miercuri, 12 noiembrie 2014

Marea manipulare PSD-istă potrivit căreia Iohannis ar fi făcut TRAFIC DE COPII și ORGANE a fost demontată. VIDEO



Matusa copiiilor adoptati spune adevarul si dezminte atacurile murdare impotriva lui Klaus Iohannis, VIDEO:


9 comentarii:

Anonim spunea...

Aceasta este "dovada" ca acei copii traiesc ? Adica au lasat-o pe bunica lor care i-a cautat ani de zile sa moara fara a-i da un semn de viata ? Nici aceasta doamna nu i-a vazut de 25 de ani...Nici fetele ei, de ce nu i-ati dat acum o biblie sa jure ca ceea ce spune este adevarat ? Asta este investigatie jurnalistica ? Draga Nasu nu va lasati manipulati de asemenea persoane inclusiv moderatori...Va respect si astept probe serioase in cazul copiilor vanduti si disparuti fara urma. Va multumesc.

Anonim spunea...

Faptul ca se fac tranzactii cu copii pentru organe, sacrificii satanice numai cei naivi nu cred. Si nu cred ca cineva cu adevarat acuza pe Johannis ca la vremea aia ar fi stiut ca se fac astfel de lucruri. Insa a declara ca si tu ti-ai dat copilul spre adoptie pentru a aburi o batrana asta suna criminal. Problema e alta. Este tot mai evident ca sub masca bunelor intentii sunteti un grup care manipuleaza la greu. Din nefericire pentru voi in timp ce poporul se trezeste voi va afundati tot mai adanc. Si tot nu am inteles cum se impaca ,,dragostea" pentru istoria acestui neam cu ,,Republica Banat". Sau mai important o fi cate gaini a adunat Johannis in curte.

Unknown spunea...

Pai si cealalta matusa sustinea invers. De ca ar fi una credibila si alta nu? Plus ca si bunica era necajita ca nu stie nimic de soarta copiilor si nimeni nu vrea s-o ajute sa faca lumina. Mai bine dati argumentul ca e manipulare PSD-ista "ca asa vrem noi!" E mai corect si mai credibil

Anonim spunea...

bunica lor care i a dat? nu v-ati gandit ca poate ei nu vor sa o mai stie de bunica? daca era bunica in adevaratul sens al cuvantului nu i dadea nici daca nu manca ea nimic si le da lor!

cetatean spunea...

bunica nu trebuia sa i dea, nu sa i dea si apoi sa faca circ

Unknown spunea...

Ok. Dezmințire, însă fără nici un fel de dovezi. Asta e tare...

Anonim spunea...

Si cat a fost spaga? Sa nu spui ca s-a intors bruuuuusc cu 180 de grade in urma unui asa zis proces de constiiiiiinta in favoarea protectorului nazistilor si a veteranilor din Wermaht care au luptat impotriva armatei romane.

Virgil spunea...

http://www.eutimes.net/2014/11/romania-elects-2014-president-of-german-descent/

The socialist Romanian Prime Minister also accused Iohannis of human trafficking and even went as far as accusing him of organ trafficking of some 3 children who were given for adoption to a Canadian family back in 1990. Back then, Iohannis was only a teacher and acted as a translator for a poor old village woman who willingly gave 3 sibling kids to adoption after the kids both parents died.

For 9 years, the grandmother who gave the kids to adoption never said anything, yet back in 2000 when Klaus Werner Iohannis firstly tried to become mayor of Sibiu, the socialists probably paid the old woman to lie that he insisted and threatened her with her life if she doesn’t give the kids for adoption, in order to thrash his image and stop him from becoming winning the local elections. Now recently the story has been re-brought to light with even more exaggerated claims that the kids were killed and their organs used in organ trafficking rings from Canada.

Fortunately for the children, the story has been found to be fake and re-fabricated by the socialist Albanian Prime Minister of Romania in order to thrash Iohannis’s political image again, just like in 2000, all 3 kids have been identified on Facebook and are all alive and well living in the state of British Colombia of Canada.

Virgil spunea...

Si un rezumat:
Copiii au fost dati spre adoptie in 1990, unei perechi de canadieni. De catre o INSTANTA, nu de Klaus. Bineinteles, biata batrana s-a ales cu o suma frumoasa. Dar...batrana a vrut dupa 2 saptamani sa rupa contractul in favoarea unei perechi americane, care ii oferise mai multi bani.
Batrana a tacut pana in anul 2000, cand "stimulata" de PSD a incercat sa opreasca castigarea de Iohannis a Primariei Sibiu, prin minciuni despre KI si o clamata dragoste fata de nepoti.
A existat si un proces penal castigat de Klaus, care a demonstrat ca nu a avut decat rolul de insotitor al sotiei-traducator pentru canadieni.
De ce nu vor publicitate nepotii?
E foarte simplu, tatal lor (fiul bietei batrane mincinoase) si-a ucis sotia, apoi s-a sinucis.
Astept un proces declansat de Klaus impotriva RTV si Antena 3, care au raspandit aceste mizerii mincinoase.