luni, 30 iunie 2014

DEZVĂLUIRI: În Ungaria, din punct de vedere genetic, nu mai există decât aproximativ 10% unguri!!! În acest context, mai au "UNGURII" drepturi istorice în Ungaria?!?


Un articol de Daniel Roxin

Datorită discursului agresiv și manipulator al unora dintre reprezentanții comunității maghiare din România, dar și al unora dintre reprezentanții Ungariei care continuă să susțină în mod absurd că Transilvania le aparține, că le-a fost furată de români, este necesar să avem o reacție fermă și să îi liniștim și pe cei care au fost spălați pe creier de politica maghiară de îndoctrinare, și pe manipulatorii de profesie, plătiți bine ca să infecteze spiritele.

Prin urmare, problema care se pune nu este dacă românii au drepturi istorice în Transilvania (pentru că numai ignoranții sau răuvoitorii se pot îndoi de asta), ci dacă cei care își spun astăzi "unguri" au drepturi istorice în Ungaria!!!

Argumentația este de o simplitate dezarmantă: ungurii de acum 1.000 de ani, veniți din Asia pe cai, împreună cu familiile lor, au fost o populație cu o fizionomie de tip asiatic. Populația triburilor ungare stabilite în Panonia și Transilvania la începuturi (care nu era un pământ gol cum le place lor să spună, ci cu o populație românească consistentă) era de ordinul a mai multe zeci de mii de oameni (!!!), iar mulți dintre ei au murit în numeroasele războaie din acea vreme. 

Cam așa e posibil să fi arătat ungurii acum 1.000 de ani:




E adevărat însă că ungurii erau foarte buni războinci, ceea ce a și făcut să poată controla prin forță și teroare populații autohtone mai numeroase...

Dacă ne uităm însă astăzi la trăsăsturile fizionomice ale actualei populații a Ungariei vom descoperi cu greutate trăsături de tip asiatic. De ce? Pentru că majoritatea populației actuale din Ungaria (undeva pe la 90%) nu este urmașa ungurilor ci a populațiilor europene, albe, care au fost maghiarizate forțat, pierzându-și astfel identitatea! Am putea spune că, din punct de vedere genetic, este posibil ca numărul românilor din Ungaria să fie mai mare decât cel al ungurilor adevărați... Tocmai de aceea, drama românească este cu atât mai mare cu cât mulți dintre "ungurii" care îi disprețuiesc sau îi urăsc pe români au rădăcini... românești!!! Cu alte cuvinte, în timp, victima a devenit călău, uitându-și rădăcinile.

Așa arată cea mai mare parte a populației Ungariei astăzi (Dă clic pentru a mări poza):

Copii din Ungaria, astăzi
Sursa foto: http://socalgalopenwallet.blogspot.ro/2011/03/young-people-of-hungary.html

Tineri din Ungaria, astăzi
Seamănă cei de astăzi a populație asiatică? Evident că nu!

Pentru cei care nu știu prea multe, vreau să subliniez că Ungaria a avut pentru mult timp, în secolele trecute, o politică criminală de maghiarizare forțată prin care populațiile pe care le-a cucerit au fost constrânse să renunțe la limbă, la tradiții, la propriul nume pentru a rămâne în viață sau pentru a avea drepturi egale cu ceilalți. În acest sens, românii din Transilvania au avut parte de mari presiuni, de crime abominabile (mai mari decât cele din perioada de ocupație romană) și este un miracol că majoritatea dintre ei au reușit să-și păstreze limba, tradițiile, identitatea. Sunt destui însă care au nume ungurești...

În ceea ce-i privește pe secui și așa-numitul Ținut Secuiesc, lucrurile sunt limpezi: secuii nu sunt unguri, oricât s-ar da peste cap Laslo Tokes și alții ca el. Multe date ne arată că secuii sunt o populație maghiarizată forțat, folosită astăzi în mod manipulator de unii dintre maghiari pentru destabilizarea României, în încercarea criminală de a pregăti terenul pentru o posibilă rupere a Transilvaniei de România, într-un viitor în care un posibil context politic internațional mai complicat ar permite-o! 

