joi, 23 octombrie 2014

INCREDIBIL! Papa și unii lideri ai bisericii catolice acceptă adopțiile de copii de către cuplurile de homosexuali!!!

papa gay




Nota mea introductivă: Nu trebuie să ne mire prea mult acest lucru - Vaticanul este un instrument al "Ocultei", un instrument al instaurării Noii Ordini Mondiale. După ce timp de multe secole a fost un centru al crimei mondiale, faptul că actualii lui reprezentanți - Papa și alți lideri - atacă la baionetă familia tradițională, este o continuare firească a răului care caracterizează această instituție...

Un articol de Adrian Pătrușcă

În vreme ce în ograda noastră, învăpăiată de campania electorală, se numără stelele de la dosar și leucocitele din buletinul medical, în încercarea disperată de a depista, iarăși, care e răul cel mai mic, dincolo de ulucile temeinic securizate cu EADS se petrec lucruri cu adevărat istorice. Cum ar fi tentativa de Lovitură de Biserică a Papei.
 
Suveranul Pontif a convocat episcopii din întreaga lume pe 5 octombrie la Roma, într-o Adunare Generală care să dezbată problemele Familiei în societatea contemporană. Temă fierbinte ca un cartof scos din cuptor, de vreme ce Familia este, alături de Biserică, instituția cea mai atacată și amenințată în lumea de azi. Și cine, dacă nu Biserica, este prima chemată să apere Familia, întemeiată cu însăși binecuvântarea Sa?

Iată, însă, că documentul citit luni, 13 octombrie, de Peter Erdö, cardinal de Budapesta, în fața ierarhilor catolici, constituie, probabil, cel mai mare cutremur pentru creștinism de la Marea Schismă din 1054 încoace. În locul unei atitudini ferme, de apărare a Familiei tradiționale, raportul, numit „Relatio post disceptationem” este o blajină mângâiere pe creștetul celor mai mari dușmani ai acesteia.

Textul propune o deschidere fără precedent către persoanele homosexuale, care „au talente și calități de oferit comunității creștine”. Mai mult, documentul manifestă o cvasirecunoaștere a uniunilor homosexuale: „Fără a nega problematicile morale legate de uniunile homosexuale, luăm act că există cazuri în care sprijinul reciproc până la sacrificiu constituie un ajutor prețios în viața partenerilor”. În fine, de parcă nu era de ajuns, Vaticanul acceptă de facto adopțiile de copii de către cuplurile homosexuale: „Biserica acordă o atenție specială copiilor care trăiesc cu cuplurile de același sex, insistând că exigențele și drepturile celor mici trebuie întotdeauna plasate pe primul plan”.

După ce mințile de sub tichiile roșii s-au dezmeticit, s-a dezlănțuit furtuna. Un val de critici s-a abătut asupra documentului. Cei mai vehemenți au fost episcopii din Statele Unite, Africa și Polonia. De față cu Papa, care asculta și tăcea, s-au rostit vorbe grele, atât de departe de tradiționala diplomație catolică: „Biserica a capitulat în fața lobbyurilor și a corectitudinii politice”; „Biserica își va dezamăgi fidelii, care nu vor ca ea să imite lumea”; „Cuvântul «Păcat» nu apare nici măcar o dată în text, în schimb, ni se cere «să pornim de la oameni și de la realitate», uitând că modelul nostru nu este Omul, ci Christos”.

Mai grav, criticile au ieșit dincolo de pereții Sinodului. Într-o conferință de presă, cardinalul de Manilla, Luis Antonio Tagle, a salutat ironic „grupul de eroi” care au realizat acel document și a conchis amar: „Drama continuă”. Monseniorul polonez Stanislaw Gadecki s-a arătat indignat că Biserica se îndepărtează de linia lui Ioan Paul al II-lea și că propovăduiește o „ideologie ÎMPOTRIVA căsătoriei”. Iar cardinalii italian, Filoni, și sud-african, Napier, au făcut dezvăluirea scandaloasă că textul citit de Peter Erdö nici măcar nu a ajuns în grupurile de lucru.

tumblr_mtfyt0rUNL1qze0z6o1_1280 

În fața valului de critici fără precedent, Sfântul Scaun a dat înapoi: „Este doar un document de lucru!”, a încercat să minimalizeze incidentul Lorenzo Baldisseri, Secretarul General al Episcopilor.

