sâmbătă, 16 august 2014

Să mai și râdem: Savanţii PSD încearcă să afle ce-l face pe Iliescu imun la puşcărie, ca să poată dezvolta un vaccin... :)))


Despre Ion Iliescu se spune că ar fi comis tot felul de atrocităţi fără să sufere vreodată de simptomele tipice puşcăriei – limitarea mobilităţii, frig, senzaţia de gratii în jurul corpului. Astăzi, cercetătorii PSD încearcă să afle ce anume îi conferă lui nea Nelu această imunitate deosebită, în speranţa că vor putea dezvolta un vaccin anti-închisoare care să uşureze viaţa membrilor de partid de pretutindeni.



“Secretul imunităţii la detenţie se află undeva în codul genetic al domnului Iliescu, lângă cromozomul longevităţii şi cel al zâmbetului cinic”, spune un savant. “E un genom destul de neobişnuit fiindcă e scris în chirilice. Nu am descifrat încă mare lucru, iar un vaccin anti-puşcărie făcut din material genetic prelevat de la Ion Iliescu e încă departe, dar suntem încrezători că vom reuşi să-l obţinem. Vorba aia, ADN-ul bate DNA-ul.”


Pe lângă codul genetic scris în limba rusă şi glandele care secretă pasaje din Lenin, o altă trăsătură fiziologică întâlnită doar la Ion Iliescu i-a derutat pe cercetători. “E atât de imun la puşcărie încât ţesuturile sale nu sunt alcătuite din celule, ci din vile de protocol”, a mărturisit unul dintre aceştia.


15 comentarii:

Anonim spunea...

Putem rade despre relicva politica pe numele ei iliescu, insa as prefera sa rad de tiranul basescu, e mai actual !
Iliescu va fi in curand istorie, chiar daca n-a platit pentru faradelegile comise, insa...basescu va fi primul si probabil unicul presedinte al Romaniei ca o sa faca puscarie !
Amin !

Eurodacul spunea...

Intratul in puscarie este un proces lung, anevoios, cu multe portite de reducere a pedepsei. Acestea pe marginile numeroaselor scandaluri nepricepute de nimeni si nimic.
De ce nu am schimba tipul pedepsei precum si modalitatea ei de aplicare.....
Astept propuneri! Multumesc!

Ciobanul de la oi spunea...

Intr-un loc sa radem de asa zisul presedinte ar fi mai bine sa ne aducem aminte cum am fost dusi de nas de el si acolitii lui care facut ca revolutia sa devina o caricatura pentru poporul roman si au scos bazma curata pe cei mai importanti din CCR care de fapt au dus tara de rapa si au continuat si dupa revolutie sa conduca cu mare aplomb impotriva poporului nostru cu consecintele pe care le stim.
Nu e de ras oameni buni cand oameni au ajuns sa plece din tara ca sa-si indeplineasca o parte din visurile lor, lasand copii, parinti si prietenii pentru un trai mai bun .
Nu e de ras cand toata clica din nomenclatura care sunt in mare parte alogeni si care isi bat joc in continuare de sufletul poporului nostru prin minciuni, calomni odioase(gen Holocaustul romanesc, prin implementarea a tot felul de legi idioate unde justitia nu e justitie si gunoaile ies la suprafata pentru a le arata oamenilor de rand ce bine o duc.
Nu e de ras cand pe scena politica isi bat joc de populatie luindu-le si ultimile ramasite din cea ce s-a mai numit economia noastra.
Nu e de ras caci pe multe din televiziunile romanesti se promoveaza femeia obiect caricatura borfasului cu bani si unde neamurile(cred ca intelegeti cine) isi bat joc de insusi numele de a fii roman prost platitor de impozite.
Cum putem sa mai radem cand cei care l-au impins pe asa zisul conducator in fata, iar in spate ei trageau sforile in toate sferele.
treziti-va oameni buni si cugetati pe cine mai trebuie sa scoatem in fata tribunalului de Neam si nu in fata tribunalului justitiei guvernamentale.
Guvernul, asa cum va inchipuiti nu este decat unealta celor care ne vor cu adevarat stergerea constiiintei si totodata stergerea valorilor morale pe care s-a cladit neamul asta de mii de ani.
Cred ca m-am trezit prea bine la realitate si nici nu pot gandi pentru mine ca persoana. Gandesc pentru copii mei in ce viata i-am adus si nu pot sa le dau o speranta spre viitorul lor frumos.
Hai veniti-va in fire si cercetati mai bine cine sunt adevarati manipulatori.
Sanatate.

