sâmbătă, 4 octombrie 2014

Cascadorii râsu-plânsului - TESTAMENTUL LUI ION ILIESCU




La ultimul Sabat al PSD, pre
şedintele de onoare şifonată al acestuia, tătucul Ion Iliescu, a bulversat selecta audienţă cu prezentarea propriului testament. Simţind că i se apropie sfârșitul a decis să-şi dezvăluie ultimele dorinţe şi cele mai pioase gânduri care i-au furnicat creieraşul de liber-cugetător.

Vă redăm un fragment din acest document:


“Las cu limbă moartă de lemn tineretului PSD-ist următoarele: una bucată cucuvea comunistă (vie şi securizată); două căşti de mineri din colecția anului 1990, cu camere video şi localizare prin GPS; una bucată telefon roşu pentru legătura directă cu KGB; o seceră pentru tăiat iarba fiarelor şi un ciocan pentru pisat mătrăgună. Măi, dragă, să le folosiţi cu spor!... 


Las cu limbă moartă de lemn baronilor din partid următoarele: sudoarea cu care naţiunea v-a rotunjit averile, legile care v-au permis să le păstraţi şi soluţia secretă pentru spălarea petelor de pe conştiinţă. Măi, dragă, să rămâneţi graşi, fericiţi şi fără griji, pentru că prin voi se va bucura tot poporul!

Las cu limbă moartă de lemn românilor de pretutindeni următoarele: una bucată ţară jefuită şi manelizată, una bucată revoluţie manipulată şi confiscată şi ouăle lui Năstase, numărate cu atenţie, puse în cofrag şi asigurate de Ţiriac. Să trăiţi, măi dragă, aşa cum veţi vota!

Le las prostănacilor din partid chiar limba moartă de lemn pe care nu vreau să o iau cu mine pe lumea cealaltă. O las pentru ca nu cumva păzitorii pragului să-mi facă din ea toacă de Paşte, pentru învierea morţilor din ‘89 şi din toate mineriadele cu care a fost binecuvântat pământul strămoşesc!”

Document procurat și “îngrijit” de Daniel Roxin

P.S. Acest material este un pamflet...


17 comentarii:

Anonim spunea...

Iliescu tradatorul Romaniei

Anonim spunea...

Mai draga, ca sa zic asa, ati procurat un document, dar nu ati verificat din trei surse. Cum la o mostenire mare, mereu mai apar si nostalgici care vor o amintire, am auzit ca unii au luat deja spre amintire puful de cucuvea (ca din asta era mult) sa le tina de cald pe cuptorul unde dorm si viseaza povesti cu minuni. Nu vor merge la vot, au hotarat ca e mai bine sa plece la pescuit in ziua aceea, poate prind stiuca fermecata care le va schimba viata, le va implini dorintele, poate ii va face chiar si mai frumosi. Daca nu o prind acum, poate data viitoare. E mai bine, mai sigur asa, nu? A doua zi dupa vot, vor putea anunta, ca pe o victorie: eu nici nu am fost la votare! Apoi, dupa cateva luni, vor incepe: buhuhu, uite astia ce ne fac…Numai cutare sau cutare sunt de vina, ca ei au votat cu cine a iesit, nu eu!

Anonim spunea...

Iliescu este un tigan tradator, mana Moscovei in Romania, care ar trebui expulzat din Romania sau bagat la puscarie impreuna cu prietenii lui: Adrian Nastase, Voiculescu, Patriciu (pe asta l-a luat cucuveaua), Becali, Truica si toti neispravitii, hotii si curvarii care au furat poporul si fac de ras numele de dac. Nu face parte din adevaratul poporul roman.

Anonim spunea...

De placa asta cu Iliescu s-a cam plictisit lumea. Eu m-am saturat si de asta actuala cu Base(de-ar pleca naibii odata). De ce va place sa tot judecati trecutul, in loc sa-l iertam si sa mergem mai departe. Din trecut putem invata ca de aia e trecut. Daca tot il scormonim mereu vom trai cu o rana permanenta care nu se mai inchide. Si-apoi trecutul ca si prezentu si viitorul noi le construim cu totii. A arunca vina numai in curtea unui individ e o comoditate. Si facand abstractie de toate astea si privind lucrurile de deasupra, intelegem ca suntem totusi intr-un proces de evolutie in care sunt din pacate necesari si indivizi de tipul cucuvelei(de-ar fi el cel mai rau, am duce-o bine). Si-apoi de la d-vs d-le Roxin am totusi pretentii. S-au pretentiile d-vs au scazut ca si cele a lui Oreste care face in prezent un rol demn de mila? Ar fi pacat sa cadeti in aceeasi greseala. Nu va lasati antrenat de micile interese. Divinitatea cred ca si-a pus sperante mai mari in omul Daniel Roxin.
Va doresc numai bine si multa lumina!
Romeo Trofin

Anonim spunea...

Domnule Roxin, relicvele sunt relicve si alta e problema. Problema e ca toate promisiunile dreptei din 1990 despre mica proprietate taraneasca s-au transformat in fapt in realizarea marii proprietati straine in care taranul roman devine doar un zilier. Am fost prostiti cu retrocedarile si ma bucur ca ai mei au renuntat la pamant in ideea ca pamantul e al taranului si nu al orasanului ca asta modul de viata si painea lor din care sa traiasca. Dispare un mod de viata .

