "pentru (a fi) impotriva" a ceea ce nu vrem?
Ce devenim intr-un caz si ce devenim in altul? Si care e scopul?
Putem construi "un oras/o comunitate" in armonie, daramand toate "cladirile/punctele de vedere" ce nu ne plac? In ce fel suntem diferiti de cei care incearca sa se ridice coborandu-i pe altii?

un pic anonim spunea...

CORECT ROXIN!!!
De cei de teapa celui de pe scena o sa aiba grija BUNUL DUMEZEU.
Si nu este homofobie ci doar dorinta ca astfel de indivizi sa stea mai in spate si nu pe scena, dar nu in spatele nostru ca suntem in pericol.
Se aude domnule profesor de gramatica? Poate ca am degetele prea late de la munca grea si bat din greseala pe mai multe taste, ce zici de asta? Copii tai nu te.au intrebat ce fel de este domnul? Daca nu, nasol.Te asteapta vremuri grele.

un DAC inca liber spunea...

Pe vremea" Romanilor" poporului i-se oferea Paine si Circ acum doar CIRC painea e scumpa.....

mihai spunea...

Toleranta cu prostia si decaderea morala? Traim vremurile apostaziei legiferate,pentru prima oara in istoria umanitatii.Sa amintim ca ultimile tari care au legiferat casatoriile gay si in biserica, sunt scotia si anglia,numarandu-se printre cele 14 ale europei.

un pic anonim spunea...

Edmund Burke: "Pentru ca răul să triumfe este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic".
Ai o problema, nu te exhibitiona si nu cauta prozeliti fiind agresiv pe scena, pe strada,etc. Fii discret. Si atunci nimeni nu are nimic cu tine. Oricum astea sunt chestiuni ce tin de intimitate personala. Acum s.a ajuns sa te lauzi cu asta?!In curand o sa cerem noi toleranta de la ei.
Si cu asta am incheiat:care este intelesul biblic al exempului Sodomei si Gomorei?

Anonim spunea...

Parese ca provocarile vietii ( multe pentru noi cei din Romania ) numai ajung. Trebuie sa mai apara si maimutoi din astia gen "carnat","salam" si mai stiu eu din care, care sa ne complice viata si mai mult... cu vorbe mieroase de genul... "toleranta", "egalitate", "drepturile omului" induc populatiei si tinerilor macinati de griji si probleme, cai de dezumanizare si noi perspective ale fericirii.

Daca nu va treziti la timp, voi astia "modernii si tolerantii" din visul asta al libertatii in care traiti, va veni vremea cand veti plati crunt pentru tot surplusul asta de nocivitate care il aduceti lumii.

Anonim spunea...

1. Cum se numeste in termeni juridici "discrimarea majoritatii"...?

2. In natura masculii nu se imperecheaza cu masculii si nici femelele cu femelele doar omul este inafara legilor firesti ale naturii... gandeste-te la asta!

3. E treaba fiecaruia cu cine se imperecheaza

4. Nu conteaza cu cine s-a votat in mod real, conteaza cine a numarat voturile...

5. Daca era un concurs de manele, "barboasa" nu ar fi avut nicio sansa!

6. Si totusi... UE a votat cu curu' deci... asta-i este viitorul omenirii in varianta propusa de artizanii societatii

7. Si ca o masura a prostiei celor din sala, rusoaicele au fost huiduite. De ce...?

8. O noua dimensiune a invataturii biblice: iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti adica, de la masturbare la sex cu persoane de acelasi gen

9. In curand, sexul dintre un barbat si o femeie va fi privit ca fiind simptomul unui dezechilibru psihic

10. Sa vezi de azi inainte cum melodia barboasei va fi difuzata de toti idiotii pe toate canalele...

Anonim spunea...

Pentru toții gauzarii ...lesbiencele..si restu de atrocități umane....Plecați din tara...vedeți Spania,Italia,Anglia,Austria și restu tarilor care acceptă asa ceva.(bolnavi)Lasă ți România pentru noi astea cu idei învechite (securiști)

Anonim spunea...



lasa ca data viitoare o sa va aduca, unora care suneti cu mintile ratacite, un porc cu cap de sirena care sa va cante si incante ca circelle!

bogdan spunea...

Dragul nostru Roxin, articolul este excelent. Toti cei de prin dos catre indeamna la toleransa sa ne scuteasca si sa mearga in austria sau eventual in tarile de JOS unde o sa fie bine primiti.
Succes in tot ce faci si la mai mare!

Anonim spunea...

Pe vremuri, Femeia cu barba era un punct de atractie al circurilor ambulante si se rezuma la simpla aparitie.
Societatea a evoluat, Femeia cu barba isi descopera noi abilitati - in cazul de fata in mediul muzical-artistic si la nivel international.
La circul care exista peste tot, nu m-ar mira ca si in mediul politic, sa se descopere cate femei ar avea barba (daca ar suferi de o boala ce le-ar interzice epilarea de parul national) sau cati barbati sunt travestiti in politicieni.
Important este cine este patronul circului, si cati si cine se mai uita la astfel de curiozitati...

mirela spunea...

1. Eurovision ar trebui sa fie un eveniment strict muzical. Nu mai este. A devenit o mascarada de prost gust. Pacat de efortul pe care unii inca il pun in muzica.
2. Educatia in 'tarile civilizate' este mai mult decat liberala, e facuta sa creeze idioti inculti si consumatori. Copiii nu invata istorie sau nu citesc literatura clasica, dar au educatie sexuala si narcotica. Pe langa asta sunt 'educati' sa devina permisivi cu toate bolile psihiatrice de genul homosexualism, cu gay marriage, cu legalized marijuana, etc. Pedofilii traiesc in libertate bine-mersi, au si ei drepturi, ca deh, sunt si ei oameni!
3. Tot raul modern vine de la asa-zisa civilizatie moderna vestica iar oamenii sunt brain-washed cu media . Toate nenoricirile vin de la modul cum e lumea de azi condusa, si de oamenii care o conduc. Coruptie, lipsa de legi clare si pedepse drastice, prea multa libertate si acomodare a raului.
Numai Dumnezeu ne mai poate salva, si noi, cei multi, care inca mai credem in valorile reale umane. Cinstea, curatenia, credinta, cultura clasica, stiinta, frumusetea si puritatea, etc.......... umanitatea poate fi salvata numai cu Binele iar noi avem optiunea, fiecare sa il alegem.

Anonim spunea...

din pacate, nu am vazut vreun "tolerant" care chiar sa raspunda cu toleranta sau cu iubire. Imediat urla ca lumea e nasoala si intoelranta. Dar ei cum sunt?

E de ajuns sa spui ca efectiv nu ti-a placut piesa respectiva, pt ca ai gusturi muzicale diferite, ca imediat iti sar in cap ca esti homofob. Ce prostie!

Bine spunea cineva aici ca aberatia asta cu toleranta (prostiei) e abureala... unii nu vad padurea din cauza copacilor... si bine zicea altcineva ca optiunile sexuale tin de INTIMITATEA individului... deci nu e ok sa fie expuse in halul asta... ca nu intereseaza pe nimeni nici ce are X in pantaloni, nici cu cine se culca... Deci de aceea exista conflict, pt ca ni se baga pe gat lucrurile astea, pt ca LGBT inseamna exhibitionism la infinit, parada, spectacol, balci. Daca oamenii astia s-ar respecta, ar avea parte de mai multa toleranta.

In alta ordine de idei, prestatia la Eurovision nu a fost rea, dar nici grozava. Erau multe alte favorite la trofeu si nu vb din iamginatia proprie, ci in urma vizualizarii poll-urilor si forumurilor de pe internet. E o piesa simpla, care "prinde" la structurile neuronale nu prea complexe.

Anonim spunea...

Daca ar fi vorba numai de dezumanizare, poate nu e atat de grav. Privind, insa, cu atentie poza de mai sus - pozitia bratelor, figura cu barba -, devine clara tinta mai profunda a denigrarii... Viziunea Europeana are "regizori" foarte bine instruiti... (Grigore)

Unknown spunea...

Sunt mandru ca sunt omofob

Anonim spunea...