Ciobanul de la oi spunea...

Aici aduc un articol care a avut un impact important asupra mea.
-Nu de putine ori auzim ca un suflet sanatos este cel ce asigura si un corp sanatos, nu doar mintea sanatoasa este decisiva in sanatatea noastra fizica. Din ce in ce mai mult se dovedeste concret faptul ca, atunci cand sufletul ne este ingreunat, nu reusim sa ne bucuram de prezent, de micile bucurii ale vietii si sa ne debarasam de povara trecutului sau de ingrijorarea pentru viitor, incet incet aceste trairi si emotii apasatoare si negative imbolnavesc corpul. Exista o legatura indiscutabila intre spirit, minte si corp.
Un recent studiu neconventional, cu un caracter special, a fost realizat in Australia de catre un grup de medici si asistente preocupati nu doar de starea de sanatate a pacientilor lor ci si de sufletul acestora si de povestile de viata pe care acestia le purtau dupa ei. Concluziile au fost publicate in cartea “Top cinci regrete ale celor care mor” si au captat instant atentia media.
Statistic, iata care sunt primele 5 mari regrete pe care oamenii le au cand se afla spre finalul vietii lor.

1. “Imi doresc sa fi avut curajul sa imi traiesc viata onest fata de mine insumi, nu viata pe care altii o asteptau de la mine”.
2. “Imi doresc sa nu fi muncit asa de mult si stiu ca de mine depindea sa imi schimb prioritatile”.
3. “Imi doresc sa fi avut curajul sa imi exprim sentimentele.”
4. “Imi doresc sa fi pastrat mai indeaproape legatura cu prietenii adevarati.”
5. “Imi doresc sa imi fi dat dreptul sa fiu mai fericit(a).”


Este cu adevarat posibil sa eviti sa ai asemenea regrete de-a lungul sau la finalul vietii tale si sa iti traiesti viata in armonie, fara dureri sau regrete pentru trecut, asigurand astfel hrana si balsam pentru sufletul tau si eliberandu-l de trairi negative cum ar fi resentimentele, parerile de rau, suferintele inutile.
Sunt multe lucruri asupra carora nu avem niciun control, cum ar fi moartea oamenilor la care tinem, dar sunt inca si mai multe lucruri pe care le putem schimba ca sa nu adunam regrete.
Ceea ce este insa o informatie cheie relevata de studiile si cartea australienilor este faptul ca acei oameni care s-au setat pe a trai o existenta mediocra suprimandu-si sentimentele pozitive de a avea pace sufleteasca, au dezvoltat mai repede de-a lungul vietii boli legate si sustinute de amaraciunea sufleteasca si resentimentele carate de ei de-a lungul anilor. Aceasta este foarte important ca dovada a conexiunii indiscutabile dintre minte, corp si spirit. Nu degeaba in lumea medicala, indeosebi cea neconventionala, cancerul este numit “maladia urii si a resentimentelor” iar bolile pancreasului vin din pierderea bucuriei si a dulcetii de a trai, in timp ce afectiunile cardiace au in spate greutati adunate in inima de care oamenii nu au putut, stiut sau vrut sa se descotoroseasca pe drumul vietii pentru a pasi mai eliberati mai departe.
Autorii cartii au mai relevat faptul ca aproape fiecare pacient barbat ingrijit de ei au simtit si au declarat cu regret ca au pierdut anii copilariei copiilor lor si compania partenerei de viata din pricina faptului ca au muncit prea mult si au fost prea absenti din viata familiei. Acesti barbati purtau o tristete cronica in ei din acest motiv.
Acestea toate ne dau o reala lectie de viata cu privire la cum iti poti mentine un suflet sanatos, traind in prezent si fiind permanent atent sa fii onest fata de tine insuti. Nu esti aici ca sa traiesti viata altor oameni sau sa implinesti asteptarile celorlalti la nesfarsit.
In cuvintele autorilor se mai spune: “Frica de schimbare precum si multe alte frici i-au facut pe oameni sa pretinda altora, ca si pentru sine, ca sunt multumiti, cand in realitate, adanc in sinea lor, tanjeau sa rada din tot sufletul chiar si cand ceilalti nu se asteptau de la ei sa o faca sau sa isi dea dreptul sa fie umani si sa faca mici prostioare ca in adolescenta, traind viata din plin.”.