Analiști familiarizați cu jocurile de culise de la Vatican au dezvăluit, însă, că, prin citirea acestui document la mijlocul Sinodului (acesta se încheie duminica aceasta), Papa a urmărit să ia prin surprindere „aripa conservatoare” a episcopilor, punându-i în fața faptului împlinit. Iar documentul final să nu mai poată aduce decât schimbări de nuanță. Papa se aștepta doar la mârâieli, dar s-a trezit cu ditamai revolta pe tichie. De luni, Vaticanul s-a transformat în teatru de război, iar bătălia pentru documentul final va fi sângeroasă. Dar răul a fost produs: Papa însuși, cel care pupă copilașii și mutilații pe bandă rulantă, care își exhibă sărăcia și își pune nas de clovn, în fine, Papa Francisc a pus sub Basilica San Pietro o bombă care ticăie amenințător.

Ce treabă avem noi cu ce se întâmplă la Vatican?, se vor întreba mulți cititori. Nu ne ajunge mizeria din campania noastră electorală, sau panarama cu Liviu Dragnea decorat de Patriarhul Daniel cu Ordinul „Sfinții Martiri Brâncoveni”? Iată ce treabă avem: Europa este o construcție creștină. Iar civilizația occidentală, mirificul Occident la ale cărui binefaceri, ordine și opulență râvnește tot românul, s-a înălțat pe Biserica Catolică. Orice lovitură (dinafară sau dinăuntru) la adresa Bisericii Catolice este o lovitură la adresa civilizației occidentale. În condițiile în care forțele Stângii izbesc frenetic cu berbecii ideologici în pilonii Occidentului, încercând să instituie o nouă ordine mondială, A Doua Venire a lui Marx, Biserica Catolică este ultima redută instituțională a Vestului. Dacă ea se va prăbuși, potopul se va revărsa și asupra noastră. De Adrian Pătruşcă – Evenimentul Zilei via frontpress

gaypope

23 de comentarii:

Anonim spunea...

eXcelent articol!ESTE O OROARE CONTEMPORANA ...TRIST SI FARA NOIMA.UN ESEC POTENTIAL AL LUMII SECULARIZATE.

Anonim spunea...

Hei, nu poate fi chiar aşa. Vreau să cred că românii au o morală sănătoasă şi nu ne va atinge modernismul acesta civilizator. E grav că e o luptă în spatele uşilor Vaticanului. E grav că acolo, unii, prin rădăcini înţeleg probabil epoca de aur a Romei, cu orgiile rămase în istorie, dar nu văd cum acel conflict ne va atinge pe noi. Nu avem structura, ca popor, să cădem în degradarea dorită de noii civilizatori.

Teo spunea...

"Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne. Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului. Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus...

1.Femea e Biserica Catolica.
2.Roşu aprins şi vişiniu sunt hainele cardinalilor.
3.Sapte capete ale fiarei sunt cele 7 dealuri pe care e asezata geografic Roma.
4. Beată de sângele sfinţilor. Biserica Catolica au omorit multi mesageri al Lui Dumnezeu.

Anonim spunea...

Credeti ca ierarhii Biosericii Ortodoxe Romane nu vor capitula in fata atacului? Va inselati! Ierarhii Ortodoxi din romania au facut usor pactul cu comunismul si astazi sunt atat de bine "infiltrati" incat o sa accepte si aceste lucruri pana la urma. Romanii vor ramene fara conducatori spirituali. Nu va mai fi decat salvarea prin fuga in munti!

ciobanul spunea...

Pai domnule anonim de la 23 octombrie 2014, 10:26, as fi de acord cu tine daca traiam in epoca medievala, sau nici macar atunci, pentru ca din puncat de vedere al puterii crestinismului, biserica catolica se afla intr-o pozitie delicata. Marea majoritate a oamenilor sunt convinsi de structura familiala unica adica om-femeie-copii, deoarece este singura care aduce stabilitate in moravuri sanatoase. Ceilalti care proneaza libertatea de a alege partenerul sau fara interpunerea societatii, doresc anarhia, sau pedofilii, zoofilii, homosexualii, curistii pe romaneste, extraterofilii si etc, etc, care ies din matca familiala normala sunt niste aberatii care pot distruge conceptul de familie.
Pai daca acest lucru se intampla acolo, se intampla si aici ,inevitabil deoarece se mentine linia de la Bruxelle, adica al comunitati europene. Suntem mai degraba o enclava pe cale de disparitie.

