joi, 6 noiembrie 2014

Revolta tinerilor: Atac dur la electoratul de “sacoşă”! Aţi făcut din noi o generaţie de secretare, vânzători, drogaţi, curve cu facultate şi de asistaţi social. Aşteptaţi să murim tot noi tinerii, că să va fie bine tot vouă?


Din ce în ce mai multe de mesaje care exprimă revoltă la adresa clasei politice sunt postate de tineri pe reţelele de socializare. Declicul s-a produs în ziua primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, când foarte mulţi tineri din centrele universitare au fost împiedicaţi să voteze la fel ca miile de români din diaspora.

Un astfel de mesaj, semnat Victoria, tinde să devină un nou viral pe reţelele de socializare. Victoria taxează dur electoratul de “sacoşă” şi îl învinovăţeşte că, din nepăsare şi calicie, distruge viitorul ţării pentru o sticlă de ulei şi un pachet de macaroane.

“Mă cheamă şi Victoria, pentru că m-am născut în ’89, la Revoluţie…

Îmi iubesc părinţii, îmi iubesc şi bunicii şi mă iubesc şi ei pe mine. Dar să fiu oare printre puţinii copii iubiţi de părinţi?

Chiar aşa, voi cei care sunteţi părinţi, poate şi bunici, cât de mult vă iubiţi copiii? Staţi aşa, nu vă grăbiţi să spuneţi “mai mult decât orice pe lumea asta”, “pentru voi trăim, muncim”, bla, bla, bla!

Pentru că în fiecare zi, ne dovediţi că vă iubiţi pe voi, mai mult decât pe noi! Asta pentru că nouă ne refuzaţi dreptul la un viitor demn, în beneficiul unui prezent umilitor şi mizer al vostru şi în care ne obligaţi şi pe noi să trăim.

“Să nu furi mamaie, că te ia Poliţia”, ne spuneaţi când eram mici, iar voi ieşiţi în stradă la “plimbarea libertăţii” şi cereţi eliberarea hoţilor, îl votaţi pe Vadim care, în nesimţirea lui, vrea ca toţi puşcăriaşii de “vază”, să fie eliberaţi? Păi aia mi-au furat mie viitorul, prezentul părinţilor mei şi vouă pensia şi bătrâneţea!

“Să nu minţi tataie, că nu e frumos”, iar voi sunteţi primii care-l aplaudaţi pe mincinosul de Ponta şi gaşca lui de mafioţi.

De ani de zile aveţi doar promisiuni, nimic concret, mai mult v-au luat decât v-au dat, dacă v-au dat un leu, au avut grijă să vă ia 10 lei înainte. Dacă vă promit acum 10 lei, eu şi copiii mei (dacă-oi mai avea chef să fac!) va trebui să plătim 100 de lei! Şi voi spuneţi că ne iubiţi? Cum? Că ne duceţi când luaţi pensia sau salariul, la Mc’D ? Că ne luaţi nu ştiu ce gadgeturi?

Tată! Bunica! Lăsaţi berea sau telenovelele! Avem şi noi dreptul la viaţă, nu doar voi! Arătaţi-ne cum să ne cerem drepturile, atunci când ele ne sunt încălcate.

Aţi făcut din noi o generaţie de secretare, vânzători, drogaţi, curve cu facultate şi de asistaţi social.
De ce ne mai vorbiţi despre cum se făcea şcoală pe vremea voastră, când voi îi lăsaţi pe nemernicii ăştia să bage toţi prostii la facultate şi copii de clasa I nu au nici abecedare?

Ne vreţi lângă voi, sau ne vreţi pribegi prin lume, tineri fără casă, fără un loc de muncă, fără ţară, fără un viitor? Şi pt ce? Pt o sticlă de ulei şi un pachet de macaroane? Atât valorăm noi? Asta este măsură iubirii voastre? Pt că nişte nenorociţi să se îmbogăţească doar din furat? Ei fură doar pt ei, pt beizadelele şi amantele lor, nu pt voi, ci de la voi!

În ’89 v-aţi luat porţia de libertate, dar nu aţi fost în stare să o păstraţi şi pentru noi! Ne vreţi martiri, eroi post mortem, cu alte cuvinte şi mai pe înţelesul tuturor, aşteptaţi să murim tot noi tinerii, că să vă fie bine tot vouă?

