miercuri, 10 septembrie 2014

DANIEL ROXIN – Conform ultimelor bârfe și manipulări de pe net “m-am dat cu MASONII” și sunt adorator al lui Lucifer. De asemenea, sunt agent KGB și lucrez pentru “maica” Rusia. Pe deasupra, m-am mai și îmbogățit...:)))




Așa cum era de așteptat, succesul acțiunilor pe care le fac de câțiva ani în direcția retrezirii conștiinței naționale, pe calea redescoperirii adevăratei istorii despre daci, mi-a adus mulți dușmani. Unii dintre ei  pur și simplu nu îmi înțeleg acțiunile și mă înjură așa, din vocație de cârcotași sau pentru că sunt adepți fanatici ai romanizării și refuză orice altă perspectivă asupra istoriei antice. Alții aruncă cu premeditare șopârlițe, bârfe, acuze, după o strategie care vizează compromiterea mea, ca modalitate de a lovi în ceea ce construiesc.  

Până acum m-am mulțumit să îi ignor sau să îi bannez pe cei care veneau cu bârfe și înjurături. Totuși, am ajuns la concluzia că ar trebui să am o poziție după ce câțiva dintre cei care îmi urmăresc activitatea m-au întrebat în aceeași zi dacă chiar m-am dat de partea Masoneriei…

Conform manipulărilor și bârfelor de pe net, s-ar părea că m-am dat și am devenit adorator al lui Lucifer! :))) De asemenea, aș fi agent KGB și aș face jocurile Rusiei! Nu în ultimul rând, mi-am construit o vilă în zona cetăților dacice; și nu oricum, ci cu blocuri de piatră furate din situri arheologice! :)))

Desigur, atunci când am aflat aceste lucruri m-a apucat râsul în prima fază, surprins de imaginația bolnavă care este pusă în joc. Fenomenul este însă firesc! Gândiți-vă ce interese uriașe se ascund în spatele îngropării istoriei adevărate a poporului nostru. Interese care sunt susținute de bani mulți, instrumente media și agenți ai unor servicii care lucrează împotriva României. Cum credeți că acțiunile mele ar putea trece nesancționate de cei deranjați de ceea ce fac?!?  Vă imaginați că cei care visează la ruperea Transilvaniei, la spolierea totală a României, la distrugerea conștiinței naționale îmi iartă filmele, emisiunile, cărțile și articolele ce aduc prejudicii majore planurilor lor? Aceștia m-ar vrea mort, dar o eliminare fizică m-ar putea transforma în martir… Strategia modernă de distrugere a unui proiect național important este să îl discreditezi pe cel care l-a inițiat sau îl conduce. De asemenea, aceeași strategie constă în introducerea propriilor agenți în mișcări similare pentru ca, la un moment dat, să lovească din interior, generând lupte interne care pot duce la ruperea mișcării respective… 

Printre altele, una dintre acuzele aduse ca SIGURE de acești manipulatori este cea potrivit căreia m-au corupt banii foarte mulți pe care i-am câștigat pe seama naivilor care îmi susțin activitatea. Ei bine, faptul că circul cu metroul prin București poate să spună multe despre îmbogățirea mea; ca și faptul că emisunea de la Nașul Tv o realizez de un an fără să fiu plătit pentru asta, în regim de voluntariat... carevasăzică, făcut în slujba unei cauze nobile (ce decepție pentru cei care își imaginau că plec lunar cu mii de euro de la postul tv!!!)

Desigur, mulți dintre acești manipulatori de doi bani lucrează din anonimat, făcând pe patrioții și înjurând de la umbra unui pseudonim. Acesta e și cazul unui anonim de pe o anumită pagina de facebook cu nume dacic (nu-i dau numele că i-aș face reclamă și poate asta și vrea).  Cu un tupeu incredibil dă ca sigură masonizarea mea. Pentru cei care vor să se edifice, nu trebuie decât să urmărească postările ultimei luni de pe blogul meu ca să se lămurească vis-à-vis de poziția mea față de masonerie și Noua Ordine Mondială!!! 

Ei bine, insul, în stilul grețos al manipulatorului clasic mă numește în prima fază “fratele nostru dac”, ca să arate că am avea o relație de colaborare și că, în consecință, ar ști din interior niște lucruri…, deplângând în același timp coruperea mea și racolarea în Masonerie. Apoi relatează cum am eliminat toate articolele de pe blogul meu sau de pe paginile de facebook care ar putea aduce atingere Ocultei Mondiale, inclusiv unele scrise de el... Desigur, eu habar nu am cine este mincinosul!