Anonim spunea...

Doi reporteri de la o oarecare televiziune vor sa faca un reportaj despre viata de cuplu a doi homosexuali .Suna ei la usa si sunt primiti de unul dintre ei , care evident, era ocupat cu gatitul . Reporterii ii spun scopul , iar ei sunt intrebati daca vor un ceai ,o cafea pana vine si sotul acasa de la munca .Fac ei ceva conversatie ,reporterii sunt multumiti ca totul pare sa fie ok .Si deodata , se aude de undeva plansul unui bebelus .Unul dintre reporteri intreaba surprins : Oh, da aveti si copii ? I se raspunde : Da ,da !! Avem unul deocamdata si cred ca ar trebui sa merg sa vad de ce plange .Dupa ce gazda iese pe usa, cei doi comenteaza :Vezi ba ? Merge si la astia ,functioneaza .Sunt si ei oameni.
Si vorbind ei asa ,tipul vine din nou sa le tina companie .Unul dintre reporteri ,mai curios il intreaba : Ceva probleme cu copilul ? De ce plangea ? Iar raspunsul sosi neasteptat :Oh ,n-are nimic ! I-a cazut suzeta din cur !

Iar eu ,imi cer scuze daca am ofensat pe careva .
Sa auzim numa de bine !

Draghici Sergiu spunea...

Ideologia, de orice natura, chiar si religioasa nu-si mai are rolul in viata contemporana. Ele sunt prin caracterul lor dogmatic menite sa mentina controlul intr-o lume auto-distructiva. Au avut rolul lor, insa acum nu mai este cazul. Suntem capabili cu totii sa-l simtim de Dumnezeu, nu avem nevoie de exemple si reguli adoptate artificial de unii care nu pricep o iota din ce se intampla pe lumea asta. Sunt total de acord cu textul propus de Papa. El reprezinta acceptarea si deschiderea catre o infratire a omului prin distrugerea limitelor si etichetelor de orice fel. Este o directie in care Universul se indreapta, un Univers guvernat de legi divine. A te impotrivi, a ingradi libertati fundamentale nu inseamna decat o manifestare e Ego-ului, adica tocmai ignorarea lui Dumnezeu. Dumnezeu ne-a creat pe toti dupa legea lui, egali in drepturi asemenea fratilor. A aplica o lege de acum 2000 de ani (exprimata intr-un alt context) in ziua de azi e absurd. Lucrurile evolueaza inclusiv teologia.

Anonim spunea...

structura ca popor avem, care mai sunt ramasi , in gandire clara si sanatoasa , dar structura de populatie de tip colonial , incepem sa avem , iar asta se vede in ani , ca boala , iti dai seama numai atunci cand ai cutitul la gat , dar istoria a aratat in trecut ca romanii se pot ridica si e cu sange , si nu mai vor, ne tin asa in somnolenta , e nevoie de o masa critica de popor de min 1 mil de oameni pe aceeasi frecventa , ca sa dai la o parte toata populatia coloniala . Vaticanul o sa si plateasca facturile care sunt inca la toc de mii de ani . A fost o problema de timp pana cand trebuiau sa fie deacord cu aceasta tampenie , maine poimaine , o sa legalizeze si casatoriile intre neamuri de gradul 1 , tot pe sistemul ca fiecare este liber sa faca ce vrea , samd . e doar o chestiune de timp .

Anonim spunea...

Auzi, lepra cu eticheta pe invers, ce cauti in lumea noastra sa murdaresti tot ce e?

Daca sunt nevoit sa rabd asa ceva chiar aici... nici ca mai trec.

Anonim spunea...