Nu e niciodata prea tarziu sa ne debarasam de regrete si mai ales sa fim cine vrem cu adevarat a fi.

Anonim spunea...

pentru circarul de la pozitia 1: "tiranul" Basescu, cu toate bubele in cap pe care le are, si are destule, a facut tot posibilul ca justitia sa functioneze. Nu-l iubesc, dar e raul necesar, a fost singurul eficient in 25 de ani blestemati. Regret ca nu mai are inca un mandat, macar a avut coaie, pacatos cum e.

Anonim spunea...

N-am de ce sa rad in fata tragismului, nu pot rade cand tara mi se depopuleaza cu 1/3, ca nicaieri in lume, cand batranii mor cu zile, cand zeci de spitale s-au inchis, cand mii de scoli s-au inchis, cand industria e in tarana, cand tara e jefuita si furata de toti dusmanii.

Nu ne-a mai ramas alternativa, luptam sau pierim.

Anonim spunea...

@ pentru adevaratul circar de la pozitia 5 : Tiranul de basescu NU a facut justitia sa functioneze, oricum nu-i in fisa postului de presedinte sa faca "justitia sa functionesze", dar chiar si asa : faptul ca NU ESTE CERCETAT in dosarele pe care le are, arata cat de tare a facut sa functioneze justitia...in favoarea sa !
Alt exemplu concludent : Mult iubitul sau frate a fost arestat si cercetat ABIA DUPA ce a fost prezentate filmele cu mirciulica la un post de televiziune, chiar daca justitia (DNA) prin "serviciile" sale stia ce facuse mirciulica, pentru ca in "capcanele" intinse tziganilor din clanul Bercea se vorbea...ce sa vezi, exact despre banii pe care-i datora mirciulica tziganilor, bani care erau dati in scopul deja stiut acum de toata lumea !
Daca filmuletele lui bercea nu erau date pe postul tv, mirciulica, fratele...TIRANULUI, era si acum in libertate !
"Stie maaaa, crezi tu ca nu stie", cu referire la TIRANUL basescu !
Sunt curios daca o sa postezi comentariul asta, Daniel Roxin ! :)))

Anonim spunea...

Ha! ha! eram inca in facultate, au venit minerii...nici nu mai are rost sa comentam,! felicitari pt ciobanul de la oi ! echilibrat, ura imbolnaveste...si nu justifica eistenta nimanui!

apolitic spunea...

E bine ca avem un pesedel aici ca sa fie ciuca batailor si sperietoarea din lanul de secara.
Pai, bine papusha inepta de la ora 16: 55, sa nu stii ca presedintele are imunitate, tu care cunosti atat de bine "fisa postului" presedintelui?! Graba mare pe capul vost, nu mai aveti rabdare cateva luni, vreti acum, acusica pana nu parjoleste valvataia, v-a incins tiranul taticii (al tau care e, esti sigur ca e ala de-l crezi?) he he he he

PS: Eu zic sa treci pe reclama la tigai, ca e gata trebusoara. Pa si somn usor, sa auzi moartea cand coseste si ciocanul rosu cand te pricajeste!

PS 2: procurorii americani au inceput sa misune pe-aci, "oamenii rai", fireste, sa vedem unde o sa va bagati voi cele 70% procente ha ha ha ha. Din partea mea putea sa vina si cruella cu 1001 dalmatieni sau dracii din tenebre, crezi ca e un singur om cinstit din tara asta care nu se bucura cand va invart taticii la protap?

Doamne ajuta sa nu scape niciunul!

Anonim spunea...

