luni, 10 noiembrie 2014

Marea ticăloșie PSD-istă. Vor cu orice preț să blocheze votul în diasporă. Iată care este manevra:


Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, a declarat luni, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul MAE, că şi-a depus demisia la Guvern, în urma scandalului legat de votul din Diaspora. Corlăţean a spus că înfiinţarea unor noi secţii de votare nu are niciun temei legal, în pofida poziției Biroului Electoral Central care a trimis la MAE un fax în care comunică “INEXISTENŢA unui IMPEDIMENT legal referitor la organizarea unor noi secţii de votare in străinătate”.

“După hotărârea BEC adoptată marţea trecută, am fost informaţi de un al doilea comunicat al BEC, în noaptea de vineri spre sâmbătă. La ora 23,58, am primit la MAE, pe fax, un document în care BEC ne comunica inexistenţa unui impediment legal referitor la organizarea unor noi secţii de votare in străinătate”, a declarat Tituts Corlăţean în conferinţa de presă.

Imediat după ce a făcut această precizare, Corlăţean şi-a anunţat DEMISIA.

“MAE îşi menţine integral poziţia potrivit căreia nu există baza juridică legală pentru suplimentarea la turul 2 cu noi secţii de votare în străinătate (Ca să vezi!!! Dă-i dracului pe cei care vor să voteze din afara țării - să fie cât mai puțini, ca să câștige Ponta alegerile! - n.m) nici legea, nici hotărârea BEC din 4 noiembrie nu permite tragerea concluziilor referitoare la infiinţarea unor noi secţii de votare în străinătate.

În consecinţă, ca ministru, am obligaţia să asigur împreuna cu echipa MAE respectarea legalităţii (…) L-am informat pe primul-ministru al României ca am decis sa-mi depun mandatul de ministru al MAE. Nu pot să accept să încalc legea şi legalitatea pe considerente de interese politice electorale ale domnilor Băsescu şi Iohannis”, a completat Titus Corlăţean.

Corlăţean a mai spus că sâmbată, după luarea la cunştinţă, MAE a demarat “un proces intern de evaluare consolidată pentru îndeplinirea atribuţiilor legale în materie”.

Sursa: http://www.nasul.tv/2014/11/10/corlatean-a-demisionat-de-la-mae-nu-exista-temei-legal-pentru-infiintarea-unor-noi-sectii-de-votare-in-diaspora-nu-incalc-legea-pe-considerente-politice-electorale-ale-domnilor-basescu-si-iohann/

Nota mea: nu am vrut să mă implic în niciun fel în această campanie electorală pentru că nu m-am simțit reprezentat de niciunul dintre cei care au participat la alegeri. Totuși, mi s-a făcut o greață fără margini față de manevrele PSD-ului, cea mai mare aglomerație de mafioți din istoria modernă a țării!!! Din păcate nici alternative nu prea avem, mai toate pardidele fiind adunături profesioniste de escroci!

14 comentarii:

Sorin spunea...

Ai foarte mare dreptate Daniel. Nota de final reprezinta si felul in care gandesc eu.

Alegator spunea...

Exact, dupa ce ca la primul tur nu au putut vota majoritatea celor din diaspora acum Corletean da vina pe BEC iar BEC-ul pe MAE doar ca sa schimbe vina pe nimeni si defapt sa lase si pentru turul doi tot niste conditii imposibile de vot in tarile din vest unde se stie ca romanii voteaza anti Ponta.

Unknown spunea...

Daca alegerile sau votul nostru ar conta cumva, probabil ca nu am fi lasati sa il exercitam. Asta parca de la Mark Twain citire e!

Anonim spunea...

si astia sunt platiti inclusiv din banii celor din diaspora.... ticalosi!

Anonim spunea...

Ai totusi greturi unilaterale asta e prea evident. N-am vazut sa spui nimic despre ,,Republica Banat".Iar solutia cu refuzul de a vota e de fapt un indemn la anarhie. Eu totusi raman cu speranta ca anturajul iti intuneca calea.