Îmi amintesc ce spunea tataie al meu: “Ehe, noi ne-am cam trăit traiul, ne-am mâncat mălaiul, mai rău e de copiii ăştia…”

Aş mai spune multe dar mă îneacă indignarea, şi-mi pare rău de voi, ştiu că n-o să fiţi de acord cu mine în primă fază, dar mai citiţi odată şi imaginaţi-vă cum va fi viaţa noastră peste puţin timp. Iar eu voi şti tot timpul că de va fi rău, va fi din cauza nepăsării şi caliciei voastre, iar de va fi bine, vă voi mulţumi şi le voi vorbi şi copiilor mei despre voi.

Va sărut’mâna tuturor şi să ştiţi că eu vă iubesc mult şi dacă vreţi să vă dovedesc asta în stradă, eu o voi face. Dar voi, cât de mult ne iubiţi?

P.S. Nu, părinţii mei, nu se încadrează în categoria voastră şi nici ai mei bunici!”

Sursa: facebook.com

24 de comentarii:

Anonim spunea...

nu votez cu nici unul din candidati pentru ca nici unul nu reprezinta un posibil presedinte...dar daca vrei sa votezi nu mergi la sectia de votare la ora 20.00-20.30.
si cine se simte legat de tara sau este itimplator patriot (1)o data la 5 ani poate sa vina in tara sa votaze, cei carefac scandal sunt doar pseudo-romani.stiu ca multi se vor supara pe comenteriudar daca ma uit la fetele lor vad alceva (manipulare)nu disperare.cei de afara sunt cam rupti de realitate ,sunt foarte usor de manipulat mai ales de canelarile din Berlin si Wiena

Anonim spunea...

Se doarme in ghete...ar trebui sa iesim toti care respiram aceleasi ganduri in strada...e un drept de care ne folosim prea putin.

Anonim spunea...

Buna ziua,

Urmariti acest video.

https://www.facebook.com/video.php?v=1540652502833102

Cu stima,

Anonim spunea...

este bine. sa ne asumam cine suntem...sa intelegem bine ce facem si de ce facem!

Anonim spunea...

Lasati cluburile si iesiti la vot!

Anonim spunea...

Vrajeala de canal occidentala, nasoala si electorala.
Tot tambalaul cu "saracii si umilitii votanti" e cusut cu ata alba pentru cine pune botul.

`Alexandru

PS - S-a umplut presa de d-soare umilite de faptul ca n-au putut vota, cu scrisori deschise de indignare si cu poze la sentiment din reviste de moda.
PS2 - "Revoltele" s-au intamplat fix unde-s mai putini romani si fix in statele care-si doresc un "neamt" la carma Romaniei.

emilia spunea...

Modestia ar trebui sa ne caracterizeze pe fiecare si sa nu ne consideram cei mai buni impunandu-ne un candidat ori altul.Victoria draga , tu dupa cum spui sti ce e mai bine pentru intreaga ROMANIE si ne condamni ca nu votam pentru cine vrei tu si astfel iti prejudiciem viitorul dar nu cred ca tie si celor din diaspora v-a reprosat cineva ca ati votat pentru o persoana care pe noi in tara nu ne-a reprezentat si ne-a adus multe umilinte ... Nu are rost sa ne invrajbim intre noi ,ca vrem ori nu , va iesi cine va iesi ,Du,mezeu sa ne ajute sa iasa cel mai putin rau pentru destinul nostru si al vostru ...

Unknown spunea...

Lasand la o parte cine si ce voteaza..asta este o optiune personala pentru fiecare individ! Dar vizavi de domnul/doamna @Anonim de la oprimul comment... deplasarea in tara doar de dragul de a vota pentru a nu fi impiedicat sa iti exprimi votul aflandu-te intr-o tara straina... e aberant!Daca am face cu totii asa, sa ne luam bilet si sa plecam la vot in Romania fie ce o fi... toti banii pe care fiecare dintre noi"mai putin patriotii astia plecati din tara" am fi probabilo concediati si nu am mai avea cu ce intretine tara "noastra"prin banii pe care ii trimitem in tara regulat! Nu crezi ca macar pentru asta, faptul ca contribuim la PIB-ul Romaniei , ar trebui sa ne asigure dreptul de a vota?! CHIAR DACA NU NE AFLAM IN ROMANIA?????