@ apolitic, tu esti apolitic cum sunt eu Obama, Barack Obama !
Daca ai fi citit primul mesaj al meu (e chiar primul aici pe pagina de comentarii) si ai fi vazut "nasoalele" scrise despre psd si iliescu ti-ai fi dat seama cat de psd-ist sunt !
Dar la tine e normal, tu esti genul de om usor manipulabil, dovada e... asa zisa imunitate a tiranului pe care tu o invoci !
Sa vedem ce zice legea, respectiv Constitutia Romaniei in legatura cu imunitatea presedintelui :
ARTICOLUL 84
(1) ............. n-are de-a face cu imunitatea.............
(2) Preşedintele României se bucură de imunitate. Prevederile articolului 72 alineatul (1) se aplică în mod corespunzător.

Acum sa vedem ce spune articolul 72 alineatul 1 din aceeasi Constitutie :

ARTICOLUL 72
(1) Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului.
(2) Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului, dar nu pot fi percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi fără încuviinţarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. Urmărirea şi trimiterea în judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

(3) În caz de infracţiune flagrantă, deputaţii sau senatorii pot fi reţinuţi şi supuşi percheziţiei. Ministrul justiţiei îl va informa neîntârziat pe preşedintele Camerei asupra reţinerii şi a percheziţiei. În cazul în care Camera sesizată constată că nu există temei pentru reţinere, va dispune imediat revocarea acestei măsuri.

Lucrurile sunt foarte clare daca ai bunavointa sa citesti ce spune legea, intr-adevar persoane ca tine se lasa manipulate, probabil din cauza intelectului scazut ! :)))

Ti-am demonstrat cu legea cat de prost...informat esti si cat de manipluat esti, probabil ca-ti place pentru ca e posibil sa faci parte dintr-un partid de buzunar al tiranului ! :)))

P.S. Pentru a sti "fisa postului" presedintelui Romaniei nu trebuie sa fii absolvent de Harvard, TREBUIE DOAR sa citeti legea ca sa-ti dai seama care-i rolul, respectv "fisa postului" ! Dar cine sa citeasca, TU ??? :)))))
Mersi, Daniel Roxin !

un pic anonim spunea...

Ce va tot contraziceti romanilor? Aistia sunt cei din anii 90 si copii lor. Si-o mai dau la geoale, doar asa de complezenta. Au aparut niste interese contradictorii intre blocurile economice, dar pe ansamblu toti vor sa ne termine. Si apropo, nu sunt romani, nici unul! Nici prin descendenta, nici prin asumare!
Pana nu se vor implica si romani adevarati in treburile cetatii pana atunci vax albina.Asta-i lectia!!

Anonim spunea...

Nu va mai dati la oase in stanga si in dreapta, sunteti orbiti de propriul vostru ego cu cine are dreptate.
Cum vrei sa aplanezi situatia domnul apolitic, luind in batjocura, iar penultimul intervenant de la 19 august 2014, 11:21, sunt convins ca ti-ai stricat ziua cu multe amanunte. Va urez sanatate la amandoi si dati-va mana privind spre adevarati dusmani de Neam.

Anonim spunea...

Nu avem nevoie de mămăligi, ci de oameni care să se strecoare în rândurile inamicului, să facă praf 10 bloguri într-o seară şi să se întoarcă de acolo cu toate informaţiile de care avem nevoie. De războinici avem nevoie! Deloc de antenişti, deloc de căscaţi care să uite că scrisorica au dat-o anonimă şi alte cele. Cu ăştia nu avem ce face, aşa că bursucul cu penaj de jurist(im)prudent e declarat inapt.

Odihniţi-vă cât mai e vreme, că apoi se dă alarma.

Anonim spunea...

Dacă vrem să învingem, trebuie să fim ca LUPII. Când tăcem să fim muţi ca pământul, iar dacă ne hotărâm să vorbim, după ce am socotit bine, cuvintele să lovească năpraznic. Şi atunci peste tot unde vom ajunge le vom da oamenilor din puterea noastră şi mulţi ne vor urma, ca pe cei din REZISTENŢĂ.

un pic anonim spunea...

Hooopaaa...ce avem noi aici (la ora 02.12)? Schimbul III?
Sa traiti...bine.
Cu respect, cine sunt adevaratii dusmani de Neam?