Iar ca să fie cu adevărat convingător, nu spune aceste lucruri cu ură. Dimpotrivă, își exprimă speranța că Dumnezeu o să mă ajute și promite că o să se roage pentru mine. Ce om bun, nu? A dat drumul manipulării dar mă iubește și îmi vrea binele…

În concluzie, manipularea clasică presupune, în speța noastră, să îți creezi un grup sau o pagină cu nume dacic, o perioadă să militezi pentru cauză, ca să câștigi simpatizanți, chiar să susții o vreme acțiunile celui pe care vrei să-l ataci pentru ca la un moment dat să spui: "Măi, oameni buni, m-am înșelat! Omul nu e ce pare și v-o spune unul care i-a fost alături. Ne-a trădat cauza!" Și, desigur, cei mai naivi, care nu știu că trebuie să fii foarte prudent cu anonimii "patrioți", pot înghiți gălușca, obiectivul manipulatorului fiind atins: crearea de îndoieli în legătură cu liderul unei proiect BUN.

Și pentru că bârfele mă dau și agent… KGB, vreau să vă spun că de mai multă vreme, un alt anonim încrâncenat și veninos și-a elaborat un text mai lung la adresa mea, în care sunt numit ToxinKGB și pe care îl pune cu copy paste pe oriunde poate pe net. Demersul acestuia mi se pare atât de cretin încât nici nu i-am răspuns, mizând pe faptul că cititorii mei sunt suficient de inteligenți. De altfel, omul s-a și prezentat ca iubitor înfocat al "Maicii Roma", așa că îi putem înțelege frustrarea. Acceptarea oficială a neromanizării dacilor l-ar face un bastard!

În fine, cam asta ar fi, deocamdată…

Toate cele bune și fiți optimiști: lupta care NU se vede este crâncenă dar O VOM CÂȘTIGA!!!

Daniel Roxin

65 de comentarii:

Anonim spunea...

Nihil sine Deo.

Anonim spunea...

Multumim domnule Daniel Roxin,pentru impartasirea acestor ganduri...e bine ca le scrieti aici.
Era de asteptat ca tot ceea ce faceti ,sa puna planul Ocultei in pericol...dar noi,cei care va simtim cu Sufletul,va sustinem in continuare si ne bucuram pentru reusita actiunilor d-voastra.
Mai mult ca oricand,ele vor da roade...sa fiti binecuvantati!
Noi,cei in care renaste Spiritul Dacic,va multumim din tot Sufletul...
Domnule Roxin,Spiritul d-voastra invinge!

Anonim spunea...

Sunteti o lumina. Iar de lumina sunt atrase si moliile, saracele.
Nu mai puneti la inima.

Anonim spunea...

Daca este adevarat tot ce spui eu unul imi cer scuze..am tras gresit concluzia cand te-am intrebat cati bani iti ies din afacerile cu "tricouri...". Cel putin am sufletul linistit daca este adevarat ce sustii si dumnezeu sa te ajute.

Anonim spunea...

...da era de asteptat si sa va mai asteptati la si mai si.deoarece cu cat ve-ti sapa mai adanc si trezii mai multi oameni la realitate cu atat si represaliile vor fi mai mari.lumina mare ajuta si umbra sa fie mai adanca.are si partea buna povestea asta,doar asa va caleste sa deveniti mai puternic.numai bine.

Anonim spunea...

Pana la urma, trebuie dat Cezarului ce e el lui, adica gasite metode prin care sa poti face si bani. Sunt sigur ca metoda dumneavoastra de a face bani este una curata, in armonie cu caracterul frumos pe care-l aveti.

De-ar sti masonii de azi ce reprezinta cu adevarat masoneria veche in esenta, nu ar mai lasa sa-i fie terfelit numele si asociat cu tot felul de curente si entitati negre. Dar habar nu au si nici nu fac eforturi sa afle ceva concret. Ei insisi sunt manipulati! Ii folosesc numele pentru a polariza si demoniza pe cineva incomod. Practica manipulatorie evidenta clocita in institutele dedicate studiului comportamentului individului si maselor. Deci asocierea dumneavoastra cu masoneria de azi este una cat se poate de tendentioasa si demonstreaza pentru nu stiu cata oara, de la Eminescu incoace, modul sforarilor de lucru.

Mergeti mai departe! Nu aveti nimic ce pierde. Ba din contra! Iar noi, cei care va sustinem, nu vom cadea in plasa acestor manipulari "academice" ieftine. Atat cati mai suntem...

Anonim spunea...

Din partea mea,pentru dumneavoastra...PROFUND RESPECT.

Anonim spunea...

ma asteptam la asa ceva din partea unor oameni"de bine",dar eu zic sa mergeti inainte pt ca adevaratii daci va sustin si ma bucur ca descoperim incet incet adevarata istorie

marionella butnariu spunea...

Nu are importanta ce spun cei ce-i vor raul, se stie ca atunci cand unul face ceva din dragoste si convingere va fi atacat dur de cei pentru care e incomod...probabil ca domniile lor sunt capabili sa se vanda pentru un pumn de bani ,dar nu iau in considerare un singur lucru: cu convingerea dacica se naste... si aici dau un exemplu cat se poate de simplu: micuta fiind, am invatat cu drag istoria pana cand romanii au cucerit Dacia, la acel capitol am avut un soc si in mod instictiv refusam sa cred ca dupa retragerea romanilor dacii nu mai erau daci ... Revolta pentru superficialitate cu care se trata atunci( nu stiu acum cum sunt facute manualele de istorie) s-a mai calmat cand dupa revolutie au inceput sa apara carti in care se elucida istoria dacilor.
Va doresc forta de a anula aceste atacuri la adresa dumneavoastra .