Anonim spunea...

patriot este si cel care se exprima corect in limba romana,fiind romani, nu? vadim are dreptate...ref. lb. romana!

Unknown spunea...

Doamne ce naivi putem fi!
Dragii mei copii, prieteni, jocurile sunt masluite, nimeni din cei care ar merita pe drept sa conduca asa o tara nu vor ajunge macar sa fie inscrisi pe vreo lista electorala, ba mai mult, daca ar indrazni asa un lider sa iasa in fata, majoritatea nici nu l-am recunoaste, nu i-am recunoaste autenticitatea. Sistemul sta sa cada peste tot in lume si nu se vor reforma tot ei pentru ca nu au mintea necesara, mai degraba vor arunca umea in haos decat sa renunte la putere. Nimeni care nu poate fi santajat nu ajunge macar pe vreo lista electorala, asa functioneaza astia.
Ce avem de facut decat sa ne iubim si sa ne ajutam unii pe altii si sa ne decuplam de la sistemul lor intr-un fel sau altul. Cat despre etichete de genul "neamt, ungur sau mai stiu eu ce" astea sunt niste iluzii bagate in capul nostru tot de politicieni, ca sa divida; suntem fiinte umane si mai mult chiar decat atat iar granitele atea trasate de-a lungul si de-a latul lumii sunt doar niste linii imaginare prin care niste gasti de criminali si mafioti isi marcheaza teritoriile si-i spoliaza pe cei neajutorati. Eu si tu n-avem nevoie de granite si n-avem nevoie de multe porcarii care ni se baga pegat.
Sa fiti iubiti cu totii dar cine va fi sa iasa tot va iesi si ce meritam sa ni se intample tot ni se va intampla indiferent de dorintele noastre particulare ca sa zic asa!

Anonim spunea...

Măi Daniele.....Eu te citesc cu plăcere de mult timp.......Si voi continua sa te citesc cu mare drag. Dar, fără supărare, sentimentul se pune înaintea rațiunii atunci când ești înnebunit după o femeie frumoasă, pe care vrei să o cucerești. Sincer, nu cred că te-a cucerit Victoria (ciudat nume în contrast cu conținutul și mesajul scriisorii.......). Nu ai sentimentul că ești MANIPULAT de așa închipuita Victoria, fetișcana-geniu care semneaza depesa virala pe Facebook(Cartea fetelor......pardon....fețelor).
Doua articole INVERS pentru ECHILIBRAREA SITUAȚIIUNII.......La pariu, că astea nu devin VIRALE...Da "VICTORII" câtă frunză, câtă iarbă...
Numai de bine române.
http://raduherjeu.ro/cum-se-zice-manipulare-in-franceza-si-engleza/
http://nicoletasavin.wordpress.com/2013/03/02/petru-cretia-despre-falsa-constiinta/

Eurodacul spunea...

Deja o schimbare majora se contureaza. Circul nu mai are efect. Mama noasra Terra clocoteste in toate organele sale. O sa aratam tuturor natiunilor, popoarelor recunoscute sau nu, de ce sunt in stare romanii! O sa fim o pilda pentru toti! Dacia a fost stearsa de pe harti dar nu din sufletele noastre. Sunt cu tine Victoria si nu suntem putini.

Anonim spunea...

http://nuvotati.wordpress.com/2012/11/26/sa-ne-amintim-ce-reprezinta-votul/

Ciprian spunea...

Poate sunt prea sever, dar dau articolului nota patru.
Iar celor doi finalisti - fara ezitare de astadata - intre 2 si 3.
Bineinteles, notarea este pe o scara de la 1 la 10.

Anonim spunea...

Niciunul dintre prietenii nostru nu si-a implicat posturile partinic, in conditiile in care apar doi candidati masluiti, nedemni pentru Romania, la fel ca si fortele pe care le au in spate.

Anonim spunea...

Marele scriitor Mark Twain spunea acum peste 100 de ani,citez:"Daca prin votul nostrum puteam schimba ceva,NU ne mai lasau sa votam!" Sper ca pricepeti acum ca votati degeaba,toti,absolut toti "candidatii" au fost,sunt si vor fi mereu "servitorii" prea-plecati,santajabili si nenorociti ai iudeo-masoneriei,tradatori ai interesulor poporului si tarii,hoti si mincinosi ordinari,prefacuti,lacomi si parsivi,manipulatori si lasi......Pe vremuri "prosteau" prostii cu "paine si circ",astazi au "evoluat", 80% circ si doar 20% paine(si pe ici pe colo un pic de zahar,ulei,faina sau o galeata),in viitorul apropiat va ramane doar circul...Evident,pentru "prostime","goyimii" platitori de taxe si impozite...."Sa traiti bineeee!",ha,ha,ha,ha,ha,.....

