duminică, 4 mai 2014

Vot final pe legea DISTRUGERII ROȘIEI MONTANE, pe 7 mai, în Parlamentul României! Nu sta cu mâinile în sân! Acționează!

Satul Geamăna, de lângă Roșia Poieni. Roșia Montana va arăta mai RĂU!!!

Pe 7 Mai Camera Deputaților are pe agendă un vot crucial: decizia finală pe Legea Distrugerii Roșiei Montane! După 8 luni de ”dezbateri”, legea care a umplut paharul și străzile a ajuns la momentul adevărului – vor vota oare deputații pentru cetățeni sau pentru corporație? Pentru natură sau pentru distrugere? Pentru istorie și patrimoniu sau pentru cianură? Pentru drepturi fundamentale sau pentru corupție?

Pe 7mai, de la 12:30, plenul Camerei Deputaților ia decizia. În numele TĂU! Așa că spune-le, din nou, deputaților care este părerea ta:

- Vino pe 7 Mai la ușa lor, a celor ce decid – ne vedem la 12:30 în fața Parlamentului! 

- Scrie-le! Sună-i! Nu-i lăsa să uite pentru ce am stat pe stradă luni întregi! Contactele lor sunt aici iar ei sunt obligați să răspundă și să ia act de părerea ta: www.legea.rosiamontana.org

- Fă-ți o poză cu mesajul tău pentru aleșii neamului care pe #7mai spun da sau nu distrugerii Roșiei Montane. Posteaz-o pe wall-urile deputaților, pe al tău și musai trimite-ne-o și nouă! 

- Parlamentul României are pagină de facebook! Postați fotografiile și mesajele voastre direct în comments la postarile acestei pagini: www.facebook.com/pages/Parlamentul-Romaniei-Camera-Deputatilor-Pagina-Oficiala/165253540340098

Nu sta deoparte, pentru că RMGC nu stă! Pe ultima sută de metri încearcă noi tentative de intimidare a deputaților, amenințând cu procese la curți de arbitraj internațional.
Îi lăsăm?

Punem mâna pe telefon, pe tastaturi, pe aparat foto! Dă de știre tuturor!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1396214630661681/

7 comentarii:

Maria Dragnea spunea...

Stimate domnule Roxin multumesc pentru adresele de contact.Cine se plange ca nu are timp sa faca ceva pentru Rosia Montana, acum nu mai are nicio scuza!
Sa va dea Dumnezeu putere sa reusiti in tot ce faceti!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Anonim spunea...

D-le Roxin,credeti ca are vre-un efect protestul nostru? Politicienii fac ce vor fara sa le pese de noi,ne cred prea neinsamnati.Apoi care partid politic a facut altceva decit sa fure si sa distruga tara? Am vrut sa scapam de hotii din pdsr si am votat Basescu,mare greseala,am vrut sa scapam de Basescu si pdl si am votat USL.Am inlocuit niste hoti prosti cu unii mai rafinati.Pe cine sa mai alegem? Aproape toate partidele au fost la guvernare.Oamenii cinstitinu prea se inscriu in partide politice din cauza mizeriei morale din partide,si atunci cine sa aduca schmbarea? Poate ca ar trebui ca toti oamenii cinstiti si corecti care tin la tara lor sa formeze un partid si sa ajunga la putere prntru a salva ce se mai poate salva.Personal cred ca este o prostie fara margini sa-ti vinzi aurul din tara si chiar un act criminal fata de Romania si bine-nteles nimeni nu va fi tras la raspundere.Corb la corb nu-si scoate ochii.

Unknown spunea...

Domnule Daniel Roxin trebuie cumva sa sculati toata tara asta in picioare,doar asa-i putem birui.Trebuie in fiecare oras sa fie cineva care sa-i adune si sa protesteze,doar cativa nu fac fata la armele lor,jandarmeria trebuie sa fie cu noi,politia si armata la fel,si ei sunt oameni si au copii care vor sa traiasca in tara asta si sa nu fie sclavii lor,sa traiasca laolata cu natura.Eu stiu ca le sunt spalate creierele pentru ca asta se face in politie si jandarmerie,dar vreau sa se gandeasca la copii lor atunci.Ma doare sufletul cand ma gandesc ca atatia oameni au murit pentru libertatea tarii asteia,pentru ca pamanturile astea sa ramana ale noastre,ale romanilor cu tot ce poarta ele.Eu nu vreau sa ma duc la vreun partid pe aici si sa-mi inchida usa in nas sau sa rada de mine dupa ce ies afara si sa-i doara in ****,eu vreau sa mergem cu totii si sa-i scoatem afara pe toti.Auzi ce scrie pe afisele de vot ale psd-ului"Suntem mandrii ca suntem romani",imi vine sa mor cand aud.Domnule Roxin,nimeni nu o sa ne ajute,nici Dumnezeu.Dumnezeu A dat niste legi pe care universul asta le aplica pentru orice suflet,asa ca nu o sa vina si o sa-i opreasca pe aia sa ne ia Rosia Montana si celelalte care o sa urmeze dupa aceea.Nici pe Daci nici pe Vlad Tepes nici pe Stefan cel Mare si nici pe altii nu A venit Dumnezeu si Ia ajutat.Ei singuri si-au facut dreptate.Si noi avem obligatia sa o facem.Intradevar o sa fie mai greu pentru ca nu mai suntem in secolul acela sa pui mana pe sabie si care-i mai tare ala castiga,acuma sunt tot felul de arme de distrugere in masa si de potolire a maselor rasculate.Eu nu zic sa le taiem capul,doar sa se dea jos de acolo de unde sunt si sa plece de tot.Si sa punem pe cineva care stie cum sa se lupte in continuare,avem pe cine nu va faceti griji din cauza aia,dar prima data toti de la conducerea tarii sa plece,TOTI.

anonim spunea...

Tovarasilor parlamentari! ATENTIE de cum votati pentruca in curand vine un timp cand va trebui sa dati socoteala pentru toate voturile voastre blestemate !!!

Gabi spunea...

Stop proiectului Rosia Montana . Da ...de acord. Dar furnizati solutii viabile pentru locuitorii din zona . Parerile extreme nu conduc la rezolvarea situatiei. Faceti un sondaj de opinie la nivel national cu toate cartile pe masa si apoi ne asezam si discutam. In curand lumea se va plictisi de subiect si lupta va fi pierduta.

Anonim spunea...

SĂ ZICEM CĂ RĂMÂNE CUM A FOST, A NOASTRĂ, ÎN TOATĂ PURITATEA EI.