Raspunde-mi te rog tu de ce Romania, care e de ceva timp stat autonom nu reuseste sa ajunga la un standard occidental, nu zic din punct de vedere financiar, ci macar al mentalitatii, gandirii. Nu suntem sub nici o dominatie acum, e democratie, coruptie si dezinteres. Si poate stii tu mai multa istorie, dar calitatile unui lider cu o viziune globala nu le ai. Ii urati pe straini, dar de ce plecati cu miile in strainatate si faceti curat in case sau va rupeti spatele pe santiere la straini? Si cunostintele tale carora nu le place sistemul de educatie austriac de ce nu se intorc sa traiasca cu 200 de euro in Romania? Critica fara cunostiinta de cauza, fara argumente reale da dovada de un nivel cultural deficit. Improscati cu gunoi si vorbe urate. Apropo voua va place cand strainii spun despre romani ca sunt tigani, hoti, criminali, violenti? Nu cred, tot idei preconcepute, insa totusi va lasa in tara lor, va dau de munca si chiar daca poate nu va plac va accepta! Sunt curioasa cati dintre cei care scriu aici au trait in strainatate si au avut un serviciu normal, profesor,medic, nu doar in curatenie sau santier ca mai mult nu au putut? Sigur niciu unul dintre voi, ca atunci nu ati gandi si vorbi asa. Ati vedea o alta lume si o alta perspectiva ati avea despre Europa

Anonim spunea...

Bravo Daniel Roxin, tot respectul pt.ce faci!Iar voi astia toleranti, civilizati, europeni etc.deschideti ochii orbilor!Si tu asta cu barba..mai barbierestete bai ...femeie?

Anonim spunea...

La minutul 0:25 " You know who you are..We are unity ..and we are Unstoppable " ...Cam asta este mesajul...Este prima data cind regret ca m-iam pierdut timpul uitindu-ma la acest show de rahat..si a fost si ultima...traim din pacate vremuri in care bolnavii si deviatii sexual sint impinsi in fata sa faca agenda la stim noi cine !!!

ZZ spunea...

DACĂ PRIND UN SINGUR POPONAUT, TRAVESTIT ETC., PRINTRE DACI, ÎL JUPOI CU MÂNA MEA!

Anonim spunea...

Dca vreti Europa si balciul lor(oricum aia e directia)tip(a)ul e super....daca traiti dupa sfaturile si invataturile sf parinti e jignitor si revoltator.

Anonim spunea...

Austria este o ţară extrem de civilizată de la care am putea învăţa. Nu au petrol dar îl iau de la noi şi benzina e mai ieftină la ei. Băncile lor fac bani la noi pe care îi cheltuie la ei. Pădurile lor sunt rezervaţii naturale, dar la noi vin şi defrişează tot. Să învăţăm de la civiţizaţii Austriceci.

Anonim spunea...

Daniel , ce incerci sa expui este foarte greu de inteles pt unii cat si pt altii . ca sa se inteleaga ceva din video-ul respectiv trebuie sa ai cunoastere de alchimist ( persoana care nu este limitata numai pe un singur domeniu , vorbind la general) , trebuie sa ai o continua cautare pt cunoastere. din cauza aceasta intotdeauna au fost oameni pionieri asa ca tine dar si altii , si oameni care au atacat din umbra pe altii cu altii .Sunt sigur ca ai mai multe sa spui , si nu poti , chiar daca este blogul tau , tot nu poti sa spui , nu inca .Asa ca pt ceilalti , totul are un inceput , e o vorba , nu stiu exact de unde e , ''follow the money '' , daca fiecare reflecta la fraza aceasta , macar 5 min / zi , afla sigur raspunsul , si apoi sa se intrebe ''de ce '' , pana la de ce ul acesta trebuie sa afli cine trage sforile .cum am spus, trebuie sa ai o curiozitate de alchimist , nimic nu este intamplator .Argumente de genul , nu stii ce bine e in europa, sau ca e curatenie, sau e civilizatie , astea sunt praf in vant , dar nimeni nu spune ca si la noi s ar putea sa existe axa ceva , dar nu se intreaba dc nu este , ce se intampla , si sa recunoasca macar ca nu se vrea sa existe asa ceva si la noi .este nevoie de munca de lamurire mai intai , si apoi sa treci la fapte, trebuie sa se schimbe mentalitatea . Dalai Lama spunea ca daca fiecare copil de 5 ani este invatat sa faca meditatie atunci intr o singura generatie am elimina aproape toate relele care se produc de oameni impotriva altor oameni . doar stati si ganditi, nu se cere nimic , decat energie , e posibil ca unii sa se scurtcircuiteze pe parcurs , dar isi revin imediat :)

Seby Lazar spunea...

Papusarii planetei au crescut in rang acum,detin fraiele lumii.Ei actioneaza pe toate planurile,in special sa-l indeparteze pe om de Dumnezeu...daca Dumnezeu nu ia in ocrotirea lui pe un om,atunci in mod automat Lucifer il ia ca fiind al lui...Homosexualismul e pedepsita aspru de Dumnezeu,el isi ia fata de la tine atunci!...Aici se poate vedea clar ca acum detin controlul lumii si actioneaza pe toate planurile contra omului.Ai vrea sufletul omului:ca el sa ajunga in iad,nu in rai sa reintregeasca Oastea de ingeri a Domnului!

Anonim spunea...

Deci eu locuiesc în Austria de mic,și ai absolută dreptate Daniel Roxin.Am 16 ani și de la vârsta asta aici este permis să fumezi,bei și să și stai afară cât vrei. Și dacă părinții se opun poți sa anunți poliția! (O prostie de lege).
Cât despre Tom Neuwirth (Conchita Wurst) și eurovision,este jocul LOR. (O mare parte din voi știți la ce mă refer) care vrea sa promoveze toate lucrurile astea dezgustătore!Țineți-vă ochi deschiși oameni buni și nu vă lăsați prinși în jocul lor!

Sfârșitul este aproape!!

Unknown spunea...

Eu am trait in strainatate, in doua tari, dintre care una era Germania. Am lucrat ca profesor, nu ca muncitor sau mai stiu eu ce. M-am intors in tara pentru ca aici am toata familia sau cea mai mare parte a ei. M-am integrat peste tot, nu am avut probleme cu nimeni, idei preconcepute sunt peste tot. Dar hai sa va spun totusi ca in Germania, Munich, Frankfurt etc. nu exista sa arati ciudat, sa ai cercei pe fata cu gramada, tatuaje si ce o mai fi, fara sa fii legitimat si luat la sectie. Comportamentele denaturate nu sunt tolerate. Si cu toate acestea le baga pe gat homosexuali casatoriti sau lesbiene drept preoti protestantilor, ii silesc la o toleranta bolnava, asa cum ne-au silit pe noi aseara cu fiinta aceea. Iar lumea, desi comenteaza, interesele altora sunt mai puternice. De aceea Germania isi pierde traditiile si urma aceea de credinta, fie ea si protestanta. Asta se va intampla si la noi. Asta este toleranta, cand consecinta ei este imbolnavirea propriilor nostri copii??? Vreti sa ii vedeti la 10 ani intrebandu-se daca le place un baiat sau o fata? Asta este viitorul tolerantei vostre bolnave precum mintile lor pervese. TOLERANTA voastra naste PERVERSITATE!!!!! NASTE MONSTRI!
Imbolnaviti generatiile cu prostia asta de toleranta! Cand consecinta unui lucru este rea, atunci acel lucru este rau.
Nu inteleg de ce va luati de Daniel. Foarte bine a facut. Limbajul lui este dur, dar propunerea vostra de toleranta cretina cum este? Adica, hai sa ne tampim copiii cu toti prostii, homo, lesbi, trans si care mai e.
NU GANDITI IN PERSPECTIVA!!!! Invatati sa ganditi, sa digerati lucrurile, nu sa le luati pe nemestecate.
Cati dintre cei care au scris pro acestei tolerante au copii? Sincer? Cred ca nici unul!
Bravo Daniel! Toata stima!

Anonim spunea...

Bun ii acceptam,dar care este normalitate,ce vor intelegii copii,ce mai este familia formata dintr-un barbat si o femeie care unde se concep copii,este drept ca exista si insamantarea artificiala,dar asta nu este o regula,spre ce tip de societate ne indreptam nu cumva anormalitatea este fortata pentru distrugerea relatiilor traditionale dintre oameni nu cumva se incearca distrugerea statelor nationale pentru a face locul societatii de tip mondialist unde papusarii putini se vor ascunde mult mai bine ,iar miliardele de oameni ,care vor mai ramane in viitorul apropiat,vo fi niste indivizi fara personalitate,corupti,idioti,mancurtizati ,sclavii adevaratilor stapani ai planetei,din aceasta cauza sunt impotriva anormalitatii,ea sa stea in alcov si sa-si vada de placerile e,in lume relatiile normale sa fie promovate,restul este tacere,totul miroase de la o posta a satanism sau poate ca trebuie sa-l consideram si pe asta tot o normalitate,albul devine negru ,negru devine alb,lume va deveni un mare kakat.
Totul pute a kakat,eurovizionul si in felul acesta scara valorior s-a rasturnat,lumea incet ,dar sigur se indreapta spre autoanihilare,o societate fara valori moare ,pacat ca jigodiile,baietii destepti,impostorii,derbedeii au pus mana pe putere,oamenii normali tremura ca gelatina ca nu vor mai avea ce manca si cu ce-s plati facturile,le este asa frica de viata incat accepta tot rahatul asta in loc sa iasa in strada cu furci,topoare,coase si sa faca o rascoala mondiala.

venig anonimus spunea...

