sâmbătă, 19 iulie 2014

Cui folosește doborârea avionului civil din Ucraina? Despre Teoria Conspirației și Noua Ordine Mondială


Un articol de Daniel Roxin

Analizând situația și nenumăratele poziții exprimate în legătură cu tragedia aviatică din Ucraina, se desprind câteva idei de bun simț:


- în mod evident, acest atac nu le era de niciun folos rușilor pentru simplul motiv că o implicare directă a lor în atac ar fi atras furia și oprobiul întregii lumi. Prin urmare, dacă separatiștii ruși au doborât avionul, cu armament rusesc, aceasta a fost cel mai probabil dintr-o greșeală;

- fără îndoială, tragedia este însă foarte utilă Ucrainei și Occidentului pentru că justifică intrarea trupelor NATO în Ucraina și îi poate obliga pe ruși să își ia mâinile de pe separatiști. Practic, Putin va trebui să aleagă între un posibil război cu Nato și abandonarea separatiștilor, ceea ce ar însemna condamnarea acestora;


- nu putem avea încredere în onestitatea declarațiilor niciunei părți. Rușii vor să păstreze controlul măcar asupra unei părți din Ucraina, Occidentul vrea, la rândul lui, să pună mâna pe cealaltă parte sau, dacă se poate, pe toată Ucraina. Cei care mai cred în povești de genul bunătății Maicii Rusia sau a nobleții Maicii Europa sau a Maicii SUA sunt doar niște naivi penibili. Toate maicile sunt, de fapt, niște Baba Cloanța al căror obiectiv este controlul global. Și noi avem experiența directă, atât a "bunătății" rusești care aproape că ne-a desființat ca popor, cât și a "nobleții" Occidentale, care a pus România pe butuci de 25 de ani. Desigur, cu complicitatea românilor cretini sau ticăloși și a alogenilor ascunși sub nume românești.

Dacă privim evenimentele majore ale trecutului, evenimente care au modificat politica mondială și au schimbat cursul lucrurilor pe Terra, vom constata destule făcături de genul Atacului terorist de la World Trade Center...

Prin urmare, astfel de evenimente care pot declanșa o criză majoră sau un război mondial pot fi așezate mai greu în zona accidentului și  mult mai ușor în zona premeditării. 

Fiecare eveniment major petrecut pe această planetă în ultima sută de ani - Primul și Al Doilea Război Mondial, Războiul Împotriva Terorismului, Criza economică dintre cele două războie mondiale sau Criza economică începută acum 6 ani, au fost etape datorită cărora s-au făcut salturi majore în direcția unei așa-zise Noi Ordini Mondiale. Și aceasta ar trebui să ne pună pe gânduri pentru că sunt nenumărate indicii și probe care subliniază un plan extrem de elaborat, la finalul căruia ar trebui să existe o conducere universală, un guvern mondial, o armată globală... 


Desigur, dacă privim viitorul în mod idealist, chiar ar fi minunat ca planeta să fie condusă de o putere unică, înțeleaptă, pacifistă. Problema este că dacă ne uităm la cei care militează pentru NOW, la cei care sunt în vârful lanțului trofic al acestui demers, ne ia cu fiori reci pe șira spinării, pentru că o să-i vedem pe Rockefelleri, pe Rothschilzi, pe un George Soros și pe alții ca ei. Dacă privim mai atent îi vom vedea pe artizanii războaielor moderne și ai crizelor economice; îi vom vedea pe cei care susțin înfierea de copii de către cuplurile de homosexuali, de coborârea vărstei pentru relațiile sexuale cu minori, de promovarea urâtului, a prostului gust, a produselor modificate genetic, a mai multe și mai multe vaccinuri, a conceptului Big Brother. Iar acești oameni sunt fără scrupule, fără conștiință, iar o Nouă Ordine Mondială administrată de ei înseamnă, de fapt, o DICTATURĂ GLOBALĂ.

Privind lucrurile și din această perspectivă, nu putem exclude ca tragedia din Ucraina, indiferent de mâna celui care a operat atacul, să fie un "sacrificiu ritualic" menit să declanșeze o nouă criză mondială, poate chiar un război, cu scopul accelerării procesului de creare a acestei Noi Ordini Mondiale.

Până una  alta, atâta vreme cât încă se luptă între ei, mai avem o șansă. Dacă nu ar fi fost decât un singur pol de putere, cine știe, poate eram deja roboțeii Noii Epoci. 

Să fim, totuși, optimiști! Viitorul acestei planete nu depinde doar de păpușarii marilor puteri! Or mai fi și alte forțe care au un cuvânt de spus! Părerea mea... ;)


53 de comentarii:

Anonim spunea...

Asta este si parerea mea , din pacate populatia Terrei este in modalitate stand by accepta fara sa se opuna orice situatie .... comentam pe facebook pe blogg-uri dar ne limitam la asta ,suntem sclavii sistemului corupt si nu avem vointa sa iesim din starea asta ... ma gandesc mereu daca este normal asa ceva.

