sâmbătă, 30 august 2014

Despre ipocrizia Rusiei: Rusia AVERTIZEAZĂ Republica Moldova în legătură cu Transnistria


Acţiunile Republicii Moldova vizând contingentul de pace rus din Transnistria sunt “neprietenoase” şi riscă să destabilizeze situaţia în regiune, avertizează Ministerul rus de Externe, conform RIA Novosti.

Potrivit diplomaţiei ruse, Chişinăul a reluat recent o “campanie de propagandă” care ar avea rolul evacuării contingentului rus din Transnistria şi al modificării statutului actualei misiuni internaţionale de pace.

“Orice acţiuni vizând destabilizarea situaţiei în regiune, încercările de evacuare a contingentului de pace rus din Transnistria vor fi considerate de Rusia drept acţiuni neprietenoase care au rolul subminării bazelor operaţiunii de menţinere a păcii…”, precizează Ministerul rus de Externe.


Nota mea: pentru imperialismul rus, trupele de ocupație din Tramsnistria sunt forțe de menținere a păcii! Ca să vezi!... Tragedia noastră, a românilor, în decursul secolelor, a fost aceea că ne-am aflat într-o țară bogată, mereu la intersecția intereselor marilor imperii - țarist și apoi sovietic, otoman, austro-ungar... Niște criminali lacomi care au murdărit tot ce au atins!

18 comentarii:

adragoste spunea...

Nu trebuie să ne mirăm de această sfidătoare etichetare a trupelor de ocupație, ca fiind trupe de stabilizare, de instaurare a păcii. Oare nu și romanii, acum mai bine de 2.000 de ani, au procedat la fel? Rețeta e simplă: ai interese în zonă?, infiltrezi oamenii tăi în zonă, care provoacă tulburări, apoi treci la ocuparea sau pacificare teritoriului respectiv, pentru instaurarea păcii. Și lași, de data asta trupe „pentru apărarea păcii”, care să mențină o stare de tensiune și intimidare permanentă!

IOAN spunea...

cand vreodata rusii cei paduchiosi au facut ceva bun ? CUM SE FACE, CA CEI CARE TREBUIE SA MENTINA PACEA INTR-O REGIUNE,AU INTERESE POLITICE SI ECONOMICE ? CEI DE LA O.N.U.,CHIAR SUNT SURZI SI ORBI ? CE SA NE MAI INTREBAM DEGEABA. O.N.U. , FACE INTERESELE CELOR CU " MUSCHI " ! URMEAZA CA PESTE CEVA TIMP,SA MEARGA (RUSIA) SI IN UCRAINA ,SA MENTINA PACEA....... . LAS LA APRECIEREA TUTUROR SA VADA CE ESTE DE VAZUT SI SA AUDA ATUNCI CAND CEI MULTI SI SLABI VOR PLANGE !

Anonim spunea...

si asta este ca rezultat al politicii promovate de baseaua noastra, iubitor de wiziki si big ass yankeu ! ieri presul nostru,asa cum ii e felul, s-a facut iar stergatoare de picioare ( a se intelege ceva similar cu pupat papucul turcului1 ! ) si-a declarat nici mai mult nici mai putin ,decat razboi ( ratoindu-se la UE ca nu actioneaza )russiei , prin trecerea de arme in ajutorul saracei armate ucrainiene ! ! in loc de indemn la calm si pace pentru rezolvarea dilpomatica a conflictului, betivanul nostru isi sufleca manecile si cauta bataie, precum un boschetar pe care-l mananca pielea intr-un birt de mahala ,uita de interesul a toti romanii de pe ambele maluri ale prutului , aplicand politica mancrutului manipulat de papusarii din umbra !

un pic anonim spunea...

Avertismentul nu este pentru Moldova.

rinio spunea...