Vorba bancului, imi sacrific penajul dar postarea de la ora 20.57 trebuie comentata...un pic. Doamna anonima, dumneavoastra aveti o mare problema de logica, fara suparare. Argument:pe de.o parte ce buni sant strainii astia ca ne dau si ne primesc chiar daca nu ne iubesc, pe de alta ne intrebi daca ne place daca ne fac asa cum ne fac si in plus ne tin numai la muncile de jos de buni ce sunt la suflet, fapt ce ar trebui sa ne schimbe perspectiva despre Europa.
Bai nene, mai intelege cineva ceva?
ROxin ti.a raspuns deja...se traieste mai bine...deocamdata...pentru ca au fost si sunt niste colonialisti! Iar ceea ce s.a intamplat cu noi, se datoreaza si noua, dar in mod special LOR! Nu ma mai chinui sa va explic pentru ca prea sunteti preocupata sa.i idolatrizati pe ciumetii de afara. Cred ca am fost foarte respectuos, m.am adresat cuvincios chiar daca nu am trait in strainatate si nu am un serviciu normal, medic, profesor, asa cum scrieti dumneavoastra. Ne cerem scuze ca avand servicii anormale gandim si vorbim asa si vedem lumea pe care o vedem.
Gut,gut...schnel,schnel...ich bin Vezuviu...ca sa citez din filmele culturale austriece, nemtesti,etc.

un pic anonim spunea...

Bai europenilor, luati o stire proaspata: un cetăţean norvegian de 59 de ani din Bucureşti, suspectat de pornografie infantilă şi act sexual cu minori, a fost reţinut, sâmbătă, de procurorii DIICOT, după ce a fost urmărit din Capitală până aproape de Ploieşti, bărbatul fiind în prezent în arest. Potrivit DIICOT, cetăţeanul norvegian a făcut peste 10 victime în Capitală, acestea fiind copii cu vârste sub 14 ani, mulţi cu deficienţe de auz sau vorbire, pe care îi racola din Centrul Vechi.
Bai, ati inteles? Cei de peste 14 ani ati scapat.

aura spunea...

intr-un cuvant, MIZERABIL! un concurs ce se dorea a fi nobil, frumos, artistic, a devenit o scena de manipulare grotesca!

Anonim spunea...

Mie mi-au placut olandezii .
http://www.youtube.com/watch?v=bWe8PRsW4T0 .

Gheorghe Cionoiu spunea...

EUROVISION 2014
Ne-a intrat Conchita Wurst în odaie,
Era atât de (grotesc) tristă şi profund acea Crist;
În Europa (pseudo) iudeu-creştină a triumfat toleranţa
Şi chipul ei e un bărbos cu nume de-artistă "Pizdulicea Cărnaţ” travestit.

Precizare: "concha" = "scoică" în limba spaniolă. În spaniolă şi germană sintagma "scoică" este folosită şi pentru a desemna organul genital feminin. Întrucât în limba română această asociere nu este curentă mi-am permis să traduc cuvântul cu sensul dorit evident de persoana care a câştigat premiul Euroviziunii

Anonim spunea...

Nu am mimic impotriva nimanui cum aleg sa-si traiasca viata. However, vreau sa spun ca mi se pare disturbing aceasta imagine. Locuiesc in America, si sunt foarte deschisa la orice, dar presentarea fizica a acestei persoane este inestetica si rusinoasa. Ce mesaj a incercat sa transmita cu aceasta barba & in combinatie cu rochia? Este lipsa de respect si o batjocura. Si cantatul n-a fost de premiant. Ai dreptate, Daniel. Si vreau sa spun celor care se cred "deschisi la minte" ( din punctul lor de vedere), ca chiar daca niste persoane se afiseaza cu neobrazare la televizor (Profitand de aceasta emisiune care are scopul muzicii si promovarii frumosului in Europa), tu (oricine), ca individual nu trebuie sa asumi ca surdu-n toba. O persoana care poarta barba si Rochie este absolut dezgustator. Foarte inestetic si confuz.

Mişa spunea...

Elton John, George Michael, Boy George, voci extraordinare... au găsit fericirea? Ce caută toți și nu găsesc ceea ce caută? Calea. Pentru că sunt într-o situație anormală. Dumnezeu a lăsat bărbatul și femeia, nu altfel. Individual, e treaba lor ce fac, dar să promovezi la un asemenea nivel această anormalitate este pur și simplu un sacrilegiu.

Unknown spunea...

Pe mine mă distrați, credeam că persoanele cu respect de sine nu se uită la anumite programe televisive.

Anonim spunea...

Salut Daniel,

Bai omule, sunt atat de dezgustat de prostia si ignoranta unor oameni care nu-si au locul in societatea noastra incat imi vine a vomite cateodata. Vreau sa aduc unele lamuriri cu muzica asta care de fapt este sub tutela unor interese oculte care vor sa testeze, sau sa promoveze oarecarecum the new age ori the new order in toate sferele asa incat nici macar acolo unde bunul simt mai are vreo valoare sa para o normalitate.
Nu stiu daca anonimii astia care fac apologia tarilor cu un inalt nivel de civilzatie au avut posibilitatea sa simta cu adevarat dispretul fata de noi si faptul ca nu exista nici omenie, ci numai interese meschine in a profita de tineretea fetelor noastre sau de puterea si cunostintele romanilor. Sunt unul din cei care din pacate mi-am pierdut tineretea in strainatate si acum nazui dupa o traire adevarata in suflet si in inima pentru a deveni ceea ce trebuie sa devin cu adevarat un DAC, ori un Valah sau mai bine spus un om cu inima. Tuturor celor care nu ati inteles ca lumea in zilele noastre tinde spre asi afla adevarata istorie si nu intelegeti daruirea acestui om, DANIEL ROXIN, care incearca sa va trezeasca la realitate, va urez sa CASCATI OCHII SI URECHILE MAI BINE. V.N.

Gongol spunea...

Conchita Wurst(trad.Carnat)a prestat la nivelul evenimentului sau poate mai bine.Faptul ca este o aparitie insolita i-a adus prozeliti si din afara minoritatii de apartenenta, care,oricum,au votat cu ea/el.De fapt,le-a si multumit pt.sustinere.Imi imaginez ca daca,prin cine stie ce mutatii genetice,pe scena ar fi urcat un caine lup austriac si ar fi interpretat de aceeasi maniera, rezultatul ar fi putut fi similar. Ar fi primit voturile austriecilor si ale posesorilor de caini,mai ales lupi,de aiurea. Un alt element favorizant, in cazul in speta,este mesajul subliminal.Privit(a)din fata figura se vrea asemana cu Isus.Daca asta s-a facut intentionat,de catre specialisti ai organizatorului,cu sau fara stiinta interpretei,este incorect fata de ceilalti concurenti si mai este si blasfemie.

Anonim spunea...

Daniel, nu ma consider nici tolerant, nici modernist, si repet, nu sunt de acord cu astfel de personaje. Tot ce an comentat eu e ca nu mi se pare corect sa critici un sistem fără sa te informezi corect....după cum ai spus te-ai informat de la nişte prieteni....care ti-au dat informaţiile aşa cum le-au perceput ei si tu nu ai facut nimic decât sa transmiţi mai departe părerea lor, care poate nu e chiar corectă.

Neocucutenianul spunea...