Așadar, oameni buni, au "ungurii" de astăzi drepturi istorice în Ungaria? Că în Transilvania e sigur că nu! Iar dacă nu au, ar avea statele din jur dreptul să revendice anumite teritorii din Ungaria? Probabil că da!...

Citește și: 

România versus tâlharii moraliști ai planetei


26 de comentarii:

D. Pavel spunea...

Asa este domnule Roxin! Cei care au capul pe umeri in Ungaria stiu acest lucru (...). Iar cred ca am facut greseala ca le-am cedat dupa 1918 o buna parte din Crisana (pina la Nistru) si din Banat...
Atila si luptatorii lui au fost decimate de Otto cel Mare, iar noul val venit in secolul IX a fost crestinat de Vatican si astfel I-au mai putut linisti! Dsigur ca ei au ocupat Cimpia Panonica locuita de populatii romanesti majoritare!
Si mai este ceva: natura NU involuiaza! Daca veti altoi un mar ionatan cu unul paduret, marul va muri! Asa si triburile hunice NU au putut sa-si impuna genele INSPRE populatia existenta ci fenomenul s-a petrecut invers!
De aceia din pozele de mai sus poti sa juri ca toti sint mai degraba romani - europizi - decit unguri!
Ei stiu ca genele lor sint europide! sa ne gindim ce mult tam tam ar face daca genele lor ar fi mongolice!? Au "ciocul mic" la acest capitol genetic si fundamental...
Cred ca procentul este mult mai mic chiar de 10%...

Anonim spunea...

DANIEL, ITI MULTUMIM! E socant de adevarat tot ce zici tu aici si va deschide multe minti si multe inimi! SUCCES IN TOT CEEA CE FACI!

Anonim spunea...

Ungaria este un stat artificial care s-a format prin maghiarizarea populatiilor romanesti, slave,hune si mongoleze.
Maghiarii din Transilvania sunt in mare parte romani maghiarizati (cei care au renuntat la romanism pentru unele avantaje)

unutanu spunea...

prietene vin si eu cu o completare, sper sa nu ma insel dar dupa cate stiam ungurii nu au fost razboinici, au fost un trib de pastori de capre sau oi ,care a fost lipit la marea hoarda si tot ei au fost singurii care au ramas in pusta beneficiind de nuteturile din panonia. eu unul nu am nimic cu maghiarii si daca asa este probabil ca asa trebuia sa fie ca vorba aia minic nu se petrece pe pamant fara voia domnului.cat despre extremistii astia adaptati de catre cine stie ce societati si interese- oricum nu de partile in cauza- acestia exista pe amandoua maluri. cu stima

Anonim spunea...

Parintele Arsenie Boca : * Odata mi-a zis ca, intr-o noapte, catre ziua, ne vor ocupa trei tari: Ungaria, Bulgaria si Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or sa ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Si pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc” Politic se poate intampla orice, iar ceea ce se intampla in tara de 25 de ani, e dovada ca se va intampla una ca asta.

Anonim spunea...

Nu confundati hunii cu maghiarii. Ungaria e o denumire improprie. Am trait intre maghiari si am sotia de origini maghiare. 98% ii doare in cur de tampeniile ce le vor mapetii astia de Tokes sau altii. Nici nu se gandesc macar la unirea cu Ungaria. Si daca vroiau sa plece toti dincolo plecau de mult. F putini din cati cunosc ar pleca.

Dar se mai gaseste cate un fraier ca Tokes asta sa puna paie pe foc.

Anonim spunea...

Asta e valabil si pentru greci, bulgari, sarbi, slovaci, cehi, austrieci, ucrainieni si altii.

Anonim spunea...

Daniel,

- BOSKOR/BOZGOR – UN VECHI NUME ETNIC ADUS DE PE VOLGA (I)

https://cubreacov.wordpress.com/2013/03/22/boskorbozgor-un-vechi-nume-etnic-adus-de-pe-volga-i/

- BOSKOR/BOZGOR – UN VECHI NUME ETNIC ADUS DE PE VOLGA (II)

https://cubreacov.wordpress.com/2013/03/24/boskorbozgor-este-un-vechi-nume-etnic-adus-de-pe-volga-ii/

- BOSKOR/BOZGOR – UN VECHI NUME ETNIC ADUS DE PE VOLGA (III)

https://cubreacov.wordpress.com/2013/03/26/boskorbozgor-este-un-vechi-nume-etnic-adus-de-pe-volga-iii/

- GHIVECIUL ETNOGENETIC UNGURESC

https://cubreacov.wordpress.com/2013/04/08/ghiveciul-etnogenetic-unguresc/

Anonim spunea...

sti prost

Anonim spunea...

ungaria pamant romanesc(dacic)

http://adevarul.ro/news/eveniment/romani-ungaria-1_529cd53ac7b855ff5666a7d2/index.html

Anonim spunea...

