luni, 17 noiembrie 2014

Aripa cea mai mizerabilă a sistemului a fost învinsă. Se va dovedi Klaus Iohannis un român mai bun decât predecesorii săi?


Fără îndoială, răul cel mai mare a fost oprit. Perspectiva unui Ponta președinte, cu un control al mafiei PSD-iste asupra tuturor pârghiilor puterii ar fi fost un dezastru pentru România. Victoria lui Ponta ar fi fost, de fapt, victoria tuturor ilieștilor, hrebenciucilor și năstașilor cu care este plin acest partid.

Să nu fim naivi însă și să ne imaginăm că zona politică creștin-liberală din care vine Iohannis nu are baronii și mafioții ei. Îi are! Poate nu cu aceeași concentrație ca în PSD, dar ei sunt acolo...

Tocmai de aceea, pentru Klaus Iohannis urmează o perioadă dificilă de testate a bunelor sale intenții, de pe poziția de președinte al României. De aici, va trebui să gireze lupta DNA-ului și a altor instituții împotriva mafiei și corupției, va trebui să dea semnale anti-fracturare hidraulică și cianuri, anti-secesionism și așa mai departe.

Mai mult decât un președinte etnic român, el, etnicul german care a primit girul a șase milioane de români are, poate, din punct de vedere moral, o mai mare obligație față de România!

Cu gânduri bune, Daniel Roxin

32 de comentarii:

Anonim spunea...

Cuvinte aşezate, bătălia cu vechile structuri şi baronii va fi grea. La fel cea cu mentalităţile nocive.

Simona MAria spunea...

Da! Rabdare insa.. Raul facut de altii in zeci de ani nu se poate repara peste noapte!

Anonim spunea...

http://www.justitiarul.ro/sasi-corciti-si-romani-tradatori-militeaza-pentru-dezmembrarea-romaniei/

Anonim spunea...

buna seara,

la modul sincer m-am bucurat si rugat ca el sa iasa,insa trebuie sa fim realisti ca de unul singur nu v-a putea sa indrepte raul facut in 25 de ani mai mult, depinde de cine este in spatele lui si ii dicteaza
cum a fost si cu ceilalti papusari...

Anonim spunea...

Roxine,ai sa te caiesti si tu si cei care l-ati votat.

Cel mai cinstit ar fi fost sa auleze toti romanii voturile si sa ceara poporu alti candidati!

Cei doi arlechini(si putin rechini)nu sunt curati si sunt sigur ca cel votat isi va da arama cat de curand.

Ceea ce nu pot sa inteleg ori cat m-as forta este cum un ardeal intreg,crisana,maramures si banat au putut vota pe unu care s-a ocupat cu adoptii de copii si care a scos in drum oameni pentru pune mana pe acele case care nu prea poate sa le justifice.

Cum poti sa crezi ca omu asta va schimba o tara,cum poti sa crezi intr-o nationalitate care nu a dat doi bani pe tine ca si roman sute de ani(chiar la tine acasa),

Chiar asa de umili si tampiti pot fi aceia care au crezut ca au votat schimbarea?Chiar cred ca au nevoie de un neamt ca sa schimbe romania?chiar asa de slugarnici sa fie in mintile lor?

Votand un neamt e ca si cum ai zice ca romanu nu-i bun,trebe un neamt,hai sa ne aplecam cu totii ca niste milogi sa vina neamtu sa schimbe tara.

Am vazut un ardeal,o crisana,un maramures si un banat care se inchina la un neica nimeni,care are in spate un bașescu si restu de slugarnici.Halal schimbare!

In curand veti vedea iarasi in prim plan pe basescu, udrea,boc,partidu măgar si toti cei care vreau sa muste din ardeal.

Bani grei vor pleca spre tinutele migratorilor si sper sa nu vad o miscare care sa ingenuncheze si sa destrame poporu asta pe nesimtite.