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=Ldo58VsYbF8

Anonim spunea...

Analizând... , se desprind câteva idei de bun simț:
- în mod evident, acest atac nu le era de niciun folos rușilor pentru simplul motiv că o implicare directă...
- fără îndoială, tragedia este însă foarte utilă Ucrainei și Occidentului pentru că justifică intrarea trupelor NATO în Ucraina

Bunul simt... hmmmm, al cui ?
1. mosu' a servit 3 ani de canal pentru ca unii cazaci au siluit femei in Ardeal(Becali, Borcea, Copos si altii sunt tratati ca bibelouri fata de adevaratii eroi de la Poarta Alba)

2. rusii o ard la rece, deoarece impactul cu solul e in Ukraina;

3. prima reactrie a lui Putin: sa blamam Kievul

4. cine dracu' a bagat sulitze in Ukraina, fie ele capabile sa zboare la 10k?

Anonim spunea...

Teoretizati prea tare intamplarea. Pur si simplu niste cimpanzei imbracati in camuflaj si cu kalasnicoave de gat au primit peste noapte un trailer cu o scula lansatoare de rachete AA. De fapt mai multe trailere, pentru ca o unitate de tragere are 3 vehicule. Apoi cimpanzeii, bajbaind pe la butoane, dar puternic motivati cu kile de votca ai primit ordin de la alti cimpanzei sa doboare avioanele ukrainiene care le pun mari probleme in zona. In ziua aia au trecut prin acel culoar aerian aprox 100 avioane civile, zona fiind in principala cale est-vest. Racheta, nestiind destula carte s-a luat dupa CEA MAI CALDA urma de motor, stiind ca B777 are doua uriase Rolls Royce turbofan, MARI generatoare de caldura. Restul se cunoaste din presa. Abia cand cimpanzeii s-au prezentat sa "aresteze" pilotii avionului ukrainean au realizat ca au dat-o foarte grav de gard. Cacatii de la mascva au aruncat apoi perdeaua de fum cu avionul lui Putin, apoi arunca cacealmaua cu iesirea din tratatele START. Metode sovietice care nu mai surprind pe nimeni. Povestea este simpla, nu o complicati inutil.

Anonim spunea...

http://www.revelatia.ro/?page_id=421

Unknown spunea...

Cea mai pertinentă analiză

Anonim spunea...

Foarte realist articolul.....pentru majoritatea populatiei pamantesti. Te respect pentru curajul tau. Te vor acuza o gramada de farisei ca suferi de teoria conspiratiei. Fariseii au un sigur stapan-Sfantul Ban! La asta se inchina. Si sunt gata sa-si sacrifice si copiii si parintii pentru cauza lor satanica. Din pacate au urcat sus in ierarhia mondiala. Sunt greu de doborat acum. Razboiul e mult mai aproape decat ne inchipuim. Sa ne ajute Dumnezeu, sa trecem cu bine.

Anonim spunea...

Cum se face ca nimeni inca nu a facut un mic calcul. Sa se afla traiectoria si de unde sa tras racheta. Pe teritoriul ucrainian.

Anonim spunea...

CALM ! CALM !CALM ! Trimiteti dragoste acestori locuri unde se intampla asta .Motivul e altul ,banca BRICS .Si cine intrazneste sa pronunte cuvintele :SCHIMBARE-PACE ,PACE si da planurile peste cap ''elitei mondiale private de la Banca federala ''''uite pe cine ne razbunam ...PLANG dragilor acestia acum ca nu ne mai pot controla si arunca in noi.Stiu ca pareri pro-contra sunt,dar nu merita sa va consumati energia pt. prosti.Mai bine trimiteti cum va-m rugat Multa Dragoste catre acele locuri.RESPECT si CALM !

Sergio spunea...

America are nevoie de toata treaba asta. Dolarul li se devalorizeaza si au nevoie de un razboi ca de aer. Au inceput in fasia Gaza si aveau nevoie de un motiv sa atace Rusia. Ce e si mai interesant e ca americanii sunt cam marunti acum, Rusia avand ca aliati China, Brazilia,India si Iran. Nu o sa iasa bine in orice caz. La sfarsitul razboiului va mai ramane doar o super putere.

Anonim spunea...

Daniel Roxin nu-i un naiv sa fie acuzat de teoria conspiratiei, ci un realist profund cu teorii simple, logice si de bun simt...Si hai sa-i spunem naibii odata pe nume: Certitudinea conspiratiei!
Nume ca dr. Mathias Rath, Foster Gamble, Michael Moore, Tulio Simoncini, David Icke, si multi multi altii, ii intaresc pozitia. Ar fi de preferat sa invatam sa mai gandim, daca se poate, ca deseori ne comportam ca niste oi proaste!

Anonim spunea...

foarte grav ce se intampla. lumea sa schimbat incepand cu 2014. evenimente istorice de mare importanta. cand ies Dacii de pe computere si isi iau tara inapoi? inainte sa ne bagam fara voie in.vreun razboi manevrat.

Anonim spunea...