Chiar astazi am aflat ca are loc un eveniment la Covasna in legatura cu vechea civilizatie daca si care se repeta anual la aceasta data.Nu stiu exact despre ce este vorba de aceea poate tu be vei spune ceva despre asta pt ca stiu ca intra in sfera ta aceasta , Daniele si ma mir ca nu a-i facut-o pana acum.Oricum ar fi vorba de ultimul loc unde s-ar fi refugiat Decebal si de o legenda cu o lada plina cu aur si niste porti ce se deschid o data la sapte ani numai pt pasionati ca tine ce cauta sf graal in vechi locasuri dacice si apoi are si generozitatea de a-l face cunoscut si celorlalti ce te urmaresc.Dar destul cu orice insinuari laudative si spune-mi si mie cand e gata acel documentar despre tumuli ce l-ai facut in vara asta ca sunt interesat ce se va zice in el.Iar despre ipocrizia Rusiei nu e prea mult de zis pt ca acum o va lua pe coaja de la Nato si mai ramane ori retragerea rusinoasa a lui Putin din Ucraiba sau un razboi total,declarat intre Nato si Rusia,eu cel putin alta cale nu vad.Cu respect pt ce faci ,Daniele si mai ales pt cate bune a-i mai dori sa faci si nu le poti .

Anonim spunea...

Nu trebuie uitata/constientizata ipocrizia occidendului. Si cred ca a avut suficient timp sa fie demonstrata reteta "democratizarii" economice si mai ales cu forta in unele regiuni. Ipocrizia Rusiei se incadreaza in acelasi peisaj de minciuna generala. Politica mondiala oficiala este o minciuna servita pe toate canalele. Rusia vs Occident este un alt act al aceluiasi scenariu. La fel si Israel vs Hamas. La fel si Occdient vs statul islamic

Anonim spunea...

Traiasca Romania! Traiasca Basescu!

in special pt anonimii de la 12:53 si altii asemenea

,Alexandru

Marius spunea...

Domnilor...nu va mai inversunati atat pe istorie, ea a fost, a trecut, traiti prezentul si vedeti marile schimbari care bat la usa, ,,vederea de ansamblu" nu ceea ce occidentul in decadenta lui spirituala de cca. 100 de ani si cea materiala de cca. 10 ani ne induce prin propaganda isterica din mass-media controlata de o elita masonica evreiasca. In Gaza acum sunt crime impotriva umanitatii de nedescris facute de catre statul Israel infiintat fortat in 1947 prin hotarare a ONU pe pamant palestinian. In momentul de fata Asia este noul vector de dezvoltare al umanitatii, occidentul este mort si totul este propaganda neonazista, precum guvernul instaurat in Ucraina de catre sionistii din Washington DC, City of London si Vatican. Referitor la tradatorii nostri asazis romani, toti trebuie arestati, judecati si condamnati pe viata incepand din 1990 incoace, iar averea confiscata si distribuita poporului. Toti sunt niste marionete corupte, fara scrupule si fara identitate nationala, majoritatea fiind evrei deghizati in nume romanesti, ex: Petre Roman, Isarescu, Iliescu, Brucan,Ponta, Basescu,etc. Cand Lupul Alb Dacic va suna ADUNAREA DACILOR LIBERI ascultati chemarea si veniti sa invingem aceasta caracatita malefica si fara scrupule care a distrus aceasta tara si acest popor frumos, cinstit si drept....Cat despre orientare , indreptati-va spre EST, acolo va fi salvarea omenirii si ea va incepe cat de curand...
Doamne ajuta !

Anonim spunea...

De acord cu Marius ! Si da , asa e !

jan11 spunea...