Eurovisionul este, intr-adevar, o mascarada. Romania ar trebui sa nu mai participe, arunca bani degeaba. Scandinavii si germanicii se voteaza intre ei, statele din fosta URSS voteaza Rusia de frica sa nu-i invadeze, statele din fosta Iugoslavie se voteaza intre ele s.a.m.d. E greu sa gasesti normalitate in ziua de azi. Occidentalii si nordicii sunt civilizati, harnici dar datorita prosperitatii au luat-o pe aratura cu libertatea exagerata, cu promovarea anormalitatii, cu salarii colosale date unor sportivi fara scoala, cu risipa la orice, cu extravaganta exagerata, cu promovarea unui om de tip robot corporatist manipulat, cu bogati cu servitori romani pe care-i trateaza cu ciuda, pe care nu dau doi bani, in schimb tin un moment de reculegere cand le moare un animal de companie si multe alte rele care au ajuns si la noi. In schimb estul e plin de coruptie, ultraconservator de multe ori fara logica (nu ma refer la intoleranta fata de devierile psiho-sexuale),cu o civilizatie intarziata cu aporximativ un secol, cu sate din evul mediu si tarani primitivi si ignoranti, cu orase gri si insalubre pline de oameni needucati, plin de interlopi si oligarhi fara scrupule, de minoritati etnice formate in mare parte din bestii si infractori, haotice, necivilizate si de nestapanit, cu puscarii supraocupate, cu scoli si spitale in care nu-ti vine sa intri si cu saracie lucie. Nu vreau sa par paranoic, dar parca pe noi romanii nu prea ne inghite nimeni si asta nu din cauza tiganilor si a infractorilor marunti din Europa si nici din cauza coruptiei interne. Ieri si azi am urmarit meciurile Simonei Halep pe internet pe un canal italian, respectiv american si nici un cuvant de lauda la adresa ei din partea comentatorilor, in schimb cand adversarele ei reuseau un punct, game sau set erau in extaz si nu mai incetau cu laudele, iar jocul Simonei era caracterizat ca un joc solid, dar lipsit de stralucire. Din toata nebunia asta europeana, in razboiul asta al civilizatiilor occidentala si estica eu aleg spatiul rural romanesc, aleg viata in natura, sanatatea, alimentatia naturala, apa curata de izvor, contemplarea in liniste o viata decenta si tihnita traita in anonimat, desi nici satul romanesc nu mai e populat de taranul autentic roman caracterizat de bun simt, harnicie si intelepciune ci de o populatie degradata in mare parte. Ce alegem dintre occidentalul homosexual si drogat si intre rusul violent, dornic de a ocupa alte teritorii? Sunt oameni buni si rai in toata lumea, noi trebuie sa ne regasim pe noi insine, sa facem curatenie interna si sa ne dezvoltam ca popor.

Anonim spunea...

Pentru cei care o tot dau cu Dumnezeu....am o întrebare Daniel, dacii se inchinau la Dumnezeu? Biserica, religia nu sunt tot o modalitate de manipulare in masa, o modalitate de indobitocire, de limitare a gândirii? Chiar mi-ar plăcea sa stiu părerea ta pe subiectul asta, si dacă vrei iti dau si un mail sa putem vorbi mai direct,dar bineinteles pe privat.

Elena Popa spunea...

Faceti voi comparatia intre Eurovision 1990 si 2014, intre Toto si muierea cu barba, intre idealurile din '90 ale unei Europe unite si idealurile "europene" din 2014 de libertate/libertinaj sexual. E bine asa?
ttp://www.youtube.com/watch?v=u4btQBoD0xM

Unknown spunea...

o tu dulce autodistrugere
m-apropii,te apropii mult prea repede.

Anonim spunea...

Daca omul rau de pe pamant doreste sa faca toate ce s-au spus mai sus, noi romanii care suntem opusul lor si le respingem pe toate, inseamna ca noi le suntem considerati adversari daca nu dusmani. Cunoastenm ca mai intodeauna dusmanii trebuie rapusi. Noi ce vom face vom astepta cuminti sfarsitul ?

Anonim spunea...

In cadrul spectacolului Eurovision 2014,simbolistica masonica a fost la ea acasa...oricine cunoaste cat de cat aceste simboluri le-a putut recunoaste cu usurinta.
Conchita este doar un personaj,un produs scos in fata de altii,ca doar tema de anul acesta a fost "toleranta" cica.O toleranta,insa care se vrea obtinuta prin aceasta demonstratie grotesca si cu iz de rafuiala politica.Doar naivii mai cred ca ce se intampla la Eurovision are legatura doar cu muzica.Dovada sta faptul ca adolescentele care au reprezentat Rusia au fost huiduite,de parca ele ar fi fost responsabile de actiunile politice de la Kremlin,iar Conchita i-a transmis un mesaj lui Putin "Suntem de neoprit!".Este oare Putin sau Rusia sigura tara care manifesta intoleranta fata de comunitatea LGTB?Insa era clar ca mesajul se dorea a avea o tinta precisa.Acum,eu nu ii am pe rusi la mana,insa este clar ca Putin a suparat pe "cineva" rau de tot,iar noi in acest context ne aflam exact intre ciocan si nicovala.
In plus,Conchita vorbeste despre faptul ca nu este normal ca orientarea sexuala a unei persoane sa intereseze pe cineva...corect,sunt perfect de acord,insa cred ca noi toti am fi perceput esenta mesajului mult mai bine,daca el nu ar fi venit in contradictie cu imaginea promovata,daca aceasta orientare sexuala nu ar fi fost astfel exhibata si artistul in cauza s-ar fi afirmat doar prin talentul artistic.Asa cum face Elton John,spre exemplu,care este unul dintre cei mai iubiti si respectati cantareti ai lumii.Insa nu este de mirare,pentru ca de undeva,"cineva" orhestreaza foarte minutios si atent decaderea valorii de familie,iar ce s-a intamplat la Eurovision este doar o piesa a puzzle-ului distrugerii noastre spirituale,morale,familiale.Avem mai mult ca oricand un numar crescut de divorturi,de oameni care nu mai reusesc sa isi intemeieze o familie,de barbati care si-au pierdut puterea masculina efeminandu-se si de femei care si-au pierdut puterea feminina si imbraca roluri specific masculine,de familii destramate,un numar alarmant de copii care se sinucid datorita plecarii parintilor in strainatate- asa numitii "orfani albi",un numar urias de avorturi si ma tem ca lucrurile nu se vor opri aici.Personal inteleg toleranta fata de orientarea sexuala a fiecarui om,este treaba fiecaruia ce face la el acasa in dormitor atata vreme cat nu prejudiciaza pe cei din jurul sau,insa exhibarea aceasta agresiva a acestor orientari,alaturi de atacurile politice,simbolistica masonica,aceste ingrediente ale Eurovision 2014...nu pot decat sa ne puna in garda.

Anonim spunea...

Daniel pentru tine cel mai adanc respect, apreciez tot ceea ce faci pentru noi.Cand am vazut cine a castigat Eurovisionul am fost total dezamagita :(. Parerile sunt impartite, ba ca avem idei invechite, ba ca a trai in strainatate e ceva ce te face net superior a urma orbeste o toleranta care nu are nimic de-a face cu bunul simt. Cert este ca in momentul in care am vazut video am avut o dorinta imensa sa ma tund zero... am realizat ca de fapt acest individ aduce un afront femeilor.Prea mult par sa il poti numi femeie, dar nici pe departe sa-l poti numi barbat. Tolerez ca orice om parerile celorlalti dar parca sub aceasta victorie se ascunde ceva.Apropos pt cei care cred ca a trai in strainatate e ceva care te-ar "educa" sau te-ar face mai tolerant:limitele bunul simt raman mereu neschimbate, traiesc de ceva timp inafara granitelor Romaniei si vreau sa va spun ca unele lucruri pe care noi le facem din instinct, ei, strainii abia le invata. Ca un comentariu la cei care apreciaza educatia copiilor data in Austria: Orice lucru se invata la momentul potrivit-Trage de o planta sa creasca mai repede si se va rupe.
Chiar daca sunt departe, inima imi e DACA si va ramane asa!

Anonim spunea...

Bai cumetre, noi nu vorbim aici de voce ci de promovare homosexualitatii si a tot ce e deviat de la normal. Eu iti doresc sa-l fuți pe Conchita, cu tot cu vocea lui sublima...hai pa, ca nu am timp de bulangii...

Anonim spunea...

Corect,dar daca era un om normal si cu alte inclinatii canta ori ca femeie ori ca barbat,cum a cantat si Elton John..deci??sau si tu te numeri printre ei?ma Port ca o femeie,ma imbrac,ma machiez,dar Port barba,ce pula mea sunt o doamna nu??

Anonim spunea...

Daniel Roxin, cata dreptate ai!
Aici nu mai este vorba de Eurovision, nici macar de voce.E vorba despre promovarea din ce in ce mai agresiva a relatiilor homosexuale. S-a inceput cu pasi mici, cu legalizari ale casatoriilor pe ici pe colo, dar asta nu era suficient. S-a trecut show-uri de gen, iar acum un concurs urmarit in toata lumea.Chiar daca nu toti s-au uitat, cu siguranta ca majoritatea au vazut stirile preluate de toate canalele despre castigator. CINE ARE COPII NU POATE SA NU FIE INGRIJORAT DE CEEA CE SE INTAMPLA. Ce-i poti spune unui copil sau unui adolescent ? Wow! E "cool" sau e normal sa fii o femeie cu barba!...?
Cred ca nimeni nu ar avea nimic de comentat daca aceste personaje neobisnuite nu s-ar etala, sa ramana la stadiul de anomalie.Dar se pare ca se depun eforturi mari sa fie scoase in fata si sa devina ceva normal.