Oare a dezlegat cineva aceste numere bizare pana la sfarsit:Zborul MH17-17ani de la primul zbor;ziua 17 a luni07/Beoing777-luna a 7-a anul 2014(14=7+7) 3 de 7.Deci aici insistent e numarul sapte!Tvr1 relateaza: "Potrivit numerologiei, cifra şapte este guvernată de Saturn, o planetă rigidă şi rece, fiind şi cea mai îndepărtată de Soare. Este, de aceea, considerată de astrologi o planetă ciudată şi periculoasă", scrietvr.ro-Deci numarul sapte i se atribuie planetei Saturn deoarece la vechii babilonieni al saptelea zeu era sub patronajul planetei Saturn!Mai departe am descoperit in zodiac urmatoarele:"Capricornul-cuvant format din abrevierile a doua cuvinte "capri"=capra,ţap si "corn"=coarne-este sub patronajul planetei SATURN!Deci asta ne arata clar cine a stat in spatul acestui "accident"-anume un ţap cu coarne!In concluzie totul s-a intamplat asa:Avionul era programat pentru a fi distrus si cand era mai bine daca nu cand puteau potri niste concidente bizare aproape perfecte cu razboil civil din Ucraina.Astfel pe cand toate zborurile erau redirectionate pe langa Ucraina acesta trece fix prin ea.Separatisti au fost anuntati de o persoana anonoma ca avionul ar si Ucrainean de spionaj ducandui in eroare pe separatisti.Si astfel mor peste 200 de persoane doar pentru starnirea unui razboi impotriva Rusiei cu ajutorul tuturor aceste probe imprevizibile!

Anonim spunea...

si eu cred ca este adevarat numai ca eu cred ca in acel avion era o persoana foarte important si ca trebuia sa dispara urgent deoare ce strica jocurile mai marilor TREBUIE SA VA REAMINTESC ULTIMUL ATENTAT TOT ASUPRA AVIONULUI MALAEZIAN IN MARTIE ,IN CARE SE AFLAU OAMENI DE O MARE VALOARE CARE AU DISPARUT IN CONDITI MISTERIOASE!?DOBORIT TOT LA ORDIN DE GHENSTERI LUMI MONDIALE ASA CA DE CE SA NE MAI LAMENTAM INUTIL SI SA EMITEM IPOTEZE CO FI ASA SI ASA SI NU UITATI DE FIUL LUI ROCKEFELER MORT ANUL ACESTA TOT INTR-UN TRAGIC ACCIDENT DE AVION!!!!!!!

Anonim spunea...

de urgenta dute si termina scoala. limba romana sa fie prioritara.

Daniel Roxin spunea...

Ultimului anonim - vezi ca se scrie "du-te"

cipi spunea...

toate aceste lucruri se intampla pentru a tine omenirea in vechia oranduire, sclavagista, asta se face prin dezbinarea legaturilor dintre oameni, pe diferite cauze, religioase, economice, si asa mai departe. Greul acestor actiuni, nu-l duce cel care o comanda ci prostimea, oamenii de rand, care sunt tot timpul ocupati. Cand acestia se unesc intr-o cauza comuna atunci apar problemele, pentru asa zisi "papusari". O astfel de problema se rezolva usor cu un incident aviatic. Sa luam exemplu din tara noastra, cand tara fierbea pe tema Rosiei Motane si parca a votarii legii minelor, pac, cade un avion in Apuseni, directia opiniei publice este deviata. Acum, cand omenirea fierbe cu evenimentele din fasia Gaza, pac, mai pica un avion... mai vorbeste careva de copii morti din fasie? nu!
Exemleple pot continua, metodele nu pot fi definite ca sunt rusesti sau americane pentru ca la nivel inalt dispare conceptul de natiune si ramane doar conceptul de dominator.
Mai trebuie pusa si alta intrebare, sa fie hazadul ca raheta a doborat un avion in care se aflau 100 de cercetatori in domeniul SIDA? cum au ajuns toti in acelasi avion?
Dupa mine, s-a depasit stadiul de teorie si avem o metoda clara prin care se reduce la tacere o echipa de cercetare, dar si o alta de distragere a atentiei, de la alte probleme grave.

Gheorghe Ion spunea...

Sigur mai sunt si alte forte, care au si ele un cuvant de spus,si care deja il spun!

Viorel spunea...

....
asta apropo de scoala cu prioritar limba romana

Anonim spunea...

Romanul de azi n-are busola identitara pt ca nu mai are Dumnezeu. Ai Dumnezeu, respecti legile sfinte, respecti si lupti pentru ceea ce ti-a dat El ... Adica la cat de neputinciosi suntem nu mai avem alta sansa in fata acestor rechni decat cu Dumnezeu !

Anonim spunea...