Am urmarit discursul lui Basescu si cred ca face bine ceea ce face si ce spune.Daca rusii vor simti o Uniune Europeana debila si dezbinata vor avea si mai mult tupeu,exact ca Hitler in "39,cand a atacat fara nici un motiv Polonia(in cardasie cu Rusia,sa nu uitam asta,pentru ca Tratatul Ribentrop-Molotov fusese semnat deja la data inceperii conflagratiei)Asa ca ,d-le anonim care critici atitudinea lui Basescu,te rog sa nu incurci viata particulara a acestuia cu pozitia lui de sef de stat si cu atitudinea lui in aceste momente.Eu nu sunt un om politic si nici nu-l sustin pe Basescu dar trebuie sa-ti spun ca nu este sigurul sef de stat din UE care gandeste asa.Rusii au nevoie de un dupac dupa ceafa care sa-i puna la locul lor.Vor razboi cu orice pret si daca lumea nu va lua atitudine impotriva lor evenimentele vor merge in directia dorita de ei,adica a razboiului.Ucraina,ca satat suveran,arae dreptul sa-si decida viitorul.Nu vedeti ca toate problemele au inceput in momentul in care a fost debarcat fostul presedinte al Ucrainei care,de fapt era omul rusilor?Nadia Poroshenko,care avea orientari pro-europene a fost bagata la zdup pentru asta(cica er fi facut nu stiu ce,ar fi delapidat sau ar fi fluierat in biserica,ma rog)cert este ca a fost inchisa pentru niste motive inventate,asta e sigur acum,cand stim in ce directie au evoluat lucrurile.Viktor Iuscenko,care a candidat impotriva lui Viktor Ianukovici dorea o Ucraina europeana si pentru asta a pierdut alegerile.Asa a ajuns presedinte al Ucrainei Viktor Ianukovici,om de paie si coada de topor a Moscovei.Cum poporul ucrainean a inceput sa inteleaga cum bate vantul Ianukovici a primit un sut in fund care l-a trimis pana la Moscova,la sefii lui.Din acest moment au inceput problemele:brusc rusii din Crimeea(ca tatarii,adevaratii stapani ai acesteia fusesera maziliti de tatuca Stalin demult)au cerut unirea cu maica Rusia si dupa ei,rusii din estul Ucrainei.Asa a inceput totul,d-le anonim.O sa-mi spui ca rusii sunt niste sfinti si ca au si ei interesele lor;pai si Uniunea Europeana le are pe ale ei si,va convine sau nu,Romania este un stat membru cu drepturi depline a uniunii,si noi,adica eu si dumneata suntem,inainte de orice,romani.Acestea sunt faptele.Asa ca haideti sa ne comportam ca atare si sa uitam din ce partid facem parte,neuitand ca toti suntem romani in vantul istoriei si ca ar fi bine ca macar in al doisprezecelea ceas sa nu uitam asta si sa fim uniti.

ciobanul de la oi spunea...

Bravo Marius. Bine punctat. Totusi cu rusi nu o sa avem cadouri, trebuie sa ne intoarcem spre valorile noastre.

un pic anonim spunea...

In curand o sa le vedeti la toti adevarata fata, de tradatori de neam si tara. Toti komisarii care s-au perindat la conducere, dubli si tripli agenti. Vor plati pana la a saptea spita. Asta este dreptatea divina.
Dar nu uitati, ei au avut rolul de a va trezi! Daca nu va-ti trezit veti disparea odata cu ei. Pa la toti acestia.

Anonim spunea...

pentru IOAN:
ONU,FMI,BM,WTO sunt organizatii mondiale create,intretinute,conduse si dezvoltate de catre iudeo-masoneria khazara mondiala si nu actioneaza decat strict in directia intereselor "perciunatilor" !!!!Daca n-ai stiut asta pana acum inseamna ca traiesti pe o cu totul alta lume....
pentru "un pic anonim":
Nu ajuta cu nimic faptul ca mai devreme sau mai tarziu vom vedea "adevarata fata" a tradatorilor acestui neam si acestei tari !!! Deasemeneni nu ne ajuta cu nimic faptul ca,poate, vor plati candva,citez:pana la a saptea spita!!!Acest popor este deja distrus psihic,moral,material iar in urmatoarele decenii- 3sau 4 - si fizic...Odata cu jefuirea padurilor(imediat dupa 1990) s-a dat startul "competitiei" internationale :cine jefuieste mai mult si mai bine,resursele minerale,apa,petrolul,metalele rare,aurul si argintul si,mai nou,va incepe otravirea directa si pe fata cu cianuri(peste 13.000 de tone numai la Rosia Montana)si alte 600 de substante ultra-toxice injectate la mii de atmosphere in subsolul acestei nenorocite tari pentru exploatarea gazelor de sist...Adevarata "distractie" a "goimilor" din aceasta tara se poate spune ca.... abia incepe.... Asa ca,draga "un pic anonimule" nu ne mai foloseste la nimic sa "descoperim"adevarata fata a tradatorilor acestui neam si nici ca vor plati-daca vor plati-pana la a "n"-a spita....Hai pa!

un pic anonim spunea...

