joi, 9 octombrie 2014

Alți doi mari artiști ai scenei românești - Maria Ploae și Ion Haiduc - vor fi prezenți la Festivalul Adevărul despre daci din 10-12 octombrie, alături de Dorel Vișan și Mariana Anghel


Alături de Mariana Anghel și Dorel Vișan, alți doi mari artiști ai scenei românești vor fi prezenți la Festivalul Adevărul despre Daci și Istoria srăveche a plaiurilor românești care va avea loc la Muzeul Național al Țăranului Român din București. Este vorba de actorii Maria Ploae și Ion Haiduc.


Cu actrița Maria Ploae vă veți putea întâlni vineri, 10 octombrie, după ora 18:30, în deschiderea festivalului unde, alături de Mariana Anghel Jinaru și Marcel Anghel, ne va prezenta un moment artistic realizat în susținerea proiectului DECENEU ȘI DACII al sculptorului Ivan Jinaru.

Cu actorul Ion Haiduc vă veți putea întâlni duminică, 12 octombrie, de la ora 14:15 când, împreună cu scriitorul Vasile Lupașc și regizorul Andrei Chiriac, va prezenta docudrama despre viața lui Vlad Țepeș - Povești despre Vlad Voievod Drăculea.

Tot duminică, de la ora 14:00, vă reamintesc că îl vom avea pe scenă și pe actorul Dorel Vișan cu un moment artistic, dar și cu o prezentare a proiectului DECENEU ȘI DACII  al sculptorului Ivan Jinaru.


Nu în ultimul rând, duminică seara de la ora 19:00, sunteți invitații muzicianului Mihai Toma care a pregătit un microrecital cu numele DACICA - între arhaic și modern.



Vă așteptăm cu drag! INTRAREA LIBERĂ!

Daniel Roxin

Vezi aici programul festivalului: http://danielroxin.blogspot.ro/2014/10/programul-festivalului-adevarul-despre.html



Sponsorii  festivalului:
dental Profile logo

https://www.facebook.com/DentalProfile


http://www.autototal.ro/

http://www.pcnet-catv.ro/


 http://ascri.ro/

5 comentarii:

ciobanul spunea...

Oameni buni incep sa se adune in jurul acestui rebel de adevar si daca vei cauta adanc in tine, vei redescoperi stigmata neamului ce te-a zamislit ca suflet nemuritor si atunci vei simtii si tu chemarea ce ne indeamna pe toti sa petrecem un timp intre noi departe de TV-uri, Mall-uri, Cancan-uri si alte seriale ale acelor marsavi.

Anonim spunea...

Geto-Dacii au inceput sa se trezeasca si mai important este ca oamenii nostri de carte au inceput sa se implice,mergem pe un drum bun!

Monahul spunea...

Un ultim cuvant de incheiere.

Este exident faptul ca traim ultimele clipe ale umanitatii, caci terenul pentru Antihrist este pregatit: New Age, paganism, ecumenism. Nimeni nu mai lupta pentru crestinism, s-au lasat prada materialismului si ideilor oamenilor de stiinta, mandrii, care fac jocul inconstient al Satanei. Calugarii nu sunt ignoranti, ci prin rugaciunea lor Dumnezeu isi mai face de mila de noi oamenii, care Il manaiem atata.
Am incercat sa spun adevarul, dar unii urasc pe Hristos, si trebuia sa ma astept la asta, la jigniri si batjocura, doar Serafim de Sarov in fata talharilor nu s-a aparat. Dumnezeu e cel ce vede dreptatea, si vai de cel ce face faradelegea? Caci ma voi ruga ca Dmnul sa nu-l pedepseasca din pricina mea. Vremurile aceste tulburi au fost prorocite de catre Sintii Parinti, atunci cand au spus ca sminteala o sa fie asa de mare, incat, oamenii vor lua bunul drept rau si invers, celui credincios i se va spune nebun, si pana si familia isi vor lua distanta de el. Caci pentru oameni toate ii se iarta omului-pacatele-, doar pentru ca e credincios, nu...
In aceasta ora lupta duhovniceasca este cel mai important lucru pentru fiecare om, care are vrajmasi nevazuti, dar si vazuti, asta am simtit pe acest blog, atunci cand cu dragoste de Domnul scriu, apare unul si jigneste, iata, diavolul nu suporta ca omul sa-L iubeasca pe Dumnezeu si isi trimite slugile pentru a ma jigni si scoate din liniste. Este ultimul mesaj, si am sa spun atatea; oameni buni, sunteti botezati crestin-ortodox, si este cel mai mare dar a lui Hristos, caci va dat un inger care sa va apere de rele si sa nu cadeti; Multumiti-I Lui pentru ca ne-a rascumparat din pacat , care era stravechi, si ne-a scos din paganismul pierzator de suflete. Fratilor, nu cadeti in paganism, asa cum aflat la dacologi, caci e minciuna si amagire diavoleasca , si il veti mania pe Hristos, pentru ca inseamna tradare.
Romania are viitor doar prin ajutorul martirilor inchisorilor si sfintilor drepti rugatori pentru ea. Suferinta lor este adevarata si din ea a iesit darurile Domnului ; Cleopa Ilie, simplu calugar uimeste intelectualitatea cu care dialoga, ca de unde stie atatea? Domnul da intelepciune celor ce se roaga cu adevarat si-i intelepceste, dimpotriva celor ce cad in pacatul mandriei , intuneric le e mintea...
Ramas bun tuturor, si Domane ajuta...

un DAC inca liber spunea...

...si din acea samanta firava aruncata in mijlocul vijeliei a in ceput sa incolteasca ,mai slab,.... dupa care tot mai puternic si viguros acel stejar numit poporul DAC.Iti multumim draga Daniel pentru tot ce ai facut si vei mai face pentru trezirea neamului nostru si aflarea adevarului.Dacii incep sa se adune in jurul nucleului ROXIN.

Unknown spunea...

Daci au primit credinta ortodoxa de la sf Apostol Pavel .Rezulta ca suntem increstinati din primele veacuri ale crestinismului ,va rog ca la capitolul istorie sa amintiti si asta .Fara credinta ortodoxa dacii nu sant nimic ,decat pagani.