Ce-au sa faca cu Moldova? cu Bucovina?cu Timocenii? ce-au sa faca cu romanii astia asupriti si in zi de astazi?

Mamelucu asta nu stie bine nici cum il cheama si putin ii pasa de toti cei din afara tarii.

In ultima vreme s-a reluat legatura cu oamenii astia napastuiti,vanzatoru asta de copii ce-i pasa de romanii din afara tarii?



Am vazut multa prostie,trist ii ca de data asta o venit din partea ardealului.

Nu am fost la vot pentru ca am considerat ca nu am pe cine vota,daca as fi fost as fi anulat votu,dar sincer pa coate goa
le asta nu m-i l-am dorit.

Raman la concluzia ca cel mai cinstit vot ar fi fost cel care anuleaza pe cei doi si poporu sa fi cerut pe altii.


Iar tu nea roxin pe nesimtite te cuprinde febra politicii sau nasu' cel puternic te indruma pe ''drumu cel bun''?

Tine-te deoparte prietene de politica si de oamenii cu influenta precum cel amintit mai sus.

Mai bine faci pe prostu si mergi pe drumu tau ca ursu,vorba aia,cainii latra ,ursu trece!

Cei care te urmaresc si pe undeva te si urmeaza se vor scarbii cand vad tendinte dinastea,asa ca mai bine lasa politica celor manjiti!


Ceea ce am vazut ieri e inca o dovada a slabiciunii poporului asta,se aprinde prea repede si nu judeca la rece deloc.

Iohanis,iohanis ii schimbarea,ala ma ala o sa schimbe tara...cata prostie!

Anonim spunea...

Domnul Iohannis va avea nevoie de multa diplomaţie pentru a confirma aşteptările celor ce l-au votat. Să-i dea Dumnezeu gând bun şi putere pentru a numi un premier cumpătat, asemenea lui, să nu mai vedem vreodată ţăţism şi infantilism promovate ca valori comportamentale. Dincolo de răul cel mai mic, românii au votat integritatea şi echilibrul care îi reprezintă. Azi, pe drum, la servici, era tăcere, nu se comenta. Se tăcea frumos, se trăia bucuria. Ieri s-a scris istorie.

Anonim spunea...

Nu sunt anonim. Ma cheama Iftime Dan Catalin, sunt din judetul Sibiu. Nu cred ca Nasul are o inteligenta sub medie, deci din pacate totul a fost premeditat. Urmaream foarte des Nasul Tv in ultima vreme. Din pacate aseara am vazut un partizanat fatis din partea lor fara de cei care se afla in spatele lui Johanis. Nu sunt fan Ponta, as fi preferat sa am de unde vota. Cei din spatele lui Johanis sunt la fel ca cei din spatele lui Ponta: un grup mafiot. Nu stiu cand o sa devenim constienti de Sine si de Adevar. Cred ca marele Zamolxe si-ar dori sa avem un discernamant care sa taie in minciuna si manipulare. Imi place sa cred, draga Daniel(al carui nume inseamna judecata lui Dumnezeu) ca nu faci parte din randul manipulatorilor. Ar fi pacat de cei multi, care au incredere in tine.

un pic anonim spunea...

Subscriu celor scrise de anonimul din 17.11.2014, ora 18.11. Total!
Peste 6 luni mai stam de vorba. Atat va trebuie ca sa va dati seama ce ati facut. Pana atunci voi lua o pauza de la a mai citi acest blog. Voi tacea frumos, asa cum a scris un dastept de pe aici.
PS: tocmai ati votat un geto-dac la conducerea tarii...

Anonim spunea...

Revin. Chiar daca iesea Ponta, agenda de lucru mergea mai departe: distrugerea Neamului si dezmembrarea Tarii!

Anonim spunea...

@anonimul cu domnul Johannis: E lobotomie nationala . Cum poti sa dai cu stampila pe unul care te arunca in strada ca esti roman ? Si aici nu e vorba de adormitul ala de Ponta care a intrat in jocurile lui la dezbateri.

nicu cohen spunea...

