miercuri, 17 septembrie 2014

Pericol maxim: Războiul APEI. Miza supremă a exploatării gazelor de șist ar putea să fie chiar poluarea pânzei freatice!!!


Un articol de Daniel Roxin

Controlul apei se arată a fi unul dintre obiectivele principale ale oligarhiei internaționale aflate în spatele proiectului Noua Ordine Mondială. Războiul care se duce pentru obținerea controlului asupra resurselor planetei este extrem de dur, dar în același timp bine mascat de mediul politic și media aflat sub stăpânirea acestor indivizi, încât, pentru proștii majoritari din toate țările, el este aproape insesizabil.

Grupurile elitiste ale "Ocultei", de genul Bilderberg, susțin cu un tupeu incredibil că apa reprezintă un bun care trebuie exploatat pentru a obține profit. Declarația criminală a unui Peter Brabeck, CEO al companiei Nestle, potrivit căruia “Accesul la apă NU ar trebui să fie un drept public”, trebuie să ne îngrijoreze pentru că subliniază cât se poate de clar obiectivul pe care acești ne-oameni, obsedați de dorința de a deveni stăpânii lumii, îl au.

În acest context, agresiunea fără precedent a companiilor petroliere care vor să exploateze gazele de șist din țara noastră, fie ele occidentale sau rusești, trebuie privită într-o cheie mai complexă.

În primul rând este necesar să subliniem, în special pentru oligofrenii care ne conduc destinele, că numai idioții cronici pot să pretindă cu mâna pe inimă că exploatarea gazelor de șist nu prezintă riscul infectării pânzei freatice. Indiferent de studiile contrafăcute, realizate în interesul concernelor interesate, studii care vor să ne convingă că dracul e alb și bun la suflet, adevărul este că exploatarea gazelor de șist prin metoda fracturării hidraulice este o crimă la adresa naturii și a noastră, și toți cei care se fac părtași la aceasta, indiferent din ce poziție, ar trebui condamnați la închisoare pe viață, mai devreme sau mai târziu.


Ținând cont de interesele pe care marii șmecheri ai planetei le au în legătură cu controlul resurselor de apă, ar trebui să ne întrebăm dacă nu cumva exploatarea gazelor de șist are două ținte:

1. Preluarea pe nimic de către companiile străine (adică ale lor), așa cum este practica în România, a resurselor subsolului țării noastre.

2. Distrugerea pânzei freatice pentru a ne face dependenți de anumite surse de apă, aflate sub controlul lor.

Pentru cei care sunt mai puțin informați, este important de subliniat că o mare parte dintre izvoarele de apă minerală din România sunt deja în proprietatea unor firme străine, majoritatea brandurilor românești de apă minerală având în spate un acționariat din afara țării.

Așa că... imaginați-vă următorul scenariu, foarte posibil în câțiva ani, dacă nu reacționăm cu toată forța pentru a-i opri: pe jumătate din teritoriul țării sondele au pompat miliarde și miliarde de metri cubi de substanțe toxice la câțiva kilometri adâncime. Pentru că este o aberație să pretinzi că această cantitate colosală de mizerii otrăvitoare nu va afecta pânza freatică și solul, imaginați-vă că pe jumătate din teritoriul țării apa nu va mai fi bună de băut nici pentru oameni, nici pentru animale, că plantele vor conține substanțe toxice, ceea ce le va face imposibil de consumat. Ce ar însemna asta? O catastrofă ecologică și umanitară insurmontabilă! O astfel de perspectivă înseamnă migrație și foamete, înseamnă dezastru și pierderi materiale de mii de ori mai mari decât beneficiile aduse de banii câștigați din exploatarea gazelor de șist. Peste toate, înseamnă câștigarea Războiului Apei pe care Noua Ordine Mondială îl duce.