Eu cred ca BRICS e problema -Doua atentate la simbolul Malaysiei ,care acu vreo 2-3 luni , am citit , vor sprijini cu bani CEVA in viitorul apropiat si care NU TINE de NOW.
De ce in Ucraina ? Pentru ca sa fie Plesnite ,,Doua muste dintr-o lovitura ,,E posibil ca guvernul din Malaysia sa fie santajat ...Nu tin cu rusii ,dar cred ca daca voiau sa bage Planeta asta in foc ,o faceau de mult .Inca ,,lupta,,fair si cam incaseaza .Nu vor sa se bage in zona NATO ,nu vor sa se impuna .Inca incaseaza .Nu uitati -si-au tras a doua conducta de gaz in Europa .Si in plus au aliati din cate stiu ca sunt--- pacifisti .Nu prea stiu despre Arabia Saudita ,cum s-au amestecat ei pe acolo .Mai vedem .Cred ca vor veni vremuri bune dar pana atunci vom mai vedea ,,victime co-laterale ,,Sa speram ca nu prea multe .Sa fiti iubiti ,sa nu dormiti . xxx

Anonim spunea...

vă dați seama de ce sunt în stare ca să atragă atenția oamenilor de la ce se înâmplă în Palestina?americanii și sioniștii fac ei cum fac de împușcă 2 iepuri dintr o dată.

Anonim spunea...

Toate se intampla cu un rost,mai devremesa mau tarziu razboiul va incepe cand se va termina com ramane putini pe pamant iar deabia atunici va fi liniste.Daniel am avea nevoie la conducerea tari de oameni ca tine dar din pacate este foarte greu

un pic anonim spunea...

E corect ROxin. Completez: nimic nu este intamplator, dar chiar daca informatia este la suprafatade ceva vreme, multi nu vor sa o culeaga. Raman ignoranti crezand ca asta ii va scapa de urmarile prostiei lor. Sa fie sanatosi daca atat ii duce mintea.
Am scris ca revin cu subiectul, de data asta in topic. Chiar sa fie o intamplare ca ambele avioane din ultimele luni au fost ale lui Malayezia Airline? Nu. Sa ne amintim ca Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, a găzduit recent Tribunalul Internațional pentru crime de război in care SUA și Israel au fost acuzate pentru crime de război. Leuren Moret, fondatorul Malaysia Airlines este fost ministru in Malaezia si a fostparte activă a tribunalului.E, parca nu mai incape intamplarea!
Si cred ca ati uitat de accidentul de metrou din Moscova ! Tot in aceasta saptamana! Cam in ziua cand se semna acordul pentru Banca BRICS ! Si de Putin. Incepe sa capete o logica?
Si da, a fost ritualica executia, in ora,ziua si luna care trebuie ! Vorba ocultistului...urmariti simbolul!
Si inca o data da, nu mai depinde de ei cum va fi viitorul ! Asa ca ROxin, ai dreptate!Parerea mea:).

Anonim spunea...

Ucraina prin guvernul sau poarta intreaga responsabilitate.
Guvernul ucrainean nu controleaza o parte a tarii unde are loc un razboi civil. Tipul de armament din dotarea separatistilor era cunoscut de autoritatile militare ucrainene (au pierdut avioane doborate de separatisti, asa ca stiau foarte bine de riscul la care se expunea orice aeronava care trecea pe acolo). In loc sa anunte comunitatea de faptul ca pe teritoriul lor nu se poate garanta siguranta zborurilor au declarat ca fiind zona de siguranta sperand ca poate separatistii vor lovi un avion strain si astfel vor atrage de partea lor comunitatea mondiala.

Gogu spunea...

Sa lasam detalile tehnice pentru specialisti. Singurul cu degetul pe rana, in afara de autor bineinteles, este Anonimul care a pomenit de BRICS, aici e buba, si Rusia face parte. Cine are nevoie de o axa Rusia, China, India cu extensii spre Pretoria si Brasilia ?Banii si resursele. Nu s-a intrebat nimeni de ce dintre toti liderii comunisti de la 1989 numai Ceausescu a fost impuscat ?

Anonim spunea...

Ma voi (unii dintre voi) chiar nu deosebiti cuvintele cu un i de cele cu doi de i... macar nu mai scrieti sau - asa cum fac multi dintre cei de pe forumurile sau blogurile in limba engleza - cereti-va scuze de la inceput pt proasta calitate a limbii romane (mai ales daca e si limba materna) scrisa pe care o insirati... poate astfel cititorii se vor concentra mai putin pe forma de prezentare execrabila si mai mult pe ideile exprimate, care - zic eu - sunt totusi OK. Cs gluma: ia spune tu cand folosesti copii si cand copiii, vi, vii sau viii. Ha? Scuze daca nu esti roman nu ai de unde sa stii...

Anonim spunea...

Da da si asa fuse si cu Imperiul Aztec! Ca primele 2 litere sunt a si z adica oarecum corespondentele lui alfa si omega adica Dumnezeu carecsectermina in eu si conform gematriei esti dus rau!

Ciobanul de la oi spunea...