Mai fratilor ,nici pina in ziua de azi ,cu toata avalansa de informatii ,tot nu a-ti inteles cum functioneaza centrele de putere ?
Iohanis sau Ponta e acelasi lucru .Ambii sint bieti slujbasi ai ocultei . Singurul care a fost independent a fost Ceausescu .
Iohanis este un virf de lance taios al instaurarii unei dictaturi orwell-iene in Romania .Neamt de fatada ,la fel ca Hitler ,in realitate agent evreu ,sionist .
Puneti-ca centurile de siguranta si pregatiti-va pentru ce poate fi mai rau .Totalitarism .
Monitorizare completa a tot ce misca in Romania . Sclavagism de tip medieval .

Unknown spunea...

Pozitia fata de fracturare si Rosia Montana va fi definitorie. Functie de asta vom sti daca e de-al nostru sau de-al lor si doar astia schimba garnitura.
Eu, inca de cand eram ofiter in activitate, am invatat o zicala, care s-a dovedit al naibii de reala in activitatea mea de atunci si daca stati bine si va ganditi si in tot ce s-a intamplat de la revolutie incoace si anume "schimbarea sefilor, bucuria nebunilor"😉 Oricum, pe Ponta nici macar nu am vrut sa mi-l imaginez presedinte, parca era prea de tot.
Sa vedem daca omul demisioneaza dupa ce s-a intamplat in Diaspora cu alegerile!

Anonim spunea...

https://www.facebook.com/events/801814203194178/?ref_newsfeed_story_type=regular

Anonim spunea...

La revedere realitate. Bun venit iluzie. Trendul in ziua de azi este urmatorul: cu cat gandesti mai mult cu atat o sa ai o multime de probleme in viata pana la eliminarea ta fizica. Cu cat esti mai prost ai toate sansele sa ai o particica din viata minunata. Si pe var.2 ai totusi un final tragic: tot la lada de gunoi vei fi aruncat cand nu mai esti de trebuinta. Noi romanii nu avem nici o varianta plauzibila. Suntem de multa vreme la mana stapanilor! Si ei au decis si pana acum si vor decide si in continuare. Democratia este o iluzie. E bine sa crezi in ea pentru ca iti da un anumit confort vital compatibil cu constructia omeneasca. Binenteles, cu condtia sa fi suficient de ignorant, naiv sau pur si simplu prost. Ma includ si pe mine, ca sa nu fac nota discordanta . In rest, va doresc toate cele bune.

Anonim spunea...

Domnul Roxin , acel Roxin care face filme documentare despre istoria romanilor e un patriot . Acel Roxin care apreciaza formula ,,castigatoare " Iohannis , e un ...politruc , vorba omului in cauza .
Hotarati-va in ce barca navigati , cu fundul in doua luntre nu se poate . Rugati-l si dvs pe Nashu sa va inteleaga , e pacat de imaginea dvs frumoasa si curata inca !!!

Anonim spunea...

Rezultatul acestei finale a demonstrat un lucru de necontestat: poporul raman este un fel de Alba ca Zapada. Mai trebuie insa sa cada de acord asupra asupra raspunsului la intrebarea: Cine este totusi mama vitrega in povestea asta?

ariel spunea...

s-ar putea ca peste 10-15 ani, generatia facebook care prin voturile acordate-( fara o baza rationala , analitica ci doar ca un raspuns afectiv , emotional la stimuli media profesionist administrati)- a inclimat balanta la aceste alegeri, sa le spuna copiilor lor ca pe aceste meleaguri era o tara mai mare, se numea Romania, dar in 2014 am gresit si am votat un sas ...

Adi spunea...

nici Roma nu a fost construita intr-o singura zi. dupa 50 de ani de comunism si neo-comunism e greu sa schimbi totul intr-o zi. dar suntem optimisti ca un prim pas in directia cea buna s-a facut; am scapat de dictatura psd-ponta. jos guvernul ponta

Anonim spunea...

