joi, 2 octombrie 2014

DANIEL ROXIN: Vă invit la o nouă emisiune pe care o realizez pe Nașul Tv: "Mistere la granițele cunoașterii"


Din  această duminică, de la ora 19:00, săptămânal, vă invit într-o călătorie la granițele cunoașterii pe care o voi face pentru voi, alături de oameni de știință și cercetători ai unor discipline de frontieră.

Știm încă destul de puține despre Universul în care trăim, despre Planeta Albastră, despre modul cum funcționează mintea umană; și cu siguranță dorim să aflăm mai multe.

În această emisiune voi aborda subiecte diverse și incitante, teme provocatoare despre natura umană și univers. Vă aștept cu drag alături de noi! Doar la Nașul Tv!

Daniel Roxin

P.S. Emisiunea "Adevăruri tulburătoare" își continuă emisia la aceleași ore.

11 comentarii:

Anonim spunea...

O idee foarte buna. Asteptam de mult timp o astfel de emisiune si am convingerea ca vei avea invitati de valoare atat romani cat si straini. Mult succes Daniel Roxin. Tatiana.

Anonim spunea...

BRAVOOOOOOOOOOO!!!
Felicitari ingerasule!

Anonim spunea...

Cartile de Radu Cinamar m-au intrigat. Ati putea sa descifrati ceva din aceste mistere?

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

emilia spunea...

Mult succes cu noua emisiune!

Greywolf spunea...

Invita-ma si pe mine la o emisiune despre "Soarele Negru al Thule si legatura cu Materia Intunecata"! Garantat o sa ramaneti fara grai! Decizia TA!

Anonim spunea...

Bravo continua cu acelasi spirit ca la inceput , chiar daca ai pareri pro si contra , fi sigur cine vrea sa asculte asculta!

Anonim spunea...

Daniel felicitari cu noua emisiune si te mai rog un lucru,te rog sa nu ii uiti pe stramosi nostrii Daci

Anonim spunea...

Succes cu noua emisiune ! Nu neglija insa "Adevaruri tulburatoare", cea de-a doua consider ca poate aduce mai mult succes.

nan spunea...

"ADEVARUL" ESTE UNUL SINGUR ,INSCRIS IN LEGATURA NOASTRA CU UNIVERSUL.DE ASEMENEA EMISIUNI ARE NEVOIE OMENIRE,RESTUL E GOANA DUPA VANT. MULTUMESC DANIEL , MULT SUCCES SI SA FI BINECUVANTAT!

Unknown spunea...


Dezbateti si problema energiei fara combustibili.
Iata o idee ce exploateaza energia termica a mediului ambiant. Studiati-o si puneti problema aplicarii unor asemenea idei ce ne pot aduce intr-adevar independenta energetica fara a mai distruge mediul...

http://www.energiialternative.net/articole/colab/fcov1.htm