miercuri, 20 august 2014

Prof. univ. dr. Marioara Godeanu, un om care a avut un rol însemnat în destinul meu, a plecat ieri la cele veșnice. Călătorie luminată!

Ieri a părăsit această lume, la vârsta de 76 de ani, o doamnă a științei românești care a avut un rol însemnat și în destinul meu. 

Un suflet mare și bun, mereu doritoare de a veni în sprijinul celorlați, o minte iscoditoare ce căuta să-i smulgă naturii tainele pentru a le face cunoscute tuturor... 

Câștigătoare a mai multe premii pentru inventică, cunoscută în special pentru experimentele asupra plantelor realizate în celebra piramidă de la Pitești, o reproducere la scara 1/10 a Piramidei lui Kheops, doamna Marioara Godeanu a lăsat în urma ei fapte și realizări care nu se vor pierde niciodată!

Călătorie luminată dragă doamnă Marioara Godeanu, într-o lume mai bună și mai frumoasă în care ați crezut întotdeauna! Dumnezeu să vă odihnească!

Cu recunoștiință, Daniel Roxin

7 comentarii:

Anonim spunea...

Dumnezeu s-o odihneasca !

Rosa spunea...

Sincere condoleanţe familiei îndoliate si tuturor celor care au preţuit-o ,pe , Doamna ,Prof. univ. dr. Marioara Godeanu ...
Dumnezeu să vă odihnească în pace !

un pic anonim spunea...

Ma alatur lui ROxin in a-l ruga pe Tatal nostru sa-i lumineze drumul catre lumile superioare, in cele in care credea.
Eu o cunosc doar de la tv., dar mi-a atras atentia prin elocinta sa.
Dumnezeu sa o odihneasca!

Mihai spunea...

Dumnezeu s-o odihnească !

Anonim spunea...

Domnul nostru Isus Hristos si grandiosul Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Amin!

Anonim spunea...

Dumnezeu s-o odihneasca.

octavian spunea...

Daca nu as sti ca atat vaiata cat si moartea sunt doar "vis" cred ca as fi foarte trist la aceasta plecare. Nu pot avea cuvinte pentru acest OM, care sa ma astisfaca...CRED ca este TOT ce ne putem dori, fiecare!