luni, 1 decembrie 2014

Istorii despre Vlad Voievod Drăculea... 10 minute de secvențe VIDEO din filmul istoric care se va lansa în curând


Proiect initiat, scris si produs de Vasile Lupasc, dupa nuvela "Prin iadul tatarilor". Proiectul a fost sprijinit de Fundatia Dignitas, Primaria Municipiului Targoviste si Asociatia Culturala Ler.

In distributie: Aureliu Surulescu, Vasile Lupasc, Flaviu Crisan, Ion Haiduc, Mircea Silaghi, Oltin Hurezeanu, Vasile Calofir, Andrei Runcanu... cu participrea extraordinara a lui Mircea Albulescu.
Imaginea: Alexandru Ranta si Adrian Paduretu
Sunetul: Cristian Deliu,Sorin Neagu
Montajul: Mircea Zanian
Costume:Diana Sav
Regia: Andrei Chiriac

11 comentarii:

Unknown spunea...

Ar fi frumos ca filmul sa fie tradus si in alte limbi, precum engleza, spaniola, italiana.... pentru ca toti vorbesc despre Voievodul nostru, doar ca de Vlad Dracul, vampirul. Ar trebui sa vada si ei cine a fost, de fapt, Vlad Draco!

Unknown spunea...

fenomenal ce ati putut face! felicitari!!!

Anonim spunea...

Curatenia din astfel de oameni ne da speranta si ne curata de zgura adunata in fiecare zi.

Dorin Vasiliu spunea...

Bravo Dane!!!!!Esti un mare,mare iubitor de neam si un DAC minunat.Te admir din tot sufletul.Si inima mea arde pentru marii nostri domnitori care s-au jertfit pentru noi.Esti un mare OM cu demnitate si caracter.Te sustin si i-ti doresc multa putere pentru adevarul istoric pe care il spui.

Viorica Munteanu spunea...

Respect Daniele fiu de Dac!Tot ceea ce faci e bine și cred că, și strămoșii noștri daci se bucură de acolo din Ceruri și totodată se rog pentru noi, pentru O Istorie Adevărată.Dumnezeu să ne ajute, ca întrun bun sfîrșit să-i bucurăm prin faptele noastre pe strămoșii noștri și pe urmașii noștri.Îmi pare rău foarte de ceea ce ni se întîmplă nouă-acestui Neam Dac,dar.,..Dumnezeu de acolo de Sus ne Veghează mereeu, și Odată-și-Odată va triumfa Adevărul Istoric, și anume:Istoria Dacilor.Doamne ajută-ne.Amin.

Radu spunea...

Cu coloana sonora din Van Helsing? :)

Moldoveanu spunea...

Daca s-ar lucra un pic la efecte,gen alte filme asemanatoare,si cam putina lume pe acolo.Doar atatia oameni erau pe atunci?
Oricum multa bafta in realizarea filmului.

Gheorghe Adrian spunea...

Arata promițător, abia aștept să l văd pe tot !

Unknown spunea...

Romania mare putere, iar eu bucuros , fericit ca sunt pui de Roman.ROMANI vom fi atunci cand vom fi recunoscuti in intreaga lume. Vlad cred ca era intelept, de acolo vine si teapa.

Ela Bucataru spunea...

Felicitari...toata admiratia!

Anonim spunea...

Se cunoaste data la care va fi lansat?