Dumitru Daniel spunea...

Da, dumneavoastra mai sunteti de vina si pentru: fracturarea hidraulica, pentru cutremurele din Vrancea si razboiul din Ucraina! :)) Multa putere de munca in continuare, adevarata istorie a acestor meleaguri deranjaza, dar pana la urma tot se va afla.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc tuturor pentru mesaje!

Rosa spunea...

- ESTI O PERSOANA UNICA !
- IUBESTE PE PACATOS ; URASTE PACATELE LUI !
-NU EZITA SA NE IMPARTASESTI IN CONTINUARE ATACURILE NESUSTINUTE DE DOVEZI CONCRETE CU SCOPUL DE ALTERARE A IMAGINII TALE !
-IMPREUNA VOM TRECE MAI USOR PRIN TOATE !
- FII CONVINS CA SUNTEM MULTI CARE IMPARTASIM ACEEASI DESTINATIE : *RETREZIREA CONSTIINTEI NATIONALE !
*REDESCOPERIREA ADEVARATEI ISTORII DESPRE DACI !
-CAUTA SOLUTII , ADUNA-TI FORTELE SI MERGI INAINTE !
,,S-aprindem rugul lui Zamolxe
şi să vorbim cu Dumnezeu.
Şi ale noastre vreri şi vise,
să fie duse sus, la zeu.

Când zeii noştri-or reveni,
în vetre, temple şi altare,
ne-om vindeca şi ne-om zidi.
Vom şti că sufletul nu moare.,,
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU ! :)

Violeta spunea...

un om adevarat i-si da seama de valoarea lui abia cand este luat in vizor de mediocri care si-ar dori sa fie ca el ,dar nu pot.mergi pe drumul tau dragule ,si lasa cainii sa latre.nu uita ca ai o misiune (nu intamplator te-ai nascut aici)si nu te abate de la ea.cine are creier sa inteleaga ceea ce faci tu ,o va face,cine nu are....mi-e mila de el.succes in tot ce faci !

Aurel spunea...

Daniel! pacat ca nu te-ai inbogatit. In rest .... barfe.

Anonim spunea...

Eu va rog sa continuati tot ceea ce ati inceput, dar in acelasi timp sa urmariti ceea ce se scrie despre dumneavoastra. Oricum, am vazut ca si aceia care va scriu pe blog sau care sunt de acord cu tot ceea ce faceti, sunt "catalogati" intr-un anume fel...Iar in cazul in care veti descuperi ceva care va demonstra continuitatea noastra pe intreg teritoriul acestei tari, veti supara pe multi... "aruncatori profesionisti de laturi"...

Anonim spunea...

Sunteti un om plin de pasiune pentru ce faceti,cu mult bun simt si modest,calitati foarte mari care se vad de la o posta.Nu are rost sa intrati in jocul celor sariti de pe fix sau manipulatori de profesie,ganditi-va ca ei asta isi doresc...si oricum ei nu influentiaza pe cei care va urmaresc fiindca noi stim de mult ce fel de om sunteti.Multa sanatate sa aveti!

Cristina spunea...

Domnule Roxin, faceti ceva sa-i dati "fratelui dac" dreptate! Macar in privinta banilor: imbogatiti-va, domnule! Va dau cuvantul meu de onoare ca n-o sa ma supar, ba o sa va citesc in continuare. :) Adevarul e ca e foarte greu sa te remarci facand o fapta buna si extrem de usor sa apari ca paduchele in frunte aruncand cu noroi in altii. Si uite-asa a evoluat rasa umana...

Anonim spunea...

Uitati ADEVARUL,nu minciuna in care traim! http://www.youtube.com/watch?v=wBQ1CxO2aws#t=120

Greywolf spunea...

Astea sunt si tezle lui Ion Coja care se crede indreptatit sa-i traga pe dacisti de urechi. Pacat de batranetile lui si pacat de faptul ca se da nationalist. Atunci cand i-am pus o postare in care l-am acuzat ca produce dezbinare intre "dacisti" cum zice el si loazele pline de citate de prin carti "romaniste" parca a turbat. Imediat mi-a raspuns debitand aceleasi ineptii vesnice la adresa lui "Toxin KGB". De atunci n-am mai comentat pe blogul sau. Mos Coja se crede detinatorul adevarului absolut. Eu unul m-am folost in bine pentru romani de filmele produse de Daniel Roxin. la Coja nu mai gasesc decat scleroza!

rinio spunea...

Oare chiar exista oameni din astia?De ce exista?! Bietul de tine,de vreme ce gloria e doar o coordonata a binelui integrat si emanat,ai ajuns prea repede prea mare si prea bun ca sa mai poti sa fii iubit de toti! Ce pacat,la naiba! am mai pierdut un iluminat care sa fie general acceptat, si inca o sansa a mantuirii colective s-a dus naibii!