Anonim spunea...

Total de acord cu mesajul tau Daniel! Este insda adevarat si faptul ca lumea evolueaza, sau mai corect involueaza fata de principiile invatate de noi!
Din pacate, nu faptul ca acest/aceasta "gen neutru" a castigat concursul, nu faptul ca are sau nu are voce, reprezinta cumva vreo problema majora (sa nu uitam ca intotdeauna castigatorul a avut o alta explicatie decat vocea/melodia...) ci faptul ca alegerea prezentarii acestui/acestei concurent/a a fost lipsita de orice urma de bun simt pentru majoritate; am deschidere libera a mintii, pot accepta ca exista si altfel de personaje in lume, insa nu am inteles niciodata de ce trebuie sa se prezinte in fata majoritatii in ipostaze libidinoase, cu conotatii sexuale clare.... valabile pentru toti cei pe care ii vedem la televizor/strada cu alte orientari sexuale decat majoritatea!?
Acum sa fim sinceri la ce complexe au cei din comunitatea gay, sigur s-au mobilizat si au votat; noi nu am votat si probabil ca noi multi altii... e de ajuns sa o sa fi facut ei si iaca castigatorul... ca de numele lui s-au agatat mesajele oculte... banuiesc ca profitorii stiau cine si cum va avea puterea alegerii!!!
Nu mai departe imaginea prezentata in cazul echipei Romaniei: nu ati observat ca Ovi canta in mijlocul ochiului masonic (sau mai bine zic ochiul pe fond albastru al Antenei 3????) preluat de televiziunea guvernului... de ce au acceptat cei din staful romanesc sa foloseasca acest insemn??? doar ca a mers Ponta cu ei??? concursul este al tarii, sponsorizat din banii nostrii - eu in locul lor (a echiper: Paula, Ovi, Liana si toti cei din spate nu as fi acceptat asa ceva...)... puteti spune cumva ca suntem paranoia sau chiar mesajul a fost foarte clar?!
Pacat de noi toti!
Pacat ca lasam mostenire copiilor/nepotilor/stranepotilor... o lume fara demnitate/fara bun simt/fara educatie/fara resurse/fara bunatate/fara toleranta/FARA IUBIRE!
PS: bunul simt te indeamna sa te semnezi, chiar daca iti postezi mesajul sub titulatura de ANONIM

Claudia

Anonim spunea...

Intr-adevar Eurovisionul nu este muzica ci mai degraba doar spectacol politizat, dar pe de alta parte comentariul de pe blog este primitiv si nu reflecta decat frica autorului si fobia lui fata de asemenea personaje, care intr-adevar sunt experimente mai putin fericite ale naturii (din punctul de vedere al majoritatii, dar cred ca si dpdv stiintific), dar totusi nu trebuiesc blamate pentru asta.

Anonim spunea...

Deci va rog frumos pe cei care au ales pastila Rosie in loc de cea Albastra uitati-va la: minutul 1.58 din filmuletul postat de Daniel veti constata in spatele Femeii Barbat capul caprei facut din efectele de flacari de pe ecranul din spate iar sus de tot pe lumina reflectoarelor veti constata facut din raze rosii conturul emblemei masonice cu tot cu ochiul atot vazator reprezentat de reflectorul de deasupra;
minutul 2.00 in spate pe acelasi ecran apare ochiul masonic;
minutul 2.16 femeia barbat sta in mijlocul ochiului masonic facut din efecte de lumina si fum pe scena;
la minutul 2.27 veti observa insemnele masonice in toata "splendoarea" lor;
minutul 3.00 iar ochiul in spate.
In Kabbala daca facem calculul minutelor la care apar simbolurile = 666 care inseamna REVELATIE insa aseara am ascultat melodia invers si REVELATIA este ca se distinge clar urmatoarea fraza "I AM A SON OF SATAN ... I BAPTIZE YOU WITH FIRE ... BE DAMNED AND FOLLOW ME"

Anonim spunea...

Iată un articol interesant pe această temă:
Sfinții Părinți afirmă că centrul de greutate al tuturor patimilor, inclusiv al celor trupești, se află în sufletul omenesc și în pervertirea lui. Patimile sunt consecințele îndepărtării omului de Dumnezeu care provoacă stricăciunea păcătoasă. Prin urmare, o vindecare din rădăcină constă în hotărârea de a se opri cineva odată pentru totdeauna din păcat în general și în speță din sodomie....
http://www.doxologia.ro/viata-bisericii/reflectii/de-ce-biserica-ortodoxa-se-opune-homosexualitatii

Anonim spunea...

Trăiască occidentul :-(
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=459330444212222&set=a.346633882148546.1073741826.300455573433044&type=1&theater

Anonim spunea...

Hai sa.ti spun ca Dumnezeu nu a creat nici un fel de homosexual ....ei au ales drumul acesta murdar....e mana satanei care face lucrul astea pt ca e lăsat...oameni sunt orbi...

Anonim spunea...

SA-MI SUGETI PULA TOTI TOLERANTII IPOCRITI...VEDETI VOI, VA DORESC TUTUROR COPII CA SCARBOSENIA ASTA SI SA NU VA MIRE CA LE RUPEM CAPETELE PE STRAZI. MANDRU CA SUNT NORMAL!!!

Unknown spunea...

Bravo Daniel Roxin, ati punctat foarte bine.

Anonim spunea...

Propun sa nu ne mai uitam la astfel de emisiuni, mai bine mergem weekendurile la munte si stam la o cabana :)

ovidiu spunea...

jos palaria Daniel Roxin! felicitari pentru articol, sunt de acord si iti sustin opinia.

preoteasa spunea...

Incotro mergem ? Un transexual care se autointituleaza Conchita (vagin in argoul tarilor latino-americane) Wurst (carnacior) si a interpretat o melodie : Rise like a penis (se pare ca acesta ere mesajul ...) castiga admiratia europenilor...

Anonim spunea...

trebuie sa luptam impotriva raului...pt copii nostri. fara Dumnezeu acesti copii nu vor avea viitor.

jullius spunea...

Cam multi "anonimi" au aparut si pe la noi... ati scos capul la lumina, anormalilor ?

Anonim spunea...

ROMANIA , CRED CA AGRESIT.DACA S-AR FI IMBRACAT OBIIN HAINE DE DAMA(BARBA ARE).si impreuna cu PAULA SELLING NE-AM FI PREZENTAT *CU DOUA LESBIENE*RUPEAM INIMA TARGULUI !!!!!! obunica anonima

doru.dascalu spunea...

Numarul mare de comentarii si discutiile purtate de catre oameni asupra subiectului Eurovision demonstreaza fara tagada ca NWO si-a atins scopul dorit. Adica sa dea sclavilor prosti un subiect fara nici o valoare umana. A fi pro sau contra pentru ceva ce este folositor umanitatii si civilizatiei mileniului trei, nici cat negru sub unghie, denota tendinta umanitatii, a oamenilor in general, de a se axa doar pe material si instincte. Spiritul nu mai conteaza decat doar declamat sau scris pe internet. Ma declar pitecantrop. Poate asa ma pot delimita de rasa superioara(sic) dar de care imi este jena din ce in ce mai mult.

Anonim spunea...

Vai noua !!!
In ce lume traim?!? Nu cred ca toti comentatorii anteriori au vazut concursurile "EUROVIZION"castigate de Dalida,Viki Leandros,Amalia Rodiguej,Brotherhood of Man,Abba,etc
Dar ...LUMEA INVOLUAIAZA !
Ar fi bine ca la anul sa nu mai participam la asemenea MASCARADA !
S-ar face ceva economie pentru EDUCATIA COPIILOR !

Anonim spunea...

Ce m-a deranjat foarte mult la "femeia cu barba" a fost mesajul transmis la primirea trofeului : "Suntem uniti, suntem de neoprit!!!" Cui a fost adresat mesajul?

iuli spunea...

da, celebrarea non-valorii la nivel de valoare, pentru a crea anormalul normal in constiinte, pentru a obisnui constiintele cu acest anormal si putea lucra mai apoi liber in mintile si inimile oamenilor ... cine are ochi de vazut sa vada, nu acesta este adevarul, dimpotriva este minciuna cu masca falsa de adevar ...

Anonim spunea...

Sunt perfect de acord cu Daniel Roxin. Sincer acum am vizionat si eu melodia castigatoare (ca persoana nu stim ce sex are :) ), eu nu ma mai uit de cateva sapt la aberatiile de la tv (mai ales ca este campanie electorala)...
In fine, pt necunoscatori ... comparati eurovizionul anilor 80, 90 si comparati cu ceea ce vedeti astazi. Si ma refer aici strict la muzica, la mesajul melodiilor, voci, instrumente, etc.