Kim spunea...

Daca nu va place gandirea acestui mare Dac,a acestui om de o valoare deosebita,nu mai cititi nimic din ceea ce publica.Simplu !!!
Voi cei care doar aratati cu degetul si il vorbiti de rau,sinteti exact ceea ce spuneti. Sinteti exact: prostia,invidia si rautatea.
Daca nu va iubiti patria,aveti granitele larg deschise!!
Cat despre ceea ce ati publicat, Domnule Roxin, arata din nou frumoasa valoare spirituala cu care ati fost binecuvantat.
Numai bine si Doamne Ajuta !!

Anonim spunea...

Romania a devenit un IMPERIU. Milioane de romani au luat in "stapinire" intreaga lume, dornici de viata, informatie si universalitate

Asta-i dintr-un comentariu gasit pe Smartwomen, mi-a placut imaginea, romanii refacand imperiul.

Unknown spunea...

ne aducem aminte de Caragiale si al nostru,etern, Agamitza Dandanache. 'EU CU CINE VOTEZ? ESTE GENIAL !

lucian spunea...

MARE ADEVAR draga VICTORIA,asta este esenta,purul ADEVAR.Asta este principala cauza LASITATEA NOASTRA,a parintilor si bunicilor.V-am TRADAT,si VANDUT VIITORUL.
DIN anii 90si am avut aceste discutii cu parintii,rude,vecini,etc si tot de atuncii am fost catalogat in fel si chip,le pomeneam de viitorul nostru apoi de cel al nepotului...degeaba.
Am cerut iertare fiului meu(de varsta voastra)ca nu am putut,stiut sa fac mai mult.Acum iti cer IERTARE si tie,generatiei voastre si chiar celor mici si tuturor celor care din cauza NOASTRA au plecar in ceruri,au murit cu zile cum se spune.
Iar ,,Noi,,ce spunem; fereasca DUMNEZEU de mai rau!!!! inebunesc cand aud lozinca asta si o auzi peste tot.Le arati realitatea,o traiesc pe pielea lor si!!!!!!
DA Emilia 6noiemb ora 14.09 asta este ADEVARUL si PUNCT.Fata asta nu ti spune cu cine sa votezi,VICTORIA si cei ca ea STRIGA altceva,dar in ORGOLIUL,LASITATEA si PROSTIA NOASTRA nu vrem sa recunoastem ca NOI suntem de vina prt.ca am permis toate mizeriile sperand, in LASITATEA noastra ca va fi afectat doar vecinul.AR mai fi multe de spus,ma opresc aici.
Draga mea aveti o lupta grea,sper sa fiti tot mai multi,mare grija cu PROSTIA si LASITATEA(ele domina prin experienta)si sunt sigur ca VICTORIA va fi a ROMANILOR ADEVARATI.
VA iubesc pe toti.

nan spunea...

Lucian are dreptate: din moment ce nu facem nimic sa stopam mizeriile politicenilor suntem complicii lor.Victoria este simbolul neamului dac ,cel mai liber popor care exista.Decat sa traiesti in genunchi,mai bine mori in picioare:fiti binecuvantati!

Anonim spunea...

O replica din filmul Rambo4 care reprezinta ceva:Traieste pentru nimic,sau mori pentru o ceva(o cauza)

D. Pavel spunea...

catre anonym sau unul din ei:


"...nu votez cu nici unul din candidati pentru ca nici unul nu reprezinta un posibil presedinte..."

BAiete! esti asa de ingust la minte - ca sa nu spun mai mult - incit ii mai satuiesti si pe altii sa-l voteze indirect pe ponta PSD!

DACa stai acasa si crezi ca nu votezi, de fapt il potezi pe PONTA ticalosul mondial deja! Vrei sa fii de partea ticalosilor? E OK! e dreptul tau! stai acasa admirator de napirci!

Anonim spunea...

Pavel poti face un gesulapu sau un giuplex.Ingust la minte esti tu