Noul rasism anti-românesc

http://adevarul.ro/moldova/politica/noul-rasism-anti-romanesc-1_5469d4d40d133766a8f5b773/index.html

Anonim spunea...

VA IMBATATI CU APA RECE!!!SI ASTA E REPTILIAN!!!

Alex spunea...

Dar de ce ii sariti in cap lui Daniel ?Voi nu vedeti ca a scris clar, ca si Iohannis are baronii si mafiotii in spatele lui ?
Sau in alt articol de al lui a scris:
"Deocamdată nu avem soluții. Oricum am da-o, nu ne putem gândi decât la eternul VOT AL RĂULUI MAI MIC. Până când, însă? Când se va trezi acest popor din adormire, ca să-și ia destinul în propriile mâini?!?"

Daca Iohannis se va dovedi a fi un om care face jocurile altora, eu zic ca din ce in ce mai multi romani se vor trezi la realitate.Dar daca Iohannis este unul de al nostru, atunci va avea de luptat impotriva celor ce vor sa ne destabilizeze tara.

ZZ spunea...

Stăm şi aşteptăm. Şi până vedem ce e cu Johannis ne întărim, aşa cum fac alţi fraţi de-ai noştri. Daniel a vorbit limpede şi nepartinic.

Aici nu e nimeni naiv sau trădător, le recomand celor mai nervoşi să-şi toarne o cană cu apă rece în cap. Nu are nimeni nevoie de muieri care să se dea de ceasul morţii.

ciobanul spunea...

Imi pare rau ca nu a iesit unul de-al nostru in alegerile acestea, insa , asa cum stim istoria romanilor de cand s-a facut mica unire cu Ioan Cuza domnitor am avut parte de o romanime invidioasa si dezbinatoare. Am avut un Carol, apoi un Ferdinand de Hohenzolern, nimeni nu s-a mai incumetat sa mai rastoarne rgalitatea si apoi am avut si Romania Mare in 1918. Ce timpuri au trait inaintasi nostri, acum aproape o suta de ani. Poate ca pentru a ne uni ne trebuie unul de o etnie germana si cred ca daca se tine de treaba lumea o sa-l accepte. Sa-i dam o sansa alergatorului si sa uitam de vrajba asta care ne-a bagat, acest Ponta, cel mai mincinos roman din toate timpurile, cu cele mai multe mitocanii la activ.
Iubesc adevarul, nu minciuna, iubesc munca, nu trandavia, iubesc respectul, demnitatea, nu inselatori, mitocanii. Iubesc tara mea mai presus decat neamurile care spurca tara. Iubesc oameni aia care vor sa fie stapani la ei acasa. Nu vreau gaini care cotocodacesc dupa cum spun americani si rusi, vreau ca noi sa fim cei care ne determinam propriul nostru destin. Ganditi-va la ce va uneste fratilor, gata cu ipotezele, fiindca mobilizarea conteaza si dam pe toti jos care nu vor fi in interesul Romaniei. Internetul, a fost roata care a miscat multimea din adormire, curaj si mai avem un pic si scapam de ei, cu justitia, fiti optimisti. Sa traiti fratilor, suntem daci si la bine si la rau.

Anonim spunea...

Iohannis va fi si presedintele meu daca-l baga la PUSCARIEEEEEE pe basescu si acolitii sai care au distrus in ultimii 10 ani economia si au incurajat si sustinut exodul fortei de munca calificate cu urmari tragice la nivel micro si macrosocial in tara si strainatate (a se vedea cum sunt perceputi romanii in Europa....e o rusine!).
Sa nu (va) plangeti daca se va ajunge la federalizarea tarii...
vom trai si vom vedea. Pana una alta traiesc un cosmar in care strig dar nu am voce... ati avut vre-o data un astfel de vis urat?

Anonim spunea...