Confitor ARTizanat spunea...

Dacă Dumnezeu a făcut bărbatul după chipul și asemănare lui, apoi ca să-și termine lucrarea a creeat femeia, spuneti-mi voi ființa asta a cui lucrare e?

Mesajul pe care î-l transmite e simplu: suntem 7 miliarde de oameni în lumea asta - suntem prea mulți și trebuie să ni se implementeze cumva ideea de a nu mai face copii.

Anonim spunea...

asemenea specimene nu trebuie proovate pentru ca anomaliile de acest gen sunt lucruri rusinoase - nu zic sa-i "omoram" dar nici sa-i ridicam pe piedestal! toleranta si discernamantul sunt doua notiuni diferite...

andrei spunea...

Melodia castigatoare nu este cea mai stralucita si nici nu are sanse vreodata sa ajunga murmurata de tineri. Eu nici nu am ascultat melodia cand am vazut persoana care o canta. Am ascultat-o acum insa. Persoana care o interpreteaza nici nu are o voce mai buna ca a altora din concurs. Afara de infatisare nu impresioneaza cu nimic. Dar nu e o surpriza avand in vedere ce melodii au mai castigat in trecut. Sa ne amintim de mascatii aia nordici ce racneau acu ceva timp.
Am fost in Austria unde am avut ocazia sa intalnesc oameni multi pe strada si la o facultate de-a lor destul de cunoscuta din Linz. Tinerii germanici de acolo m-au impresionat cu indiferenta cu care ne-au tratat cand ii intrebam cate ceva. Acolo m-am simtit exact ca omul invizibil printre ei. Oamenii trecuti de 30 si ceva de ani au fost insa de un real ajutor.
Nu cred ca este o solutie educatia sexuala in scoala. Cred ca este o solutie educatia religioasa si in speta educatia crestin ortodoxa si incurajarea copiilor de catre propriile familii in directia abtinerii pana la nunta.
O ciudatenie pe care presupun ca nu o stie multa lume despre austria este ca cel putin pana la inceputul primului razboi mondial in centrul vienei, cam pe unde s-ar afla acum operahaus erau cateva cladiri la fel de impunatoare arhitectonic care erau bordeluri. Daca nu ma credeti cautati va rog.

Unknown spunea...

Ok...e gen neutru si care mai sunt ele! E femeie sau barbat? Naste copiii prin față si ii face cu spatele??? Sau cum? Ca in problema asta, nu am o solutie. Nu contez ca nu canta bine, dar....DAR...! Exista o mare controversa, daca s-ar fi prezentat Romania cu un astfel de produs, ni s-ar fi urcat toata Europa in cap. Trebuie sa inchidem ochii ( ceea ce si vrea UE sa se intample, in general) doar pentru ca e din Austria? Nu sunt de acord, nu-mi pot explica mie, cum as putea peste ani sa-i explic copilului meu de ceea ce, inevitabil, va vedea pe strada: doi barbati, doua femei? Sau, si mai grav, cum si-ar putea explica un copil in cauza: ca mama are barba si tata are sani?:

Gerula spunea...

La articolul " Paula Seling si Ovi sunt favoritii Eurovision 2014....", din 30 martie 2014. Am scris la comentariu ca se voteaza in functie de afinitati intre vecini , va rog sa ma scuzati , sa votat de catre " colectivul dosnicilor" din toata Europa, cu cat mai mare punctajul cu atat mai mare comunitatea . Deci, daca vrem sa traim la standardele europene , trebuie sa intram in Europa cu c... inainte.Domnilor/Doamnelor sau Neutrilor va doresc petrecere placuta , DAR , lasati-ne pe noi asa cum suntem , cu traditile noastre BARBARE . Parca n-e intoarcem in timp cand romanii si grecii se f... in c.. si violau copii si tot pe noi Dacii ne numeau BARBARI.

Radu spunea...

Sigla Eurovision contine semnul fiarei 666. Mai multe aici http://cartea-cea-deschisa.blogspot.ro/2014/05/eurovision-sodoma-si-gomora.html

Anonim spunea...

In primul rand, felicitari pentru domnul Roxin! A avut curajul sa-si exprime liber opina. In al doilea rand, melodia barbosului nu a fost cine stie ce. Hai sa fim realisti si sa admitem ca au fost melodii cu mult mai bune decat acest cantec fara nici o personalitate! Nu stiu care sunt criteriile de vot, dar orice om cu o educatie muzicala, cat de cat, poate realiza ca aceasta melodie a fost ceva mediocru, fara nici o culoare. Ma intreb: cati dintre ascultatori ar putea reda macar o fraza muzicala dupa ce asculta aceasta melodie. Aduceti-va aminte de adevarata muzica de la Eurovizion din anii 60, 70, toate melodiile castigatoare deveneau slagare internationale. Dupa anii 90 totul a devenit sters, fad, fara gust.
Cat despre aspectul castigatorului sau castigatoarei, nu cred ca avem ce sa admiram. Va intreb, cati ADEVARATI barbati ar purta rochie in public? Va intreb, cate ADEVARATE femei ar aparea neepilate in public? Sunt o multime de femei care lupta cu parul nedorit de pe fata. Deci acest individ nu este nici barbat, nici femeie. Atunci ce dracul o fi, caci nu s-a auzit de genul neutru la nici o specie de mamifer cu sange cald de pe pamant!?

Valentin spunea...

Încă vă mai uitați la Eurovision ??!!
Nu ați realizat că se promovează numai non-valorile ??!!

Să îndrăznesc să întreb:
"Încă vă mai uitați la televizor ??!!"

Anonim spunea...

Mimetismul in exprimare este teribil.... un prost a lansat sintagma la ERurovision aseara si mii de destepti au preluat-o pe nemestrecate.... Nu inteleg de ce i se spune creaturii de aseara "femeia cu barba" de vreme ce este vorba in mod clar de un simplu "barbat cu rochie"... s-a nascut barbat, are nume barbatesc in buletin, are barba, are sex barbatesc... nici macar operatie de schimbare a sexului nu a facut pana acum... mai mult de atat, nici macar tratament hormonal nu a facut pana acum caci altfel ii disparea imediat barba si devenea imberb daca ar fi dorit sa para femeie.... este un simplu produs marketing cu o aparenta monstruoasa si cu asta basta... iar voi incetati sa nu mai fiti prosti va rog eu insistent...

Anonim spunea...

tovarase daniel!
m-am convins: esti de kkt .... mmmmaaaare!

Anonim spunea...

A cantat Satana.

Anonim spunea...

"Pentru ca raul sa triumfe este suficient ca cei buni sa nu faca nimic." (Edward Burke)

Daniel, grotesc este un cuvant mult prea indulgent pentru aratarea aceasta. Mi s-a parut intruchiparea hidoseniei si a intinarii imaginii (voit incropita asa) lui Hristos. Nu ma simt in nici un fel amenintata dar mi-e mila de viitoarele generatii de tineri care le calca pe urme! Perversul acesta mizerabil este doar o jucarie in mana celor care promoveaza asa ceva pe scara larga!

Anonim spunea...

si inca ceva... toti cei de aici care admirati aceasta creatura jalnica, vedeti ca pe 9 iunie il aduce in Romania bazdagania nationala: Remus Cernea - luati-l acasa sa va cante sau sa va incante!

Anonim spunea...

Aceasta creatura a fost invitata azi la o parada gay la noi in tara. Asta te face sa te mai gandesti la niste chestii... Uite ca nimeni nu are toate tablele pe casa din pacate.

XXXWho spunea...

Daniel,sunt de acord cu tot ce ai scris in articol si te sustin;am redistribuit pe pagina mea de Facebook;ma ingrijoreaza declaratia de final a aratarii asexuate:"we are unstoppable" care in context s-ar vrea ca o infratire a celor dornici de pace si libertate dar in subtext este o declaratie de independenta a perversilor care vor statutul de "normalitate"

Anonim spunea...

Dacă nu mai ținem cont de principiile ce stau la baza civilizației noastre, dacă acceptăm orice (considerându-ne deștepți, cu mintea deschisă) atunci ne îndreptăm în mod evident spre o lume fără reguli, spre haos - adica spre pieire. Monștrii trebuie ținuți în rezervații, departe de ochii oamenilor.

Anonim spunea...

sa nu ne pierem cu firea ! nimeni nu ne-a inrebat nici cand a inceput globalizarea,nu o sa aflam nici cum va evolua/involua.astea sint vremurile,deh. lucrurile se misca dupa un soi de logica-ratiune care ne scapa...mie cel putin.

Anonim spunea...

"Prea multa libertate duce la ratacire." Schiller

XXXWho spunea...