Merită să ne asumăm un astfel de risc?!? Cât de nemernici și inconștienți pot fi cei care vor decide în numele tuturor ca acest tip de exploatare să se realizeze, în pofida tuturor dovezilor  care incriminează fracturarea hidraulică?

Dacă acest lucru se petrece totuși în România este pentru că suntem sub ocupația agenților Noii Ordini Mondiale, fie ei români, fie alogeni ascunși sub nume românești. De aceea este posibil ca o țară foarte bogată să aibă datorii imense, ca o țară cu resurse uriașe să nu poată beneficia de ele, ca o țară care poate hrăni încă câteva națiuni să importe majoritatea alimentelor.

Oameni buni, nu, nu este vorba doar de incompetența și ticăloșia parveniților. Nu! Este vorba de o agresiune programatică asupra ființei acestui neam, asupra identității și existenței sale și doar trezirea conștiinței naționale ne mai poate salva, ne mai poate aduna la un loc și ne poate da forța de a ne lua țara înapoi.

În consecință, nu mai așteptați ca alții să scoată castanele din foc pentru voi, nu mai trăiți sub imperiul lui "lasă, și mâine e o zi"! Marea ticăloșie se petrece acum, așa că tot acum trebuie și reacționat! Fiecare așa cum poate, până în ziua în care ceva sau cineva ne va uni cu adevărat pe toți românii!

România, TREZEȘTE-TE!

Daniel Roxin


16 comentarii:

Anonim spunea...

http://spiritliber2013.blogspot.ro/2014/09/noua-scriptura-transmisa-de.html

Anonim spunea...

Din raportul N.I.C. din anul 2000, materialul care ani buni a fost postat pe pagina principala Yahoo: "In anul 2015 mai mult de 3 miliarde de oameni vor trai in tari aflate sub stresul apei (…) Masurile luate pentru a creste disponibilul si accesul la apa - cum sunt folosirea mai eficienta a apei, extinderea folosirii apei desalinizate, dezvoltarea unor recolte modificate genetic care folosesc mai putina apa sau apa mai salina, importul de apa - nu vor fi suficiente pentru a schimba perspectiva asupra penuriei de apa in 2015 (…) Mai mult de 30 de natiuni primesc o treime din apa din afara granitelor. ".
Materialul intreg e in engleza, are multe pagini, se analizeaza efectele climatice asupra bazinelor de apa, pe zone, ajungandu-se la estimarea posibilelor conflicte regionale legate de apa. Se ajunge chiar si la aproximarea zonelor in care, pe termen lung, se va mai putea face agricultura. In studiul acesta, ce pleaca de la schimbarile climatice, surprinzator, nordul Africii devine prielnic agriculturii. Coincidenta, in nordul Africii sunt de cativa ani o multime de schimbari si conflicte.
Ca om obisnuit, ma intreb, ce pot face? Pot sa fac un credit si sa cumpar pamant langa o apa. Numai ca eu traiesc la bloc in orasul unde am serviciul si familia si scoala copilului. Pot sa imi conving vecinii de la bloc sa platim pentru saparea unei fantani in gradinita blocului, ca sa fim independenti in caz de ceva. Ma pot muta in afara orasului, la o casa - iar pasul acesta am sa il fac, cu siguranta. Dar apa nu inseamna numai apa de baut, de spalat, inseamna si energie. La bloc, sa devii independent energetic atunci cand majoritatea abia isi pot plati intretinerea, e doar un vis, e teorie. Poate altii vin cu alte idei.

Anonim spunea...

Si eu sint sigur ca acesta este motivul principal . Dar se pare ca mai exista inca unul si anume depozitarea in subsol de deseuri chimice si radioactive!!!!. Chestia este extrem de profitabila . Un calcul facut de catre un inginer din domeniu petrol /gaze da cu minus!!! adica sint mult mai mari costurile de forare si de exploatare a gazului de sist decit beneficile rezultate , si atunci este clar ca trebuie sa mai fie si alte beneficii ! . O veste buna este ca se pare ca in Romania nu exista gaze de sist!!!. Doamne ajuta sa fie asa!