Domne, se pare ca se spun lucrurile pe nume, adica daca o iei la rece astia din America sunt convinsi ca pro-rusii separatisiti au doborat avionul cu pricina inainte sa se faca investigatiile de rigoare si sa afle ce exista in cutia neagra sau sa analizeze daca intradevar asa zisa racheta are urme potrivit semnaturii ei specifice. Daca afost un atentat in zbor? Daca toata manevra asta cu racheta este pricina unui altui avion de vanatoare din campul american, canadian sau mai stiu eu ce tara? Care trecand pe acolo n-a facut decat sa scape, dar racheta s-a ghidat dupa urmatoarea tinta, totul este plauzibil.
Daca intrebarea este cum sa intervina cu NATO in zona aceea, pare ca se intampla aceasi manevra ca la 11-sept. Adica mai ramane sa demonstreze prin forta si tot felul de mijloace mediatice si economice ca rusii le-au pus gand rau tuturor. Urmarind analiza lui Daniel care pare destul de realista, planul celor care vor sa desfasoare o blocada , eventual chiar o invazie a Rusiei care detin bogatii enorme in gaz si petrol pare cat se poate de probabila. Nu numai tinand cont de centrul de influenta pe care il desfasoara Rusia la ora actuala prin transijarea tuturor materilor prime si bunurilor in ruble, youan sau euro ptr a nu se mai raporta la dolarul american, face ca sfera de influenta americana sa diminueze pe echequierul mondial. Sa nu uitam ca Rusia a facut o intelegere cu China de 400 de miliarde de euro pe 10 ani, iar asa cum amintea un anonim mai sus BRIC(Brazilia, Rusia, India, China), tarile astea emergente vor sa faca o banca proprie ca sa contracareze influenta FMI-lui sau banci mondiale. Toate evenimentele acestea au un sens cand le pui cap la cap. Sa nu uitam de cine sunt condusi FMI-ul si Banca Mondiala, aici nu exista dubii.

Anonim spunea...

Si daca atentatul a fost pera unui militar prea zelos?fara sa se fii vrut in mod direct sau indirect a se obtine ceva?Sunt atatea exemple in istoria indepartata,si mai actuala,de militari zelosi care au actionat de capul lor,nerespectand ordinele superiorilor?Si ca orice sef,care isi protejeaza subalternii,comandantul suprem isi asuma raspunderea,si actioneaza in consecinta.
Si daca a fost o eroare de interpretare?Cum de nu au vazut americanii prin satelitii de supraveghere,momentul lasnasrii rachetei,si traiectoria acesteia?Are cineva de aici habar de un pic de fizica,mecanica,comunicatii?

Anonim spunea...

Deși prezumtiv,mult adevar.Pentru cei ce nu au facut-o rog citiți PROTOCOALELE INTELEPȚILOR SIONULUI, PROTOCOALELE DE LA TORONTO 1975,TESTAMENTUL LUI PETRU CEL MARE.Pentru azi,e greu de luptat cu Voiculescu Ponta și alți împătimiți ai puterii dapoi cu Rotschild sau Rocfeler,Morgan Soroș ...care au în ches peste 1/2 din averea lumii.Forțele bune există și vor fi activate la momentul prevăzut deja.

Spunsieu spunea...

Si eu m-am gandit la modul cum au pornit cele doua razboaie mondiale, dar intre timp lucrurile s-au schimbat radical. Pe-atunci informatia circula foarte greu, nu era mass-media de astazi, netul, telefoane mobile etc. Populatia era usor de tinut in ignoranta si de manipulat. Astazi teoriile se raspandesc cu iuteala, tocmai de aceea nu cred ca cineva ar folosi o metoda atat de brutala pentru a declansa un conflict. Dar nici nu cred ca avionul a fost confundat si doborat din greseala.

ile spunea...

APA METEORICA NESIMTITA -care trebuie platita de fraierii de romani care stau la case prin orase.
Apa de ploaie se plateste si devine chiar mai mult decit cea pe care o consumi pentru nevoile tale pentru ca asa vrea FMI-ul ''concucatorii ''Romaniei si nu in ultimul rind Olguta. Binenteles ca aerul va deveni si el impozitabil ca de altfel si alte lucruri incredibile,astfel incit sa se ajunga la sintagma preferata de clarvazatorii tarii :taxe si impozite nemaivazute pina acum.
Prietena mea care a platit numai 50 de roni pentru apa de ploaie si cu tot cu TVA si ce a mai consumat a ajuns la 100 de roni pe o singura luna,are un vecin Marian, om inteligent care nu a dorit canalizare si alte facilitati ale vietii moderne. Marian a platit 3 roni,desi are si el apa de ploaie care i-a cazut in curte. De alaturi se auzeau cosasii niste turturele iar astaprimavara se auzea si o privighetoare.
Tatal meu a scos din fintina de la strada 26 de galeti de apa cu care a udat gradina si FMI-ul nu stie si nici Olguta sau un OLGUT DE PRIMAR nu-l pun sa plateasca pentru aceasta apa si nici nu-i cintareste nimeni apa de ploaie, desi are o casuta la 20 km de Craiova.
Fintinile de la sate sint in curtile oamneilor sau la rascruce de drumuri pentru calatorii insetati insa FMI-ul doreste ca tot taranul sa ia apa de pe teava masurata si platita,iar calatorii insetati sa cumpere apa toxica din sticla de plastic. Tara asta are prea multa APA LIBERA SI POTABILA. In America nu este voie sa stringi apa de ploaie in bidoane-e lege. Posibil ca va ajunge si la noi in curind aceasta interdictie. Deci paminturile ni le iau strainii ,apa nu au reusit sa puna mina pe toata dar pot sa o contamineze cu diverse toxine dupa ce vor mai scoate niste gaze de sist de te miri pe unde, iar cea din cer va fi in curind si aia monopolizata de FMI, mai ramine aerul pe care-l respiram sa ne fie dramuit si impozitat: citi metri cubi de aer respiri pe luna....Ca urmare a prostiei si nesimitirii omenesti poate reusesc sa ne impuna si asta mai curind. Dar noi cu totii sa continuam sa postam pe FB ce excursii si ce haleala am mai pregatit...
Pare-se ca nu e despre avion ceea ce am povestit nu-i asa?