Daniel,am citit un comment al tau in care faci referire la jaful practicat in Transilvania de civilizatii care au emulat aratarea cantacioasa cu rochie si barba;nu e vorba doar de ei ci de o intreaga Europa care sute de ani si-a intretinut prosperitatea spoliind de resursele naturale tari carora cu dispret le-au pus calificativul de "lumea a treia";o Europa care reunita intr-o constructie neocoloniala ce se vrea[in forma] a fi un simbol al "libertatii" isi are radacinile in haznaua urat mirositoare a nazismului doritor de a produce "omul nou";si oamenii astia noi,atat de bine reprezentati de "carnatul" cu barba ne considera pe noi bigoti si invechiti! E trist ca si unii din conationalii nostri se considera asa si se pleaca umili in fata stranilor iar altii au ajuns sa se si comporte ca niste suboameni,atat de mult s-au obisnuit cu eticheta[falsa] ce li s-a pus...Eu zic sa nu fii descurajat de [putinele] comentarii critice ci sa te imbarbatezi alaturi de oamenii care inca cred in neamul romanesc si continua sa traiasca in patria asta.Te salut cu respect!

Dariana spunea...

La urma-urmei, si in reprezentantia Romaniei apareau simboluri masonice........nimeni nu e scutit, dar liberul arbitru poate functiona.... Iar acea domnisoara sau acel domnisor, poate era hermafrodit.........asta e, asa l-o fi lasat dumnezeu.......Din pacate, trebuie sa recunosc ca nu mi-a placut ca prezenta scenica......dar are voce....oricum, dispare repede..nu multi vor mai auzi de el si nu mult,ca de obicei. Nu mai apar valori adevarate sau nu sunt lasate sa iasa in fata........

Luc C spunea...

Un singur sentiment am avut vizionand acest videoclip si citind articolul:GROTESC!

Anonim spunea...

Sincer să fiu mie rușine că sunt om când văd așa ceva. Sincer noi europeni ori ceam zice merităm un val rusesc pentru ce mostozități...... și pentru cei ce ma numesc homofob, eu nu știu cum ei numesc lucrul acesta libertate de exprimare mai bine spus libertate la a ajunge la standardul de a fii mai josnici ca animalele care tot noi zicem ca le suntem superiori. Dacă ar mai fi trăit Caragiale nu știu ce comedie putea scrie când vede așa ceva. :(

un pic anonim spunea...

Sunt vreo doi, trei redusi la minte care te injura, dar chiar sunt absolut de neglijat. Sigur sunt din aceeasi categorie subumana cu cucurucucu. Pentru noi, ceilalti, esti un adevarat deschizator de drumuri si ai valori bine conturate, perene. Pentru curajul tau si pentru atitudinea ta iti multumim.

Anonim spunea...

Aveti rabdare si urmariti acest film pana la capat. Probabil unii vor ramane la fel de indiferenti, dar sper ca macar 1 la suta dintre cei ce vor viziona filmul sa-si puna macar un semn de intrebare. Nu trebuie sa credeti nimic din ce este aici, dar poate o sa fiti mai atenti pe viitor pe cine sustineti. Si cat de important este sa nu deviem de la normalitate. Aveti grija de voi!
P.S. Domnule Daniel Roxin... multumesc! Va sustin in ce ati scris in acest articol. Este exact asa cum si eu gandesc.
https://www.youtube.com/watch?v=20qz3nFw_18

Anonim spunea...

În general, este bine, domnul Daniel să acceptați faptul că dacă v-ar iubi toată lumea, asta e nasol rău, pentru că la câți demoni există la ora actuală prin lume și dacă v-ar iubi, aprecia toți aceștia, asta înseamnă că sunteți pe aceeași vibrație cu ei. Drept urmare, să vă bucurați că unii oameni chiar nu vă apreciază de loc, așa cum se vede și din comentariile postate pe pagina dumneavoastră. Articolul este extraordinar de bun și repreyintă un pas înainte pentru cine dorește să se trezească din somnul cel adânc și să perceapă realitatea așa cum este ea. Trebuie să vă spun că atunci când am distribuit articolul dumneavoastră pe facebook, am scris mesajul cum că am ajuns de râsul lumii și că toată lumea din țara noastră au ajuns să cânte în orice altă limbă, numai în românește nu. Știți care a fost răspunsul unei prietene de pe pagină? Ce ușor e să critici. Da! Pentru că nu am pus mâna pe facebook-ul acesta și să dau unfriend la toate persoanele pe care le consider ca neavând nicio treabă cu realitatea înconjurătoare. Dar bineînțeles că nu voi face asta, este părerea lor până la urmă, iar o persoană care este mai evoluată spiritual niciodată nu va interveni peste punctul de vedere al unei persoane. O să fac și eu ca doamna Came Cocoon, care citește comentariile și nici nu răspunde, dar nici nu le șterge de pe pagină, pentru că asta ar însemna să atenteze la libertatea de exprimare a persoanei care tocmai a comentat. Eu am să-mi permit să subliniez că acest articol nu prezintă nici o jignire la adresa acelei ființe bipedice, ci reprezintă chiar un punct de vedere cât se poate de pertinent care să stârnească interesul celor deștepți asupra unei sporiri a atenției în ceea ce privește realitatea satanistă pe care o trăim cu toții și de care doar unii oameni au habar.

Anonim spunea...

M-ai dezamagit.
Te-ai "informat" acum? Nu stiai de asta se face de mult timp in mai multe tari europene, nu doar Austria, precum Olanda, Suedia, Norvegia, Germania? Or, daca acesta este, dupa parerea ta, un motiv serios pentru ca Austria sa castige, de ce nu s-ar fi putut intampla si cu celelalte?
Ai dreptul sa spui ce vrei, dar si noi, cititorii, avem putin discernament. O simpla comparatie ne spune ca, poate, si in alte subiecte pe care le abordezi cu acelasi "nerv" este posibile sa te fi "informat" tot asa.
E rusine sa ai mintea atat de imbacsita. Asa cum frumusetea este in ochii privitorului, greata asta este doar la tine. De fapt, aici este si drama, ca va trebui sa traiesti cu ea.

Femeia cu barba spunea...

Draga Daniel,
cred si eu ca nici macar nu era nevoie sa asculti „melodia”femeii cu barba...deoarece stii bine la ce se refera...dar intr-o buna zi,acea femeie se va „maturiza” si isi va afla adevarata identitate...:))
Pana atunci,un ”multumesc” din partea ei,stie ca nu o urasti,ci doar atragi atentia oamenilor asupra drumului gresit pe care societatea l-a urmat...
Acest comentariu poti sa nu-l publici daca doresti...poate starni indignarea unora..:))
„Felicitari”celor care folosesc in comentarii cuvinte ,care se refera la unele parti anatomice...ma intreb: ei,ce fel de exemplu sunt pentru cei din jur,pentru copii?la ce scriu si ce scot pe gura,daca s-ar vedea cum sunt pe interior,nu s-ar mai grabi sa omoare cu pietre vinovatul/vinovata...
Multumesc pentru tot,sunt alaturi de tine,mai ales acum dupa ce mastile au fost date la o parte...nimic nu e ce pare a fi...
Spor in toate!

Anonim spunea...

Ce legatura are zoofilia cu homosexualitatea?! Si de cand Daniele esti asa pornit ca Hitler?! Parca erai pornit doar pe subiectul de dacologie...nu si pe ce fac oamenii in propriul dormitor. Simt niste frustrari sexuale pe acol ascunse...de regula oamenii care condamna homosexualitatea (Si nu vorbesc aici de aia dusa la extrem cum e domnul Conchita) de regula is homosexuali reprimati

Unknown spunea...

Cum dracu sa nu fie aranjament... Se incearca desacralizarea si stergerea identitatii si a moralei religoase pentru pregătirea unei noi ordini mondiale care isi va imbraca comumismul impus sub forma de libertate
libertate. Este grotesc ce s.a intamplat si la premiile grammy unde au fost oficiate 40 si ceva de casatorii homosexuale intr-un cadru "bisericesc" pe scena premiilor grammy. O astfel de libertate ne va subjuga prin adormire, si ne va face orbi la jignirea pe fata a valorilor si identitatii noastre din popor si ne va pregati pentru o ideologie satanista mascata sub forma de universalitate a unui "crestinism" ingaduitor. Ne impun defapt mitocania si ne spala creierele in timp ce ei ne pregatesc pentru sclavagie. Aceasta se numeste criza a spiritualitatii si o confuzie generalizata care ne va paraliza in alegerea binelui de rau si drept urmare in distingere libertatii adevarate de sclavagie, atunci cand isi vor impune o noua forma de guvernamant pe nesimtite. Consider ca astfel de evenimente sunt o jignire profunda adusa inteligentei noastre, si mi se pare strigator la cer sa ni se bage in cap ideea ca si noi romanii am votat un astfel de scelerat. Daca ar fi fost manelist...mai ziceam.

