marți, 29 iulie 2014

HALUCINANT. Bogdan Diaconu susţine că Kievul vrea să "EXTERMINE" românii din Ucraina, recrutându-i din regiunea Cernăuți pentru a-i trimite pe prima linie a frontului cu Rusia!!!

Vicepreşedintele Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării din Camera Deputaţilor, social-democratul Bogdan Diaconu, afirmă că Ucraina face "un joc periculos" recrutând tineri români din regiunea Cernăuţi pentru a-i trimite 'în prima linie a frontului în locul ucrainenilor'.

Deputatul PSD adaugă că aceasta este soluţia pe care autorităţile de la Kiev au găsit-o pentru "exterminarea" etnicilor români din regiune şi că România "nu va sta cu mâinile în sân"                   în faţa unei astfel de atitudini prin care "Kievul egalează Rusia în cruzime şi dovedeşte că nu e cu nimic mai bună decât Moscova".

(Într-un singur sat românesc de lângă Cernăuți - Ostrița - au primit ordin de încorporare nu mai puțin de 280 de tineri, probabil aproape toți tinerii români din sat!!! - n.m)

"Ucraina face un joc periculos încercând să diminueze numărul românilor din regiunea Cernăuţi prin transformarea lor în carne de tun în zona de conflict din estul ţării. În timp ce tinerii ucraineni sunt retraşi din zona fierbinte şi li se acordă statut de refugiaţi, tinerii români au primit ordin de recrutare în masă. (...) România nu va sta cu mâinile în sân în timp ce se pregăteşte exterminarea etnicilor români sub pretextul războiului şi de aceea relaţia cu Ucraina trebuie să sufere o modificare radicală", spune social-democratul potrivit unui comunicat de presă remis, luni, AGERPRES.

Bogdan Diaconu subliniază faptul că autorităţile de la Bucureşti trebuie să intervină pe canale diplomatice "protestând faţă de exterminarea românilor pregătită în laboratoarele Kievului".
Potrivit acestuia, România trebuie să fie pregătită să protesteze inclusiv la nivel european şi internaţional dacă Ucraina nu va renunţa la "planurile sale murdare".

"Prin acest comportament, Kievul ne arată că nu merită sprijinit în eforturile sale de a-şi conserva integritatea teritorială. România a avut toată bunăvoinţa faţă de problemele prin care trece statul ucrainean, în ciuda experienţelor negative anterioare cu acest stat, şi şi-a oferit sprijinul în acest sens, dar, ca întotdeauna în relaţiile cu ţările vecine, nu este tratată cu aceeaşi monedă", explică Diaconu.

Deputatul PSD mai spune că românii nu au obligaţia să apere statul ucrainean, un stat "care le-a închis şcolile şi a făcut tot posibilul să-i asimileze, negându-le drepturile şi identitatea, pentru ca acum să descopere că românii sunt totuşi buni pentru ceva: pentru a fi ucişi într-un război care nu le aparţine".

Sursa: http://www.evz.ro/halucinant-bogdan-diaconu-psd-sustine-ca-kievul-vrea-sa-extermine-romanii-din-ucraina.html

Nota mea: Românii din Ucraina au blocat între timp autostrada Cernăuți - Kiev, arzând ordinele de încorporare. Românii din Ucraina nu vor, în mod firesc, să lupte într-un război ruso-ucrainean, care le este străin. Să nu uităm toate mizeriile făcute de statul ucrainean românilor, de generații, pentru ca astăzi să îi folosească pe frații noștri ca și carne de tun. 

În consecință, se dovedește că Ucraina nu merită nicio compasiune pentru problemele cu care se confruntă. Iar dacă puterea de la București nu reacționează foarte vizibil și foarte dur, mai devreme sau mai târziu, va trebui să-i tragem în țeapă pe toți nemernicii care ne conduc!

Românii din Ucraina


9 comentarii:

Anonim spunea...

STATUL FASCIST UCRAINIAN TREBUIE DISTRUS,SA FIE IMPARTIT INTRE STATELE DE LA CARE STALIN IN MOD SAMAVOLNIC A FURAT TERITORII.

Anonim spunea...

e nevoie sa focalizati pe evenimentele de acolo si sa tineti culoarul deschis

Romeo spunea...

