duminică, 19 octombrie 2014

Vă invit astăzi, duminică, de la ora 19:00, la un nou episod al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII: "Omul electric - Secretele corpului uman"




Dacă ne aruncăm un ochi la cele mai misterioase fenomene ale naturii, vom descoperi animale care au capacitatea uluitoare de a produce lumină (aici putem să amintim licuricii și un număr mare de făpturi subacvatice) și chiar unele specii de ciuperci.

În același timp, o serie de alte animale, cum ar fi țiparii sau anghilele, sunt capabile să producă șocuri electrice de intensitate mare cu care își paralizează prada. 

E posibil ca și omul să dezvolte astfel de capacități? Si dacă da, cum? Există explicații științifice pentru toate aceste fenomene? Putem folosi curentul electric pentru a ne crește aptitudinile intelectule și fizice și pentru a ne vindeca de anumite boli?


La aceste întrebări vom căuta să răspundem în episodul de astăzi al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII: "Omul  electric - Secretele corpului uman".

Emisiunea poate fi urmărită pe Nașul Tv, în fiecare duminică, de la ora 19:00 și în reluare, miercurea, de la ora 12:30 și sâmbăta, de la ora 22:30.
http://www.nasul.tv/ 

Vă așteptăm!

Daniel Roxin

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ma bucur cand vad cati oameni inteligenti avem, si cum iata ca devine ceva normal ca un om sa aiba preocupari si intr-un alt domeniu decat cel in care profeseaza. Bune informatiile, despre mersul in roua, importanta aerului curat, explicate din punct de vedere energetic astfel, stiam ca amandoua sunt benefice, dar cu altfel de date. Faina metoda de aparare fata de vampirii energetici, ca si cea de prevenire a racelii. Cu o informatie de aici, cu una din alta parte, invatam sa traim mai sanatos fara sa coste nimic, trebuie doar sa nu uitam ce am invatat.

Alexandru stan spunea...

Abia astept sa vad acest episod. E foarte interesant