ile spunea...

Sa spun si concluzia mea:Chiar ajung sa-mi doresc sa vina razboiul sa vad si eu cine de la cine mai colecteaza bani . Atunci nu si-ar mai umple buzunarele hienelor de pe spatele oamenilor saraci si poate vor veni niste TIGRI in locul hienelor de acum. ORICE FEL DE SCHIMBARE E MAI BUNA DEICT SITUATIA ACTUALA. Chiar merita sa murim pentru schimbare.
http://epochtimes.ro/news/epidemie-de-sinucideri-cauzate-de-abuzurile-oficialilor-sapte-chinezi-beau-pesticid-langa-sediul-unui-ziar-de-stat---220626
”Un guvern care forţează oamenii către moarte ar trebui să se ducă în iad”, a notat Ding Laifeng.
Parerea mea ca iadul e mult mai usor de realizat la suprafata.
Analiza Domnului Roxin este pertinenta,apar niste intrebari la care nu avem raspunsuri,vor iesi mai incolo: americanii vor cu orice pret un razboi adevarat ,ca sa capete bani...si putere mai ales ca e departe de ei; Cine a declansat atacul asupra avionului?Posibil oricine,nu suparestimam fereala rusilor de a declansa un razboi sau dorinta americanilor de a-l initia desi in fata tuituror cei doi par a avea pozitii diametral opuse. Poate e Mossadul sa deturneze atentia de la ce fac ei in Gaza si oricum si evreii artrebui sa aiba agenti in Ucraina, nu numai americanii. Chinezii sint niste baieti potoliti,ei au treaba sa-si omoare fermierii si sa-si dezvolte economia insa ..cind doi se cearta al treiela poate cistiga.BRIC- MAI FRATE CE TARI 'AVUTE''! Popoarele lor deabia mai pot respira sub jugul propriilor guverne ,mor oamenii saraci pe capete de foame sau pe ascuns prin beciuri de politie si pe nimeni nu intereseaza...FMI- BRIC tot un drac,numai ca astia din urma e mai greu sa aiba khazari la conducere ..dar nu-i imposibil.Toata stima pentru manevra de sah adevarat in care si tembelul Putin era si el printr-un avion prin zona ceea ce demonstreaza ca chiar stia ceva ceva..ori a dat el comanda ori stia de manevra dusmanilor si nu a reusit s-o impiedice si poate-i convine ca s-=a nimerit asa.Are un as in minecuta si-l va scoate la momentul potrivit, el fiind dintre cei care stiu cine-i autorul.
Adevarat ca nu depinde de papusarii actuali tot ceea ce se intimpla pe pamint(inclusiv gaura din peninsula siberiana),ideea e ca planurile nu sint din ultima suta de ani nici de o mie nici macar de pe vremea lui PILAT,pot avea dreptate vechile civilizatii-lucrurile se repeta chiar daca nu la fel de fiecare data. Noua ORDINE MONDIALA vrea sa se instaureze,dar care este cea veche? Vine una si mai NOU NOUTA ORDINE MONDIALA? SAU REVINE CEA VECHE SAU STRAVECHE? Pierderea valorilor crestine in societatea actuala-este un lucru trist in conditiile in care tocmai persistenta lor a alunecat catre aceasta hidra mondiala. Vad un organism mondial in autofagie. Sa-i fie de bine,noi romanii sa supravietuim cu demnitate sau daca o fi sa murim cel putin sa o facem tot cu demnitate. Dupa cum zicea mentorul meu ca si alti clarvazatori: dupa criza mondiala vine foamea mondiala cu taxe si impozite nemaivazute si apoi razboiul. Sint si alte puteri in lume nu numai guvernele si agenturile straine...

Mistere și conspirații spunea...

Un punct de vedere destul de interesant, Daniel.
Totuși, trebuie să fim puțin rezervați înainte de a putea formula niște afirmații despre accident.

Ne vom putea da seama cine a comis acest atac după ce vom vedea cum va evolua conflictul, timpul ne va lămuri. :)

Unknown spunea...

