luni, 28 iulie 2014

Știința dovedește că moartea nu există...


O noua teorie stiintifica demonstreaza ca moartea trupului nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, asa cum, de altfel, sustineau si stramosii nostri, dacii.

Robert Lanza, cercetator la Advanced Cell Technology, a dovedit prin fizica cuantica faptul ca moartea nu exista. Cand trupul isi termina „bateriile”, mai raman 20 de wati de „energie informationala”.„Multiversul” ne asteaptaPrin observatii ce tin de fizica cuantica s-a ajuns la notiunea de „lumi multiple” sau „multivers”, in loc de „univers”. Noua teorie care demonstreaza ca moartea nu exista are la baza conceptul de biocentrism.

Adica, exista un numar infinit de universuri si tot ceea ce este posibil sa se intample are loc in unele dintre acestea. Iar ceea ce nu este posibil sa se intample este doar moartea! Toate aceste multiple universuri exista simultan si, indiferent ce se intampla intr-unul dintre acestea, „actiunea” se continua intr-un altul.

Daca un corp este distrus intr-un univers, nucleul energetic de 20 de wati – masurat stiintific – care a facut creierul sa functioneze ca un computer nu se stinge odata cu trupul. Se stie de ani multi ca „energia nu se distruge, se transforma”, iar „fantana energo-informationala” a creierului, cum au numit cercetatorii cei 20 de wati, transcede intr-o nou univers.

Timpul si spatiul, „instrumente pentru creier”

Un experiment, publicat recent in „Science”, arata comportamentul unei particule ce trebuia sa treaca simultan prin doua separatoare de fascicule. Particula a trecut prin primul separator de fascicule. Cat timp aceasta a petrecut in separator, un Observator oarecare se poate decide sa actioneze comutatorul celui de-al doilea separator, pornindu-l sau oprindu-l. Ceea ce Observatorul a decis la acel moment, a determinat particula sa se comporte intr-un anume fel, sa treaca mai departe sau sa mai astepte. 

Indiferent de alegerea pe care a facut-o Observatorul, particula este cea care experimenteaza optiunile. Ideea e ca manifestarea energiei transcede ideea clasica de timp si spatiu. Ganditi-va la cei 20 de wati de energie ca la un holoproiector, care afiseaza rezultatele experimentului pe un ecran. Indiferent daca Observatorul a oprit sau a pornit al doilea separator de fascicule, holoproiectorul ramane activat de aceeasi baterie de 20 de wati. Conform Biocentrismului, spatiul si timpul sunt doar instrumente pe care creierul uman, „bateria de 20 de wati”, le foloseste ca sa aranjeze intr-o forma accesibila informatiile primite. Mintea are nevoie de ele. „Bateria” nu, doar le proceseaza la un moment dat, dar functionarea ei categoric nu depinde de timp si spatiu.

Legatura Cer-Pamant

 

Vorba lui Einstein:„Oamenii ca mine stiu ca diferenta intre trecut, prezent si viitor nu este decat o iluzie perpetuata de incapatanarea umana”. Orice se intampla cu trupul uman, „bateria” este cea care va experimenta trecerea prin „al doilea separator de fascicule”. Aici intervine Multiversul. Intr-un univers, trupul poate sa moara, dar simultan, in alt univers, el poate continua sa traiasca. Practic, ceea ce au descoperit cercetatorii acum, in trecut se numea Pomul vietii, a carui filosofie se regaseste in toate culturile antice. Este Thorul, „legatura Cer – Pamant”, care constituie calea prin care „fantana nemuritoare de energie”, „bateria de 20 de wati” purtatoare de infoenergie sare dintr-un univers in altul.

In stiinta, Thorul poarta denumirea de Podul Einstein-Rosen. De fapt, sunt mai multe poduri, fiecare catre alt univers, care uneste „gaurile negre”. Conform acestei teorii, universul in care ne aflam noi se afla in interiorul unei gauri negre, care exista in interiorul altui univers si tot asa. 

Cine este Observatorul care alege sa ne comute la un moment dat, acordand „bateriei” energoinformationale sa experimenteze si alte universuri? Rugaciunea „Tatal nostru” contine esenta acestei teorii: „Tatal nostru care esti in ceruri (…)/ Faca-se voia Ta, precum in Cer, asa si pe Pamant”!

Adina Mutar

Sursa:  http://www.enational.ro/dezvaluiri/romania-mea/s-a-dovedit-stiintific-moartea-nu-exista-232315.html/#ixzz2PhiLHY78

5 comentarii:

Anonim spunea...

aveam nevoie ? stiinta este argumentul suprem...pt omul modern.poate ca da.

Daci spunea...

Foarte interesant articolul,multumim!
Daca am nevoie de re-scrierea vietii mele actuale,nu-mi ramane decat sa rog ghizii mei spirituali,sa ma trimita in anumite linii temporale,pentru a lua informatia de care am nevoie,in aceasta linie temporala si a o pune in aplicatie...daca intr-o viata paralela sunt un pictor talentat,inseamna ca pot folosi acele cunostinte si aici,chiar daca eu nu prea am talent deosebit la pictura...si tot asa,cu alte chestii frumoase,care m-ar ajuta sa realizez tot ceea ce e mai bine pt mine si pentru toti cei din jurul meu...totul e sa stii cum sa faci.Poti s-o faci si in timpul somnului,ghizii te ajuta...depinde de intentia actuala,de ceea ce-mi doresc sa realizez cu adevarat,aici si acum.
Asta este,dragilor...liniile temporale se pot imbunatati...energia iubirii neconditionate si a iertarii aduce transformare si inaltarea sufletului...
Fie ca Divinitatea din noi sa ne calauzeasca pe drumul catre cea mai frumoasa linie temporala,din prezent...creati-va realitatea actuala,pornind de la ganduri frumoase si cuvinte de inalta vibratie,adresate Sufletului vostru,in care este Iubirea Mamei Divine,astfel onorati intreaga creatie si TOT CEEA CE ESTE...
Si astfel putem crea la unison Dacia Edenica.
Sa fim binecuvantati!

Andrei Dac spunea...

Amin !

Anonim spunea...

Fiti binecuvantati ! Tehnologia INVOLUTIEI pt. a slugari modern in zilee noastre.Aceste stiri noi care le stiam candva si ni le-au sters cu buna stiinta pt.a ne controla le : CREDETI, CREDETI, CREDETI CA SUNT ADEVARURII STIUTE DE INIMA ,DE CEEA CE ESTI =LUMINA=NEMURITOR EGAL CU CREATIA ??? Legea atractiei chiar FUNCTIONEAZA ,incercati,dar NU la banii cum ne-au '''controlat '',ci la situatii ,rezolvari ,persoane ,etc... PACE in inimi frumoase suflete .Iulia.

Anonim spunea...

Foarte interesant articol felicitari!