Domnul Draghici Sergiu, din textul dumneavoastra reiese cam asa, Papa este o persoana si ca orisice persoana poate sa se perverteasca, nu?
Dupa ce ai scris gogomaniile alea aberante cu directia Universului, imi dau seama ca intr-o logoree mai stupida ca asta n-am auzit.
Universul, pentru dumneavoastra, nu se indreapta nicaieri, el este de sine stator si nu are o directie, fie ea ideologica, fie directionala. Lumea de care spui ca este guvernata de legi este ceea ce ai spus fara sa vrei adevarul, iar legile nu evolueaza, raman la fel, ca totul sa fie o stare de echilibru in tot ce exista, legile moralei nu evolueaza, se strica, se perimeaza, se disolutioneaza, se duc pe apa sambetei cu teoriile mult sfruntate. Egoul de care vorbeai nu are nimic de-a face cu ratiunea, fiindca oameni sanatosi sunt intinati de o gandire perversa a unei minoritati homosexuale ce vor sa impuna o viziune asupra majoritatii de oameni ce au cultura omului binecrescut. Voi ati abuzat de aceasta ingaduinta si vreti ca toata lumea sa va accepte cu toate iesirile desucheate unde va expuneti bizareria fara a tine cont de afrontul fata de legile vietii. Un copil este creat intre un om si o femeie ,iar intr-o lume iluzorie unde voi ati trai numai ca barbati cu barbati sau femei cu femei , ati dispare in maxim 100 de ani.

cerber spunea...

De fapt, popo* sunt o specie cat se poate de intoleranta, desi asteapta asa-ceva de la altii. Majoritatea traiesc pe spatele altora si fug de munca precum drakul de tamaie. Plus nevoia de a-si exhiba sminteala. Am inteles ca au cerut si un parc prin sectorul 1, probabil vor sa ridice acolo un păupău bronzat, ca altar al papo*narimii.

Anonim spunea...

sergheevici dra ghici, eu cred ca mneZeul vostru e chiar incopitatul incornorat, dar sa nu mai spui la nimeni

Anonim spunea...

Un articol mai idiot ca ăsta nu mi-a fost dat până acum să văd.

Ia uitați ce a spus Papa la încheierea sinodului:
"”Sinodul nu a pus niciodată în discuție adevărurile fundamentale cu privire la sacramentul căsătoriei: indisolubilitatea, unitatea, fidelitatea și procrearea, adică deschiderea față de viață”.

http://ro.radiovaticana.va/news/2014/10/19/sinodul_2014._%E2%80%9Dsinodul_nu_a_pus_%C3%AEn_discu%C8%9Bie_adev%C4%83rurile_de_credin%C8%9B%C4%83%E2%80%9D:/rom-831877

PS: bănuiesc că mesajul nu îmi va fi publicat deoarece nu corespunde intereselor manipulatoare

Megara dixit

Megara spunea...

În articol apare urmîtorul citat:
"Biserica acordă o atenție specială copiilor care trăiesc cu cuplurile de același sex, insistând că exigențele și drepturile celor mici trebuie întotdeauna plasate pe primul plan”.
Iar comentariul autorului este: " Vaticanul acceptă de facto adopțiile de copii de către cuplurile homosexuale"

Întreb și eu acum, unde în citatul ăla se spune că Vaticanul acceptă adopțiile? Se punde doar că acordă o atenție deosebită copiilor care trăiesc în astfel de cupluri. Nu Vaticanul are puterea de a le da spre adopție copii. Tot ceea ce poate să facă este exact ceeea ce a zis, anume să le acorde o atenție deosebită căci copiii sunt pe primul plan

Megara spunea...

"În fața valului de critici fără precedent, Sfântul Scaun a dat înapoi: „Este doar un document de lucru!”, a încercat să minimalizeze incidentul Lorenzo Baldisseri, Secretarul General al Episcopilor."

Asta este o manipulare. Nu a încercat nimeni să dea îmapoi. Documentul respectiv a fost publicat din luna iunie și încă de atunci s-a spus că este un document de lucru.
Restul sunt manipulări.

Catehismul Bisericii Catolice este cât se poate de clar atât în ceea ce privește căsătoria cât și homosexualitatea.

Celiacru spunea...

sirenă papistaşă, n-ai vrea să ne cauţi prin vecini?

Anonim spunea...

oh! Dumnezeu fie cu noi.

Anonim spunea...

Megra esti un putregai chiar ai uitat ce a facut biserica Catolica in trecut au ars si tortutat dupa cartea lor de tortura .Ce Biserica sau Religie cu adevarata credinta in Dumnezeu poate sa aiba o carte de torturat oameni?Vreau sa-ti mai aduc aminte de pedofilia pe care Biserica Catolica a recunoscuto.

Megara spunea...

Anonimule, peste agramatismele tale pot să trec, peste incultură însă nu pot.

Inchiziția de care vorbeai deși nu îi rosteai numele, a început de acolo de unde au început și ereziile, adică din Orient.