Anonim spunea...

Romania nu se poate trezi...singura. A fost adormita odata cu instaurarea comunismului si inca mai dormiteaza...
Daca noi cei cativa, care ne-am desteptat mai devreme nu vom interveni, atunci nimeni nu o va face...Prin toata mass-media se bate pasul pe loc..."Daca oamenii de bine nu vor interveni, atunci raul va triumfa...."

ciobanul de la oi spunea...

Ma inscriu acestui apel la unitate contra acestor ticalosi din sfera politica si guvernamentala, care au vandut si mai vand concesiunii de exploatare si nu de explorare companiilor straine si "romanesti", far a sa faca un studiu de impact asupra mediului. De altfel nu - i intereseaza, isi iau banii si se duc intr-o tara care nu a fost afectata de fractare hidraulica. Nu le pasa de popor fac jocul grupului Bilderberg sau francmasonilor idioti.
In media nu prea se vorbeste de cea mai importanta calamitate, fiindca vor sa ne distraga atentia cu prostiile debitate de Basescu si actiunile lui Iohannis, Ponta, Udrea, Tariceanu (mare dusman) etc.etc.etc.
La nivelul lor de primate care gandesc cu contul cel mai gras isi pierd notiunea de viata. Cui folosesc banii daca nu o sa mai aiba nicio valoare?
Daca vreti sa salvati ceva din pamanturile astea militati, vorbiti cu cei apropiati, purtati insemne antifractare. Nu este de glumit, adevaratul dusman este cel care vrea sa faca fractare.

Anonim spunea...

RAZBOI IMPOTRIVA APEI .E EVIDENT .

Anonim spunea...

Sionistii vor sa ne sclavizeze !http://www.destroyzionism.com/2013/06/27/peter-brabeck-letmathe-jewish-chairman-and-former-ceo-of-the-nestle-group-wants-to-privatize-water/............E de rau !

Anonim spunea...

Ba da Romania se poate trezi. Singura problema este ca cel care o va conduce din somnul trezirii va avea soarta lui Burebista, Decebal, Mihai Viteazu, Antonescu... Tradati de catre cei care slujesc si au slujit dintotdeauna alte interese. Nu ma intereseaza daca am sa fiu catalogat drept extremist pentru ca am enumerat mai sus eroii neamului Romanesc.!

Traiasca Romania!

Gabriel Maris spunea...

Daniel , cred ca ai mare dreptate in toate afirmatiile legate de adevarul despre fracturarea hidraulica.Ce putem face noi ? TOTUL ! in cazul respectarii unor conditii :1. sa nu ne mai fie frica sa ne spunem clar si ferm parerea ( adica sa nu mai fim anonimi cind ne exprimam ) 2. sa fim mereu prezenti la actiunile cetatenesti ( in care timpul investit nu produce bani sau vre - un cistig imediat ) 3. sa aplicam si noi tehnica VOTULUI ALB pentru a le da o bulina neagra ( la alegeri ) dementilor care sint in fruntea tarii si o conduc la distrugere totala. 4. sa cerem clar sa ni se respecte drepturile si sa nu mai fim umili in fata autoritatilor 5. sa nu mai platim taxele care sint colectate de cei care fac totul impotriva noastra.
Fracturarea hidraulica nu ne aduce nici o independenta energetica ci ne-ar aduce o sclavie si mai feroce decit cea in care ne aflam deja ! Eu am un mic service auto si sint nevoit sa dau raportari si sa cheltui bani insemnati pentru tot ce : deversez la canal , in aer sau arunc la gunoi si in plus sa am contract cu o firma specializata in reciclare de deseuri specifice activitatii. Cum este posibil ca acelasi organ ( nesexsual ) de protectie a mediului ( ??? ) sa dea autorizatie pentru asemenea activitati criminale ( fracturare hidraulica ) ce afecteaza grav si pe termen lung ( sute de ani ) aerul , apa si pamantul ( adica tot ce este inca VIU ?
Trebuie sa inteleg ca eu ca cetatean nascut aici in GETIA MINUNATA trebuie sa respect legile , iar strainii sau nemernicii locali care tiparesc bani din aer nu trebuie sa respecte nici o regula ?

