miercuri, 4 iunie 2014

George Soros este in spatele haosului din Ucraina?

<<Conform celor de la americanfreepress.net , György Schwartz (George Soros), asa cum il numesc ei chiar in titlul articolului György Schwartz — The Man Behind the Mess in Ukraine , este in spatele haosului generalizat din Ucraina.

Asa cum Glasul Moldovei a mai spus-o si intr-un articol anterior Ucraina – lupta ocultei mondiale cu interesele oculte ale lui Putin, George Soros este unul dintre personajele de la varful ocultei modiale si este responsabil pentru multe din asa zisele revolutii colorate.

Oricine a urmarit incidentele din Ucraina a remarcat similitudinile evenimentelor sangeroase de acolo cu cele din 1989 din Romania. “Revolutia” din Ucraina a fost orchestrata de catre bancheri si oligarhi din vest, ca parte a unui joc diabolic, un joc de sah vicios care sapa o prapastie intre Washington si Moscova.


Principalul jucator in acest joc global a fost miliardarul maghiar de origine evreiasca, Gerorge Soros, al cărui nume real este György Schwartz. Catalogat ca fiind unul dintre cei mai bogati oamni din lume, cu o avere în valoare de peste 20 miliarde dolari , Soros este unul dintre globalistii de stânga cei mai influenti de pe planetă și imaginea publică a dinastiei bancare  a familiei Rothschild. Ca cel mai mare contribuitor de campanie, Soros este în primul rând responsabil pentru alegerea lui Barack Hussein Obama la Casa Albă, în 2008, căruiaa îi este și acum consilier!

” Dacă a existat vreodată un om caruia i s-ar potrivi stereotipul de iudeo – plutocratic bolșevic mondial sionist conspirator , acesta sunt eu …” ar fi spus George Soros pentru Sydney Morning Herald în timpul unui interviu publicat la 15 noiembrie 1997.

George Soros a recunoscut ca el a orchestrat loviturile de stat din Slovacia si Croatia si a fost primul instigator din spatele razboaielor din fosta Iugoslavie si a ajutat la inabusirea Revolutiei Trandafirlor din Georgia. Când Soros vizeaza o țară pentru o ”schimbare de regi “, el începe prin crearea unui guvern din umbră gata să-și asume puterea atunci când se iveste ocazia.

Așa cum a făcut în zeci de alte țări, în special în Europa de Est în ultimele două decenii , Soros a “investit” sute de milioane de dolari în organizații non- guvernamentale ucrainene ( ONG-uri), aparent pentru a le ajuta în transformarea țării lor într-o societate ”deschisa” și o  ”societate democratică”.

Doar una dintre entitățile sale - FSD, Fundația Renașterea Internationala ( IRF ), a canalizat peste 100 de milioane de dolari pentru ONG-uri din Ucraina, grupuri comunitare , instituții academice și culturale și edituri intre 1990-2010. (Ar fi interesat de cunoscut câte ONG-uri din România sunt spsonsorizate de Soros!!!)

Numai în 2012, IRF a oferit 63 milioane dolari, mai mult decât orice altă organizație donatoare în numerar pentru Ucraina.

Proiectul Syndicate este o altă parte a OSF Soros, cu o pozitie dominatoare în Ucraina, care are o rețea de aproape 500 de ziare în mai mult de 150 de țări, cu circulație la nivel mondial de peste 70 de milioane de exemplare și care cuprinde cea mai mare sindicalizare de juranlisti independenti din lume .
Ianukovici a fost ales prim-ministru in 2004, dar Soros a orchestrat un protest public numit ”Revoluția portocalie “, care a adus la putere politicieni pro-UE, pe Viktor Iușcenko și Iulia Timoșenko.

Alimentate de banii lui Soros și de influență politică, protestele de la sfârșitul anului 2013 au devenit mult mai violente și în cele din urmă au condus la faptul ca Ianukovici a fugit în Rusia la 21 februarie.>>

Surse:
https://2blackjack1.wordpress.com/2014/06/02/george-soros-omul-din-spatele-haosului-din-ucraina/

americanfreepress.net/

3 comentarii:

un pic anonim spunea...

Si nu numai. Sa citim in urma, un pic, presa vremii. Ramai cuc cand o sa descoperi ce personaje a pregatit aista pe piata romaneasca si unde sunt amu. Si mai vreti sa functioneze ceva?

ile spunea...

