sâmbătă, 5 iulie 2014

Lista recordurilor naționale stabilite de Simona Halep


Simona Halep a doborât şase recorduri, odată ajunsă în semifinalele de la Wimbledon, unde a pierdut în faţa tenismenei din Canada, Eugenie Bouchard, cu 6-7, 2-6.

Calificată în semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep a devenit astfel prima româncă ajunsă atât de departe. Anterior, actualul manager al ei, Virginia Ruzici, a a reuşit să ajungă până în sferturi.



Mai mult, tenismena nu este la primul record, în ultimii aproape doi ani obţinând mai multe rezultate în premieră pentru România, potrivit Hotnews.

Simona Halep este prima româncă ajunsă pe locul 3 în topul WTA, dar şi cea cu cele mai mari câştiguri din sportul în alb: peste 4,5 milioane de dolari.

Mai mult, Simona Halep este singura jucătoare de tenis din România care a câştigat trofee pe toate suprafeţele de joc (iarbă, zgură şi hard).

 

Pentru prima dată în România, Halep a ajuns cel puţin în sferturile de finală la trei turnee de Gland Slam consecutive: Australian Open, Roland Garros şi acum Wimbledon.

De altfel, pentru rezultatele obţinute, Simona Halep a fost desemnată drept Most Improved Player.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/lista-recordurilor-stabilite-de-simona-halep-12883376

 

3 comentarii:

Rosa spunea...

Bravo,Simona ! <3

D. Pavel spunea...

"Calificată în semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep a devenit astfel prima româncă ajunsă atât de departe. Anterior, actualul manager al ei, Virginia Ruzici, a a reuşit să ajungă până în sferturi."

Tare de tot! semi-finale NU sint "sferturi"?

Anonim spunea...

Domnule Pavel,
Articolul este corect. Nu stiu de ce va intrebati ls sfarsitul comentariului dvs daca este vreo diferenta intre sferturi si semifinsla. In sferturi sunt calificaye primele 8 jucatoare, urmand a se juca 4 meciuri. In semifinale sunt calificate primele 4 jucstoare, urmand a se juca 2 meciuri.