miercuri, 24 septembrie 2014

PROMO VIDEO - "Comori si locuri enigmatice din Romania", un nou film de Daniel Roxin


Sunteți pregătiți pentru o incursiune prin câteva dintre cele mai misterioase locuri ale României, în căutarea comorilor antice din aur și argint?

Rezultat al investigațiilor din această vară, filmul documentar COMORI ȘI LOCURI ENIGMATICE DIN ROMÂNIA vă invită într-o călătorie pe care ar fi păcat să o ratați! Realizat în parteneriat cu Nașul Tv și cu suportul AD Auto Total, filmul va fi lansat vineri, 10 octombrie, în sala Horia Bernea din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român din București, în deschiderea Festivalului „Adevărul despre daci și istoria străveche a plaiurilor românești”.

Până atunci, vă invităm să vizionați acest scurt promo!

Daniel Roxin

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nu pot deocamdata sa vizualizez nici promo ul datorita internetului din irlanda care e de tot.... dar astept cu nerabdare sa aflu noile descoperiri despre neamul nostru Dacic si nu roman cum tot se bat unii si altii ca sunt parte,mie mi ar fi rusine mai ales dupa ce afli cat ne au jefuit romanii si cat a trebuit sa ne luptam cu niste sa mi scuzati expresia fosti homo (vezi cum deveneau baietii romani barbati) Tin sa va multumesc din suflet pentru lumina pe care o faceti asupra acestuit subiect vital pentru oricare roman-dac. Si deja stiti dle Roxin ca numai cu ajutorul Lui Dumnezeu ati ajuns la adevar dar si prin imensa munca si dedicare personala. Nu mi ramane decat sa va recomand totusi sa cititi si cartile noului nostru trimis al Domnului din tara noastra (e religie ortodoxa nu altceva pt cine se intreaba) GEORGETA FLOREA care va sustine argumentele si chiar face si mai multa lumina asupra acestui subiect si asupra mai multor subiecte... Numai bine si succes in realizarea acestui scop de scoatere la lumina a adevarului. Pace tie si Dumnezeu sa fie cu tine!

Anonim spunea...

Sa aveti spor la lucru si inspiratie.

Anonim spunea...

Felicitari si cat mai multe descooeriri!

Anonim spunea...

Felicitari domule Daniel Roxin! Poate faceti si un partid de patrioti sa punem capat o data batjocurei la care suntem supusi de Tradatorii de Tara si Neam care ne conduc. Dumnezeu sa va ajute!

Anonim spunea...

Descoperire importantă în castrul roman Porolissum din Sălaj. Ce au găsit arheologii într-o zonă neexplorată, lângă Porta Praetoria
http://jurnalul.ro/stiri/observator/descoperire-fantastica-in-castrul-roman-porolissum-din-salaj-ce-au-gasit-arheologii-intr-o-zona-neexplorata-langa-porta-praetoria-video-678332.html