- Patriarhul Constantinopolului Nicefor (806-815) a condamnat la moarte, in 812, pe paulicieni si antigani, sentinta pe care a executat-o imparatul Mihail I (72. Cronica lui Teofan (+817), ed. Bonn, 1939, p. 771).
In timpul imparatului Leon V Armeanul (813-820), inchizitori impotriva paulicienilor au fost episcopul Toma de Neocesareea si monahul Paracondace.
- Patriarhul Mihail Cerularie, in 1043, i-a ars amandoi ochii eunucului Ioan de la curtea imparatului, care l-a denuntat imparatului Mihail IV pentru conspiratie. Sinodul din Constantinopol, sub patriarhul Nicolae II (1084-1111), intre anii 1100-1111 a afurisit cu întreg clerul pe bogomili; a fost prins si condamnat la moarte seful lor Basiliu, iar imparatul Alexe I Comnenul (1081-1118) a executat sentinta sinodala. L-a ars pe rug pe hipodrom, iar pe 12 aderenti ai acestuia i-a inchis pe viata
- In 1487, arhiepiscopul de Novgorod, Ghenadiu, l-a rugat pe tarul Ivan III (1462-1505) sa aplice pedeapsa focului sau spanzuratorii fata de iudaizanii (sabatsti), ceea ce a facut si imparatul
- In secolul al XIX-lea, in Armenia paulicienii au fost excomunicati de patriarh si ucisi cu fier si foc (75. H. Marmier, Du Danube au Caucase, Paris, 1854, p. 325).

Si de la noi:
- In 1574 a fost ars de viu, pentru mare pacat (sodomia), episcopul Gheorghe al Romanului, sub Ioan Voda cel Cumplit (73. Gr. Ureche, Letopisetul tarii Moldovei, Craiova, 1934, p. 154; N. Iorga, Istoria Bisericii Romane, Valenii de Munte, 1908, p. 154).
- In 1714, calugarita Olimpiada, de la manastirea olteana "Dintr-un lemn", a fost zidita de vie intr-o chilie, pentru farmece, unde a murit, iar doua femei au fost spanzurate (74. Cronica Tarii Romanesti de Radu Popescu, in "Magazin istoric pentru Dacia". Tom. V. Bucuresti. 1847, p. 183)

Megara spunea...

În ceea ce privește pedofilia și restul problemelor, BC măcar le conștientizează, le recunoaște și ia măsuri în timp ce alții le ascund sub preș.

Ia uite aici:
http://www.mediafax.ro/externe/circa-400-de-preoti-pedofili-au-fost-caterisiti-in-timpul-pontificatului-lui-benedict-al-xvi-lea-11923018

Unii au început lupta. Așteptăm exemple asemănătoare și de la alte triburi.

Anonim spunea...

Megara cine spala sufletele copiilor violati de preotii din Biserica Catolica?Eu fac pariu cu tine ca in urmatori ani o sa mai auzim de violatori de copii din partea preotilor Catolici,Voi a-ti facut razboie si omorat milioane de oameni(copii,femei etc) la ordinul Papei.Vreau sa te mai intreb odata:Cum poti avea o carte de torturat oameni, cine va da dreptul asta?Si nu mai veni cu filozofia asta eftina ca sau luat masuri,ca daca a-ti avea putere a-ti tortura oameni si acum

Anonim spunea...

Megara esti dus cu presul tare de tot daca crezi in catolicismul desavarsit , dealtfel se vede ca ai cautat cu lupa in Istoria veche si de demult a unor istorici care nu avem certitudinea acestor trimiteri, pe cand catolicii si sodomizarea copiilor este de actualitate in toata lumea. Nu este necesar sa fim foarte precisi fiindca sunt zeci de mii de copii luati in ocrotirea bisericii catolice si au avut de-a face cu preoti catolici "binevoitori". Laso mai moale cu atata aplomb in crestinismul denaturat al unei politici de tot rahatul al Vaticanului. Vaticanul , cei care au uneltit , excomunicat, inchizitia, prostologia ca pamantul este rotund, finantatori de mafie, bancheri prelati si gunoaie de oameni care tin cu prelatii lor pedofili, ascunzand acest sindrom , tu mai esti in stare sa-ti asumi crestinismul papei iezuit?

Anonim spunea...

Megara din cauza Vaticanului evolutia omeniri a pierdut cel putin 500 de ani