OBSESIA FEMEILOR...
Femeile se gandesc la un singur lucru, si anume la faptul ca toti
barbatii se gandesc la un singur lucru...

LEGENDA EVREIASCA...
- Există o legendă care spune că secera și ciocanul reprezinta semnul
secret al circumciziei...
- Hai că secera pot să mai cred, dar ciocanul... ce legătură are?
- Pentru anestezie!

AVENTURA LA MALL..
Un copil mic s-a pierdut în supermarket și plânge necontenit. Oamenii
din jur îl liniștesc spunându-i ca
isi va găsi mama și îi dau sfaturi:
-Trebuia să te ții de fusta mamii!
-Am încercat, dar nu am ajuns!

LA DENTIST...
Stomatologul intreaba o pacienta:
- De cand au inceput sa va cada dintii?
- Imediat dupa nunta!

DE CE ARE PARTE UNU’ CU CARTE...
Un instalator si un ucenic reparau o canalizare infundata de rahat... se
scufunda instalatorul in rahat si cand iese la suprafata ii
cere ucenicului sa ii dea o cheie de 10... se scufunda
iarasi, cand se intoarce ii cere alta cheie de 13, tot asa
pana cand la un moment dat, cand iese, ii spune ucenicului:
- Invata ba, carte ,ca altfel toata viata o sa dai chei !

Un marinar este întrebat de un reporter:
- Ați avut vreo situație în care să vă fie foarte frică?
- Da... S-a întâmplat odată să transportăm 500.000 de păpuși.
Tocmai se pornise o furtună, iar nava s-a înclinat la babord şi în acel moment
toate 500.000 au strigat în cor ”Mama”. Și atunci m-am kkt pe mine de frică.

Porcul, văzând în curte grătarul, a început să prindă șoareci și să
latre la străini.

Mama il iscodeste pe Bula:
- Ia zi, Bulisor, ce a zis tatal tau cand a cazut pe scari?
- Sa repet si injuraturile?
- Nu, Bulisor!
- N-a zis nimic!

Doi polițiști intră într-o librărie.
După câteva momente de ezitare, vânzătoarea îi întreabă:
- Ce-i băieți, plouă afară?...

Cei care considera ca "Trebuie sa bem cat mai mult" si cei care
considera ca "trebuie sa bem cat mai putin" au
ceva in comun, considera ca "trebuie sa bem"...

- Cum vine un copil pe lume?
- Îl aduce barza până la uşă , după care îl pune jos şi-i zice:
"Du-te-n pizda mă-tii!"


Viata e trista, in schimb salariul e hazliu.

In zilele noastre, pietonii sunt de doua categorii: rapizi si accidentati.

In Satu Mare un tip intra intr-un bar cu un crocodil in lesa si
intreaba barmanul:
- Nu va suparati, aici serviti unguri?
- Da, cum sa nu, luati loc! Ce va aduc?
- Mie o bere si lui 2 unguri!

Miau=mi-au placut 3 :discursul lui Obama (blabla Romania nu va ramine singura asa cum a fost ajutata sa-si instaureze ...si democratia..),figura lui BASESCU chel si trist in sirul ascutatorilor din fata negrului mincionos si raspunsul lui Putin (pomenind despre cei care trimit armate la mii de kilometri departare de casa)
Se dovedeste ca si SOROS SI OBAMA si multi altii sint TUCALARII UNUI GRUP INTERESAT in iscarea micilor revolutii si razboaie. Au mai cumparat tone de aur de la Ecuador -niste OCULTE... Si Iustin Pirvu si Arsenie Boca au vazut niste lucruri-numai pe Bilderbergi cind se intinlneau nu i-au zarit in viziunilor lor,deci nu conteaza nici SOROS NICI CEILALTI TREPADUSI care ne omoara incetul cu incetul.
Vedem ce mai aduce ROATA TIMPURILOR,Insa asta SOROS este ca un rahat de musca pe aceasta roata

MIHAI spunea...

D-le Roxin ,apropos de detractorii Romaniei daca puteti sa aruncati o privire si la cartea Romania Medievala ingrijita de PATAPIEVICI cu un buget de austeritate de 7 mil.E(carte pentru uzul ambasadelor),nu ar strica sa readuceti subiectul in actualitate. http://www.ziaristionline.ro/2011/06/07/patapievici-fiul-unui-fantome-nkvd-modifica-istoria-romaniei-dupa-directivele-lui-stalin-si-horthy-dezvaluiri-cine-este-horia-roman-patapievici/