Anonim spunea...

Am impresia du deja vu al acestei pictograme, insa nu mai am puterea de a ma delecta de comentariul cataventist bine intemeiat.
Fiind sfarsit de saptamana, acum cand se aseaza un pic mai mult din replicile saptamanii la mine a rabufnit mamaliga ceva de groaza. Asadar, scuzati-mi lipsa de atitudine insa ma face sa cred ca lamentarea aduce lamentari si determinarea aduce determinari.

ile spunea...

Madam Nuland a vorbit despre doua cancere care macina tari din Europa centrala: coruptia si derapajul antidemocratic. Pe de alta parte niste imbecili au descoperit ca 'ROMANIA ARE UN POTENTIAL IMENS". NU in coruptie ci pentru a fi exploatata posibil dupa ce va fi depopulata.
Stim cu totii ce democratie si cita cinste exista la pieptul generos al societatii americane acolo unde FMI mai face o strategie de asasinare economica a vreunei tari iar "politistul lumii" condusa de CIA cica NATO, mai acopera o gaura de deficit bugetar democratic american si ingrasa bancile evreiesti ale lumii .Metoda americana: cum se incaleca inca o tara fara aparare. Americanii se pregatesc pentru inca 25 de ani de recesiune. Sa le fie de bine!
Fratii nostri din R. S. Federativa Iugoslavia nu aveau motive sa fie violati de democratia si cinstea americana. Si totusi li s-a intimplat. Romanii au fost lasi nu au sarit in ajutorul vecinilor ba din contra: pupat in cur NATO. Acum vine si pentru celelalte tari europene momentul sa plateasca lasitatea , se va diviza Europa bucati bucatele si tara noastra la fel.
Dupa hienele Bechtel si Cevron pe care Romania le-a ingrasat si nu a terminat inca apar alte si alte anmale de prada infometate,poate nu tocmai din Americi,ci mai de aproape, austriece nemtesti italiene...ai nostri. Si atunci romanul isi da foc la casa (ca pe vremea navalirilor tatare) . Vin chinezii, vin rusii, sa vina oricine mai vrea o bucata din tara asta! Aduni toate hienele intr-un hambar si le dai foc!

ile spunea...

Iliescu este demn de toata ura dar sper sa traiasca sa vada cit rau a facut acestei tari.

ciobanul spunea...

Dupa cat se vede nimeni nu este ferit sa-si faca testamentul fiindca in fata vieti nimeni nu poate sa fenteze moartea. Crud de dureros pentru unii care au crezut ca pot agonisii la nesfarsit si apoi vor fi stersi de pe fata pamantului. Eu, personal asa ca om nici macar nu l-as aminti in cartile de istorie decat ca tradator de neam si poate unul dintre cei mai notorii.

Roman spunea...

Daca nu la- ti bagat pana acum la puscarie, unde merita sa stea, nu are rost sa mai scrieti acum aiureli. Si-a batut joc de poprul roman acest nemernic. Unde esti tu, Tepes Doamne?

rosu-cocolosu' spunea...

in Parcul Herastrau a fost organizata sarbatoarea racului, e de-a binelea, si in psdist a taiat panglica inaugurala, cahahahare e proooblema?

Nick Cohen spunea...


DEŞTEAPTA-TE FIU DE DAC !



Deşteaptă-te fiu de dac , din somnul cel de moarte,
În care te-adînciră barbarii de jidani !
Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soarte,
La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani.

Acum ori niciodată să dăm dovezi în lume
Că-n aste maini mai curge un sînge de valah
Şi că-n a' noastre inimi păstrăm cu fală-un nume
Triumfător în lupte, un rege Decebal .

Înalţă-ţi lata frunte şi caută-n giur de tine,
Cum stau ca brazi în munte voinici sute de mii;
Un glas ei mai aşteaptă şi sar ca lupi în stîne,
Bătrîni, bărbaţi, juni, tineri, din munţi şi din cîmpii.

Priviţi, măreţe umbre, Mihai, Ştefan, Corvine,
Valaha naţiune, ai voştri strănepoţi,
Cu braţele armate, cu focul vostru-n vine,
"Viaţa-n libertate ori moarte!" strigă toţi.

Pre voi vă nimiciră a pizmei răutate
Şi oarba neunire la Milcov şi Carpaţi
Dar noi, pătrunşi la suflet de sfînta libertate,
Jurăm că vom da mîna, să fim pururea fraţi.

O mamă văduvită de la Mihai cel Mare
Pretinde de la fii şi-azi mînă d-ajutori,
Şi blastămă, cu lacrămi în ochi, pe orişicare
În astfel de pericul s-ar face vînzători.

De fulgere să piară, de trăsnet şi pucioasă,
Oricare s-ar retrage din gloriosul loc,
Cînd patria sau mama, cu inima duioasă,
Va cere ca să trecem prin sabie şi foc.