Populatia de rand este agitata de forte care au in spate cel putin doua puteri interesate sa extraga cat mai mult din bogatiile tarii.Altfel nu ar fi asa de curajosi.

Dacul spunea...

Mai rai si mai creduli ca sunt puri unguri sunt cei maghiarizati care si-au uitat radacinile asa de tare au fost manipulati,cunosc pe cineva care a zis ca 'daca in venele mele curge singe de roman am sa il beau pe tot'si din surse sigure stiu ca bunica lui a fost romanca

Rasarit Floral spunea...

Alexei
Acest articol este foarte bun dar este prea emotional. La aceste pretentii trebuie sa raspundem cu argumente de fier.
Intrebarea cand exact au venit ungurii in Panonia?
Raspunsul cel mai potrivit ca au fost adusi acola dupa invazia tatara in europa 1242, de biserica catolica ca sa apere Dunarea de sus de tatari. Erau adusi cel mai probabil din regiunea baltica (ugro-finii).
Cine traia in Panonia pana atunci?
Populatia bastinasa (romanii, celtii), slavii (dupa invazia slava in balcani), germanii (datorita expansiei gemane incepute in inceputul evului mediu.
De ce cred asa?
Analiza ADN-eului mitohondrial arata nici un popor nu a venit din asia cu familile lor.Finii si estonii au halogrupa si limba semanatoarea cu unguri. Cronice europne stiu de invazia hunilor(gotilor, getilor),germana, slava, tatara, dar nu despre invazia ungara.

Anonim spunea...

Toate popoarele astea vecine vor doar aurul si bogatiile Transilvaniei cu orice pret si cu orice pretext.

Unknown spunea...

Salut Dan, am observat ca ai subliniat mai sus ca multi au fost ungurizati cu forta. Stra-strabunicaul meu, traia intr-un sat de langa Clujul pe care il stim astazi. Numele lui de familie a fost Tureanu, dupa maghiarizare a devenit Turei (2 liniute deasupra lui u). Eu sunt roman pur si port un nume de familie maghiarizat pe care planuiesc sa il schimb intr-o zi...

Anonim spunea...

Referitor la retrocedarile ilegale din Transilvania ar trbui publicate documentele prin care Romania a despagubit pe optanii maghiari pentru renuntarea la proprietati.

Anonim spunea...

La muncă, derbedei, că trece anul
Şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul.
Făceaţi pe democraţii cei cucernici,
Cristosul mamii voastre de nemernici!
Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine
Şi-apoi convingeţi-vă că e bine.

C-aţi luat o ţară de mai mare dragul
Şi i-aţi distrus averile şi steagul.
S-ajungem colonia de ocară
Care-şi va cere scuze în maghiară.
Şi, prin complicităţi cu demoni aprigi,
Aţi desfiinţat uzine, câmpuri, fabrici.

Şi, prin vânzări de ţară infernale,
Aţi omorât cu voia animale.
La greul greu care mereu ne-ncearcă,
Răspundeţi cu un greu de moarte, parcă.
Şi i-aţi găsit şi bolii un remediu
Întoarceţi România-n Evul Mediu.

Ce căzături, ce târfe, ce mizerii,
V-aş desena cu acul, să vă sperii.
Dar voi nici sânge nu aveţi în vine,
Ci credite din călimări străine.
Le ştiţi lui Hitler şi lui Stalin taina
Şi-mpingeţi Bucovina în Ucraina.
Aşa cum ceilalţi, limpezească-i valul
S-au compromis negustorind Ardealul.
De unde sunteţi, mă, din ce găoace,
Cum v-au putut părinţii voştri face?
Ce condimente le-au picat în spermă
De e trădarea voastră-atât de fermă?
Aţi pus nenorocita voastră labă
Pe-această tristă ţară basarabă.