"Toate practicile spirituale prescrise de religii au ca funcție să pregătească ființele să primească în bune condiții curenții și mesajele Cerului. Fie că este vorba despre rugăciuni, prosternații, abluții, post, aceste practici nu au în realitate decât o importanță relativă. Esențial este ca acela care se supune să fie hotărât să facă o lucrare interioară de clarificare, de purificare, pentru a-și deschide inima, intelectul, sufletul și spiritul față de influențele din înalt.
Cel care nu este conștient de necesitatea de a înfăptui această lucrare, ar face mai bine să părăsească practicele spirituale, fiindcă va deveni un pericol pentru sine și pentru ceilalți: singura observație a ritualurilor contribuie numa a-i crea iluzia că este cinstit, un purtător de cuvânt, un instrument al Cerului. Am văzut oameni devenind călăii familiilor lor sau chiar ai poporului lor. Numai cel care a exersat îndelung purificarea gândurilor și a sentimentelor sale întreținând doar lumina în intelectul său și iubirea în inima sa, este capabil să audă și să transmită ceva din lumea divină."

Omraam Mikhaël Aïv

Anonim spunea...

Si uite-asa s-a dus sufletului dacismul in fata triburilor germanice si hune...!!!...lol...
Te rog nu publica comentariul...mesajul era pentru tine personal draga Daniel...

Anonim spunea...

Hm. Hai sa zicem ca sunt cei de la MAE mai conservatori si au nevoie de o lege clara. Sunt acte care se intocmesc numai cu trimitere la o lista lunga de articole de lege, iar exprimarea BEC s-ar putea sa fie de fapt doar un punct de vedere cu rol consultativ. In clipa in care BEC a spus ca nu e nici un impediment in suplimentarea sectiilor, se putea da insa deasupra lui Corlatean, o ordonanta de urgenta in guvern pentru suplimentarea sectiilor, a doua zi, a treia zi, maine. Atatea acte normative se schimba prin ordonante. Mi se pare cea mai simpla solutie, care ar fi aratat buna credinta a guvernantilor. Mai ar fi timp de indreptat ceva daca s-ar vrea.

Anonim spunea...

In fata acestei alegeri, cu greata cu tot, pun stampila pe Dl. Ponta!

,Alexandru

PS Alegerea este foarte simpla, redus la esential.

Anonim spunea...

Ce atata agitatie, votul din diaspora semnifica doar 1,6% din voturi! Nu va lasati manipulati, mai bine intrebati AUTORITATE ELECTORALA PERMANENTA condusa de o pedelista de ce nu rezolva LEGAL problema, prin hotarare, nu prin comunicat?

Anonim spunea...

Eu nu doresc sa votez cu niciunul !! Nu ma lasa sufletul sa fac asta.E ca si cum as contribui si eu la distrugerea tarii si a istoriei ei.
Nu stiu ce sa fac !!
Pe Ponta in nici intr-un caz.Mai bine imi tai un deget.
In primul tur l-am votat pe Funar pentru ca este singurul care isi doreste rescrierea corecta a istoriei noaste si singurul dintre "participanti" care au dragoste pentru Dacia Mare.
Acum ce sa fac?
Iohannis pare mai "altfel" ,dar nu este ceea ce-mi doresc pentru tarisoara mea.
Nu stiu ce sa fac si tare ma intristeaza gandul :(
Numai bine si Dumnezeu sa ne lumineze.
Doamne Ajuta !

Anonim spunea...

cand votati, automat dati sustinere si putere cuiva. Daca nu va simtiti reprezentati de nici unul, daca nu vreti sa fiti condusi de nici unul, atunci dati ignore, asa cum va dau si ei timp de 4 ani. Aratati-le ca nu va mai intereseaza, ca ei sunt doar tolerati, ca s-a inteles jocul lor. Ei sunt intr-o realitate paralela, nu au puncte in comun decat in perioada alegerilor.

Anonim spunea...

Foare mult tam-tam cu votul din "diaspora" , prea putin ma intereseaza . Nu pot fi de acord ca cei ce vin max. 2 saptamani pe an in tara sa hotarasca presedintele. O sa-mi spuneti ca ei trimit bani in tara , au siei drepturi ca bla bla eu am o sumedenie de prieteni si neamuri dincolo si cand vin la mine aduc praf de copt , ciocolata cu 1 euro 10 buc. , brichete, pixuri primite gratis in farmacii , haine vechi de cel putin 10 ani ,si conduc masini luate pe credite de 20 ani in schimb beau cate o lada de bere pe zi mananca cat 3 carne de Romania ca la ei in DE , I , ES sau GB nu reusesc sa se mai sature. Pot sa voteze dublu si tot nu schimba nimic decat cu 2 - 3 %.

Vlad spunea...

Trebuie sa fii nebun sau dizabil ca sa votezi cu alesul unei clici care duce tara de rapa de 25 de ani. Fie una din slugile josnice.

Unknown spunea...

fiecare vot contează ! veniţi în număr mare la vot !