Anonim spunea...

Trebuie sa fim atenti cu ungurii si sa nu le dam nimic pt asta si vor. Vor acum un deget pt ca mai tarziu, pe baza de creare de precedent, sa vrea toata mana. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca Romania nu este America si ca ungurii nu sunt mexicanii sau spaniolii din USA.Ungurii vor mai mult decat natiile din USA. Trebuie sa merg in Harghita si sa vorbesc romaneste pt ca nu trec nicio granita. Sunt tot in Romania. Ungurii din din Romania care nu vorbesc romaneste trebuie sa se adepteze pt ca sunt intr o tara care nu a fost niciodata de la inceputuri a lor si nici nu va fi. Pana la urma o sa iasa urat rau de tot din cauza acestor huni barbari. Ei o sa piarda daca raman provocatori. De asemenea trebuie sa fim atenti si la romani inconstienti sau tradatori cu putere de decizie.Acestia sunt de fapt cei mai periculosi. Fara ei nu ungurii nu pot face nimic.Sristi sau parlamentari, trebuie sa fim atenti.
E timpul sa recuperam tot ceea ce a fost istoric de la inceputuri al nostru.
Bafta tuturor.

Anonim spunea...

.....mason, KGB ist. Dar legionar si fascist, nu ?!Aici nu te-ai bagat. Recunoastem stilul. Aproape le putem descrie si fizionomia.Multi dusmani mai are si tara asta.In plina Europa nu ai voie sa fi patriot, sa-ti cunosti istoria, sa-ti pledezi cauza din pricina unor disperati, speriati de lumina si de ce se afla acolo. Munca ta si a celorlalti dacisti o apreciez pana la cer.Oricum ,acesta e rolul pe care ti l-a dat Dumnezeu cand te-a trimis aici.Felicitari, inspiratie si multumirile noastre.

Anonim spunea...

Pt.Anonim de la 9:28.Ce afacere cu tricourile?Pai,ia zi-mi ce afacere se poate face cand e vorba despre simboluri ancestrale? Ia zi,ce e mai bine,sa porti un tricou cu un cap de mort,sau unul cu Floarea Vietii?crezi ca e vreo diferenta?ba bine ca nu...eu ma bucur enorm pentru ca Domnul Daniel Roxin a deschis acest magazin online,unde sunt articole interesante si frumoase...mi-am cumparat astfel de tricouri si alte articole si voi continua s-o fac pe mai departe...iar banii se duc pentru sustinerea santierelor arheologice...
Va multumesc domnule Roxin.

Anonim,prea putin valoreaza scuzele tale...mai informeaza-te!
Poate ti-ar prinde bine sa porti tricoul cu Floarea Vietii...iti ridica vibratia...si chiar ai nevoie de asa ceva.Crede-ma!

Anonim spunea...

Daniel,asteptam de mult sa fi bombardat cu acuze la adresa ta ca:sa faci parte din KGB,sau sa fi Mason,sau sa te fi dat cu Lucifer,sau sa ai in cont milioane.Vaticanul si fortelele raului au inceput aceasta indoctrinare,manipulare,de sute chiar mii de ani,aici excluzandui pe adevarati oameni catolici care cred cu adevarat in Bunul Si Grandiosul Dumnezeu.Dar Spiritul Dacic a inceput sa se trezeasca,asa ca indiferent de ce vor ei sa faca pe mine nu vor putea sa ma mai manipuleze merg cu tine Daniele si cu poporul Dac pana cand adevarul o sa triumfe. Dumnezeu sa ne ocoteasca si sa ne apere de tot raul ce care ne urmareste!

Anonim spunea...

Cei care aduc acuze, nu o fac intamplator sau din frustrari sau prostie. Urmeaza un plan. Ai atins un prag, ti se aplica o metoda. samd

Poti sa continui si sa-ti canalizezi efortul exact pe ceea ce faci - prezentarea//cautarea adevarului. Cat? Tu decizi.


,Alexandru

PS atentie la "samd"

ciobanul de la oi spunea...

Cateodata este bine sa dezvaluiti ceea ce se spune de dumneavoastra, poate asa veti intelege si veti face inteles ca deranjati . Ocultele acestei tari si noi ceilalti vom intelege , caci cuvintele sunt informatie demna de luat in seama. Daca intradevar credeti ca traim intr-o lume cinica veti ocoli, sau ignora acesti iicoditori pentru ca faptele vorbesc de la sine si asta conceapa.

emilia spunea...

Iti doresc putere si incredere! Pentru asta ai venit aici, asa ca vei reusi!

Unknown spunea...