Esti un pesimist cronic! Si nu cred ca intelegi ce inseamna viata.Puterea si complexitatea ei. Privit asa materialiceste ai dreptate, dar tin sa te anunt ca toate sunt chimie! Simpla! Peste este spiritul. Dar nu ma mai obosesc.Si acest popor nu este distrus, chiar deloc. Doar slabanii din el. Nu este...doar selectie! Daca nu te schimbi, tu esti unul dintre invinsi!Pa!
PS: E adevarat ca vor ramane mai putini pe aceste meleaguri, dar pe la altii vor ramane si mai putini.Vor ramane cei buni si merituosi pe aceasta planeta.

Anonim spunea...

pentru "un pic anonim":
Nu sunt deloc pesimist ci REALIST!!!! Daca veti deschide ochii(si mintea) sa priviti cu atentie in jurul vostru imi veti da dreptate intru-totul....Fara a fi pesimisti....Stii cine va ramane? Iti spun eu: numai cei care au forta financiara si economico-politica-adica khazarii,iudeo-masonii,iezuitii,"perciunatii-precum si sclavii,servitorii si fortele de represiune pentru pastrarea SISTEMULUI "Lor" !!!Terminati cu auto-amagirea schimbarii paradigmei in care traim de peste 26.000 de ani,nu v-ajunge ca v-ati facut de "rahat" cu "Marea Schimbare" din 21.12.2012?!?!? Sunteti penibili,ridicoli si stupizi....

un pic anonim spunea...

Ma scuzati, perciunatii sunt evrei ortodoxi si nu au de-a face nimic cu khazarii. Penibil, nu?
Marea schimbare chiar a avut loc. Daca nu ati simtit-o asta nu inseamna ca nu a avut loc, dupa principiul ce nu vad nu exista. Ridicol,nu?
Sa aveti o convingere absoluta si asta negativa, fara indoieli, asa cum pare ca aveti dvs. nu va poate rezerva doar nefericire. Stupid, nu?
Nimic din cele de mai sus nu sunt valabile daca dvs. faceti parte din cei la care faceti trimitere. Daca este asa atunci ma scuzati inca o data.

Anonim spunea...

pentru "un pic anonim":
Marea schimbare din 21.12.2012 care...n-a schimbat nimic.....A fost ca si Marea Revolutie din 21.12.1989 care a adus "Marea Schimbare" care a schimbat vechii securisti,activisti si nomenclaturisti din conducerea tarii cu urmasii lor...Adica n-a schimbat nimic....sau aproape nimic in sensul ca s-a ales praful de noi,de tara noastra,de viata si viitorul nostru si-al copiilor si nepotilor nostrii.........Daca-l mai apuca...
P.S. Sunt oltean...

un pic anonim spunea...

Cu respect pentru toti oltenii, dar in mod special pentru un oltean trist, care cred eu ca este unul din cei putini.Marea schimbare a avut loc, dar bineinteles nu este materiala si nu neaparat intr-o zi, cea de 21.12.2012 (cu totul ca are insemnatatea ei si aceasta data).
Ca sa percepi cu adevarat iti trebuie cateva instrumente...subtile. Daca nu le ai in functiune atunci privind in jur cu atentie poti decela unele semne si in planul celor cinci simturi, plus cel imediat urmator, emotional-sentimental. Eu scriu doar de unul, foarte evident: pare ca toti au inebunit. Adica la cei care nu au li se mai ia iar celor care au li se mai da! Cei multi nu au. Si nu se refera la bani. Acut, contemporan,evolutiv.Ramane intrebarea ce facusi si ce vei face?
Traiasca Bania si toata Romania!
PS:pe pariu ca ai nostri copii vor repara prostia noastra! ROxin este unul dintre ei!