Subscriu TOTAL celor spuse de Anonim 19 noiembrie,11:35
Iohannis va fi si presedintele meu daca-l va baga la PUCARIE pentru inalta tradare pe basescu cu toata camarila lui(Nutzii spaima-putii,videanu,bercovici(berceanu),anastase,predoiu,boc,rus,negoita,etc) de curve,hoti,jefuitori si criminali, cei care au DISTRUS aceasta tara si,mai ales ,au furat viitorul copiilor,nepotilor si stranepotilor nostrii!!!!

Anonim spunea...

Iohannis a castigat ajutat de DNA si de internet, media, care au facut o campanie mizerabila. De mult nu am mai vazut atata dezinformare, manipulare, rea intentie. Acum urmeaqza pasul 2: transformarea lui Iohannis intr-un erou national, acest om incolor, inodor si insipid, dintr-o data s-a umplut de o groaza de calitati. Acest cult al personalitatii l-am mai trait doar pe vremea lui Ceausescu.O sa vedeti ca vor reusi.

ariel spunea...

pentru ciobanul:"suntem daci si la bine si la rau."
si ne conduce dacul Klaus

Anonim spunea...

Am stat si m-am gandit foarte mult la ce s-a intamplat in ultimele zile. Un fenomen absolut deosebit, pe care numai o forta foarte mare putea sa-l produca. Sa recuperezi 20 de procente sfideaza ratiunea. Eu cred ca ceea ce s-a intamplat acum in Romania este o repetitie a ceea ce va urma, probabil un eveniment mult mai mare. Sforarii au repetat manuirea sforilor, manipularea maselor. Nu stiu cand, peste un an sau doi se va petrece ceva, cu acest ”ceva” noi nu suntem acum de acord, dar peste 2 ani il vom accepta ca pe ceva foarte normal. Cei care stiu mai multe, ajutati-ne!

Anonim spunea...

secolul 21 ! chiar nu va spune nimic ? pt unii oameni se pare ca nu.lumea se misca in alt ritm...doreati un c.v t ?ruman verde .sau dac verde.

Anonim spunea...

Sa inteleg ca secolul 21 va fi secolul manipularii si dezinformarii? Si ce inseamna c v t? Eu nu m-am referit la niciunul dintre candidati(aici ar fi multe de spus), m-am referit la mijloacele prin care s-a castigat si care nu au nicio legatura cu candidatii.

Anonim spunea...

Ca sa se poata face ceva in Romania trebuie bani,.,.bani care ii are Banca Mondiala sau FMI ei zic OK dar la conducere il vreau pe X in anumite conditii,daca nu facti voi acele conditii o vom face noi pentru voi(vezi manipularea diasporei).Din pacate popoarele gen Romania nu sunt decat pepiniere pentru state puternice(fostele imperii)ele zic,..... am nevoie de forta de munca ieftina,am nevoie de inteligenta nativa,am nevoie de gene sanatoase,am nevoie de piata de consum.Aceste state sunt mereu in expansiune demografica,culturala,militara,economica ,ideologica.Romaniei atat i se permite acum daca va vrea mai mult trebuie sa faca presiune in strada cu sprijinul NEOFICIAL al guvernantilor.Daca am acceptat scut antiracheta am pierdut resurse,daca am acceptat UE am pierdut industria agricultura si impicit locurile de munca.Daca am fost nevoiti sa acceptam locurile lor de munca am pierdut inteligenta si spiritul antreprenorial si nu in ultimul rand tineretul care va fi manipulat pe alte meleaguri.Daca se vor intoarce majoritatea vor aduce asa numitele valori ale occidentului adica liberalismul sexual,necredinta,ambitia nemasurata,junk food-ul,competitivitatea care calca pe cadavre,ahitectura si cultura ,....pentru unii poate asta inseamna evolutie.In concluzie Romania,Iohanis,Ponta,etc.vor face atat cat se permite ACUM.

Anonim spunea...

Nu e nevoie de niciun ban de la nimeni pentru a face o Romanie asa cum ne dorim.