duminică, 10 august 2014

EVENIMENT: Între 10 și 12 octombrie organizăm festivalul ENIGMELE ISTORIEI la Muzeul Național al Țăranului Român


Succesul deosebit al festivalului de anul trecut, realizat în aceeași locație, ne-a încurajat să îl transformăm într-o tradiție. Atfel, între 10 si 12 octombrie 2014, în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român, Asociația Geto Dacii organizează festivalul ENIGMELE ISTORIEI, cu participarea unor personalități din lumea istoriei, arheologiei și artei.


Evenimetul maraton va începe în seara zilei de vineri, 10 octombrie, și se va finaliza în seara zilei de duminică, 12 octombrie. În cadrul acestui festival veți putea participa la conferințe cu subiecte deosebite, susținute de specialiști de seamă, și veți putea viziona filme documentare noi. Totodată, vi se vor prezenta în premieră proiecte artistice și culturale care merită toată atenția. Nu în ultimul rând, veți fi întâmpinați și cu o expoziție vestimentară și de artă plastică  – cu vânzare – inspirată din simbolorile, tradiția și istoria acestor meleaguri.

Decizia de a modifica numele dat anul trecut festivalului – “Festivalul Adevărul Despre Daci” – în cea de “ENIGMELE ISTORIEI” a fost motivată de dorința de a cuprinde cât mai multe subiecte, din epoci foarte diferite, numele inițial fiind limitativ, din această perspectivă.

Așadar, pregătiți-vă pentru 3 zile care, cred eu, vor fi memorabile! Vă așteptăm cu drag!

Detaliile despre program vor fi prezentate ]n luna septembrie.

Daniel Roxin

Imagini din ediția de anul trecut a festivalului:

Festival 2 

Festival 3 

Festival 4 

Festival 5 

Festival 6 

Festival 7 

Festival 8 

Festival 9

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2014/08/indrazniti-sa-fiti-diferiti.html