sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Sâmbătă, la ora 18:00, în toate marile oraşe ale ţării: Proteste pentru "ALEGERI LIBERE"


Proteste pentru organizarea de alegeri libere sunt programate, sâmbătă, începând cu ora 18:00, în cele mai mari oraşe ale ţării: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Braşov, Oradea, Deva, Târgu Mureş, Sibiu şi Craiova.

"Facem primul pas spre o Românie normală, spre seriozitate, respect reciproc şi demnitate. Vom arăta că vrem o schimbare şi vom arăta că suntem mândri să susţinem o Românie normală! Este timpul să demonstram că nu existam numai pe Facebook şi că ne putem face auziţi în mod paşnic şi civilizat!", scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului, potrivit hotnews.ro.

Va avea loc

"Destul ne-a umilit Guvernul Ponta de-a lungul existenţei sale, dar acum, românii din diaspora au suferit o umilinţă prea grea, pe care o resimţim şi noi. Până aici! Ne-a ajuns! Haideţi să cerem, alături de cei din Cluj, Timişoara, Oradea, Brasov, Iaşi, Craiova, Constanţa, Sibiu, Paris, Londra şi Viena demisia lui Titus Corlăţean din fruntea MAE şi să tragem încă un semnal de alarmă pentru cei care încă voteaza cu Ponta! În 8 noiembrie de la ora 18:00, noi, bucureştenii, le vom fi alături fraţilor noştri de peste hotare. Întâlnirea va avea loc în Piaţa Universităţii", se anunţă pe pagina de Facebook a evenimentului din Bucureşti.

Sursa: http://www.evz.ro/sambata-la-ora-1800-in-toate-marile-orase-ale-tarii-proteste-pentru-alegeri-libere.html

6 comentarii:

Anonim spunea...

sa ajute sfintii arhangheli ! acesti oameni ce vor puterea cu orice pret .....atentie ! si grija pt ca au mai fost victime nevinovate !aceste structuri..... sunt in stare de orice !!!si cind zic orice !fac orice .

Maria spunea...

Regret increderea cu care i-am creditat pe unii...Multi vor rataci calea acum in aceste vremuri.Cred ca nu puteti evalua riscurile lor, si acest lucru e mult mai grav decat faptul ca va considerati detinatorii adevarului absolut. Cred ca ar fi mult mai potrivit sa nu ne folosim forta pentru a impune tuturor un anumit mod de a privi si intelege lucrurile. Orice om trebuie sa aiba deplina libertate de a alege fara niciun fel de presiuni. Fie ele chiar si cele strada !

Anonim spunea...

Pentru cine iesiti in strada mai oameni buni ? Pentru regimul lui basescu ? Ce-i atata mare tevatura cu disapora asta...

Uitati ca mare parte din ei sunt cei care ne fac de ras pe "dincolo" si ca tot ei ne rad in nas ca muncim pe nimica aici in tara, ia mai da-i incolo, in primul rand daca erau patrioti adevarati nu trebuia sa plece din tara si sa dea "indicatii" de dincolo.

Haideti sa fim seriosi si sa nu ne imbatam cu apa chioara...

ile spunea...

http://stareanatiunii.com/ruperea-ardealului-strategia-lui-iohannis.html
si chiar de nu ar fi asa alegerea lui Johannis se va dovedi un mare rau pentru tara,nici Ponta nu e bun,sint 2 rahati si am ajuns sa alegem rahatul cel mai mic dar e posibil sa aiba o duhoare mult mai mare ...DIASPORA IMI PARE UN FEL DE EUROMAIDAN UCRAINEAN pentru Romania numai ca de data asta sint in afara tarii..daca se dovedeste ca a fost o greseala alegerea lui Johannis cum vor plati? Iti spun eu,nu se vor mai intoarce in tara ca nu vor mai avea la ce...va face jocul NATO de a irita Rusia si de a porni razboiul, in schimbul autonomiei tinutului secuiesc cel putin...Nici pe Ponta nu l-as vota...Eu si asa am visat ca in 23 noiembrie incepe razboiul..Ia sa vedem daca incepe si din ce cauza.Puteti sa nu postati comentariul e suficient daca-l cititi .

simona spunea...

Daca votul nostru ar conta credeti ca ne-ar mai lasa sa votam? Si pe cine sa votezi ?Pe reprezentantii hahalelelor?Au scos in fata "papusile cu sfori"dar in spatele lor sunt tot cei care si-au impartit puterea 25 de ani si mi-au adus tara in pragul dezastrului ,uitati-va in jur cate judete sunt la pamant,cate orase mor in fiecare zi cate putin ,indobitocirea maselor a functionat cum nu se poate de bine in ROMANIA .Cat despre ce zice d-nul Ile aveti dreptate si oricum vom alege picioarele in prelungirea spatelui tot noi romanii le vom lua caci cei doi nu ne vor reprezenta pe noi si nevoile noastre ci interesele marilor puteri .Stiti ce nu inteleg dar chiar nu inteleg 25 de ani poporul asta i-a votat si de fiecare data asteptarile lui au fost calcate in picioare de putere indiferent ca a fost stanga sau dreapta si totusi persistam in continuare sa le facem jocul si sa speram ca salvarea vine de la ei .127

Anonim spunea...

traim toti pe aceeasi planeta.intai sa invatam respectul fata de viata, in general ! cred ca votam ca sa isi justifice EI existenta.

votul este pt un anumit nivel de civilitate-dezvoltare a societatii.acum,la noi, e o forma fara fond, din pacate.

am citit opiniile de mai sus...