sâmbătă, 26 iulie 2014

Imagini video șocante cu bombardarea unui bloc în Gaza! Civilii nu au nicio șansă. Pot fi acuzați israelienii de crime de război?


O filmare difuzata de Watania Media Agency demonstreaza ca atacurile Israelului asupra Fasiei Gaza nu respecta acordurile internationale.

Potrivit CNN, care a difuzat un interviu cu Relik Shafir, fost pilot de vanatoare si general de brigada in retragere din Forțele de Apărare Israeliene (IDF), procedura ar trebui sa inceapa cu un apel telefonic de avertizare pentru ca ocupanții cladirilor sa aiba timpul necesar pentru evacuare.

In schimb, locuitorii din Gaza sunt “avertizati” ca va avea loc un bombardament prin lansarea unui proiectil mic. Dupa “alarma” au la dispozitie 20 de secunde sa evacueze zona. Priviti ce se intampla cu o cladire de cateva etaje in cateva secunde. Imaginile sunt socante!





Sursa: http://www.nasul.tv/2014/07/26/imagini-socante-in-gaza-trebuie-sa-ti-salvezi-viata-in-20-de-secunde-credeti-ca-au-reusit/

11 comentarii:

ciobanul de la oi spunea...


Aici sunt numarul de morti din Gaza, in coloana din stanga sunt civilii in majoritate, iar in coloana din dreapta israelieni majoritate soldati. Sursa wikipedia in franceza.
8 juillet 23 0
9 juillet 39 0
10 juillet 28 0
11 juillet 16 0
12 juillet 48 0
13 juillet 18 0
14 juillet 14 0
15 juillet 13 1
16 juillet 23 0
17 juillet 21 0
18 juillet 53 1
19 juillet 47 16
20 juillet 149 2
21 juillet 78 7
22 juillet 61 0
23 juillet 64 3
24 juillet 104 ?
25 juillet 35 ?
Total 834 34

Conflictul din 25 iulie, unde se pare ca incepe sa se ingroase gluma deoarece Israelul au atacat direct o cladire ONU une au murit 15 persoane in majoritate copii si peste 200 de raniti, iar printre victime sunt si membri ONU asa cum precizeaza Ban Ki Moon, actualul presedinte ONU.

Astia din Israel urmaresc sa-i rada dupa pamant pe acesti gazari.
Cu adevarat sunt singuri impreuna cu palestinieni care se opun vehement cuceriri sioniste care vor sa-si avanseze granitele si sa terorizeze o populatie intreaga.
Banuiesc ca nu mai au nimic de pierdut oricum si lupta sa supravietuiasca in momentele acestea. Raportul de forte este evident, iar cand exista asemenea atrocitati israelienii sa nu se astepte ca vor avea asentimentul comunitatii internationale fiindca singura tara care nu condamna la ora actuala actiunile lor sunt SUA. SUA ce este drept condusa tot de interesele israelitilor care primeste un ajutor anual de 300 de miliarde de dolari americani.Bineinteles ca daca mergeti in America o sa vedeti cum traiesc americani, au niste cociabe prin Indiana si Pensylvania ca tare mare nevoie ar avea de banii astia, ca sa nu mai zic de Detroit care arata groaznic. Te mai gandesti de ce americanii sunt omniprezenti peste tot este ptr ca interesele jidanesti prevala in pofida neajunsurilor din propria lor tara. Ptr ca jidanii au pus mana pe conducerea tarilor cu dorinta de a stapanii lumea prin intrigi si dezbinari sau acumulare de capitale prin operatiuni gen FMI sau a rezervei federale americane care este direct implicata in conducerea acestei tari. As avea mai multe de spus da sa o lasam pe alta data.

ciobanul de la oi spunea...

aveam ceva de ractificat ajutorul americi la jidani este de 3.9 miliarde de dolari pe an si asta se intelege ca are o mare parte militar.

gabi spunea...

Clipul are prea multe elemente neclare din start (a cui e casa, ale cui rachetele - daca-s rachete - ce spun vocile din fundal, sunt oare vocile din fundal reale sau mixate, etc), asa ca nu-l consider real. Scuze, dar nu-l pot considera real pana nu e verificat din trei surse diferite cel putin.

⊙ spunea...

Filmarea este editata, urmariti umbra din extremitatea stanga a benzii-text deplasandu-se brusc intre secundele 20-22. S-a respectat de catre armata israeliana intervalul de 15 minute de acordare a avertismentului.

Stirea nu demonstreaza altceva decat ignoranta constienta sau inconstienta a celor ce pretind a dezvalui adevarul dar ofera doar iluzia si fac jocul fortelor oculte. Nasul TV reprezinta instrumentul a asemenea forte oculte iar in cazul de fata este singurul site in romana ce a prezentat aceasta stire.

Anonim spunea...

...de ce a inceput acest conflict?
Privim bombardamentele palestinienilor,dar de atentatele teroriste din Israel uitam?

Dorel din orasul Ferentari.

Titi spunea...

trei surse diferite? e destul sa cauti pe net stirile despre ce se intampla,o sa gasesti mult mai multe surse
asta e tot ce putem incerca: https://secure.avaaz.org/ro/israel_palestine_this_is_how_it_ends_loc/?byfgsbb&v=42691

alex spunea...

Nu este important in cat timp au bombardat a doua oara cladirea!De ce au facut acest lucru?Voi care aparati pe izraelieni si americani cum v-ar place sa va vedeti locuintele proprii bombardate si sa trebuiasca sa le parasiti in 15 minute!Oare sunteti platiti de ei si aveti ochii albastrii?

⊙ spunea...

Important este faptul ca minciuna este prezentata ca adevar. Ambele tabere ale conflictului sunt controlate de aceleasi forte.

Anonim spunea...

In mod sigur au ochi albastri.
Umbla pe aici de ceva vreme.De cand Daniel a postat aceste lucruri.
O sa le vina si momentul.Romanul are multa rabdare.De multe ori chiar secole de rabdare.Dar cand nu vor mai avea aceasta rabdare...
Cine greseste cu acest popor stie ce-l asteapta .Ar trebui sa citeasca mai mult istoria.In tara asta lucrurile astea s-au platit mereu cu viata.E regula.

Anonim spunea...

Vad mai sus un comentariu al unui individ care vorbeste de nu stiu ce forte oculte si care ne argumenteaza stiintific ca filmul e trucat. Asta e o metoda clasica de incercare de aruncare in derizoriu a lucrurilor. Baietas, faptul ca filmul e trucat-netrucat n-are nicio relevanta in cazul de fata. Relevante sunt cifrele: peste 1000 de morti palestinieni, marea majoritate civili, in mai putin de 3 saptamani. Asta inseamna un singur lucru : genocid in masa. E de neinchipuit ca in sec 21, in fata intregii lumi, o armata sa tinteasca in mod intentionat si cu precizie chirurgicala asupra civililor, dar uite ca se poate. Faptul ca filmul ar fi trucat asta nu inseamna baietas ca nu au fost ucisi 1000 de civili. Dar si sa zicem ca e trucat pt ca s-ar fi taiat din el cateva minute: cladirea a fost doborata, mortii sunt morti, asa ca nu vad unde e scuza. Pai asa Israelul sau orice alta armata are acoperire morala sa faca pulbere toate cladirile din Fasia Gaza atata timp cat da avertismente cu 15 min inainte, dupa ceas. Buna logica. Sa bombardeze la o adica si Casa Poporului, evident, dar nu inainte sa bipaie un avertisment ca sa fie totul "curat".

Titi spunea...

1101 victime pana acum si se pare ca e doar inceputul.genocid.