Pai si Basescu era ingrijorat, nu de inceperea unui razboi ci cum ii mobilizeaza el pe cei de prin Italia, Spania etc.

Romeo spunea...

Desfiintarea statului ucrainean o doresc si rusii. Daca va amintiti, de curand Serghei Lavrov a negociat acest lucru cu John Kerry vreo patru ore(era ideea ca fiecare stat care a pierdut acolo teritorii sa si le recupereze, idee care de altfel se pare ca a lansat-o prima data chiar candriul de Jirinovschi). Insa aripa satanista americana doreste de fapt extinderea conflictului. Supararea Cabalei e cea cu infiintarea ,,BRICS".

Anonim spunea...

Fie ca au fost rusi sau ucrainieni, acesti slavi au fost totdeauna dusmanii romanilor. Va fi foarte greu sa rezolvi conflictul cu acesti salbatici, semitribali prin metode diplomatice. Nu este nici o diferenta intre acesti primitivi si acei islamisti fundamentalisti.

Anonim spunea...

Este normal ,normal ca tin cu toti dinti pe ultimul tur ,adica SFARSITUL LOR :iezuitii evrei pe diferite functii si Biserica Catolica Ucraineana.Nimic nou .Toti putem sa trimitem UN TSUNAMI MARE DE DRAGOSTE CATRE TOATE LOCURILE astea si PACE va fi. Rautati ca sa ne distraga sunt multe.Oare chiar nu avem loc toti in acest MARE UNIVERS(Galaxii sunt mai multe) ??? Armonia sa va fie calea Fericiri.Iulia.

Anonim spunea...

Domnule Roxin, : Iar dacă puterea de la București nu reacționează foarte vizibil și foarte dur, mai devreme sau mai târziu, va trebui să-i tragem în țeapă pe toți nemernicii care ne conduc!
V-am citat, oare nu aceasta situatie este o oportunitate de a ne strange din nou in strada si de a denunta lipsa de actiune la nivelul conducerii care trebuie sa fie prompta si fara ingaduiala.
Totodata metaforic vorbind trasi in teapa inseamna inlaturarea crengilor putrede dintr-un copac (dacia) fie vorba o sa-i dea vigoare si va creste sanatos.
Daca parinti sau copii nostri sunt asupriti de altii nu trebuie sa le sarim in ajutor, aceeasi analogie aici trebuie sa fie descrisa . Sunt fratii nostrii din sangele nostru de dacii si trebuie sa luam actinue imediata pe toate forumurile astea si in strada.
Multa sanatate.

Anonim spunea...

Suntem poporul care inca n-a iesit inca din perioada Cucuteni,decat fortati de imprejurari...si nici nu am fi iesit vreodata daca nu ar fi fost alte popoare ''bântuitoare''.

Cum sa fie pace si liniste cu salbatici dinastia roata roata langa tine.
Nu-ti ramane decat sa iei paru atunci cand iti ajunge cutitul la os.

Va surprinde felul lor de-a gandi si de-a acctiona?asa o sa fie tot timpul cu iei,ca e vorba de rusi,ucrainieni,polonezi,unguri,sarbi,bulgari,greci...

Nenorociti dinastia nu trebuie sustinuti,daca Romania ar fi trecut prin asa ceva,Ucraina si restu de salbatici s-ar fi aruncat fiecare pe cate-o bucata din ciolanu romanesc,asa ca cu parere de rau pentru oamenii nevinovati,sa-si traiasca soarta asa cum le-o fi data.

D. Pavel spunea...

Oare hahalera ticaloasa pe care au impins-o kazarii in fata pe post de "prim-ministru" cum de nu spune nimic! Sau stie ca programul de exterminare al romanilor din tara a inceput in 1989 si acum se continua si cu romanii din afara tarii!

Dar fata tucirie de frizer sau chelner de cartier - Corlateanu - de ce nu iese public sa-si spuna punctual de vedere? tac ca porcul in popusoi! de ce? pentru ca stiu prea bine care este planul de exterminare a poporului roman...

Haideti fratilor sa iesim sa manifestam pasnic in fata ambasadei Ucrainei si Rusie la Bucuresti! ce mai asteptam? NU NE OMOARA NIMENI daca manifestam pasnic! Destul cu aceste marionete aservite ocultei khazare!