Ma scuzati,dar puteti sa-mi spune ti cum naiba a reusit avionul ala facut tandari la 10000 de metri altitudine sa cada tot in bucatele pe o bucata de pamint cit o gradina ????s

Anonim spunea...

Ar mai fi cateva nuante, dar cam asta. Mai putin cu placinta de ne-o servisi cu Deceneu in varf.

Ucraineenii au rupt pisica, acum pot spera. Se vede ca de-acolo nu razbate aproape nimic, ma refer la legi, masuri si toate cele, ar cam trebui sa ne puna pe ganduri, mai ales ca acolo s-a petrecut ceva fara precedent in Europa, poate cu exceptia Islandei.

Seby Lazar spunea...

Fortele oculte pentru inscaunarea lui Anticrist actioneaza foarte minutios pentru provocarea celui de-al treilea razboi mondial,pentru ca se urmareste diminuarea populatiei ca sa ajunga la maxim 1 miliard de oameni,apoi se va face cipuirea oamenilor care e si pecetea lui Anticrist.In momentul ala esti al diavolului,te-ai lepadat de Hristos...chiar daca nu stii ce-i cipul ala...Vaticanul e cu ei demult...Evreii sionisti sunt in varful piramidei...sa nu uitam ca evreii au fost popor ales de Dumnezeu in Vechiul testament dar s-au indepartat de la Dumnezeu si au luat-o pe calea lui Lucifer...

Anonim spunea...

subscriu cu amaraciune la aceasta concluzie.nu putem face nimic mai mult decat sa asistam neputinciosi ,resemnandu ne.Dumnezeu sa aibe mila de noi!

Anonim spunea...

Popoarele ortodoxe sunt vanate de UE .daca le au sub aripa lor pot fi mai usor controlate.In spatele UE sunt evreii sionisti cu dictatura lor diabolica.Vedeti legile care la inceput au fost usoare ,apoi incetu cu incetu se inaspresc...pana ajung sa-ti ia tot ca apoi sa te duci la ei sa le ceri...iar ei pun conditii care urmaresc planul lor.

D. Pavel spunea...

Stia "omul" / khazarul ca va incepe nenorocirea in Fisia Gaza si pentru ca israelienii sa faca un carnagiu in liniste au doborit un avion pentru a comuta atentia mondiala asupra accidentului si nu asupra palestinienilor!

Anonim spunea...

Un analfabet corecteaza pe altu' :))))))))

Du-te nu mai sta ..:)))

Anonim spunea...

Nu e Arabia Saudita in BRICS ,e Africa de Sud .Scuze .

Daci spunea...

Sunt de acord cu cele scrise de d-voastra,domnule Daniel Roxin...:)
Fie ca Iubirea Infinita din Sufletele noastre sa ne ghideze pe fiecare pe drumul Vietii.Numai afland imparatia Divina din noi,putem contribui la crearea unei lumi in echilibru si armonie...

Anonim spunea...

D-le DANIEL ROXIN cred ca aveti dreptate in ceea ce afirmati, dar si unii dintre cei ce va sustin parerile cu adausurile de rigoare.FELICITARI pentru articol!

Anonim spunea...

Nu stiu eu d-astea, de Rockfeller-i, de noua ordine mondiala etc.
Dar stiu ca pe mine George Soros m-a ajutat enorm. Daca nu era el, fundatia lui nu dota toate facultatile si universitatile din tara, in anii '90, cu calculatoare (gratis, donatie, cado!). Daca nu le dota, nu apucam sa-mi fac si eu o meserie, ramineam un inginer mecanic prost pregatit si cu o sila infinita fata de profesia lui.

ciobanul de la oi spunea...

Mă uimești domnule inginer deștept, adică cum tu nu știai de Noua ordine mondiala pentru ca nu ți să-mi spus la școală sau ca actuala răsturnare a guvernului ucrainean este în mare parte finanțată de așa zisele fundații de binefacere George Sors. Îmi pare rău să-mi un ca ești naiv și credul în fundații de binefacere. Nimic nu este gratis domnule, este o momeala care prinde la populația de genul medie care la rândul ei are o sfera de influenta palpabila. SERIOS, ciobanul de la oi este un pic mai circumspect atunci când i se da ceva gratis decât unor lingăi de politicieni c - și uita datoria fata de neam și patrie. Mult noroc dacă ai venit aici și Îți doresc să-ti deschizi ochii și sa asculți semenii care au curajul sa denunțe mizeria, calomnia, înșelăciunea, manipularea. Multă sănătate.

Anonim spunea...