Anonim spunea...

Eu voi salva tara! Cine subscrie?

Unknown spunea...

Da, apa e una din cele mai vitale materiale (substante) in final cea mai vitala daca tinem cont de faptul ca tot de asta e conditionata si hrana.
A dispune de apa inseamna a dispune de tot. Inseamna dependenta totala. Sclavie.

Anonim spunea...

ROMANIA SUB ASEDIU http://wp.me/p4uVBA-6Aw

Unknown spunea...

Foarte adevarat,legatura este directa intre fracturare si distrugerea mediului:Apa,aer,sol,ecosisteme.Cum mai pot supravietuii localnici care traiesc din agricultura de subzistenta daca tot ce tine de cultivarea plantelor si cresterea animalelor este distrus voit pentru "pretioasele gaze de sist" de care Romanii nu se vor folosi niciodata.Localnicii din zonele de exploatare oricum se incalzesc cu lemne.Chiar daca populatia Romaniei ar avea gazul gratuit tot nu ar putea contrabalansa cu distrugerile facute in urma exploatarii!

nan spunea...

Experienta ne invata ca cei multi pana nu au apa otravita in pahar nu cred.In zonele in care se aduce apa cu cisterna,demonsratiile de protest sunt spontane.Pacatul cel mare este ca apa otravita nu a ajuns prima data la ,,dragii conducatorI" ca eram mai castigati.Multi nu realizeaza ca papusarii vad in noi sclavi moderni dar TREZESTE DOAMNE cat mai multe marionete care conduc LUMEA.

"duşmănit vei fi de toate făr-a prinde chiar de veste" spunea...

"Îi veţi învinge pentru că n-au nicio credinţă şi niciun Dumnezeu."
Îi vom învinge cu o putere în care nu cred şi pe care nu o pot înţelege. Şi singuri vor vedea dacă sunt simple poveşti sau e adevăr.


ile spunea...

http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2014/09/maryan-despre-benjamin-fulford-si.html?spref=fb
un anonim vorbea despre tradare..ce veti face pentru a lupta cu marile corporatii?poate mai multi copii ca tiganii ca sa aiba cu ce sa va santajeze si indoitoceasca acest sistem ,pentru a avea ce sa exploateze pentru experimentele lor...si daca vor muri 6,5 miliarde..cui i-e frica de moarte! o moarte fara demnitate este cosmarul care-i astepta pe multi.avea dreptate anonimul cu partea despre tradare...adevarat sa-si bata joc niste pigmei de oameni de calibrul celor mentionati.Si atunci cind simti ca pleava omenirii te copleseste, daca esti realist cauti alte mijloace de lupta,nu pe fata si nu omenesti. Mergeti in locurile sfinte ale acestei tari,nu cum s-a dus pulimea la Prislop sa se roage pentru ratele de la banca!am visat ca MArduk cu steagul cu stele albastre (ca al UE) a fost invins de cei dinainte,care aveau steagul cu stele verzi. Am cautat cine a avut sau are asa steag..Ooo si am gasit Irakul...hazliu. Nu-i asa! Ca nu are legatura cu lumea de acum ci cu Zona de demult, cu Enlil Enkil..si altii. Deci Noua Orinduire care de fapt are 2-3000 de ani va fi inlocuita de cea veche dupa cum spuneam. Apa-ne-a dat din ceruri destula si nu le va da timp imbecililor sa o strice pe toata din pamint.chiar daca ar fi sa moara puhoi de oameni.