La inceput te ignora
apoi te discrediteaza
apoi se lupta cu tine
Dar tu vei invinge !

stan patitu spunea...

pai era de asteptat ca vor retalia "hienele". Nu esti singurul care lupta pentru o cauza nobila care pateste astfel de atacuri. Din proprie experienta, stiu ca daca asa ceva se intampla, clar esti pe drumul cel bun...adica cel care aduce adevarul la lumina. Keep Walking your talk, si restul...latra si ei pana cand nu o sa o mai poata face.

George Sabau spunea...

Sa traiesti Daniel ! Vreau sa spun un lucru ! Apreciez in mod deosebit activitatea ta! Documentarele, postarile pe facebook, articolele, emisiunile de la Nashu(un alt om pe care il apreciez) mi-au deschis ochii ! Mi-am dat seama ca istoria poate fi manipulata in functie de interesele unora! Adevarul istoric inca este ascuns, si nu numai cel referitor la istoria Romaniei, chiar cel al istoriei umanitatii ! In ziua de azi cine vrea sa cunoasca adevarata istorie a noastra a romanilor, a noastra a oamenilor, poate sa gaseasca sute mii de dovezi, care se gasesc pe internet ! Dar pentru asta trebuie sa ai o minte deschisa ! Asadar ce vreau sa spun, Daniele, este oameni ca tine, care cerceteaza mereu si mereu, care nu omit unele dovezi, care nu convin, care sapa si la propriu si figurat, dupa adevar,chiar daca rezultatele nu convin oficialilor sunt(esti!)oameni care duc lumea inainte ! Este valabil in orice domeniu! Zicea cineva, imi scapa numele, ceva de genul"un lucru este imposibil atata timp pana apare cineva care nu stie asta "!
Asa ca munca pe care o desfasori... sa ocontinui, cu orice risc... cei de care scrii ca te sicaneaza... sunt oameni mici... nu merita atentie! Nu vor face decat sa te abata de la munca ta , si sa pierzi timp pretios, raspunzandu-le! Ignora-i ! Ei nu exista... sunt ilustrii anonimi... numeni !Daca cineva serios are argumente serioase... iese in fata.. uite eu George Sabau ... nu sunt de acord cu tine Daniel , pentru ca... am dovada asta ! Corect cinstit , barbateste ! (Na ca m-am infuriat !)
ceea ce nu-i cazu la astia care se semneaza"anonim"!
In fine... iti doresc sa ai putere sa continui ceea ce faci !
Cu respect !







Mițica Vasile spunea...

Înainte de a-mi spune părerea despre „binefăcătorii” d-lui Roxin, îmi exprim regretul că avem prea mulți anonimi în Romănia (Dacia). Desigur, fiecare-și cunoaște eu-l lui, dar n-ar strica să avem mai mult curaj.Despre acești „binevoitori”, părerea mea este că sunt două categorii principale a acestor „oameni”. Prima categorie sunt TRĂDĂTORII, HOȚII și PUPINCURIȘTII de „profesie, iar ceilalți sunt cei spălați pe creier de la prea mult privit la televizor la tot felul de emisiuni anti cultură și educație.Astfel de indivizi reprezintă unul din principalele obstacole în dezvoltarea unei națiuni.Se spune că tăcerea este de aur, dar nu în astfel de situații. Demascați-ii!

Mihai spunea...

Frumos spus!!!
Ma bucura aceasta replica eleganta!
Capul sus si zambetul pe buze! Drumul este abia la inceput si cei ce vor lupta sa iti puna piedici si sa te opreasca vor deveni din ce in ce mai insistenti in munca lor indarjita de a mentine valul opac pe ochii neamului nostru multi milenar!

Spor in activitate in continuare!

Anonim spunea...

Va RESPECT si va APRECIEZ pebtru toata munca depusa si CURAJUL de care dati dovada pentru a scoate la iveala adevarata istorie a neamului nostru.Ignoarati rautatile si interesele altora care fac rau acestui neam.Multa putere de munca si bafta in tot ceea ce faceti in continuare....

camelia ionita spunea...

Daniel, după ce a construit biserici şi manastiri, părintele Macarie de la Poiana Mărului a fost bănuit că lucreză cu diavolul!... Dumnezeu vrea ca tu să descoperi ce s-a ascuns de atâta amar de vreme, adevăruri care deranjează pe mult prea mulţi.

Anonim spunea...

Dragilor,
daca doriti sa aflati bogatia domnului Roxin,atunci simtiti-l prin Inima voastra!
In Inima lui este toata bogatia sa!
Dragostea de Neam si Tara,o revarsa spre voi toti,pentru a va trezi...chemarea lui este fara incetare...dar ca s-o auziti,trebuie sa ascultati vocea Sufletului vostru...conectati-va la cele mai pure si luminoase sentimente, ganduri...astfel veti afla tot ceea ce doriti...

Pentru doamna Rosa:ce inseamna „iubeste pe pacatos,uraste pacatele lui”?
Dualitate...cum poti sa stai neatins in fata tuturor atacurilor psi,daca ai fi in dualitate?
Adevaratul Maestru a transcens-o...doar fiind pe interior Iubire neconditionata si Lumina pura,nimeni si nimic nu te mai atinge...ai protectie divina 100%.

