marți, 2 septembrie 2014

Motivul pentru care Ponta l-a executat pe comisarul CIOLOS


Specialistii sustin ca Dacian Ciolos, comisarul pentru agricultura al UE, a facut mult bine Romaniei reparind multe dintre nenorocirile negociate cu UE de catre Ilie Sirbu, tata socru’, pe cind era ministru al agriculturii. Ca sa nu mai vorbim de respectul de care acest specialist roman se bucura in intreaga Uniune.

Drept “rasplata”, Romania lui Ponta l-a executat pe Ciolos aratind ca nu pretuieste nici persoana, nici munca sa si nici beneficiile aduse tarii de catre acesta.

De ce risca Ponta atit de mult?! Numind-o pe Corina Cretu, cea despre care Monica Macovei sustine ca in cei 7 ani ai sai de Bruxelles pesedista nu a lucrat nici macar o lege?! Adica retragi un super specialist si propui o debutanta?! Ce treaba are Cretu cu Dezvoltarea Regionala?! Ii doresc bafta, sa nu ne umple de rusine si mistouri!

De ce l-a executat Ponta pe Ciolos?! De pisicut! Pisicutul s-a speriat de Motanul Felix! Ludovic Orban a reamintit aseara, la Realitatea Tv, ca Dacian Ciolos este acel ministru al agriculturii care s-a constituit in parte civila in procesul ICA-Voiculescu si uite asa s-a stabilit si prejudiciul, si-uite asa s-a stabilit si pagubasul, adica Statul. Da bai Ponta, Romania recupereaza 60 de milioane de euro de la Varan fiindca Ciolos si-a facut datoria de cetatean, ministru si patriot. Romania ta bai Ponta, ca te-a avortat Basescu premier!

Pai nu s-a dus pisicutul in China “flancat” de presedintele Grivco, cum scrie Turcescu?! Ce coincidenta?! Pai da, de la Grivco se confisca! Macar atita sa faca Pontica, sa-i dea o “lectie” lui Ciolos! Si-apoi, cind va ajunge prezidente, o sa-i duca personal gratierea lui Felix, direct la celula!

Radu Moraru

Sursa: http://www.nasul.tv/2014/09/02/motivul-pentru-care-ponta-l-a-executat-pe-comisarul-ciolos/

5 comentarii:

Anonim spunea...

Va salut, sunt un urmaritor fidel al emisiunilor dvs. Am cautat pe internet date referitoare la studiile dvs, imi puteti spune care sunt acestea?

Cu respect
Marius

Anonim spunea...

Daniele, las-o jos ca macane ! Mai spuneai ca Radu Moraru nu-i basist ! Daca nici asta nu-i baseala-n stare pura, atunci eu sunt Obama, Barack Obama !

Ciolos n-ar mai fi fost comisar la agricultura din simplu motiv ca nenea europenii nu vor sa fie un comisar mai mult de un mandat pe un post, oricare ! Acum, doar pentru ca a fost comisar la agricultura si pare c-a fost bun, nu poti sa-l pui comisar la altceva decat ce se pricepe el...nu poti fi ministru (comisar) priceput la toate alea... Romania pierduse acest mandat de comisar la agricultura, tocmai de ce spuneam mai devreme, si anume ca nenea europenii vor rotire pe posturi si numai mult de un mandat pe acelasi post !

Cat despre tanti aia de-a fost nominalizata...habar n-am cat va fi de buna, dar si aici e un lucru cert : nenea europeanu' sef vrea ca-n mandatul sau sa fie juma' femei si juma' barbati in ministere (comisari)
Acum, sa ma mai uit in gura la tanti macovei...e prea mult ! Ea a fost o procuroare comunista ce a bagat oameni nevinovati la puscarie si...are o MARE PROBLEMA, ai lipseste ceva din mapa profesionala...cunoscatorii stiu la ce ma refer si stiu ca-i ILEGAL !

Cat despre cum il va gratia pontalau' pe voiculescu...las-o-n mama mare !!! Pe voiculescu e foarte posibil sa-l scoata din puscarie CEDO, e adevarat dureaza mult procesul dar si daca i se va da dreptate acolo (sunt sigur ca i se va da) sa vezi ce despagubiri poa' sa ceara varanul, atunci sa te tii !
Deja ombudsmanul european (avocatul poporului in varianta europeana) s-a sesizat si a sesizat CE despre ce sa-ntamplat cu procesul lui voiculescu and co.

Cat despre pisicut...mai pisiscut a fost basescu cand l-a numit pe pontalau prim-ministru, putea sa n-o faca, era acoperit de Constitutie la art. 85. alin.1 !

Cat despre faptul ca a fost presedintele grivco cu pontalau-n China, pai...asta-i cel mai normal lucru cu putinta ! Orice prim-minstru din lumea asta ce face genul asta de deplasari isi ia cu el oameni de afaceri, ia ghiciti de ce ?! Daca o fi fost ala, habar n-am, nici macar nu stiu cum il cheama, dar sigur, sigur au mai fost si alti reprezentati ai mediului de afaceri din Romania ! Sau...cand au venit chinezoii la noi ei au venit singuri singurei, doar oamenii politici ??? Nuuu, au venit cu caruta de afaceristi chinezi din diferite domenii, iar lucrurile astea trebuia sa le stie "jurnalistul" turcescu ! Le stiu eu, un cetatean de rand si nu le stia el, hei has !

Sper ca v-ati dat seama ca sunt pontist si tin si cu varanul, da-le-as m...e !!!

Sunt curios daca o sa-mi publici comentariul...

Clanul ADEVARULUI spunea...

Nu stiu domne culisele puterii, asa cum o exprima Radu Moraru, ptr mine sunt de aceeasi marca, ne trebuie o epurare zdravana cu oameni integrii. .

Anonim spunea...

Daca Ciolos a fost bun pt Romania in mandatul lui pe agricultura pot spune ca NU.
Atat timp cat un agricultor roman primea aprox 150 euro/ha iar media pe Europa este de aprox 450eu/ha , Ciolos a fost dezastruos pentru Romania.
Pentru prima data de cand e PM , Ponta a facut ceva bun.

Anonim spunea...

Fără să fiu nici anti-pontălău cum spune cineva mai sus, dar nici pro-băsist, pe cel care spune cu atâta hotărâre ca Cioloș nu a fost bun pentru România, îl invit să se intereseze cât a fost subvenția la hectar in România când a preluat Cioloș mandatul de comisar european la Agricultura, și cu cât va crește începând de anul acesta până în 2020. Să mai verifice respectivul și cu cât va scădea aceeași subvenție în Italia, în Olanda, în Franța, etc.
E ușor să arunci cu vorbe, fără să stii ce vorbești.