Anonim spunea...

Ai pus punctul pe I !!! Felicitari!

Laura spunea...

Foarte tare Gheorghe Cionoiu, ai facut cel mai pertinent comentariu, cam asta e nivelul de cultura si inteligenta al celor ce voteaza. Daca esti normal si cu bun simt nu prea mai iesi in evidenta, esti banal... Eu nu prea inteleg de ce mai participam la Eurovision cand se stie ca nu-l vom castiga niciodata. Nu suntem inca suficient de docili si de ciudati ca sa avem sanse, ceea ce e bine, nu?

Anna spunea...

Sper sa va bombardeze Putin! :) Plimbati moastele stiu- eu- cui in continuare, nu votati, ingrasati -va cu mici, faceti -va rate pt telefoane mobile, inselati -va nevestele cu pitipoance, nu lasati copiii aia razgaiati sa se joace cu tigani sai copii saraci, mai închinați- va prin masini cand ajungeti langa biserica, tratati va in continuare batranii din familie fara respect, mai beti o tuica, fumati 1 pachet de țigări de contrabanda pe zi si haliti un platou cu prăjituri si spuneți ca aveți glanda, machiați-va ca niste curve, faceti sex cu burtosii aia de barbati români, mai indopati -va copiii cu 3 feluri de mancare si cu antibiotice, puneti-le căciula pana in august, spargeti seminte peste tot, nu faceti curatenie nicaieri, dați bani la doctori, la asistente, cadouri la invatatoare, îmbrăcați- va ca papagalii , construiti va casele alea grena cu roz sau galben cu interioarele cele mai oribile din lume, tarati-va la munca in fata oricui mai mare in functie, invatati va fetitele ca sunt sexy de la 5 ani si baietii ca trebuie sa aiba zilnic alta "gagica" etc..
Faceti orice, pueti sa va sinucideti in masa, numai nu mai comentati nimic! Sunteti o natie oribila! Pacat de natura care va inconjoara!

un pic anonim spunea...

Legatura dintre zoofilie si homosexualitate sau invers: cine fura azi un ou maine fura un bou. Ce zici, merge?
As putea sa.ti dau o explicatie mult mai sofisticata, chiar filozofica, dar nu cred ca merita sa ma obosesc.
Ma gandesc ca daca si nervosii astia prohomalai citesc blogg.ul, atunci ii interesant, dar de asemenea cred ca dupa acest articol o sa ai injuraturi din partea lor din greu, orice ai face.

Sefora spunea...

Draga Anna [care comentezi pe 13 mai la 21,35]
sunt o persoana in varsta,sunt nascuta in Romania si vad spectacolul romanesc in fiecare zi,dar nu imi place deloc comentariul tau.As putea sa-ti spun sa-ti fie rusine sa scrii asa ceva,dar ai dreptul la o opinie personala.Probabil nu esti prea invarsta si nu prea ai experienta vietii daca poti gandi si scrie asa ceva.
Despre ceea ce scrii eu pot sa-ti spun ca sunt copiate tocmai de la occidentali.Ca sa stii ca nu vorbesc despre ceva ce nu cunosc afla ca am trait 13 ani in Statele Unite.
Crezi ca in alte parti ale lumii casele u sunt vopsite in culori tipatoare,ca alte natiuni nu se indoapa cu mancare nesanatoasa si cu antibiotice?Ai scris de-a dreptul prosteste si i-a spune-mi,scriind in romaneste,tu nu faci parte din aceasta natiune?
Daca "suntem o natiune oribila" tu ce cauti printre noi?
Ori te crezi de-asupra tuturor chiar daca vorbesti aceiasi limba?
Plimba-te mai mult prin lumea occidentala ca sa vezi degradarea ce incepe de pe acolo si citeste mai mult cu scopul de a intelege care este mecanismul vietii ce pare super in Occident comparativ cu viata de pe la noi.Si observa ca printre romani sunt multi oameni de calitate.
Tu pari a fi exponentul cel mai bun al unei natiuni oribile...

Anonim spunea...

de la DRAGOS SCORTANU

Jidovism suta la suta, si stim si de ce. Una din politicile sioniste consta in desfiintarea familiei ca celula crestina si de baza in societatea de oameni normali, care traiesc dupa valorile morale date de Dumnezeu. Se vede deja rasuflarea antihristului, a hitrei iudeo-talmudice, care, dupa cum e profetit,va veni sa guverneze lumea, va fi om, satanist, nascut dintr-o curva evreica, si va instaura o noua ordine mondiala, bazata pe contravalorile morale si in antiteza cu crestinismul. Asta e doar inceputul!!!Semnele se vad deja, sunt promovate, cu scopul pervertirii omului in directia tolerantei si concilierii cu pacatele cele mai cumplite si urate Lui Dumnezeu, sub pulista masca a tolerantei(care oare, in ce masura si cu cine?).Poftim cultura vestica!!!

Anonim spunea...

Un concurs jalnic - muzica doar 10%. La urmatoarele editii o sa castige un pedofil, un necrofil si un zoofil. Sa va vad atunci tolerantilor. PS: un spermatozoid care se da cap in cap cu alt spermatozoid nu produce copii...

un pic anonim spunea...

D.na Sefora,sarut mana. Respectiva Anna este de fapt Ono, cu accent pe n, asa se citeste in romaneste numele respectiv, a persoanei care e clar ca este din/de alta natie.
Ce.i la gura mea nu ar vrea sa stie Ono, dar din respect pentru ROxin, blogg.ul a carui gazda este si cititorii deosebiti pe care ii are (cu exceptia jugodiilor, care, de, sunt si se baga peste tot, dar nu mai au mult!) ma abtin. Atat pot sa.i spun nehalitei de Ono, care nu este in Romania, e pe afara pe undeva cu neamul ei cu tot, ca altfel nu ar vrea bombe, ca noi stim ce vrea ea de fapt (o sa.i spun la ureche!). Iar comentariul il fac sa se perpeleasca de ciuda tipa asta de dincolo de granite. Huuuuooo!!!

Anonim spunea...

Ati trada neamul,cred ca este cinic de greu pentru Anna aia care traieste pe undeva in America sau Austria. Te-ai infectat cu boala emigrantului prost crescut. Originea ta nu-ti poti dezvalui in fata prietenilor tai pentru ca esti o parvenita, iar pentru romani esti o paria, asa cum te definesti. Sper sa-ti vina mintea la cap si sa judeci mai bine neamul asta asa de patimit care datorita bunatati lui si-au vazut teritoriul ciopartit de toti neaveniti si profitorii.
Cum sa-ti spun mai fata, esti mai rau decat mi-as fi imaginat prin faptul ca incerci sa-ti gasesti radacinile in blogul lui ROxin si sa-ti huiduiesti neamul sub pretextul ca suntem contra manipularii si convertirii la absurd. Te pot intreba daca esti cumva genul neutru.

Anonim spunea...

intrece orice masura ca o femeie cu barba sa fie admisa sa participe! Cum reactioneaza copii nostri? Ce le raspundeti daca va intreaba? Ce va mai urma? Viitorul omenirii este in pericol!

Anonim spunea...

BRAVO DANIEL!

Anonim spunea...

Bine punctat Daniel Roxin. Imi place comentariul tau!

Anonim spunea...

Aparitia doamnei CIRNAT "FEMEIA CU BARBA" la televiziune in ziare si reviste, a socat milioane de copii in intreaga lume! Sa gindit cineva la consecinte? Cine sunt raspunzatori? Dece nu se iau masuri?

Ana-Maria spunea...

Nu e o femeie cu barba, e un barbat in rochie !!! O mare diferenta!

Unknown spunea...

Daniel promovează niște valori în care crede și luptă pentru ele cu riscul de a-i dezamăgi pe unii... Uneori e radical, chiar extremist,dar el crede cu tărie în ele și... adevărul e ca nu putem sta toți în "meditație", invocând mantre gen "las' c-o sa fie bine", ca numai bine nu e...Cel puțin Daniel își semnează afirmațiile, ceea ce nu pot spune despre voi. Dacă aveți ceva de spus, de comentat, faceti-o la modul responsabil, cu numele vostru real. Anonimii nu primesc nici un fel de credit

Unknown spunea...

"Doamna" Anna... dumneavoastră ce "natie" sunteți ca scrieți bine românește?

Unknown spunea...

PS:Cu siguranță sunteți plecata pe-"afara "... Ați făcut bine ca v-ați dus. Rămâneți acolo