Dar sa luam exemplu,noi putem fi biruitori in aceasta misiune, de a contribui la renasterea Spiritului Dacic,prin curatarea permanenta a gandurilor,prin deschiderea catre tot ceea ce e mai frumos,mai sublim...iar a servi unui scop nobil in viata,care te inalta,care te insufleteste,acesta e indemnul rostit si nerostit catre noi,a domnului Roxin...
Trezirea Dacilor!
Iubiti-va Neamul nepieritor,mangaiati-va Sufletele cu Lumina,binecuvantati Pamantul Daciei,care va hraneste...binecuvantati apele care va potolesc setea...binecuvantati muntii,campiile,padurile,oamenii... aduceti recunostinta pentru tot ceea ce este...astfel,prin aceasta lucrare in echipa,Sufletele voastre vor gasi linistea si pacea.Iar ceea ce simtiti voi,vor simti si copiii vostri...Fie ca simtamintele tuturor, sa fie mai curate,mai pure,mai luminoase!

Anonim spunea...

DOMNUL ISUS SA FIE CU TINE SI CU NOI TOTI ROMANI.SA APERE DOMNUL TARA ROMANEASCA

un pic anonim spunea...

Se dau rotunzi si masonii si kgb-istii ca esti de-al lor. Vise maica.Vise..
Ma tin de burta de ras.

Anonim spunea...

Respect ! Sa continue lupta cu TOTI acesti nemernici .

Anonim spunea...

Aveti toata sustinerea si sprijinul meu si sper al tuturor detectoristilor,care prin ceea ce fac rescriu istoria acestei tari(de data aceasta pe cea reala).
Tot mai multe artefacte care ies zilnic la suprafata uimesc specialistii istorici si arheologi,confirmand multe din ideile vehiculate in emisiunile domnului Roxin.
In fata denigratorilor nu cedati,aratati-va ferm si sigur,aveti si de ce.
Tot respectul!

Duras.

Anonim spunea...

Alaturi de tine Daniel...noi suntem aici...

Anonim spunea...

Felicitari Daniel pentru ceea de faci ! Respect si multa putere de munca !
Viata asta este prea scurta pentru a lasa capul jos !
La urma urmei toti o sa murim candva inclusiv cei mari si tari, de ce sa o facem cu regrete si cu capul plecat ?! Cand pana la urma toti tot acolo vom ajunge.
Trebuie sa dam exemple de demnitate urmasilor pentru ca si ei sa cunoasca si sa nu uite adevarata libertate !

Anonim spunea...

Sinteti cel mai valoros Dac din timpurile noastre ! Doamne Ajuta !

sandru dan spunea...

FRATE DAC, ai început sa deranjezi, cea ce e BINE e feedbackul care-ti spune ca ești pe drumul cel bun. Adevarul doare de ambele parți pe tine ca-l spui iar pe ceilalți ca n-ar vrea sa-l audă. Important e sa ajungem ”masa critica” sau sa afle și a ”suta maimuța” adevarul si abia de atunci încolo lucrurile vor începe sa se schimbe. Datorita celor ca tine începem sa ne trezim din minciuna asta milenara.

ile spunea...

nu conteaza ce latra lumea ,trist e ca este posibil ca noiembrie tara Romania sa fie bombardata( nici nu conteaza de cine)(asa am visat eu) in plus unele lucruri incep sa se intimple si cu pamintul chiar isi schimba niste parametri si oamenii la fel...continuati sa faceti ce faceati si pina acum , tineti lumea voastra departe de ineptia lumii actuale cu lupte economice politice manipulare si dezinformare pentru ca altfel vei pierde lupta contra cronometru daca te intreci cu ei, mentine-te cumva in afara timpului si vezi de ceea ce e important...si daca vine razboiul asta e, nu e chiar treaba domniei tale sa te implici, te duci..in padurea Baciului si lupti de acolo..nu e sarcasm.e un sfat. Bine ca te duci la Nasul asta e pentru a aduna un nucleu de oameni linga voi,,nu o sa treziti intraga masa de orbeti ai Romaniei pentru ca e imposibil ,nici nu mai e timp...Si daca salvezi 100 de romani de ...ceva nu e suficient, sint altii ccre se straduiesc in planul asta,voi vedeti-va de treaba si adunati alaturi de voi pe cei asemeni voua..o tara de manelizati se va trezi sau va muri. e bun si Coja la ceva...petru oameni ca el exista lupta armata si treburile militare, fiecare sa-si faca treaba la care se pricepe bine..si daca vorbiti despre OCULTA-stiu ca pricepeti bine ceea ce se intimpla dar..nu e momentul sa va disipati atentia..si eu in aceasta faza ma concentrez numai asupra unor anumite aspecte...de zvonul lucrurilor obisnuite ma feresc si eu cum pot la rindul meu.
Spor la treaba!

adrian daniel man spunea...

salutari, sint un dac din maramures pasionat de istorie si ce e romanesc Daniel Roxin ceea ce dv. sutineti despre daci eu simteam de multa vreme si ascultind teoriil dv. am simptit ce e adevarat si ce nu. a iesit adevarul la iveala si resturile vor so acopere-IMPOSIBIL ati publicat acum citva timp un studiu despre simboluri dacice pe tesaturi, securi, oale, eu am o secure cu simboluri dacice va multumesc pentru studiu

Gloria Adams spunea...