Putin nu este un individ prost, caruia trebuie sa ii sugereze consilierii sau altii ce trebuie sa faca. Deciziile luate si aplicate in criza din Ucraina au avut amprenta lui....s-au vazut la fiecare pas puterea si logica pe care o are cand decide ceva. Problema lui a fost ca n-a luat in calcul cat de prosti/neinstruiti sunt cei de la sol....adica aceia in mana carora a pus asa o arma, atat de periculoasa si complexa. Vestul abia astepta un pas gresit pt a se amesteca "in mod legitim" in criza din Ucraina.
Razboi nu va izbucni, pt ca le este frica unora de ceilalti, pt ca rezervele naturale ale Rusiei inca au un cuvant de spus in Europa, iar SUA nu mai e ce a fost. Sa ne amintim ca momentan sunt datoare vandute Chinei.....
Isi vor regla conturile dur, aspectul asta probabil va prelungi criza care va cocosa semnificativ pietele de capital....si la capatul lucrurilor tot nu se va ajunge la o rezolvare sanatoasa care sa scoata lumea asta din mocirla in care inca se zbate. Asta e durerea mare, ca mor "din senin" oameni nevinovati, ca mor oameni de valoare si copii de mana unor asa zisi rebeli ametiti de bautura..... si tragedia asta nu poate schimba nimic.

Anonim spunea...

Ma uitam la TV la ramasitele avionului si mi-am adus aminte de resturile avionului care a lovit pentagonul in 2001. Cu toata diferenta de lungime de 15-20m intre B777 si B757 totusi in acest caz se pot vedea motoarele si aduna victimele. Se pare a se invata din greseli...

Anonim spunea...

Sal
Sa fin realisti!
Aceste rachete nu pot fi manevrate de niste "betivani" dupa cum vad ca se insinueaza peste tot. Aceste amplasamente pot fi controlate si de la distanta de catre oricine are acces in sistemele de navigatie.
Aceste amplasamente NU pot fi folosite in scopuri de atac decat daca sunt introduse niste coduri la care are acces numai comandamentul .
Deci sa excludem ipoteza "betivanilor"
Apropo: armata am facut-o la aviatie in centru de comanda control trafic aerian. Daca prin absurd o racheta ar fi lansata "accidental", ar fi localizata de radar si distrusa de la distanta daca acest lucru se doreste.
Oricum sa trecem la subiect:
Nu are inportanta prea mare de cine a fost trasa aceasta racheta, sau daca a fost vreo racheta si nu altceva. Important este scenariul care s-a creeat in urma acestei tragedii. Aceasta este EXACT de ce era nevoie pt ca occidentul sa arate cu degetul catre Putin.

Anonim spunea...

Recunosc,am citit numai începutul acestui articol.Pe d. Daniel îl stimez,măcar pt. filmul„Dacii-adevăruri tulburătoare”.Dar domnii mei,ce tot vorbiți de guverne mondiale s.a.m.d.!Ce tot îi suflați în borș lui Putin?Eu vă scriu din Basarabia(sunt dator să vă informez d. asta).Și noi aici simțim pe pielea noastră acel real pericol ce ne paște din partea Fed.Ruse!Voi(cei din partea dr. a Prutului)sunteți bine merci adăpostiți sub umbrela NATO!Și când omul e sătul,poate să și filozofeze pe teme culinare!Vă propun un exercitiu:Ne întoarcem în anii 2000-2004 și să filozofăm pe tema„Ne întoarcem la comunizmul nostru(cu toate bucuriile incluse) ori totuși alegem calea capitalizmului?!”P.s.După-mai discutăm.

Anonim spunea...

Anonimul de la 16.05 George Soros are fundatie?Esti din cleanul Tokes?

Anonim spunea...

Draga domnule de peste Prut. Sau mai bine zi draga frate Roman. Iti inteleg ingrijorarea dar, cred ca mai bine oamenii vor trebui sa lupte si sa gandeasca a fi INDEPENDENT este cea mai buna solutie. Din pacate credem ca nu prea ni se da de ales. Adevarul este ca NOI nu vrem sa alegem de cat E sau V si nu vedem o cale de mijloc. Aceasta se intampla din cauza indiferentei noastre pe care o avem. In situatia de fata ne bazam pe politicienii nostrii corupti care se cearta toata ziua pe le televiziuni si noi ca prostii in loc sa vedem situatia reala ne intereseaza ce face Ponta cu Basescu. Trebuie sa intelegem ca in aceste situatii trebuie sa ne luam RENSPONSABILITATEA de a fi ROMANI TOTI pt ca vor urma vremuri grele iar daca noi nu suntem uniti aceasta tara nu se va mai numi ROMANIA si toate valorile, pamanturile si traditiile pe care le-au aparat stramosii nostrii cu viata de mii de ani se vor spulbera doar in cativa
ani.Adevarata lupta nu va fi intre E si V ci va fi pt o dominare mondiala. Deasupra E si V se afla aceeiasi papusari care au orchestrat ambele razboaie si-l vor orchestra si pe acesta de pe urma. Noi in momentul de fata trebuie sa fim UNITI PUTERNICI si sa nu ne amestecam in treburile lor nici macar cu afirmati de tipul Basescu. Noi nu mai putem da-napoi pt ca suntem prinsi de catre Banca mondiala si FMI dar trebuie sa ne mentinem tare pe pozitii pt ca TOATA aceasta clasa politica actuala ne va RUINA tara si neamul.
Cu Stima.