Şi vreţi cu-ameninţare şi cu biciul
S-o faceţi curva voastră de serviciu.
Mimaţi respectul pentru cele sfinte,
Dar vindeţi şi pământuri şi morminte.
Aţi inventat examene severe,
Supunere poporului spre-a-i cere.

Şi toată zbaterea a fost degeaba
Că-n nas mai marii v-au închis taraba.
Minciuna voastră v-a adus pe scenă,
Actori într-o politică obscenă.
Şi-acum, că-i un prăpăd întreaga ţară,
Ia cereţi-vă, puţintel, afară.

Decât să vă trimită ţara noastră,
Mai bine mergeţi voi în mama voastră.
Plecaţi de-aici, cu-o grabă funerară,
Si nu albanizaţi această ţară.
Băgaţi viteză, că vă trece anul
Si s-a scurtat şi s-a-nvechit ciolanul.
Şi ce vă pot eu spune la plecare
Decât lozinca lui Fănuş cel mare:

Nenorociţilor, se rupe şnurul,
“La muncă, la bătut ţăruşi cu curul!”

Anonim spunea...

Dar Romania mai exista din punct de vedere Genetic?
Mai ne putem numi noi "Daci"...
sau suntem urmasii... cuiva: Roma, Tatari, Triburi Indiene, Rusi....?

Mai avem noi dreptul la Romania?

Daniel Roxin spunea...

Noi, da! Tu, în mod evident că nu!

Anonim spunea...

Foarte bine spus Daniel.

Unknown spunea...

Nu stiu de unde ati scos ideea asta absurda ca asiatic = mongol. Si ca ungurii ar fi trebuit sa arata ca tatarii! Ungurii au venit ca un amalgan de triburi, asa cum chiar ei o spun, dar majoritatea erau turanice, ariene, nu mongole.
I-au mai asimilat si pe cumanii scapati dupa macelul datorat razvratirii, si pe unii dintre romanii, slavii sau pecenegii gasiti in Panonia si Transilvania. De aici pana la a le contesta dreptul la statalitate, pe baza de reciprocitate, mi se pare ca ne tinem de copilarii. Emerich, unul dintre primii 3 regi "sfinti" ai lor, spunea: "O tara cu un singur popor, unde se vorbeste o singura limba, este o tara saraca". Din pacate prigoana impotriva romanilor si slavilor ortodoxi a inceput dupa ce pe tronul Ungariei au venit "europenii" catolici, din neamul de Anjou. Si nu s-a mai oprit pana astazi...

Mihai, Simplu spunea...

Noi ce incepem sa simtim si incepem sa intelegem de ce incepem sa simtim suntem intr-adevar neam de vita dacica. Asemeni prietenului meu Toszo care crede acelasi lucru si care nu are probleme nici cu numele lui , nici cu pamantul pe care calca, doar se bucura de el si-l lauda. Asta, prieteni, trebuie sa dezvoltam noi, cunoasterea,curatirea si bucuria de viata...
Nici definirea ca ungur, nici ca roman nu-ti va pune paine pe masa...

Anonim spunea...

Daniel,eu trăiesc in Dallas ,Texas si de multe ori am fost surprins de asemănarea uimitoare dintre prieteni unguri din Brasov si oamenii de aici de origine latina,asta îmi spune mie ca prieteni mei unguri din România cu siguranta ar putut fi de alta etnie decit ungro-finica.Daca nu cumva si Mexic apartine ungurilor.

Anonim spunea...

Daniel, tine-o tot asa inainte, si nu ceda presiunilor facute de unii rauvoitori.
Stima si respect pentru tot ceea ce faci pentru stramosii nostri daci si pentru neamul romanesc

Anonim spunea...

Well done D-le Silviu in sfirsit Un roman care vede lucrurile din prisma cunostintelor istorice temeinice ce le are...Va felicit "jos cu palaria".Eu sunt un Ardelean getbeget ( un pic Ungur, un pic slovak un pic roman si cine mai stie ce) si ma mindresc cu asta.

Unknown spunea...

ungur=minoritate