Buna Daniel, era de ASTEPTAT!! Noi vedem si simtim spirutul unui OM Eminent D-acia, vorbind propria ta limba de LATINE (la tine) din popor, de la noi a plecat latinismul si europenismul in intreaga. Dusmanii tai sunt si dusmanii nostrii deci eu as prefera sa-mi cunosc dusmanii. Mult succes in continuare !

Anonim spunea...

Roxine ! ,, Cainii latra ,caravana trece ,,
Omul se cunoaste dupa fapte deci , nu trebuie sa te justifici . Nu te pierde in detalii si fa ce stii mai bine !
Sanatate si Doamne ajuta !!!

Unknown spunea...

Domnule Daniel sa nu cedezi provocarilor,mergi mai departe pe calea pe care ai inceput-o pentru a arata ADEVARUL."Viperele" incearca sa va otraveasca dar NU le lasam.NU UITATI ca DACI nu au murit si nu vor muri niciodata.In momentul de fata trebuie sa mergi in televiziune pentru a face cunoscut prin mass media ADEVARUL stramosilor nostri.Cum vreti sa-l cunoasteti? daca guvernul nu-l publica prin scoli si preoti in biserici nu spun adevarul.Cei ce sunt impotriva descoperirilor de catre dumneavoastra SUNT SERPI CU LIMBA BIFORCUTA carora nu le convine deoarece se afla minciuna pe care au spus-o secole intregi.Ce e impotriva dumneavoastra si impotriva DACIEI e o propaganda masonisa din partea Rusiei si a Ungariei pentru a nu se afla ADEVARUL.NU cedati noi cei din Diaspora suntem alaturi de dumneavoastra.DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE DACIA SI POPORUL DAC.

Anonim spunea...

Multa bafta!

Rony spunea...

Da, domnule Daniel, se întâmplă din ce în ce mai des, astfel de fapte şi atitudini, în zilele noastre, când ne lăudăm tot timpul că am evoluat . Dar pentru mulţi de lângă noi, această evoluţie este în RĂU.
Eu vă urmăresc de mult timp activitatea şi poziţia dumneavoastră faţă de toate aceste lucruri murdare care ne umbresc realitatea şi verticalitatea spre lumină .
Eu va propun să-i ignoraţi în continuare pe cei murdari si întunecaţi, care ne având dreptul spre evoluţie, înoată in întuneric şi se ocupa cu tot felul de învrăjbiri sau diversiuni Luciferice.
Totuşi o poziţie promptă şi continuă, împotriva acestora, trebuie sa avem şi să menţinem, pentru ca puterea lor să un devină dominantă, fapt ce ne poate duce la pierea noastră ca specie(entitate).
Va doresc în continuare mult SUCCES şi PUTERE deplină în tot ce a ce faceţi, pentru binele nostru al tuturor cât şi pentru cel universal .
Suntem MULŢI alături de dumneavoastră şi un trebuie să vă fie frică de aceşti involuaţi, care îşi risipesc energia inutil, fiind absorbiţi de întuneric.
Dumnezeu SAVAOT, să fie cu dumneavoastră şi cu noi toţi, care păzim creaţia SA!
NIHIL SINE DEO !!!

V. Florian spunea...

Curaj, ignora si fiti tare Dl. Daniel Roxin. Romanii adevarati, care isi iubesc istoria si neamul romanesc sunt cu Dvs. Adevarul istoric este de partea romanilor, se dovedeste prin scriierile istorice vechi, descoperiri arheologice si al stintei, care este prevazut in lucrarile si descoperirile savantilor. Riposta dusmanilor Dvs. si a Romaniei nu a intarzit sa apara. Simt ca pierd teren in fata dovezilor care se prezinta, si asta-i inebubesc ! Adevaratii romani sunt de partea Dvs. Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea putere de munca !

Anonim spunea...

Asta e. La dat din gura/tastatura nu ne intrece nimeni. Cand vine vorba de actiuni concrete sau chiar de o discutie in contradictoriu dar cu argumente solide, toti acesti "cunoscatori" isi baga capul in nisip precum strutul. E usor sa discreditezi, mai ales cand enumeri si eventuale pacate impotriva divinitatii. Cele mai multe marsavii au fost facute, se fac si se vor face in numele lui Dumnezeu. Mult noroc in ceea ce faci. Fie ca spiritul Marelui Lup Alb sa-ti fie alaturi in tot ceea ce intreprinzi! Si nu-ti fa griji, cei ce au ochi de vazut vad. Restul...

Unknown spunea...

