marți, 15 iulie 2014

O GAURĂ IMENSĂ a răsărit în nordul Siberiei. Nimeni nu are nicio EXPLICAŢIE | VIDEO


Un crater de dimensiuni uriașe s-a căscat în peninsula Yamal, fără nicio explicație.

Ceea ce se vede în jurul gropii este o pădure, iar imaginile filmate arată că solul a fost pur și simplu aruncat în afară, dar în zonă nu au fost efectuate niciun fel de activități de excavare.


Mai mult, nici de un crater care să se fi format la impactul cu un meteorit nu poate fi vorba, deoarece oamenii locului nu au semnalat vreun eveniment de acest gen, care la asemnea dimensiuni ar fi avut consecințe majore pentru locuitorii din zonă. De altfel nici autoritățile nu au date că s-ar fi prăbușit recent un corp străin în regiune.

Fenomenul este cu atât mai straniu, cu cât din grota care s-a format din senin, se aude un zgomut puternic din subteran. Locul este situat nu departe de cea mai mare rezervă de gaze naturale din peninsulă. Cum nu se fac niciun fel de lucrări în acea zonă, apariția găurii imense este cu atât mai greu de explicat.

Sursa: http://www.evz.ro/o-gaura-imensa-a-rasarit-in-nordul-siberiei-nimeni-nu-are-nicio-explicatie-video.html 


12 comentarii:

Anonim spunea...

Nu se fac lucrari in zona,la suprafata...dar in interior,oare ce lucrari se fac?

Anonim spunea...

lucrari 50 lasuta top secret ca a cazut pamantul pe ei

Anonim spunea...

In filmul INGERUL DIGITAL ,am auzit de o gaura asemanatoare........Vizionati filmul .

Anonim spunea...

Oare sa fie vorba de intraterestri?

Unknown spunea...

D-l Daniel Roxin, acest gen de aberatii, alaturi de "un ozn a atacat o tabara...", ar trebui sa le ignorati pentru a nu fi folosite impotriva dvs mai tarziu in ideea de a compromite seriozitatea activitatilor care le desfasurati si care ne intereseaza atat de mult: DACII. Ganduri bune.

Anonim spunea...

Nu este o aberatie, dar va ramane ca toate "aberatiile"...fara un raspuns clar. Si oricum, TOATE LUCRURILE DE PE ACEST PAMANT SE LEAGA DE DACI !

Anonim spunea...

posibil sa gresesc dar zgomotele alea de la sfarsit cred ca sunt subliminale si de aiurea...Ar fi bine de analizat posibilitatea de catre cunoscatori

Anonim spunea...

am urmarit f multe ...despre cum ca oamenii ar fi fost creati de extrateresti prin metode metode genetice folositi din antichitate pentu aur de aceea si acum oamenii string aur. acete civilizatii au colonizat pamantul sunt aici nu pot locui la suprafata Terei . au recent ceva cu care pot sfredeli pamantul si din cand in cand mai iese la suprafata in USA se numesc chiuvete sinc

Anonim spunea...

Buna seara tuturor! Este foarte posibil ca acea gaura sa fi aparut pe locul unde a existat candva o punga de gaz. Probabil ca crusta terestra a fost mai subtire si, in acel loc, a cedat si a aparut gaura respectiva. Rusii exploateaza din plin imensa punga de gaz pe care se afla Peninsula Yamal (Iamal). 30% din gazul folosit de Germania provine din gazul exploatat in peninsula. In ritmul in care rusii exploateaza gazul in Peninsula Yamal, o noua sonda de gaz apare o data la fiecare 4 saptamani. Populatia care locuieste in regiune se cheama "nenets", sunt tude cu laponii, doar ca au trasaturi mongoloide, asemeni eschimosilor. Daca doriti mai multe informatii, pe TVR2, azi, 16 iulie 2014 a fost difuzat un documentar despre nenetsi, documentar realizat de canalul de televiziune ARTE.

Anonim spunea...

EXPERIENTE SECRETA -LUCRU CE SE SIMNTE ------TORNADE -FUTUNI-SECETA ..EXTREME..

Anonim spunea...

buna asta cu intraterestri :))).

ile spunea...

http://www.theepochtimes.com/n3/801679-yellowstone-volcano-eruption-would-last-for-many-months-possible-even-years-map-effects/
o vara calduroasa si secetoasa pentru unii (California locul de vis unde platesti amenda daca speli masina si consumi apa fara voie)ploioasa pentru noi romanii. Citesc ca la Obama s-a dat o lege care a interzis colectarea apei de ploaie in recipiente etc etc...si aflu ieri ca la noi se plateste apa de ploaie care curge si se scurge in reteaua orasuluide canalizare,deci care sta la casa plateste intre 30 10 roni pe luna ,pentru treaba asta in functie de cit e de ploiasa luna respectiva. Spun acestea ca sa gindimca nimic nu e intimplator, si lucrurile sint cumva interconectate intre ele chiar daca nu vedem noi. E posibil dupa cum se topesc ghetarii sa se mai subtieze si PERMAFROSTUL . Imi aduc aminte cum am visat o explozie care venea dinspre est peste tara noastra si am crezut ca e bomba atomica,un val de caldura in urma caruia ramine desertul poate veni din orice sursa, se mai reaseaza lava din vulcani,se mai incalzesc niste curenti de apa pe la adincimi pe care nu le banuim,iar pungile de gaz din intinsa Siberie evadeaza la suprafata descatusate. Abia acum ajungem sa pricepem despre taxele si darile nemaivazute proprocite de diversi clarvazatori.Intr-un fel e bine ca s-a facut griul in tara asta,din pacate nu va ramine pentru poporul acestei tari tocmai acum cind are cea mai mare nevoie.