luni, 29 decembrie 2014

Războiul psihotronic și controlul minții - Dezvăluiri incendiare. Se folosesc armele psihotronice în România? VIDEO


Dacă acum sute de ani, forța brută a armelor rezolva conflictele dintre state sau ținea în frâu “prostimea”, astăzi un nou tip de război, mult mai perfid, este folosit pentru îngenuncherea altor țări sau pentru controlul populației: este vorba despre Războiul Psihotronic.

Chiar dacă pentru publicul larg subiectul pare desprins mai degrabă dintr-un film SF, cei avizați știu că acest război este cât se poate de real și de înfricoșător…
Progresul tehnologic a ajuns atât de departe încât, prin metode diverse – câmpuri electromagnetice, emisii de ultrasunete, nanotehnologie și altele – este posibil astăzi să fie influențată psiho-mental cea mai mare parte a populației unei țări în sensul dorit de cei care sunt la butoane, sau chiar să fie eliminate persoanele indezirabile pentru sistem, prin provocarea, de la distanță, a unui atac cerebral, a unui stop cardiac sau a unei boli incurabile.

Vă invit așadar să urmăriți o emisiune extrem de incitantă în care tot ce se spune capătă mai multă greutate datorită invitatului pe care îl avem: domnul Gen. (rez.) dr. Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, fost Șef al Direcției Generale de Contraspionaj la înființarea S.R.I.

Daniel Roxin

5 comentarii:

Anonim spunea...

De exceptie! Felicitari realizatorului si invitatului. La cat mai multe emisiuni ce trezesc oamenii si sarbatori fericite !

Anonim spunea...

Da,perfect real!Insa adevaratele dimensiuni,tehnologii si arme la care s-a ajuns nici macar nu vi le puteti imagina.....Se poate spune, fara teama de a gresi ca nu le puteti deosebi de magie...Si toate sunt testate,puse la punct si perfectionate pe "carca" poporului roman si a Romaniei care trebuiesc distrusi.....

Anonim spunea...

Cum să facem noi să ne unim forţele într-un şuvoi care să-i sece pe alţii la lingurică, aceasta e întrebarea!

Anonim spunea...

Varianta Gandhi: nu mai cumparam nimic ce produce "Imperiul Britanic" sau ce comercializeaza "IB" direct sau indirect prin intermediari, si scapam de ei. Sa vezi atunci figuri, ca noi suntem cetateni UE si nu se poate sa cumperi din piata ca tarani, iar masina numai din Germania sa nu rada lumea de mine .. I F O S E

Anonim spunea...

ACESTE LUCRURI SE INTIMPLA CU ADEVARAT ,EU PRACTIC MA SIMT CA UN ROBOT COMANDAT DE LA DISTANTA DE APROAPE 3ANI VOR SA SCHIMBE TOTUL CONCEPTII IDEI .MODUL DE A VORBI .DE A MERGE CE SE POATE FACE,..