N-ajunge iataganul barbarei semilune,
A' cărui plăgi fatale şi azi le mai simţim;
Acum se vîră cnuta* în vetrele străbune,
Dar martor ne e Domnul că vii nu o primim.

N-ajunge despotismul cu-ntreaga lui orbie,
Al cărui jug de seculi ca vitele-l purtăm;
Acum se-ncearcă cruzii, cu oarba lor trufie,
Să ne răpească limba, dar morţi numai o dăm.


Valahi din patru unghiuri, acum ori niciodată,
Uniţi-vă în cuget, uniţi-vă-n simţiri.
Strigaţi în lumea largă că Dunărea-i furată
Prin intrigă şi silă*, viclene uneltiri.

Preoţi, cu crucea-n frunte, căci oastea e creştină,
Deviza-i libertate şi scopul ei preasfînt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decît să fim sclavi iarăşi în vechiul n

Anonim spunea...

de ce nu a fost judecat pana acum???

Gerula spunea...

Iliescu , trebuie impuscat si impaiat si expus la Muzeul de Istorie ( asa facem economie la ceara )in sectiunea Revolutiei (loviturii de stat ) Romane din 1989,cu mentiunea : HOTUL CARE A REUSIT CEA MAI MARE LOVITURA DE STAT DIN TOATA LUMEA.Asa mai facem si noi bani pe spatele lui , ca el a facut destule dungi cu biciul pe spatele romanilor.

Anonim spunea...

Daca nu era Iliescu sa fiti siguri ca se gasea imediat un altul care sa vanda "pe doi arginti" tara,suveranitatea,independenta,toate resursele valoroase si interesele fundamentale ale poporului acesta....Dupa 1989 am intrat in "noua epoca fanariota" care,dat fiind "dezvoltarea" mijloacelor de prostit,mintit,manipulat si jefuit masele largi ale "goyimilor" platitori de taxe si impozite va fi si cea din urma.....In maxim 3-4 decenii,toate resursele tarii vor fi fost furate, poporul va fi decimat(si alungat in tari straine)si tara distrusa si imprastiata in cele patru vanturi...Cu Iliescu sau fara,cu Constantinescu sau fara,cu bashinescu sau fara...si cu cine-o va urma dupa ei viitorul va fi teribil si dezastruos totodata....Imputita treaba,mizerabil destin,de kakat viitor....

ciobanul spunea...

Anonimul de la 7 octombrie 2014, 17:34,imi dai impresia ca deja ai mai postat acelasi lucru mai demult si te repeti intruna.
Tu daca faci propaganda de genul ca poporul va disparea si ca lumea s-a terminat, du-te si te consulta la medic fiindca ai nevoie. Eu nu contest faptul ca avem tradatori, ca orice natie, dar noi suntem ,am fost si vom ramane pe pamantul asta romanesc chiar daca tradatori exista si poate ca se vor elimina pe parcurs. Nu mai scrie mesaje subversive si inceteaza sa mai dai cu apocalipsa poporului asta fiindca iti lipseste orisice credinta, dragoste de patrie si in neamul nostru. Altminteri, era vorba de o caricatura si ii dai cu disparitia noastra. Mai bine dispari tu in alta parte si cautati un loc unde o sa te infunzi intr-un buncar.

Anonim spunea...

EL ESTE OMUL RAULUI PESTE SECOLE, NU E UN OM PT OAMENI CI PT FARADELEGI. MEREU SE INCARNEAZA PT A FACE RAU, PT A PROFITA DE CEI CE AU VALOARE DE SUS, PE CARE STIE CU AJUTORUL DEMONILOR SA LE-O IA SI INCEPE UN NOU JOC MURDAR IN FIECARE VIATA. FACE PARTE DINTR-O GRUPARE SATANICA DE MULTE INCARNARI. EU MA TOT CONFRUNT CU EL DE CEL PUTIN 5 SECOLE DP CRISTOS SI ERAM SI IN ANTICHITATE IN CONFLICT CU EL. E GREU DE INTELES PT CA BISERICA OPRESTE DE LA CONSTANTIN SI ELENA INFO DESPRE INCARNARILE SUCCESIVE, DAR IN ACEASTA E TOT IN RETEA CU MAI MARII INTUNECATI AI PLANETEI, E SLUGA PE FUNCTIE INALTA, SCOPUL FIIND DISTRUGEREA ROMANIEI, CACI A-I TENTA CU BANII DIN JAFUL NATIONAL, ERA FLOARE LA URECHE. SI PACTUL DISTRUGERII UNEI TARI A FOST FACUT. ASA CA DE ACEEA SUNTEM COLONIE, EI AU FURAT SI AU IMPARTIT CU CEL DIN SUA, CARE LE-A DAT PERMISIUNEA. SI DE LA CHINEZI AU CERUT IN 89 SPRIJIN, DE LA TOTI. ACUM SUNT FULL DE BOGATI, TARA E INTIGANITA, IDENTITATEA NATIONALA E DISTRUSA, NUMELE DE ROMAN E SINONIM CU TIG.AN IN AFARA, PRIGOANA ESTE IN CONTINUARE SI NOI ERAM LEAGANUL CIVILIZATIEI UMANE