duminică, 9 noiembrie 2014

În această seară pe Nașul Tv, de la ora 19:00 - MISTERELE TEMPLELOR ANTICE și Numărul de Aur




Acum mii de ani, au fost construite monumente uimitoare, unele greu de realizat chiar și cu actuala tehnologie. Mai mult decât atât, principiile folosite la ridicarea lor arată o profundă cunoaștere a legilor care guvernează natura și universul.

Cum au fost posibile aceste lucruri? A fost în stare omul de acum 3-4.000 de ani, înarmat cu unelte primitive, să facă ceea ce și astăzi este extrem de greu, cu toată tehnologia existentă?

Răspunsuri la aceste întrebări, în această seară, pe Nașul Tv, de la ora 19:00 - în emisiunea mea, MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII.


Daniel Roxin

Un comentariu:

Anonim spunea...

Tot ne faceti daruri. Vineri – emisiune din acea oaza a cunoasterii care este muzeul de la Targoviste, interviu cu oameni normali, care stiu vorbi doar cu pasiune si caldura, niciodata cu emfaza, desi sunt constienti de valoarea lor si a descoperirilor. Azi – o emisiune speciala care anunta altele, ce vor avea legatura cu tara asta buna. Hotarat, e prea scurt timpul acordat emisiunii, nici doamna Alina Radu nu a apucat sa povesteasca despre calatoriile dumneaei, despre care vorbeati la inceput, ar fi fost interesant. Poate alta data.
Vreau sa cred ca pe acea harta realizata de francezi, in Romania apare cea mai mare concentratie de puncte benefice.