Domnule Daniel."Anonimul"care scrie pe bloggerul dumnevoastra e o umbra a diavolului,o corcitura falsa care nu are curajul sa iese la iveala cu argumente concrete si ne abureste cu intrigi mincinoase.Catre "Anonim":In numele lui Isus piei satana!Deoarece poporul dac a fost pregatit sa fie CRESTIN chiar inainte de venirea lui Iisus de catre Zamolxis.

CONSTANTIN M. spunea...

Sunteti? Nu sunteti? nu ma intereseaza, ceeace ma intereseaza este operatul dumneavoastra, dragostea pentru istorie si adevar, stima pentru inaintasii nostri, prietenia dumneavostra. Mie imi este indeajuns. Cu stima.

Unknown spunea...

Domnule Daniel Roxin, continuați pentru că în fața celor treziți nu au vreo șansă! Calde salutări de la un autoexilat temporar în Germania!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc tuturor pentru gandurile bune!

Unknown spunea...

Am mai auzit o varianta care sustine ca documentarele realizate de d-voastră sunt fără sustinere științifică si cei care sunt intervievați nu sunt istorici.Plus ca nu faceti niciodată legatura intre daci si creștinism,sustinand astfel religiile orientale,obiceiuri ca meditația in loc de rugăciune,astfel de concluzii ducând si la legătura cu mișcarea Misa si cu Bivolaru.Nu cunosc adevărul despre d-voastră si cred că sunteţi o persoană integră și bine intenționată chiar dacă colaborarea cu Radu Morar reușește să vă denigreze.Să auzim numai de bine...

Claritate spunea...

Intelepții știu că răul nu trebuie răspândit. Cel care vorbește de rău pe altul, de fapt spune doar despre el însuși. Adevărul e că un om nu poate spune nici măcar "Buna ziua" fără să se dezvăluie pe sine însuși. Răspânditorii de bârfe și răutăți își dezvaluie de fapt propriul suflet. Dumnezeu să ne ajute pe toți

Gerula spunea...

Daniele , nu te lasa , da-i dracului de carcotasi . Tot pe blogul tau , la comentarii, a aparut la un moment dat un alt Gerula care comenta numai prostii . L-am rugat prin intermediul tau sa nu isi mai posteze numele de Gerula , avand in vedere ca eu il foloseam de la inceputul aparitiilor tale cu acest blog . Baiatul sa scuzat si intr-adevar nu a mai aparut nimic scris de el in numele meu . Eu nu am pagina de facebook si probabil nici nu voi avea in viitorii 100 de ani asa ca sunt ferit de prostiile care sunt debitate pe facebook. Dar se pare ca intre noi LUPII au aparut si niste catei care latra ceva mai tare .(Se stie faptul ca lupii nu latra).Succes ( nu succesuri) in continuare.

I. Vlad spunea...

In momentul in care apartineti spatiului public , mass media , evident ca vor exista destui rauvoitori care sa inventeze lucruri neadevarate si denigratoare despre persoana dvs. Domnule Roxin , sa inteleg ca tot dvs. moderati aceste postari? Cum procedati cu cele care sunt critice?

Anonim spunea...

Pt I.Vlad...si comentariile critice sunt postate de catre domnul Roxin...se vede ca nu urmariti de foarte mult timp activitatea sa pe blogul acesta...

un pic anonim spunea...

Vladeee...tocmai noi comentam o postare critica (putin spus, mai degraba denigratoare, intoxicanta, si tot ce mai vrei din procedurile de atac imagologic). Desteptarea!

Anonim spunea...

Te cheama Vlad,sau te cheama Tokes se vede ca nu urmaresti blogul

ZZ spunea...

Din cate vad, NOI TOTI, AICI, SUNTEM CRESTINI, chiar daca nu agream popii ciubucari, de pilda, si nici fatarnicii care se bat cu pumnul in piept. DACA UNII AU AJUNS MAI TARZIU IN ACESTE LOCURI, NU CRED CA ESTE NECESAR CA DANIEL SA REIA PENTRU FIECARE - DE SUTE DE ORI - POZITIA FATA DE CRESTINISM A "GETO-DACILOR".
Daca fratele nostru vorbeste despre intelepciunea preotilor vechi, cum a fost Deceneu, si isi manifesta admiratia fata de aceasta personalitate, nu inseamna ca e "zalmoxianist". Eu nu l-am auzit declarand asa-ceva niciodata.

Sa-si bage mintile in cap cei care mai umbla cu fitile, fiindca pe-aici suntem si din cei "răi" care putem intoarce 'bombardele' incat sa le plezneasca in nas!

Nu facem niciun compromis şi mergem înainte - alături de Daniel şi de atâţia alţii !

Anonim spunea...

Daca ne-au tinut in minciuna pina in ziua de azi, era de asteptat asa ceva... chiar si mai rau va veni, NU RENUNTA DUMNEZEU ITI VA DA PUTERE SI ITI VA CALAUZII PASII NOI CREDEM IN TINE SI ITI MULTUMIM !!!!!!!!